Grasso Mur & Puts AB logo

Grasso Mur & Puts AB

4.7 (39)
Grasso Mur & Puts AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Tony Grasso

+46703161048

Adress

Ullbergsvägen 91

13567 Tyresö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

Grasso Mur & Puts AB är en av de nominerade till priset "Årets byggföretag 2017", se aretshantverkare.se för mer information!

Funderar ni på att förnya med att renovera ut eller invändigt, då har ni kommit rätt ! För vad kan vara bättre än en Italienare som har stil och byggnation i ådrorna sedan århundraden tillbaka. Antonio är en kille med noggranhet , säkerhet och snabbhet som specialitet.

Hans motto är en glad kund är en nöjd kund och hittills har ingen varit ledsen utan tvärtom, fina referenser finns. Många generationer erfarenhet finns bakom denna traditionella byggfirma.

Grasso Mur & Puts AB huvudman Antonino är född i Italien och kommer från en familj med många generationer av byggerfarenhet, specialiserade inom mureri och puts.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och har lång erfarenhet av både små och stora byggprojekt.

Vi är specialiserade inom många områden Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete Tänk också på att du kan använda dig av ROT avdraget för att få din renovering till ett mycket billigare pris. En renovering kan höja priset på din bostad och tillföra en lyxigare känsla i vardagen. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer.

review-person
Björn
Renovering av befintlig trappa i Täby
2023-11-01

review-person
Niclas
Puts 40-50 kvm i Tyresö
2023-10-10

Företaget gjorde ett bra jobb och allt fungerade bra. Offert, leverans och fakturering flöt på bra.

review-person
Stefan
Grundgjutning 36 kvm i Tyresö
2022-11-22

Företaget gjöt en platta på mark för kommande garage / verkstad. I uppdraget ingick även allt förberedande så som markarbeten och hantering av massor. Företaget var väldigt professionella i allt, och slutresultatet blev strålande! Utöver detta var alla supertrevliga, vilket gjorde projektet så mycket roligare.

review-person
Ellinor
Murarbete, Utgrävning & schaktarbete 16 kvm i Tyresö
2022-04-29

Utmärkt utfört, proffsigt bemötande med stor fingertoppskänsla. Arbetet är noggrant utfört och Tony var ett bra bollplank genom arbetet, mån om att slutresultatet skulle bli både bra och estetiskt snyggt. Han och Ricardo har mina varmaste rekommendationer

review-person
Niklas
Armeringar, Murarbete i Sollentuna
2021-12-18

Bra dialog från offert till utfört arbete. Väldigt nöjd med vår nya mur längs infarten till vårt hus. Kan varmt rekommendera Grasso.

review-person
Rai
Dränering 10 lpm i Stockholm
2021-03-16

Mycket proffsigt och väl utfört jobb!

review-person
Maria
Total fasadrenovering i Spånga, Stockholm
2020-12-21

Vi är så nöjda över arbetet som Grasso Mur och Puts AB gjort hos oss med vår fasad. Vi har haft en bra kontakt med företaget från offert till avslut och resultatet blev fantastiskt. Huset är som nytt! Vi kan verkligen rekommendera Grasso till 100%

review-person
Erika
Stensättning 12 kvm i Enskede, Stockholm (BRÅTTOM)
2016-11-29

Jättenöjd med utfört arbete. Noggrann, lyhörd för våra önskningar, punktlig, effektiv & allmänt väldigt lätt att ha att göra med!

review-person
Camilla
Putsa om /ommålning av sommarstuga i Haninge
2016-10-25

Vi är väldigt nöjda med det arbete Grasso utförde åt oss. De knackade ner befintlig puts och putsade om grunden med ett flertal källarfönster i, så det var mycket vinklar att putsa. Snabb och bra service och städade undan snyggt efter sig. Kan väl rekommenderas!

review-person
Henrik
Stensättning ca 15m2 i Rönninge, Salem
2016-10-18

Antonio svarade snabbt och kom och tittade på uppdraget. Offert kom dagen efter. Jobbet startade några dagar senare - utförde jobbet helt enligt önskemål på utsatt tid. Proffsigt! Antonio är dessutom mycket trevlig att ha att göra med! Rekomenderas!

review-person
Peter
Ny puts på 4 ytterväggar i Brottby, Vallentuna
2016-10-17

På ett par av väggarna satt cementputs sedan 70 år. Det var "omöjligt" att ta bort trodde jag efter ett antal försök. Han är professionell, vet vad han gör, talar om i förväg hur han planerar och gör som han säger. Har sällan blivit så imponerad över kvalitet och professionalism. Rekommenderas starkt!

review-person
Lars
Laga fasad på lättklinker ca 50 kvm i Tyresö
2016-09-30

Antonio, kom i tid och utförde arbetet med perfekt resultat och höll tiden när det skulle vara färdigt. Antonio kan jag starkt rekommendera till liknande arbete. Tack Antonio för ett bra utfört arbete. Lars

review-person
Peter
Stensättning 15+4 kvm i Sköndal, Stockholm
2016-09-29

Tony gjorde ett bra jobb på utsatt tid, stenläggningen blev som vi ville ha den och arbetet var klart på utsatt tid. Vi är mycket nöjda!

review-person
Hans
Murning ovanför 5st fönster i Sorunda, Nynäshamn
2016-09-11

Kunde inte ha valt en bättre firma snabb, noggrann och ett väldigt fint resultat. Kommer att anlita honom fler gånger. Rekommenderas . Tack antonio

review-person
Romanico
Putsa om dela av fasad på radhus i Stockholm
2016-08-24

Vi blev imponerade hur effektivt och professionellt arbete gjordes. Det var lätt att diskutera saker med Antonio, och både jag och min fru var nöjd med arbetet.

review-person
Carl-Erik
Åtgärda putsfasad som lossnat ca 4 kvm i Hässelby, Stockholm
2016-08-20

Antonio gjorde ett mycket bra jobb med vår fasad. Resultatet blev mycket snyggt och allt var klart tidigare än han lovat. Jag kan varmt rekommendera detta företag. Calle i Hässelby

review-person
Niklas
Murning av garageväggar ca 16 lpm i Saltsjö-boo, Nacka
2016-07-22

Kan varmt rekommendera Tony på Grasso mur och puts! Han gjorde ett fenomenalt jobb på avtalad tid! Trevlig, flexibel och väldig snabb! Vid nästa bygge är Tony den muraren jag kommer ringa. Jag är otroligt nöjd!

review-person
Michael
Fasadarbeten av hus 10x12 m (puts) i Stockholm
2016-06-27

Antonio och sin team har renoverat helt min putsfasad med ett jätte fint resultat. Antonio är nogrann med detaljer och är flexibel till att hantera nya uppdrag som plötsligt dyker upp.

review-person
Lasse
Gjuta trapp i betong samt påbyggnad av mur i Värmdö
2016-05-25

Antonio & Co gjorde ett mycket bra arbete, både den gjutna trappan och påbyggnaden av muren blev precis enligt förväntan. Dessutom blev det både enligt tidplan och offererad kostnad vilket inte hör till vanligheterna. Vi kan varmt rekommendera Antonio för allt som har att göra med gjutning, murning och putsning!

review-person
Bo
Putsning av väggar i tvåvåningshus, 230m2 i Gustavsberg
2016-03-09

Vi kan absolut rekommendera Grasso mur och puts. De är proffsiga och vet vad de gör. De putsade våra inneväggar på ca 230 m2 med ett jättefint resultat, på utsatt tid och vi är riktigt nöjda. Bo & Carina Hallqvist Gustavsberg

review-person
Hanna
Renovera stösmur ca 18m samt bygga ny ca 4 m i Huddinge
2015-10-22

Nöjd med utfört uppdrag! Höll tidsramen och utförde jobbet proffsigt.

review-person
Joachim
Rivning och bortforsling av av betongvägg i Stockholm
2015-09-28

Antonio och hans kollegor är vi jättenöjda med. De jobbar snabbt och effektivt och lämnar ett proffsigt resultat till bra pris. Rekommenderas starkt!

review-person
Pär
Putsa källarvägg i Stockholm
2015-07-17

Tony och hans kollega putsade innerväggar i ett rum i vår källare. Arbetet blev klart snabbare än väntat och vi är mycket nöjda med resultatet!

review-person
Bo
Diverse fasadarbeten på hus från 1950 i Stockholm
2015-07-06

Mur & Puts Specialisten gjorde en total omputsning av mitt hus dvs knackade ned all puts och började om. Det var ett jättejobb med tanke på att huset är 18 x 9 m och har två plan. I arbetet ingick även att måla balkong och entrétrappa samt ett förråd och carpark. Det var lätt att komma överens med Antonio Grasso (Mur & Puts Specialisten) och jag fick ett fast pris för hela arbetet. Under arbetets gång så hade vi en löpande dialog omkring arbetet allt eftersom det fortskred. Antonio Grasso och hans kollegor gjorde ett professionellt jobb och uppvisade stor skicklighet i att få till samma struktur på putsen som den som knackades ned. Slutresultatet blev mycket bra och jag har nu det finaste huset i hela området och är mycket nöjd! Det enda som jag möjligen kan anmärka på är att arbetet tog betydligt längre tid än vad som var sagt från början. Detta är anledningen till att det blev 4 och inte 5 stjärnor. Jag kan stark rekommendera Antonio Grasso och Mur & Puts Specialisten!

review-person
Ingemar
Putsning av husgrund på Vindö, Värmdö
2015-06-23

Tony gjorde ett mycket bra arbete på ett professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med resultateet. Kan varmt rekommenderas. Ingemar

review-person
Petra
Puts av förråd ca 40 kvm i Nacka
2015-06-22

Antonio var professionell och det fungerade mycket bra att kommunicera kring uppdraget. Vi är nöjda med slutresultatet.

review-person
Christina
Mura in garage port i enlighet med husfasad i Lidingö
2015-04-17

Vi är jätte nöjda med Tony på Mur & Puts Specialisten! Kom snabbt och tittade på vad vi önskade få utfört! Förklarade hur arbetet skulle gå till! Återkopplade snabbt på frågor vi hade. Flexibel med tid för utförande och det blev jätte bra! Vi är väldigt nöjda!

review-person
Johan
Reparation av mur i Nacka
2015-04-15

Litet jobb, reparation av påkörd mur. Trevligt bemötande, höll tider och tidsplan. Smidigt och pålitlig!

review-person
Dimitri
Putsa del av vägg ca 4 kvm i Solna
2015-03-02

Antonio hjälpte mig med väggputs. Mycket duktig kille som utför arbetet väldigt snabbt och med god kvalité. Rekommenderar varmt!

review-person
Christer
Lagning av putsad fasad i Täby
2015-01-20

Mycket trevligt bemötande och väl utfört arbete ger högsta betyg.

review-person
Camilla
Rivning av vägg samt slipa väggar i Stockholm
2014-12-19

Rev en vägg, satte foder runt en öppning samt rev ner tapet, spacklade och slipade väggar i ett rum. Mycket väl utfört arbete, snabba, trevliga och lätta att ha att göra med. Kan rekommenderas!

review-person
Radde
Förstärkning av vägg ca 3 kvm i Huddinge
2014-12-06

Vi är mycket nöjda med arbetet som Mur & Puts Specialisten har utfört hos oss. Vi anlitade dem för att mura upp en vägg i vårt kryputrymme. Snabbt jobb, snyggt rengjort efteråt. Vi kan varmt rekommendera denna firma.

review-person
Arya
Riva en tegelvägg i Stockholm
2014-11-27

Mur & Puts Specialisten är professionella i sitt arbete, supersnabb, gjorde vad som utlovades, och slutförts ett mycket bra jobb. Jag rekommenderar dem.

review-person
Johan
Gjuta en ny betongtrappa till entré i Stockholm
2014-11-17

Mur &putsspecialisten är snabba och nogranna och justerar efter kundens önskemål. Vi är mycket nöjda med den nya trappa som vi fått gjuten. / Johan

review-person
Theres
Renovering av inner/ytterväggar i Huddinge
2014-09-17

Snabba och proffsiga! Vi fick hjälp med puts av innerväggar i källare och att gjuta betong utomhus. Väggarna i källaren blev kanonbra och lösningen utomhus likaså. Vi är supernöjda!

review-person
Paul
Reparation av puts på husgrund i Täby
2014-09-11

Trevliga grabbar, jobbet utfört enligt avtalet, snabbt och bra. Vi är mycket nöjda.

review-person
Johan
Putsa om delar av fasad efter fönster & dörrbyte i Danderyd
2014-08-25

Antonino på Mur och Putsspecialisten lagade min vitputsade fasad som var trasig på ett flertal ställen. Han var snabb, otroligt duktig och utförde arbetet till ett bra pris. Jag kan varmt rekommendera Mur och Putsspecialisten. /Johan, Stocksund

review-person
Andrei
Murning, 5 x 6 m i Nacka
2014-08-19

Jag anlitade Tony för murning av ett garage. Han gjorde jobbet snabbt och med mycket god kvalite och service vilja. Jag rekommenderar med varm hand Tony för framtida murjobb.

review-person
Peder
Renovering av fasad ca 10-12 m2 i Danderyd
2014-06-18

Det kändes trygg att jobba med Antonio; han utförde uppdraget snabbt och var kreativ och lösningsorienterad. Resultatet är klanderfritt!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000