Hedmanz Elektriska AB logo

Hedmanz Elektriska AB

0 (0)
Hedmanz Elektriska AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Johannes Hedman

+46732501351

Adress

ÖRNSTIGEN 21 LGH 1002

183 50 TÄBY

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Hedmanz Elektriska är ett elföretag med personligt engagemang, kompetens och säkerhet i fokus. Vi utför alla typer av elinstallationer för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra tjänster innefattar bla. elbesiktningar, felsökningar, elcentralbyten, nyinstallationer, nätverksinstallationer, laddstationer, belysning och installationer för smarta hem. Hedmanz Elektriska drivs av Johannes Hedman som är auktoriserad elektriker med över 12 års erfarenhet inom yrket.

Vi är verksamma helgfria dagar 07.00–17.00 och har jour dygnet runt jämna veckor. Vi finns i Täby och arbetar i hela Stockholmsområdet med omnejd.

Du når Johannes Hedman på 073-250 13 51.

Varmt välkommen att höra av dig!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1.500.000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv och har sina rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagen representerar branschen för tekniska installationer och dess medlemsföretag är verksamma inom VVS, el- och teleteknik, kyla och teknisk isolering.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2024-03-26
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.