Gräv Anders AB

Anders De Groot
Kontaktperson
user Anders De Groot
phone 070-732 56 53
Adress
pin
Huvudstagatan 3d 6 Tr
171 44  Solna

Företagsbeskrivning

GrävAnders är ett mindre grävbolag som satsar på kvalitet och vårt motto är att vi alltid lämnar ett jobb med en nöjd kund.

Vi utför det mesta inom entreprenadverksamhet:
3 kammarbrunnar,reningsverk (ME certifierad)
Husdräneringar ( Isodrän 2 cert)
Stenspräckning/sprängning
Markarbeten
L-stöd
Avlopp
Dräneringar
Stenkistor
m.fl

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Utgrävning & schaktarbete 35 kvm i Järfälla

Anders gjorde ett utmärkt jobb med att gräva och forsla bort asfalt och jordmassor på min tomt inför en stenläggning. Fick ett fastpris på arbetet baserat på en spec med mått och bilder som jag lade upp på offerta.

Han kontaktade mig ett par gånger på telefon under grävningen då det varit tveksamheter om var det skulle grävas.

Gav ett proffesionellt intryck.

Utgrävning och schaktarbeten för pool i Sundbyberg

Toppen jobb. Mycket lätt i konversation mm. Jag är så nöjd,

Schakttransporter i Täby

Supersmidigt!

Dränering 18+6m i Åkersberga, Österåker

Snabb respons från första kontakt. Snabbt fast noggrannt grävt. Snabbt och noggrannt dränerat. Snabbt och noggrannt igenfyllt. Allt detta till ett överenskommet fast pris! Vi är så nöjda med Gräv-Anders och kan verkligen rekommendera honom för vilket trixigt dräneringsjobb som helst vilket vårat var. Gunsan & Mange

Installera stenkista & ta bort en stubbe i Täby

Vi är jättenöjda med GrävAnders - supertrevligt och proffsigt bemötande och snabbt och bra utfört jobb! Skulle absolut rekommendera och anlita igen.

Gräva bort buskar i Stockholm

Snabbt och väl utfört arbete.

Bredda garageuppfart ca 30 kvm i Södertälje

Han gjorde ett mycket snyggt arbete. Var seriös och noggrann. Fakturan var på offerterns belopp. Ringde och frågade om det var något som inte var avtalat innan. Vi är jättenöjda!

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 3000000*
*Företagets egna uppgifter.


Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Isocert

Isocert är en certifiering för de entreprenörer som hanterar Isodrän-skivor, som är ett vanligt material för fuktskydd av husgrunder.


Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna – ME – är landets ledande bransch- och arbetsgivarorganisation för maskinentreprenörer. ME tillhör föreningen Svenskt Näringsliv och har ca 3 700 anslutna medlemsföretag, som sammanlagt förfogar över 12 000 mobila maskiner. Företagen säljer tjänster och kunskap när de gräver, schaktar, lyfter, lastar, transporterar, lossar, krossar, planerar och bryter och bänder för att utveckla samhället.


Truck- eller maskinförarbevis via TYA

TYA erbjuder utbildningar och förarintyg för truck, hjullastare, grävmaskin/grävlastare, väghyvel, teleskoplastare, lastbilsmonterad kran, mobilkran och betongpump.