HEL Bygg & VVS AB logo

HEL Bygg & VVS AB

5 (2)
Kontaktperson

Dennis Schöld

+46768526751

Adress

JÄRNVÄGSGATAN 47

284 32 Perstorp

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Vi på HEL Bygg & VVS har över 15 års erfarenhet. Vi jobbar i hela Skåne och åtar oss byggprojekt på löpande eller fastpris. Alltid med kvitto! ROT-avdraget ordnar vi givetvis enligt Skatteverkets regler.

Vår affärsidé är att alltid leverera hög kvalitet och gediget kunnande inom vårt hantverk. På det sätet blir det smidigare och enklare för dig som beställare. Efter visat intresse så utför vi ditt ärende omedelbart. Inga väntetider!

Vi försöker alltid att vara bäst. Du är alltid i centrum för oss och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd med din nybyggnation eller renovering.

TJÄNSTER

Vi utför allt inom bygg,VVS,mark och trädgård. o Renoveringar o Nybyggnation o Badrum o Kök o Tak o Golv o Fönsterbyte o Fasad o Rivning o Markarbete o Underhåll o VVS o Smide o Solpaneler

Vi vill alltid att du som kund känner dig nöjd efter utfört arbete så därför är vi väldigt flexibla och lyhörda av dina önskemål. Så är det något speciellt jobb du vill ha utfört så lyssnar vi på det.

review-person
Mattias
Renovering 70 kvm i Teckomatorp, Svalöv
2023-11-21

Mycket proffsiga och kunnigt foretag. Fran offert till arbete full poang. Anvande HEL Bygg & VVS AB som totalentreprenad for bandrum, kallare, avlopp mm och kande direkt att man var i goda hander. Mycket proffsigt utfort arbete och kan varmt rekomedera detta foretag. HEL Bygg & VVS AB haller en standigt uppdaterad av arbetet och om nagra problem uppstar loser foretaget detta direkt. Kan varmt rekomedera.

review-person
Rickard
Plåttak 482 kvm i Flyinge, Eslöv
2023-06-16

Dom gav oss en tydlig och bra offert. Kommunikationen fungerade bra. Allt gick smärtfritt. Vi är så nöjda :)

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

Truck- eller maskinförarbevis via TYA
Truck- eller maskinförarbevis via TYA

TYA erbjuder utbildningar och förarintyg för truck, hjullastare, grävmaskin/grävlastare, väghyvel, teleskoplastare, lastbilsmonterad kran, mobilkran och betongpump.

Vilken typ av förarbevis har du?

Grävmaskin,Lastmaskin,Grävlastare

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.