Hus & Hem i Syd AB logo

Hus & Hem i Syd AB

5 (3)
Hus & Hem i Syd AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Alen Stojanovic

+46733530033

Adress

ELISETORPSVÄGEN 9 D

232 33 Arlöv

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till Hus & Hem i Syd AB - Ditt val för bygg- och renoveringsprojekt i Malmö!

Vi är specialister inom badrumsrenovering, målning, tapetsering, köksmontering, golv, snickeri, puts och VVS-arbeten. Oavsett om du drömmer om ett nytt badrum, fräscha färger på väggarna, eller ett fullt utrustat kök, är vi här för att förverkliga dina visioner.

Vårt dedikerade team av erfarna yrkesmän strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda pålitlig och professionell service.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa bygg- eller renoveringsprojekt. Hos Hus & Hem i Syd AB ser vi fram emot att skapa ditt drömhem!

review-person
Chloe
Partiell badrumsrenovering 5 kvm i Skurup
2024-04-20

Alen och team gjorde vår badrumsrenovering och var väldigt trevliga och snälla. Redan från första mötet hade Alen goda råd på vilket sätt han skulle fixa jobbet. Han var också väldigt öppen med att lyssna på våra idéer och prata igenom allt. Han var mycket snabbt att svara på meddelanden från början till slut. Han tog hand om allting i processen med elektriker och vvsare så det gick utan problem. Han hade en lösning för allt som hände genom renoveringen. Vi kände oss verkligen respekterade som kunderna och är totalt nöjda med nya badrum. Det är perfekt! Tusen tack Alen.

Svar från Hus & Hem i Syd AB
2024-04-22

Tack för att du valde att arbeta med oss. Det var också ett nöje att arbeta med dig. Mvh Alen/Hus&Hem

review-person
David
Målning 64 kvm i Lund
2024-01-27

Svar från Hus & Hem i Syd AB
2024-01-30

Hej David, tusen tack!

review-person
André
Totalentreprenad 95 kvm i Malmö
2024-01-08

Hus & Hem har verkligen varit till stor hjälp med en fullständig renovering av vår gamla lägenhet. De har hanterat rivningsarbetet, planerat arbetet för VVS och elinstallation, kaklat badrummet och målat. På kort tid, en totalrenovering från början till slut. Alen från Hus & Hem är otroligt professionell i sitt arbete. Han är en glad och lyhörd person, enkel att prata med och håller en positiv inställning i nästan alla situationer. Vi hade en tydlig vision för badrummet, och Hus & Hem arbetade verkligen hårt för att uppfylla våra förväntningar. Vi hade regelbundna diskussioner om olika möjligheter, och killarna var alltid tillmötesgående och gav värdefulla råd samt föreslog olika lösningar. Det blev några mindre justeringar i slutpriset under arbetets gång, men Hus & Hem var mycket transparenta med orsakerna och detaljerna. Vi kände aldrig att det var av orimliga skäl. Slutbetyget blir en stark 5! Resultatet av lägenheten och badrummet är fantastiskt, väl genomtänkt, med stil och precision, inom ramar och regler och med kvalitetsintyg. En väldigt viktig sak; vi hade bråttom att avsluta arbetet, och Alen gjorde sitt bästa för att inkludera så många människor som möjligt på en gång, vilket gjorde jobbet som en saga!

Svar från Hus & Hem i Syd AB
2024-01-08

Först och främst, tack för att du valde att arbeta med oss! Vi är glada att allt var bäst och snabbt. Vad gäller arbetet så måste det vara rätt, även om vi är ett nytt företag i Offerta så är vi inte nya i verksamheten vilket vi har bevisat.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1 miljon

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2023-12-12
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.