Grundkedjan AB logo

Grundkedjan AB

5 (6)
Kontaktperson

Peder Lundkvist

+46704921377

Adress

Västra Finnbodavägen 2

13130 Nacka

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

Företaget

Grundkedjan AB är ett företag specialiserat på att dränera och isolera fastigheter med bostadsytor under marknivå (källarvåning, souterrängplan samt förvandlar kalla krypgrunder till isolerade utrymmen för att uppnå varmare golv & lägre uppvärmningskostnader.)

Vi utför åtgärder på befintliga fastigheter såsom villor, flerbostadshus, kontors-/industrifastigheter samt nyproduktioner.

Vår kompetens har medfört att komplicerade lösningar där hög funktion har högsta prioritet har blivit något av standard i våra uppdrag

Grundkedjan AB har fullständiga och heltäckande försäkringar för de entreprenader och den verksamhet vi offererar. Företaget har naturligtvis gällande F-skattebevis samt är registrerat för mervärdesskatt ( moms ) och har inga oegentligheter gentemot staten eller skattemyndigheten. Likaså har företaget endast registrerad skattebetalande personal som alla är försäkrade samt ISO-certifierade (ISODRÄN-certifierade).

Grundkedjan AB källsorterar och återvinner överblivet material samt arbetar hårt för att förbättra och sätta miljön i centrum för all vår verksamhet.

Vår affärsidé:

Syftet med företagets åtgärder är: ##få bort eller förebygga fuktskador och mögel

sänka radonhalter

uppnå en betydande energibesparande effekt och en behaglig boendemiljö.

Företaget är rekommenderat av försäkringsbolag och branschorganisationer som gärna lämnar referenser långt bak i tiden.

Grundkedjan AB ställer garanti på utförda entreprenader och har uppföljande kontroll verksamhet under 5 års tid efter utfört arbete för att tillse hur fuktvärdena sjunker och att fastigheten mår bra.

Vi är till för att hjälpa dig som har funderingar runt detta. Naturligtvis kommer vi och besiktigar och ger er ett kostnadsförslag utan att vi debiterar något.

Mycket väl mött! Peder Lundkvist

review-person
Lars
Dränering 40 lpm i Bromma, Stockholm
2024-04-14

Proffsigt. Bra information om hur jobbet skulle utföras. Tydligt kontrakt som kom snabbt. Genomgång på plats innan arbetet påbörjades. Skicklig entreprenör som jobbade 07-17 under 18 arbetsdagar. Fick stöd av andra vid knepiga situationer. Daglig diskussion med entreprenören under arbetets gång. Avstämning efteråt hur jag ska sköta systemet samt loggning av extratimmarna utanför kontraktet. Företaget rekommenderas varmt.

review-person
Henrik
Dränering 35 lpm i Solna
2023-09-19

Svar från Grundkedjan AB
2023-09-20

Tack för ert fina omdöme!

review-person
Björn
Dränering 16 lpm i Rönninge, Salem
2022-05-21

Grundkedjan utförde dräneringsarbetet på ett mycket effektivt och professionellt sätt, med en hög servicenivå under hela processen. Vi är mycket nöjde med resultatet och kan varmt rekommendera Grundkedjan.

Svar från Grundkedjan AB
2022-08-14

Tack för ert fina omdöme!! /peder

review-person
Jimmy
Dränering 25 lpm i Vendelsö, Haninge
2020-10-11

Topp! Gick otroligt smidigt samt väldigt trevliga.

review-person
Peter
Dränering 40 lpm i Järna, Södertälje
2020-09-29

Ett bra och seriöst personligt möte (med Peder) som följdes upp med en välarbetad offert gjorde att vårt val av företag för dräneringen landade på Grundkedjan. Arbetet är nu färdigt, på utsatt tid, och vi kan konstatera att vi är väldigt nöjda. Allting har gått smidigt och hela tiden med transparens. Kan verkligen rekommendera Grundkedjan.

review-person
Nicklas
Dränering 13 lpm i Enskede, Stockholm
2020-05-26

Bara bra!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg-Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Isocert
Isocert

Isocert är en certifiering för de entreprenörer som hanterar Isodrän-skivor, som är ett vanligt material för fuktskydd av husgrunder.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.