Hem & Hantverk i Blekinge AB logo

Hem & Hantverk i Blekinge AB

0 (0)
Kontaktperson

Hasselberg, Christian

+46708721460

Adress

KALIUMVÄGEN 5

371 50 Karlskrona

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Vårt team förverkligar ditt drömprojekt Vi utför alla byggen på totalentreprenad. Vi hjälper dig med ditt projekt inom bygg, renovering, ert nya kök, badrum, poolplaner, pooltak, spabad och yrkeskläder & skor.

Vi har samtliga yrkesgrupper i huset, snickare, VVS, kakelsättare, målare, elektriker, grävmaskinister och linersvetsare.

Vad kan vi erbjuda? Funderar du på att förändra, renovera, bygga till, skaffa pool eller spabad. Då är det många frågor som måste besvaras på ett ärligt och konstruktivt sätt. Vi hjälper dig från första kontakt till färdig projekt.

Våra tjänster Välkommen till oss på Hem och hantverk när ni ska renovera, bygga till eller bygga nytt. Vi bygger även pooler och uterum. Vi erbjuder en helhetslösning där vi ansvarar för hela din renovering. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade hantverkare/montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört.

Våra tjänster i sin helhet: Bygg, renovering, ombyggnad, tillbyggnad, nybyggnad, altaner, köksrenovering, fönsterbyten, kakel och klinker, totalentreprenad, badrumsrenovering, stora spackelarbeten, poolbyten och linersvetsning och takbyte.

Se gärna vår hemsida för referenser från våra nöjda kunder!

Välkomna att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Dina föräskringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Truck- eller maskinförarbevis via TYA
Truck- eller maskinförarbevis via TYA

TYA erbjuder utbildningar och förarintyg för truck, hjullastare, grävmaskin/grävlastare, väghyvel, teleskoplastare, lastbilsmonterad kran, mobilkran och betongpump.

Vilken typ av förarbevis har du?

Grävmaskin Hjullastare

Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2024-03-11
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2024-03-11
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.