Hantverkarna Syd i Sverige AB logo

Hantverkarna Syd i Sverige AB

0 (0)
Hantverkarna Syd i Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Jimmy Gunnarsson

+46709800370

Adress

Vilhelmsbergsvägen 17

27292 Simrishamn

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Hantverkarna Syd är det inspirerande och pålitliga företaget som utför hantverkstjänster åt privatpersoner och fastighetsägare i södra Skåne. Med skickliga och kompetenta medarbetare, i kombination med oslagbart servicetänkande, genomför vi ert uppdrag till framgång.

Förutom vår byggverksamhet så driver vi även ett finsnickeri i hjärtat av Österlen.

SNICKERIET - Här tillverkar vi fönster, dörrar och innetrappor m.m. enligt gammal tradition, men i kombination med ny modern teknik. Designen är gränslös. Vart projekt är unikt och anpassas efter arkitektur, tidsepok och önskemål. Låt oss ta del av dina drömmar och förvandla dem till en rustik och trädoftande verklighet.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Dina Försäkringar AB

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20000000

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.