Göteborgs Tomt och Mark AB logo

Göteborgs Tomt och Mark AB

5 (5)
Göteborgs Tomt och Mark AB - Kontaktperson
Kontaktperson

David Berglund

+46760222455

Adress

Flygmotorsvägen 3

423 37 Torslanda

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Ambition, kvalitet och innovation ​ Vi på Göteborgs Tomt och Mark brinner för att lyfta kvaliteten på markarbeten och för oss är hållbarhet och långsiktighet våra viktigaste ledord. För dig som kund innebär det att vi enbart erbjuder hållbara och långvariga lösningar – i såväl kundrelation, materialvalens livslängd samt ur miljösynpunkt.

Vårt mål är att alltid leverera mer än vad våra kunder förväntar sig och vi arbetar uteslutande med en personlig och transparent dialog genom hela arbetsprocessen – vi garanterar att alltid leverera den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för respektive kund.

Göteborgs Tomt Och Mark AB är ett relativt ungt bolag, men har trots detta en lång och gedigen erfarenhet i branschen. Vi har nämligen utfört markarbeten sedan 2007. I båda segmenten så jobbar vi både med mindre servicejobb och hela entreprenader.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Hälsningar

David Berglund

review-person
Karin
Asfaltering 11 m i Torslanda, Göteborg
2024-04-04

Mycket proffsiga. Snabba och ett mycket fint resultat. David är oerhört trevlig och lyhörd över önskningar. Rekommenderas !!

review-person
Jie
Dränering, Trädgårdsanläggning 600 kvm i Torslanda, Göteborg
2024-01-26

mycket gärna välja företaget och arbeta smidigt och lösa problemet under projekt. De presterade som de lovade och mycket effektiva efter schemat.

review-person
Richard
Grundgjutning 20 kvm i Torslanda, Göteborg
2022-06-09

Riktigt seriösa och bra kommunikation inför gjutning av vår platta för uterum. Och resultatet blev också det riktigt bra! Rekommenderas starkt!

review-person
Pär
Dränering, Plattläggning, Schaktarbete, Trädgårdsanläggning 60 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2021-05-27

Kan varmt rekommendera GTOM. Bra, professionellt och trevligt bemötande från första stund av Daniel. Ett utmanande projekt som hanterats väldigt bra trots de externa motgångar som drabbat oss. En extra eloge ska Mirek, som genomfört det mesta av de praktiska delarna i projektet ha. En kämpe med stor kunskap och noggrannhet. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och kommer anlita dem igen om vi ska göra fler markarbeten

Svar från Göteborgs Tomt och Mark AB
2021-09-01

Tack Pär för dom fina orden! ett nöje att få utföra arbeten hos er. Mvh Daniel

review-person
Xiaochen
Asfaltering 300-500 kvm i Torslanda, Göteborg
2021-03-11

nöjd

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Certifiering via Fuktspärrteknik
Certifiering via Fuktspärrteknik

Leverantörerer med SGC-cert, COI-cert eller FSC-cert via Fuktspärrteknik

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Maskinentreprenörerna
Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna – ME – är landets ledande bransch- och arbetsgivarorganisation för maskinentreprenörer. ME tillhör föreningen Svenskt Näringsliv och har ca 3 700 anslutna medlemsföretag, som sammanlagt förfogar över 12 000 mobila maskiner. Företagen säljer tjänster och kunskap när de gräver, schaktar, lyfter, lastar, transporterar, lossar, krossar, planerar och bryter och bänder för att utveckla samhället.

Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.