Skånes Eko Städ logo

Skånes Eko Städ

0 (0)
Kontaktperson

Ismir Dizdarevic

+46728303477

Adress

Scheelegatan 3

21228 Malmö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Vi Skånes Eko Städ är ett företag som tycker om känslan av nöjda kunder efter en genom förd städning.

Skånes Eko Städ är ett företag som idag städar runt om i hela Skåne. Vi försöker ständigt att växa och förbättras. Det gör vi för bland annat för oss själva men mest för våra kunder då de är viktigast för oss. Vi jobbar snabbt, effektivt och säkert men fokuserar mest på att leverera den högsta möjliga kvalitén. Idag inriktar vi oss mest på olika städtjänster för privatpersoner och företag då de är det vi är bäst på. Vårt motto med detta företag är att bra service ger nöjda kunder. De är mottot eftersom vi lyssnar och tar stor hänsyn till våra kunder för att både vi och dem ska bli nöjda och glada med jobbet som utförts. Vi kan säga att det är vår styrka att fortsätta göra det vi gör.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

Städbranschen Sverige
Städbranschen Sverige

Medlem i Sveriges Rengöringstekniska Förbund.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.