GT-Naturmåleri AB logo

GT-Naturmåleri AB

0 (0)
Kontaktperson

Tselekidis, Georgios

+46708185765

Adress

ORMBACKAVÄGEN 39

175 61 JÄRFÄLLA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

GT Naturmåleri AB – Målning med kvalitet och omtanke

Välkommen till GT Naturmåleri AB, din pålitliga partner för alla dina måleribehov, både invändigt och utvändigt. Med över åtta års erfarenhet i branschen har vi etablerat oss som ett ledande måleriföretag som sätter kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet i första rummet.

Vi erbjuder en bred palett av måleritjänster:

  • Invändig målning: Vi ger dina inomhusytor ett nytt liv med noggrant utvalda färger och tekniker som skapar en harmonisk och inspirerande atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats.

  • Utvändig målning: Skydda och försköna ditt hus med vår professionella utomhusmålning, som inte bara förbättrar fastighetens utseende utan även ger ett viktigt skydd mot väder och vind.

Vi är stolta över vårt miljömedvetna arbetssätt och använder färger och metoder som är skonsamma mot miljön, utan att kompromissa med kvalitet och hållbarhet.

På GT Naturmåleri AB är din tillfredsställelse vårt främsta mål. Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen, från första konsultation till slutbesiktning, för att säkerställa att varje detalj blir precis som du önskar.

Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta miljön med våra måleritjänster. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och upptäck hur vi kan förvandla ditt hem eller din arbetsplats med vår expertis och passion för måleri.

GT Naturmåleri AB – Där kvalitet och hållbarhet möts.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Gjensidige

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20000000