Max Bygg totalentreprenad logo

Max Bygg totalentreprenad

0 (0)
Max Bygg totalentreprenad - Kontaktperson
Kontaktperson

Mohamed Husseini

+46702802218

Adress

Kopparvägen 53 lgh 1602

176 72 Järfälla

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Om vårt företag

På MBT är vi dedikerade till att tillhandahålla byggtjänster av högsta kvalitet som är skräddarsydda för att möta våra kunders unika behov. Med fokus på excellens och kundnöjdhet har vi byggt upp ett starkt rykte för att leverera exceptionella resultat i varje projekt vi genomför. Vårt team av erfarna yrkesmän är engagerade i att se till att varje kunds vision förverkligas genom vår expertis och uppmärksamhet på detaljer.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett omfattande utbud av byggtjänster, inklusive men inte begränsat till nybyggnation, renoveringar, ombyggnader och projektledning. Oavsett om det är ett bostads-, kommersiellt eller industriprojekt har vi kapaciteten och resurserna för att hantera det med precision och effektivitet. Från de inledande planeringsskedena till sista handen arbetar vi nära våra kunder för att säkerställa att deras förväntningar inte bara uppfylls utan överträffas.

Engagemang för kvalitet

Kvalitet är kärnan i allt vi gör. Vi är stolta över vårt hantverk och orubbliga engagemang för att leverera överlägsna resultat. Vårt engagemang för att använda högkvalitativa material, följa branschens bästa praxis och upprätthålla öppen kommunikation med våra kunder skiljer oss som ett pålitligt och pålitligt byggföretag.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

trygg-hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

2000000

Asbesttillstånd arbetsmiljöverket
Asbesttillstånd arbetsmiljöverket

Tillstånd för att riva, sanera och hantera asbest.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv och har sina rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagen representerar branschen för tekniska installationer och dess medlemsföretag är verksamma inom VVS, el- och teleteknik, kyla och teknisk isolering.

Svensk Solenergi (SSE)
Svensk Solenergi (SSE)

Svensk solenergi (SSE) är en branschorganisation som arbetar för att främja användningen av solenergi och medverkar till att solenergitekniken utvecklas.

Svenska Elektriker förbundet
Svenska Elektriker förbundet

Svenska Elektrikerförbundet är ett fackförbund som organiserar Sveriges elektrikerKlassificering: Branschorganisation.

Unionen
Unionen

Företaget är medlem i Unionen.

Arbete på väg - APV
Arbete på väg - APV

Arbete på väg - APV

Asbestutbildning
Asbestutbildning

Utbildning för rivning, sanering och hantering av asbest.

Astma och Allergiförbundet
Astma och Allergiförbundet

Astma- och Allergiförbundet vill öka kunskapen hos andra om hur det är att ha ett osynligt handikapp som astma och allergi.

BF9K
BF9K

BF9K är ett lednings- och produktcertifieringssystem framtaget för företag verksamma inom byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Gemenskapstillstånd / Blått tillstånd
Gemenskapstillstånd / Blått tillstånd

Företaget får bedriva internationell trafik inom EU/EES