FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING

4.9 (22)
FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING - Kontaktperson
Kontaktperson

Olga Hallberg

+46706045099

Adress

Vretaberg 3

14791 Grödinge

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Vi är total entreprenörer varit på marknaden mer än 10 år vi genomför renoveringar samt nybyggnationer. Vi försöker ge er bästa värdet för era pengar. Också eftersträvar vi att hålla tiden för utfört arbete. Vi ger garanti på vårat arbete. Våra arbetare är noggranna med hög kvalitet på arbetet samt snabba. Vi vill ha dialog med kunden. Vi är övertygade om att anlita oss så kommer du att bli nöjd.

Olga Hallberg 0706045099 Hofastighetsutveckling@gmail.com

review-person
Mats
Tillbyggnation 10 kvm i Dalarö, Haninge
2024-04-03

Hofast hjälpte oss med att bygga en attefallstillbyggnad och nytt uterum. Snabba, professionella och prisvärda. Vi är mycket nöjda och kommer anlita dem igen när behov uppstår

review-person
Urban
Bygge av garage 55 kvm i Värmdö
2023-12-27

Ett prisvärt byggföretag med erfaren och noggrann personal. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem. Urban på Värmdö

review-person
Agnetha
Bygge av uterum 40 kvm i Tumba, Botkyrka
2023-05-08

Vi anlitade HOfastighetsutveckling för bygge av en altan och installation av skjutdörrar. Olga och hennes personal visade en bra lösningsförmåga och ett stort engagemang under hela byggtiden. Resultatet var över vår förväntan. Vi är supernöjda!

review-person
Lina
Tillbyggnation 30 kvm i Ösmo, Nynäshamn
2023-03-29

Olga och hennes medarbetare var väldigt flexibla och måna om att förstå min vision, även i väldigt ovanliga och speciella lösningar. När det skedde missförstånd löstes dessa alltid på bästa sätt. Ser fram emot att anlita dem igen för kommande projekt.

review-person
Hanne
Mindre byggnationsuppdrag i Stockholm
2021-12-13

Uppförande av vägg, färdigställande (inkl spackling/målning/dörrisättning/mm), återställande av golv, väggar och tak efter riven vägg, elarbeten. Hofastighetsutveckling färdigställde ett jobb som påbörjats av en annan leverantör som fått avbryta. Och de var en räddare i nöden! De är effektiva, kompetenta och har gjort ett strålande jobb. Resultatet är otroligt mycket bättre än jag vågat vänta mig givet förutsättningarna. Utöver själva arbetet har Olga skött kommunikation toppenbra. Jag har hållits informerad om åtgärder, tidplan och förutsättningar. Kan inte annat än ge dem mina varmaste rekommendationer!

review-person
Susanne
Del av entreprenad 100kvm i Vagnhärad, Södertälje
2021-08-26

HOFASTIGHETSUTVECKLING har renoverat köket och bytt golv på hela övervåningen i vårat hus. Resultatet blev fantastiskt.. Vi är supernöjda. Jättebra feedback, nogrant utfört arbete. Mycket trevlig personal och hjälpsamma. HOFASTIGHETSUTVECKLING rekomenderas till 100 % Står gärna som referens till företaget. Bästa företag vi någonsin anlitat.. 10 stjärnor av 10 möjliga.

review-person
Tobias
Isolering 10 kvm i Bromma, Stockholm
2021-05-14

Kom i tid var ordentligt gjort.

review-person
Vadim
Bygge av garage 72 kvm i Rånäs, Norrtälje
2021-05-04

Tillbyggnad av garage med takterrass 72 kvm Effektiva, pålitliga, trevliga, punktliga och framförallt mycket duktiga! Snabb respons, höll sig till överenskomna tiden, arbetesledare har hög tillgänglighet och bra bemötande. Organisationen av arbeten var perfekt och HOFASTIGHETSUTVECKLING samarbete med underleverantörerna klanderfritt. Vi fick alltid i förväg veta vem som kommer till oss och hur länge de skall hålla på med. Offerten var tydlig och detaljerad. Arbetet och städningen efteråt utfördes på ett utmärkt sätt. Och kvaliteten på det tillbyggda garaget var mycket bra. Rekommenderas starkt! Med vänliga hälsningar Vadims Gallers

review-person
Gunnar
Rivning & Takläggning 12 kvm i Ingarö, Värmdö
2021-03-12

Vårt omdöme blir: LYSANDE! Ett gäng alltigenom duktiga, punktliga, trevliga, arbetsamma killar har lagt på nytt tak på vår lilla gäststuga. Rivit en vägg och fordrat den på nytt, tapetserat, bytt lister, målat innertak. Utfört elarbeten satt upp nya kontakter och bytt sladdar. Allt mycket fint och välgjort och till ett bra pris. Behöver vi hjälp igen kommer vi direkt att ta kontakt med Olga (spindeln i nätet) som varit mycket behjälplig med att styra upp så att arbetet fungerat perfekt. I går var det närmast snöstorm ute. Då sade vi till killarna vid dagens slut: ”Kör försiktigt, det är halt på vägen”. Då svarade en av dem: ”No problem – we are Mountain men!” Så vi önskar Olga och Mountain-männen stort LYCKA TILL och tycker att det bara har varit kul och trevligt att ha dem här. Och huset blev jättefint! Vi ger OH Fastighetsutevckling våra allra bästa rekommendationer Lisbeth och Gunnar Tell (Numera pensionärer, tidigare DN-medarbetare, Lisbeth Tell, journalist och Gunnar Tell, IT-tekniker)

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2021-03-13

Hi Gunnar. Tack för ditt omdöme om oss. Vi är väldigt glada och hjälper dig gärna i framtiden. MVH Olga

review-person
Arash
Isolering av vind ca 50-60 kvm i Vallentuna
2021-02-23

Väldigt Duktiga, noggranna och professionella. Jag jobbar själv i byggbranschen och måste säga att Olga är en av de bästa jag anställt. Hon kommer med bra input och är väldigt rak o ärlig.

review-person
Peter
Mindre byggnationsuppdrag 10 kvm i Skärholmen, Stockholm
2020-11-12

Väldigt bra resultat, vi blev väldigt nöjda med resultatet. Vi önskade att få det enkelt och snyggt gjort, och precis så blev det. Olga lyssnade och kunde ge oss råd på ett kunnigt och proffsigt sätt. Perfekt!

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-11-30

Thank you a LOT for nise words. If you Will need any help again We Will be happy help you 😊

review-person
Pamela
Lägga isolering i en innervägg 5 kvm i Enskede Gård, Stockholm
2020-11-12

Bra och kunnig, underbar resultat

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-11-30

Thank you very match . We Will be happy help you again . MVH Olga

review-person
Andreas
Vindsrenovering 12 kvm i Sollentuna
2020-10-21

Vi är väldigt nöjda efter inbyggnad av takterrass till bostadsrum samt ommålning av fasad. Ordningsamma hantverkare med bra tidshållning och kvalitet. Olga var tydlig och gav en korrekt förväntansbild innan kontraktsskrivningen, kvalitén på utfört arbete överträffade ändock mina förväntningar. Hälsar Andreas

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-10-22

Tack så mycket Andreas. Det vår trevligt att arbeta hus är.

review-person
Emelie
Golvläggning 45 kvm i Hallstavik, Norrtälje
2020-10-02

Vi anlitade dem för att ta ner vägg, måla tak och lägga golv. Det blev jättefint och vi är väldigt nöjda! Kan rekommendera dem varmt!

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-10-02

Thank you very match. I hope you Will use us again If you need 😁

review-person
Peter
Altan 15 kvm i Sigtuna
2020-08-24

Kan verkligen rekommendera HO Fastighetsutveckling. Allt från första kontakt till uppföljning och utfört arbete. Olga med personal har hjälpt oss med bla trallbygge och installation av ett uterum. Allt fungerade toppen.

review-person
Fadi
Altanbyggnation 60 kvm i Bromma, Stockholm
2020-05-19

Jag är mycket nöjd med Hofastighetsutvecklings arbete. Dom höll tidsramen och kostnads kalkylen. Noga utfört arbete. Flexibla att jobba med, inget e omöjligt. Jag kan rekommendera Hofastighetsutveckling. /F

review-person
Magnus
Laga befintlig fasad 60kvm i Hässelby, Stockholm
2020-05-11

Detta företag är ett sånt man söker när man inte är så händig själv. Olga inger ett högt förtroende och ett stort kunnande. Noggranna, flexibla och snabba utan att kvalitén på arbetet skadas. Mkt nöjd. // Magnus

review-person
Yvonne
Staket runt altan i Djurhamn, Värmdö
2020-04-28

Bra och noggrann snickare.

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-05-01

Thank you very match for nise words.

review-person
Marcus
Golvläggning 34 kvm i Sundbyberg
2020-04-25

HOFASTIGHETSUTVECKLING lade tre golv och satte in tre nya dörrar i vårt hus. Olga lämnar inga detaljer åt slumpen och har involverat oss från början till slut genom hela processen. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera detta företag.

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-04-25

Hi Marcus. I very happy you like resultat of work. This was most important in all process. I hope you and your wife Will come back to my company If you need any help in future. MVH Olga

review-person
Jonas
Golvläggning 4 kvm i Bromma, Stockholm
2020-04-20

Anlitade HOFASTIGHETSUTVECKLING för nytt golv i hallen. Dom va snabbt på plats och påbörjade arbetet. Mer noggrana och lyhörda hantverkare får man leta efter. Arbetet blev utfört helt perfekt. Kan varmt rekommendera HOFASTIGHETSUTVECKLING.

review-person
Ann-Sofie
Golvläggning 12 kvm i Enskede, Stockholm
2020-04-10

Väldigt nöjd med arbetet Olga’s företag gjorde hos oss. Golvläggning i vår hall- parkett samt klinker. Väldigt professionella och bra öga till detalj samt mycket bra återkoppling och kontakt. Hade inga problem alls och väldigt bra pris dessutom. Rekommenderar starkt, och skulle anlita igen utan tvekan. Tack igen Olga & co :-)

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-04-10

Tack så mycket Ann- Sofie. It was very nise work for uou 😊

review-person
Sofia
Målning, Spackling 23 kvm i Sundbyberg
2020-03-29

Professionella!

Svar från FABHUS BYGGRENOVERING AB/ HOFASTIGHETSUTVECKLING
2020-03-30

Thank you for omdöme

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8
null - 9
null - 10
null - 11
null - 12
null - 13
null - 14

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8
null - 9
null - 10

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Vardia/Gjensidige

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Fria Företagare
Fria Företagare

Företagarförbundet Fria Företagare är en partipolitiskt obunden intresseorganisation för landets småföretagare, främst med fokus på de med färre än tio anställda.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.