HomeFix Renovering Skåne logo

HomeFix Renovering Skåne

4.9 (13)
HomeFix Renovering Skåne - Kontaktperson
Kontaktperson

Murat Sahiner

+46704146875

Adress

HAGALUNDSGATAN 22

214 32 Malmö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

Behöver du renovera ditt badrum eller kök? Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert på vad det skulle kunna kosta.

Vi är rutinerade, seriösa och renoverar till förmånligt pris!

Nästan två tredjedelar av våra jobb idag är badrumsrenoveringar åt privatpersoner där vi sköter allt från rivning till färdigställning.

Homefix Renovering innehar behörighet utfärdad av Byggkeramikrådet som uppfyller byggbranschens krav på tätskiktsarbete i våtrum.

review-person
Richard
Badrumsrenovering 4 kvm i Oxie, Malmö
2020-12-14

Very pleased with the result. It was not an easy renovation as it is a very old bathroom but Murat always came up with good solutions to the issues. We could clearly see that Murat and his team really wanted to do a high quality job and this is what we got. Very reasonable price and very transparent on what everything would cost.

review-person
Elin
Badrumsrenovering 3kvm i Malmö
2020-04-14

Mycket nöjd med både processen och slutresultatet. Jag blev uppdaterad under arbetets gång och fick tydliga och enkla förklaringar gällande delar av arbetet jag själv inte hade någon som helst kunskap om. Jag kommer utan tvekan vända mig till samma entreprenör vid kommande renoveringar i hemmet.

review-person
Josef
Total badrumsrenovering 6kvm i Malmö
2020-04-06

Kan varmt rekommendera Homefix Renovering, Murat och hans killar gjorde ett fantastiskt jobb med mitt badrum. De hade en öppen dialog med mig och löste enkelt de problem som uppstod. Offerten och slutpriset var princip exakt samma, så inte massa extra kostnader. Noggrant och väl utfört arbete. Priset var bra mycket bättre än konkurrenterna.

review-person
Axel
Totalbadrumsrenovering 2kvm i Malmö
2020-03-06

Murat lämnar ett professionell uttryck och har en känsla för kvalité. jag blev väldigt nöjd med resultatet va min badrumsrenovering. // Axel Stenberg

review-person
Anna
Totalrenovering av badrum 3 kvm i Tygelsjö, Malmö
2019-05-15

Vi totalrenoverade ett badrum på ca. 3 kvm. Murat och hans killar gjorde ett mycket grundligt och bra jobb. Från början till slut så var kommunikationen väldigt bra och man blev ständigt uppdaterad under arbetets gång. Tidsplanen hölls och det var inga konstigheter när pris eller justeringar diskuterades. Vi diskuterade med flera hantverkare och Murat levererade bäst lösning till bäst pris.

review-person
Pu
Total badrumsrenovering 4,5 kvm i Malmö
2019-02-12

Otroligt nöjd. Arbetet utfördes med största skicklighet, oväntade problem påpekades av Murat med lösningsförslag utan påtaglig påverkan på slutfakturan. Fortlöpande statusrapport och avstämning, hans lugna och kunniga framtoning var fantastisk för mig som kund men f a slutresultatet.

review-person
Patrik
Total badrumsrenovering 5 kvm i Malmö
2018-12-10

Mycket duktig hantverkare. Noggrann i sitt arbete, höll tidsschemat rakt av och var tydlig och diskuterade alltid stora som små beslut. Fem av fem toasters ????

review-person
Niklas
Bygga 2 badrum & tvättstuga i Klagshamn, Malmö
2018-08-14

Jag är supernöjd med arbetet Homefix Renovering Skåne utförde hemma hos mig. Daglig avstämning gjordes. Jag kommer att anlita de igen när det är dags.

review-person
Danijel
Badrumsrenovering 4 kvm i Limhamn, Malmö
2018-04-04

Vi ger HomeFix Renovering betyget 5/5 med motiveringen att renoveringen gick snabbt, smidigt och är väldigt noggrant utförd. Daglig avstämning skedde med Murat vilket uppskattades mycket. Vi fick professionell hjälp och bra svar på alla våra frågor och även förslag på bra lösningar till vårt badrum. Vi kommer definitivt att anlita HomeFix i framtiden och kan varmt rekommendera dem.

review-person
Karl
Totalrenovering av 2 badrum, 12+12m2 i Bjärred, Lomma
2017-12-17

Jag är extremt nöjd med utfört arbete/renovering.

review-person
Filip
Totalrenovering av badrum 10m2 i Malmö
2017-09-08

Murat från HomeFix Renovering har gjort ett fantastiskt arbete hos oss. Badrummet och köket samt hallen och ett sovrum har fått en total renovering och allting från VVS, el, golvvärme etc. fungerar perfekt.

review-person
Irving
Totalrenovering av badrum ca 7m2 i Oxie, Malmö
2017-04-30

Professionel, faglig dygtig, behagelig at arbejde sammen med, erfaren, Øje for detaljer. Vi vil anvende HomeFix igen når vi skal renovere næste gang.

review-person
Sanny
Badrumsrenovering 4 kvm i Lund
2017-03-15

Väldigt seriös hantverkare som både höll tidsramen och prisförslaget. Vi fick tydlig information samt fick allt dokumenterat och badrummet blev precis så som vi tänkt oss. Jag rekommenderar HomeFix Renovering Skåne till dig som vill ha en seriös hantverkare som passar tiden.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkring

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.