Harbogolv AB

0 (0)
Kontaktperson

Jimmie Magnusson

+46706769924

Adress

Borrebackevägen 193

230 43 Klagshamn

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Jimmie Magnusson heter jag och jag driver en golv och plattsättningsfirma som heter HarboGolv AB som har sitt fäste i Klagshamn utanför Malmö. HarboGolv AB har funnits sedan 2002 och jag själv har bl.a renoverat badrum sedan 1991, så tro mig när jag säger att vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och bara nöjda kunder! Vi har dessutom alla behörigheter som krävs för att renovera just våtutrymmen/ badrum! Vi samarbetar även med en behörig VVS och EL-firma, samt en mycket kunnig Byggfirma.

Nu har jag fått information om att just ni vill renovera ert badrum och då först och främst få en kostnadsfri offert som inte är bindande på något vis! Det bästa vore om vi kunde träffas och titta på badrummet och då diskutera era önskemål och drömmar. Om inte detta är möjligt i dagens läge, så kan jag försöka ge er en ungefärlig offert så länge och om den då är av intresse tar vi ett möte i efterhand?

Massvis av referenser finns att tillgå!

Ni får även möjlighet att handla kakel, klinkers, samt badrumsinredningar för HarboGolvs inköpspriser som kan vara upp till 40% rabatt om ni handlar på Svenska kakel eller Golvpoolen i Malmö! Vi kommer då även att stå för leveransen av era varor till er fastighet i så fall!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.