Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB logo

Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

4.8 (184)
Kontaktperson

Thomas Åkander

+46705317980

Adress

Konsumentvägen 12

12530 Älvsjö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2011

Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB är ett effektivt serviceföretag, inom golvslipning, golvläggning och allt inom golv renovering på alla typ av trägolv, som erbjuder era tjänster till både privatpersoner och företag i hela Storstockholm och har som målsättning att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Vi åtar oss både stora och små uppdrag med samma energi och entusiasm.

Störst är inte alltid bäst. Av det skälet ser vi till att alltid ha välutbildad personal som kan ge våra kunder den bekymmersfria service som vi står för. Vi satsar stort på noggrannhet, vänlighet, förtroende, servicekänsla och nära kontakt med våra kunder.

Vi är för närvarande 5 st. anställda med lång erfarenhet inom slipning, golvläggning och allt som gäller golvrenovering inklusive golvsocklar.

Vår styrka är den kvalité vi håller på våra tjänster och den flexibla service vi ger. Vi hjälper Er att ta fram ett kostnadseffektivt arbetsplan som kan utföra ert uppdrag precis enligt era önskemål och förutsättningar. Våra arbetstider är anpassade till våra kunder och deras behov.

Priser inkluderar allt materiel för utförande såsom redskap, försäkringar, och sociala avgifter.

Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 milj.

ROT och RUT-avdrag för privatpersoner!

review-person
JOHAN
Golvslipning 60 kvm i Nacka
2024-03-30

Gick snabbt och blev bra!

review-person
Tatjana
Golvslipning 124 kvm i Solna
2024-02-01

Noggrannhet, bra service och trevligt bemötande. Vad mer kan man önska.

review-person
Marcus
Golvslipning 80 kvm i Ekerö
2024-01-11

Det är andra gången som jag använder Golvslipningsbolaget, alltid otroligt professionella lämnar en oerhörd kvalité och finish på golven. De är superproffs. Kan varmt rekommendera dem.

review-person
Markus
Golvslipning, Olja, Lack, Hårdvaxoljning, Lasering 100 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-10-16

Genomförde slipning och behandling av grangolv i vårt hus. Trevligt, proffsigt och hjälpsamt bemötande från offert, till val av behandling och till slutfört arbete. Rekommenderas!

review-person
Joanna
Golvslipning, Lack, Hårdvaxoljning 45 kvm i Älvsjö, Stockholm
2023-09-06

Vi fick väldigt bra guidning kring vilken behandling vi skulle välja på golvet. Dom utförde även lagningar som vi inte skrivit med i offerten som vi är mer än nöjda med. Snabbt jobb och jättebra kommunikation! Kan bara rekommendera.

review-person
Lise-Lotte
Golvslipning, Hårdvaxoljning 60 kvm i Sollentuna
2023-07-25

Väl utfört, bra kommunikation och bemötande

review-person
Matilda
Golvslipning & lack 55 kvm i Stockholm
2023-07-18

Jag är jättenöjd med golvslipningsbolaget. Trevligt bemötande, snabb respons och golvet blev väldigt fint :) Skulle absolut rekommendera dem!

review-person
Filip
Golvslipning & hårdvaxoljning 35 kvm i Enskede, Stockholm
2023-05-17

Resultatet blev strålande! De var tillgängliga för att bolla idéer, flexibla, trevliga och väldigt skickliga. Rekommenderar absolut att anlita dem!

review-person
Christofer
Golvslipning 45 kvm i Stockholm
2023-05-16

Snabbt och smidigt, resultatet blev riktigt fint också

review-person
Leon
Golvslipning 35kvm i Stockholm
2023-03-03

Superbra och proffsigt. Xavier var alltid snabb att svara och kommunikativ. Hantverkarna var snabba, noggranna och flexibla. Inget att klaga på!

review-person
Emma
Golvslipning, 54m2 i Stockholm
2023-02-04

review-person
Erik
Golvslipning 100kvm i Stockholm
2022-10-17

Mycket bra och tydlig kommunikation, utförlig offert och proaktiv projektledare. Vi har renoverat golv en gång tidigare och vill påstå att vi är kräsna/detaljorienterade - det här blev riktigt bra. Klara före utsatt tid och det blev i slutändan billigare än offert.

review-person
Christoffer
Golvslipning, Lack, Hårdvaxoljning, Lasering 80 kvm i Farsta, Stockholm
2022-08-16

De var duktiga, trevliga och lämnade ett bra resultat. Dock försökte de lägga till några extra kvadrat för att få mer betalt, men ångrade sig sedan när vi kontrollmätte lägenheten. Förutom det är vi mycket nöjda med dem.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2022-08-25

Hej Christoffer, Tack för ditt omdöme och bra att du var nöjd med det mesta i alla fall, efter ett år tillbaka är du fortfarande nöjd med golven! Det är lite skillnad när man sitter framför en dator och jobbar med 3D planritning mått eller liknande och på i verkligheten, all min respekt för ditt arbete så klart. Du var med oss hela tiden så att hur skulle vi försöka lägga till några extra kvadrat för att få mer betalt, lite allvarligt tycker jag. Sedan ångrade vi oss? Du borde vara mer objektiv… Det som hände var att dina mått inte stämde med mina helt enkel, min lasermätare visade ett mått och dina verktyg visade andra mått, båda kan vara rätt eller fel, men det betyder inte att vi ska lura dig eller du ska lura oss. Kommer ej ihåg om det var 2 eller 3 kvm över dina 3D mått som enligt dig var 100% exakt, med 3 decimalers noggrannhet och att du var säker på att dina mått stämmer så att vi inte försökte lägga till fler kvadratmeter. Till sist löste vi det på plats och vi skickade en faktura enligt dina mått, absolut inga konstigheter. Mvh Javier.

review-person
Sia
Golvslipning 90 kvm i Enskede, Stockholm
2022-05-30

Thomas och killarna var otroligt proffsiga från början till slut gällande allt så som kommunikation, arbete och tidsuppskattning. Dessutom gav Thomas liksom det lilla extra och kom t ex med extra prover och rekommendationer som var mycket uppskattade (och prisvärda). Vi kände oss hela tiden trygga och omhändertagna. Allt stämde bra i offert/slutfaktura. Rekommenderas varmt för alla som vill ha fina golv!

review-person
Johanna
Slipa golv & måla om lägenhet i Stockholm
2022-05-06

review-person
Nazmije
Golvslipning 120 kvm i Rönninge, Salem
2022-04-17

Slipade över 100 kvm golv. Golvet blev för torrt( för lite inoljad). Försökte kontakta gånger flera och beskriva problemet, till slut efter flera samtal, Mail och bortglömda möten kom de ut och inspekterade golvet. antar underleverantörer, och chefen påstod att golvet inte va för torrt medan grabbarna som oljade om ett av rummen sa att det var alldeles för torrt. Var för trött efter allt tjat så orkade inte klaga mer och be om att olja om all golv.

review-person
Robin
Golvslipning & lasering 85 kvm i Solna
2021-07-26

Allt var 100% toppklass, hade inte ens vågat förväntat oss ett så bra resultat med tanke på hur slitet golvet var. Thomas var väldigt snabb vid all dialog och alltid med mycket trevligt och professionellt bemötande. Vi fick bra råd och rekommendationer och olika alternativ. Killarna som slipade, lagade och pigmenterade golvet var snabba och oerhört duktiga. Hela processen kändes trygg och jag kommer absolut anlita Golvslipnings Bolaget igen om jag behöver hjälp i framtida boende.

review-person
Silvana
Golvslipning & lack 108 kvm i Solna
2021-07-05

Fantastisk service!

review-person
Thim
Golvslipning 150 kvm i Handen, Haninge
2021-04-22

Bra service och kunnig personal

review-person
Sebastian
Golvslipning & lasering 85 kvm i Stockholm
2021-02-11

Proffsigt och snabb återkoppling.

review-person
Maria
Golvslipning 79 kvm i Stockholm
2021-02-08

Superbra. Golvet blev jättefint!

review-person
Carl
Golvslipning 200 kvm i Stocksund, Danderyd
2021-02-03

Professionella och kunniga. Blev dessutom klara före estimerad tid. väldigt hög kvalité på utfört arbete. Trevliga var dem allihopa också!

review-person
Martin
Golvslipning & hårdvaxoljning 85 kvm i Stockholm
2021-02-02

Utan tvekan är Golvslipningsbolaget den bästa hjälpen jag nångonsin fått. Nu överdriver jag inte heller. Bra från kommunikation till arbete och pris. Inte bara levererade dom ett perfekt golv helt enligt tid, vi fick också hjälp att måla hela vår lägenhet och det gjorde dom under helgen för att vi skulle kunna flytta in på måndagen efter. Oavsett vad jag behöver hjälp med i framtiden kommer jag fråga Golvslipningsbolaget. För tydligheten, riktigt bra kommunikation innan, under arbete och efter. Hjälpsamma och duktiga.

review-person
Kim
Golvslipning, Olja & Lack 71 kvm i Nacka
2020-12-21

Smidigt från beställning till utfört arbete, mycket nöjd med resultatet! Inte billigaste bolaget men värt pengarna för proffsigt bemötande och bra hantverkare

review-person
Cecilia
Golvslipning 85 kvm i Nacka
2020-10-15

Mycket tydlig offert och uppföljande samtal. Förtroendeingivande och kunnig i området.

review-person
Sofia
Golvslipning 42 kvm i Stockholm
2020-10-09

Mycket tillmötesgående och personliga. Snabbt bokat möte och bra tips från Tomas som var både en mycket trevlig och tillgänglig kontakt. Jobbet blev klart flera dgr innan utsatt tid och utfört på ett utmärkt sätt! Golven blev supersnyggt! Kan varmt rekommendera Golvslipnings Bolaget! /Sofia

review-person
Sabina
Golvslipning 100 kvm i Rönninge, Salem
2020-10-05

Seriöst företag, med bra hantverk och bemötande av kundens behov.

review-person
Erling
Golvslipning & hårdvaxoljning 75 kvm i Nacka
2020-09-25

Vi fick hela lägenhetens ekparkettgolv slipat och behandlat med LED hårdvaxolja som härdades med UV ljus så vi kunde använda golvet direkt! Snabbt och proffsigt utfört, bra och trevlig kontakt med Thomas. Vi är mycket nöjda! Kerstin o Erling, Nacka

review-person
Frida
Golvslipning ca 55 kvm i Stockholm
2020-09-08

Mycket professionella och snabba! Väldigt noggranna och måna om att allt ska bli rätt. Våra original fiskbensparkettgolv i ek fick sån fint liv igen, tack! Kan starkt rekommendera att anlita Golvslipnings bolaget!

review-person
Stephanie
Golvslipning 68kvm i Vårby, Huddinge
2020-07-27

Smidigt med kontakten och vi uppfattade alla vi hade kontakt med som seriösa och noggranna. Jobbet blev klart 3 dagar tidigare än det som lovats och resultatet blev supersnyggt!

review-person
Jenny
Golvslipning 150kvm i Kungsängen, Upplands-Bro
2020-06-11

Vi är supernöjda med såväl golv som bemötande under processen. Proffsigt utfört och riktigt fint slutresultat. Rekommenderas varmt!!

review-person
Susanna
Golvslipning + behandling 50kvm i Solna
2020-02-24

Mycket nöjda med golvet, bra kommunikation

review-person
Linda
Golvslipning, Olja & Lack 50 kvm i Stockholm
2020-02-03

sa

review-person
Caroline
Golvslipning 40 kvm i Stockholm
2020-01-29

Väl utfört arbete. Vi är mycket nöjda med bolaget.

review-person
Bo
Golvslipning & Lack 150 kvm i Stockholm
2020-01-09

Super från start till mål! Professionellt bemötande från första kontakten. Fick goda råd och hela lokalen mättes upp redan i samband med offertbesöket. Kände mig trygg i valet av Golvslipningsbolaget i Stockholm AB. Tidsplanen hölls och resultatet blev fantastiskt!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2020-01-21

Tusen tack för det fina omdömet, härligt att höra! Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget i Stockholm AB.

review-person
Rune
Golvslipning 55 kvm i Rönninge, Salem
2019-12-10

Professionellt och trevligt bemötande. Skicklig personal gjorde slipning av golv och bänkskivor och golvlackning med utmärkt resultat. Kom precis på överenskommen tid och var klara på utlovad tid. Bolaget har också målat väggar och tak. Vi är lika nöjda med den delen.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2019-12-11

Tusen tack för det fina omdömet! Som vi strävar efter att det ska bli varje gång, på alla jobb. Härligt att ni är så nöjda, med både golv och målning. Bästa hälsningar från oss alla på Golvslipningsbolaget i Stockholm AB

review-person
Anja
Golvslipning & Lasering 65 kvm i Ekerö
2019-12-07

Vi är så nöjda med allt från början till slut! Thomas var väldigt noggrann och tydlig i sin kommunikation, vi fick väldigt gott förtroende för honom. Jobbet utfördes enligt tidsplan och golven blev helt otroligt snygga. Kan varmt rekommendera dem till alla!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2019-12-11

Tusen tack för det fina omdömet, härligt att höra! Bästa hälsningar från oss alla på Golvslipningsbolaget i Stockholm AB

review-person
Daniel
Golvslipning & lackering 65kvm i Stockholm
2019-12-04

Bolaget gjorde felaktig bedömning både på träslag på golvet och huruvida det fanns slipyta kvar, vid inspektion innan arbetet. Det har resulterat i ett mörkt golv som spricker på många ställen pga det nu är för tunt. Professionellt och tillgängligt bemötande och utfört jobb inom given tidsram räddar betyget från en stjärna.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2019-12-11

Ledsen för bedömning av träslag, det blev fel, ber åter igen om ursäkt för det. Då vi var på plats före tillträde, hos familj med småbarn gick det lite för fort, då man inte vill störa för mycket. Missbedömde det mörka tropiska träslaget, som jag inte sett i golv tidigare, till att vara ett pigmenterat golv, så kritiken kring det är befogad. Golven var ju dock så vid köp av lägenhet och inget vi kunnat förändra, på annat sätt än med omläggning av golv, vilket vi också erbjudit till subventionerat pris vid start. Angående sprickor och att det inte skulle vara slipbart, ser vi först här i omdömet. Golvet var absolut slipbart och efter vårt samtal per telefon under gårdagen, bekräftat att det var ett grundlöst antagande. Golven är dock fel lagda ursprungligen, vilket resulterat i spänningar och sprickor. Ni är alltid välkomna att höra av er, om det finns ytterligare frågor, eller annat. Vänliga hälsningar från oss alla på Golvslipningsbolaget i Stockholm AB

review-person
Maria
Golvslipning & hårdvaxoljning 95 kvm 30/11 i Vällingby, Stockholm
2019-11-08

Snabba och proffsiga. Golvet blev jättefint!

review-person
Emelie
Golvslipning 100 kvm i Stockholm
2019-10-08

Ett mycket fint jobb med 100 kvm slipning och behandling av Osmo hårdvaxolja. Proffessionellt bemötande från start till slut. Kan varmt rekommendera Golvslipningsbolaget och skulle absolut anlita dem igen.

review-person
Anna
Golvslipning & lackering 55kvm i Stockholm
2019-08-08

Jag fick redan från första kontakten mycket professionell rådgivning om vilka val som var lämpliga för mina golv. Arbetet blev otroligt bra utfört och de lagningar som behövde göras blev gjorda fantastiskt snyggt. Jag vill verkligen rekommendera Golvslipnings Bolaget!

review-person
Pernilla
Golvslipning 40 kvm i Stockholm
2019-08-02

Så himla nöjd med min golv! De blev exakt som jag hade önskat. Thomas var supertrevlig och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen!

review-person
Pål
Golvslipning & oljning 79kvm i Ekerö
2019-07-23

Proffsigt utförd på tid och budget. Mycket kunnigt personal. Rekommenderas!

review-person
Henrik
Golvslipning, Olja & Lack 100 kvm i Svartsjö, Ekerö
2019-04-08

Gav professionella tips och lyssnade även på våra önskemål. Proffsigt bemötande genom hela processen och strålande slutresultat.

review-person
Jessica
Golvslipning 65 kvm i Sundbyberg
2019-04-01

Bra jobb och bra guiding med svar på frågor. Snabb att ge svar.

review-person
Anders
Golvslipning 55 kvm i Solna
2019-01-25

Väldigt proffsigt bemötande och bra utfört jobb.

review-person
Linda
Golvslipning & behandling 100 kvm i Stockholm
2018-12-17

Väldigt nöjda med allt från start till mål. Fick tydlig offert och Thomas var alltid noga med att förklara allting gällande olika val. Hjälpsamma och proffesionella!

review-person
Margret
Golvslipning & bets 79 kvm i Täby
2018-12-01

Golvslipnings Bolaget var lämnade inte billigaste offerten, men de var super proffsiga. Golven är jättefina och jag är glad att jag inte gjorde det själv! Arbetet var gjort på tid och firman pålitlig.

review-person
Claes
Golvslipning, Olja & Lack 144 kvm i Gustavsberg, Värmdö
2018-11-23

Som en hantverkare bör vara!! Sjukt nöjd med allt från första kontakten till den kontinuerliga uppföljningen samt överlämningen. Resultatet blev verkligen superbra, skulle anlita dem igen utan att tveka.

review-person
Maria
Golvslipning & Lack 53 kvm i Stockholm
2018-11-21

Bra och gediget arbete! Efter slipningen och lackningen känns det som jag fått ett helt nytt golv. Jag är också väldigt nöjd med de reparationer som gjordes på skadade delar av golvet. Samarbetet gick smärtfritt och de problem som uppstod löstes lätt.

review-person
Gösta
Golvslipning & Lack 41 kvm i Stockholm
2018-11-04

Vi är mycket nöjda. Vi kan inte tänka oss att det skulle kunna göras bättre.

review-person
Jonas
Golvslipning, Olja & Lack 60 kvm i Solna
2018-08-07

Slipning av 60 m2 furugolv från 30-talet. Lutning och vitoljning. Vi är allt igenom nöjda med resultatet.

review-person
Kasper
Golvslipning, Olja & Lack 40 kvm i Bromma, Stockholm
2018-07-21

Bra kommunikation och rådgivningen innan arbetets start. Golven blev superfina, även reperationerna var klart över förväntan!

review-person
Jonas
Golvslipning, Olja & Lack 85 kvm i Danderyd
2018-07-14

Stabilt och bra från start till mål. Mycket nöjda med både kontakt och själva slipningen

review-person
Linn
Golvslipning, Olja & Lack 70 kvm i Stockholm
2018-06-18

Jag blev så otroligt nöjd med resultatet. Företaget kom ut med prover som jag kunde lägga ut på plats för att få en bra uppfattning om ljuset i lägenhetens olika rum skulle påverka val av pigment. Företaget bytte även alla golvlister och dörrfoder. Det blev jättefint. Jag kan varmt rekommendera dem.

review-person
Rickard
Golvslipning, Olja & Lack 55 kvm i Tungelsta, Haninge
2018-05-28

Bra svar men det visade sig att golvet var för tunt för att slipas

review-person
Stella
Golvslipning & lacka 50kvm i Tungelsta, Haninge
2018-05-26

Snabb och bra arbete.

review-person
Emma
Golvslipning & vitlutning 45kvm i Stockholm
2018-04-27

Bra kommunikation och superfint resultat! Rekommenderas!

review-person
Ying
Golvslipning & Olja av 100kvm i Danderyd, Sollentuna
2018-03-25

mycket nöjd!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2018-03-26

Tack, härligt att höra! Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB.

review-person
Hanna
Slipning & oljning av furugolg 45m2 i Stockholm
2018-01-30

Kanonnöjd. Uppdraget slutfördes för ca 10 månader sedan och det kunde inte blivit bättre :)

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2018-02-02

Tack Hanna, Härligt att höra! Bästa hälsningar Från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Odd
Golvslipning, Olja & Lack 62 kvm i Stocksund, Danderyd
2018-01-14

De höll vad de lovade, både i tid och kvalitet. Yrkeskunniga och pålitliga

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2018-01-15

Tack för ditt fina omdöme! Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Tomas
Golvslipning, Olja & Lack i Stockholm
2018-01-13

Jättebra, prisvärt!

review-person
Linda
Golvslipning, Olja & Lack 50 kvm i Sundbyberg
2017-12-04

Helt enastående! Jag är mer än nöjd med mitt golv och kontakten med Thomas! Thomas gjorde det där "lilla extra" som gjorde att man kände sig helt trygg! Ett seriöst bolag som tar hand om sina golv och kunder! Tack!

review-person
Peter
Golvslipning, ca 60m2 i Nacka
2017-08-16

Hej, Jag brukar inte lämna omdöme på hantverkare. Men i detta fall kan jag inte låta bli. Jag är supernöjd med utfört golvslipning och målning som Golvslipningsbolaget utfört. Jag lät bolaget slipa parkettgolvet i vardagsrum med och hall Timberex Extra White, plus Osmo 3062. Slipade och behandlade trappen med vitlut, plus Osmo 3188+3041 vit pigmenterat, samt ommålning av väggar och tak. Det blev supersnyggt! Projektledare Thomas var professionell, trevlig, noggrann och var snabb på att svara om jag hade frågor. Bolaget höll med bra marginal utsatt tid till att arbetet skulle vara slutfört. Vid första mötet med Thomas och målaren Marcelo då de kom hem till mig var de lyhörda och tipsade om vad som kunde förbättras etc. Det var skönt att ha en projektledare som jag kunde vända mig med till, vid frågor. Jag kan verkligen rekommendera Thomas och Golvslipningsbolaget som numera även har målning. Tack för ett väl utfört arbete! Med vänlig hälsning Familjen Nordin

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-08-16

Tusen tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva så utförligt. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnngs Bolaget i Stockholm AB

review-person
Omer
Slipning & lack av golv 60m2 i Enskede, Stockholm
2017-08-07

Vi fick otroligt professional service, från förklaring om de olika behandlingar till arbetet. Vi fick exakt vad de lovade och för bra pris. Rekommenderad för dig som gillar jobba med kunniga och professionella.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-08-07

Tusen tack, för ert fina omdöme! Vi försöker göra vårt bästa, varje gång. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Robert
Golvslipning, Olja & Lack 90 kvm i Stockholm
2017-07-12

Snyggt, effektivt och mycket hög kvalitet på arbetet. Resultatet blev bättre än väntat! Värt varenda krona! Alla inblandade från Golvslipningbolaget var dessutom mycket trevliga och vänliga!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-07-12

Stort tack! Härligt att höra, precis vad vi vill leverera till alla våra kunder. Ha en underbar sommar! Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Jerome
Golvslipning, Olja & Lack 60 kvm i Hägersten, Stockholm
2017-06-23

Perfect job. On time. Nice people. Thank you.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-06-23

Thank you for the review, it was a pleasure working with you. Best regards from us at Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Siri
Golvslipning, 47m2 i Stockholm
2017-06-10

Mycket bra!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-06-11

Tack för ditt fina omdöme! Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Björn
Golvslipning, 90 kvm i Stockholm
2017-05-08

Mycket nöjd. Golvslipningsbolaget slipade och hårdvaxoljade vårt golv. Mycket bra resultat och mycket bra service.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-05-08

Härligt att höra, vi strävar alltid att utföra bästa resultat, på varje enskilt jobb. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Bjorn
Slipa & olja golv i Stockholm
2017-05-02

Vi är mycket nöjda med arbetet. 75 kvadrat 100-årig ekparkett har fått nytt liv. Allt fungerade bra från första kontakten till en liten justering efter att allt var klart. Vi fick bra information innan och de som kom och slipade/oljade/vaxade kunde verkligen sin sak. Leveranstiden hölls fint och vi planerar för slipning av lite furugolv som nästa steg. På önskelistan står dock att få möjligheten att ha sett och få känna på de olika oljornas kvalitet och känsla innan vi stod inför valet av olja/vax. En halv kvadratmeters provbitar med ekgolv med de olika oljor/kvaliteter som rekommenderas hade varit super att få se och fingra lite på innan man fattar sitt beslut. Kanske svårt att lösa för varje kund, men ändå...det är ju ett ganska stort beslut att slipa om och behandla alla golv i sitt hem. Bilder i tryck eller på en skärm kan ju inte helt förmedla känslan som plötsligt infinner sig när ridån går upp och jobbet redan är klart. Det blev lite annorlunda än vi trodde men vi är mkt nöjda.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-05-02

Härligt att höra, tack för ert fina omdöme! Vi tar till oss era förslag kring det och ser vad vi kan förbättra framåt, våra provbitar är ju mindre än så. Bästa hälsningar från oss på golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Andreas
Golvslipning, 50 m2 i Solna
2017-04-14

Proffsigt ufört arbete. Personerna som utförde jobbet och chefen var väldigt trevliga.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-04-14

Tack för ditt fina omdöme, det var trevligt att höra. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Jakob
Golvslipning, 85m2 i Järfälla
2017-04-13

Fantastiskt resultat! Proffsig service och kunniga.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-04-13

Härligt att höra, tack för det fina omdömet! Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Martin
Golvslipning, Olja & Lack 40 kvm i Stockholm
2017-04-07

Inte den lägsta offerten men väl specad och värd varje krona. Superseriöst bemötande och utförande av jobb. Rent och snyggt under tiden, men framförallt ett resultat som var över förväntan. Kan vara värt att veta att de även är en av få aktörer med ansvarsförsäkring. Mitt tips är att stämma träff med Golvslipningsbolaget innan ni faller för en offert från någon av de mer lågprisade aktörerna där ute som inte har samma erfarenhet eller proffsighet som Golvslipningsbolaget.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-04-12

Tack Martin, för ditt fina omdöme, det speglar väldigt bra det sätt vi jobbar på. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockhom AB.

review-person
Henrik
Golvslipning, 100m2 i Täby
2017-03-28

Mycket bra och professionellt företag. Snyggt arbete som utfördes snabbare än planerat och det bästa med dem var den kontinuerliga och proaktiva kommunikationen, vi kände oss trygga med dem. Vi är jättenöjda och skulle rekommendera dem starkt.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-03-29

Tusen tack,härligt att höra! Precis det vi anstränger oss för att ge, till varje kund. Bästa hälsningar, från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB.

review-person
Anders
Golvslipning, 100m2 i Stockholm
2017-03-19

Bra företag! De företag vi inte valde har vi själva meddelat. Såvitt jag vet har jag svarat på denna enkät en gång tidigare!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-03-20

Tack för ditt fina omdöme och förtroendet att få utföra golven, i den kulturhistoriska byggnaden vid Djurgårdskanalen.

review-person
Karl
Golvslipning, Olja & Lack 36 kvm i Stockholm
2017-03-15

Blev perfekt

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-03-15

Tack Karl, för ditt fina omdöme. Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Martin
Golvslipning & hårdvaxoljning ca 100m2 i Gustavsberg, Värmdö
2017-01-09

Slipning och hårdvaxning av ekparkett 100m2. Seriösa och duktiga med fint resultat, höll alla tider och lämnade huset snyggt och rent/ Martin

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-01-10

Precis vad vi eftersträvar att utföra, på varje enskilt jobb. Tack för ditt fina omdöme. Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Jörgen
Golvslipning, Olja & Lack 70 kvm i Stockholm
2017-01-03

Professionella före, under och efter arbetet.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2017-01-03

Tusen tack,för din fina bedömning. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB.

review-person
Malin
Golvslipning, Olja & Lack 44 kvm i Stockholm
2016-12-22

Strålande service, proffsigt!

review-person
Thomas
Golvslipning & hårdvaxoljning ca 150m2 i Skå, Ekerö
2016-12-12

Mycket nöjd med slutresultatet ock kontakten med företaget

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-12-29

Tack för ditt fina omdöme och njut i ert fina hus. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Martin
Slipa & hårdvaxolja furugolv 60m2 i Huddinge
2016-10-25

Vi anlitade Golvslipningsbolaget för att nåta och slipa ett furugolv. De var noggranna och måna om att allt skulle bli snyggt och som vi ville ha det. Kan verkligen rekommenderas!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-10-27

Tack Martin, för ditt fina omdöme. Det förändrade verkligen rummens karaktär positivt, med lagningarna och den ljusa pigmenteringen. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB.

review-person
Malin
Golvslipning och lackning Lackning av ca 55m2 (3rok) i Lidingö
2016-09-30

Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB var mycket professionella och duktiga. Thomas som är ansvarig var lätt att ha och göra med och allt blev utfört på tid. Jag slipade golv i 3 rum inklusive hall, och några trösklar och tog hårdvaxolja som finsih. Är supernöjd med resultatet och kan verkligen rekommendera Golvslipningsbolaget.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-10-03

Tack Malin för ditt fina omdöme, härligt att höra. Vi blir lika glada varje gång vi får ett fint omdöme och anstränger oss för att få det varje gång vi gör ett jobb. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Katja
Golvslipning, Olja & Lack 80-90 kvm i Segeltorp, Huddinge
2016-09-22

Mycket bra resultat och snabbt jobbat! Vi är väldigt nöjda.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-09-22

Toppen! Precis som vi vill att det ska vara. Tack för ert fina omdöme. Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Annika
Golvslipning, Olja & Lack 100 kvm i Järfälla
2016-09-22

Mycket proffsigt företag från upphandling till färdigt arbete, håller vad lovar både kvalitet och tider. Trevlig personal med stort kunnande inom området. Vi är mycket nöjda. Annika o Puli Placido betyg 5

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-09-22

Tack för ert fina omdöme. Det glädjer oss att utföra så bra arbete vi kan, från start, till avslutat arbete och få nöjda kunder varje gång. Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Fredrik
Golvslipning, Olja & Lack 140 kvm i Vega, Haninge
2016-09-22

Det blev så snyggt! Varenda liten list, trappa och hörn är minutiöst och proffsigt slipat! Rekommenderas!!!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-09-22

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra. Vi försöker alltid vara så noggranna vi kan, även med små detaljer. Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Anna
Golvslipning, 60m2 i Stockholm
2016-09-07

Vi behandlade golvet med osmo 3032 hårdvaxolja. Vår fiskbensparkett hade mycket hack och repor som vi inte trodde att de skulle kunna åtgärda men golvet är efter behandling som nytt! Allt gick smidigt allt ifrån offert, första kontakt och utförande. Kan verkligen rekommendera detta företag!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-09-22

Tack för det fina omdömet. Lycka till i er nya fina lägenhet! Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget.

review-person
Kenny
Golvslipning, Olja & Lack 65 kvm i Stockholm
2016-08-14

Mycket professionellt från första kontakten. Påpekanden mottogs på ett mycket bra sätt och åtgärdades omgående. Skulle absolut rekommendera Golvslipningsbolaget i Stockholm!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-08-26

Tack Kenny för ditt omdöme, vi försöker alltid göra vårt bästa. Bästa hälsningar från oss på Golvslipningsbolaget.

review-person
Sara
Slipa mörkbetsat trägolv ca 45 kvm i Stockholm
2016-04-11

Mycket nöjd med allt från initial kontakt och råd till utförande. Utförlig offert efter hembesök, tydlig information hela vägen, proffessionellt utförande, och framförallt ett väldigt fint resultat.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-04-11

Tack Sara för ditt fina omdöme! Vi anstränger oss och vill att alla kunder ska vara nöjda, varje gång vi gör ett jobb, från början till slut. Bästa hälsningar Från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Klas
Golvslipning, Olja & Lack 105 kvm i Stockholm
2016-04-08

Snabb respons på förfrågan. Mycket bra utfört arbete. Allt enligt ök. Inget att klaga på. Kan rekommenderas.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-04-08

Tack Klas, för ditt fina omdöme. Bästa hälsningar Från oss på Golvslipningsbolaget

review-person
Peter
Golvslipning, Olja & Lack 57 kvm i Stockholm
2016-04-07

Vi valde Thomas efter att ha tagit in offerter då priset var rimligt och Thomas gav ett seriöst intryck. Jesus som gjorde jobbet kom på avtalad tid och gjorde arbetet inom avtalad tid. Resultatet blev mycket bättre än jag hade hoppats på, Jesus gjorde ett kanonjobb med de gamla slitna parkettgolven. Alla gamla skador och märken är borta. Vi är mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Golvslipningsbolaget. Peter

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-04-08

Tack Peter för ditt fina omdöme, härligt att höra. Vi strävar alltid att hålla så hög nivå vi kan gentemot alla kunder, i såväl kommunikation som utförande. Bästa hälsningar Golvslipningsbolaget

review-person
Georgios
Golvslipning, Olja & Lack ca 80 kvm i Solna
2016-03-16

Hej och tack så hemskt mycket för det fina jobb som ni har utfört i min bostad. Golvet är jättefint nu efter slipningen och är som nytt. Mycket hjälpsamma är ni och enkla att nå också. Fick mycket bra feedback ang mitt golv innan slipningen och även rekommendationer på vilket medel jag skulle använda vid underhåll av golvet. Jag kan varmt rekommendera detta företag och även anställa dem igen själv i framtiden om det skulle behövas. Tack igen! //Georgios

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2016-03-16

Hej Georgios ! Tusen tack för dina fina lovord, det glädjer oss att höra. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Johan
Slipning och oljning av furugolv 39 kvm
2015-12-01

Behövde hjälp med ett illa tilltygat furugolv som behövde slipas, lutas och behandlas. Hade lite frågor i min offertförfrågan och Golvslipningsbolaget var de enda företaget som tog sig tid att svara på frågorna istället för att bara skicka ut en random företagspresentation om hur billigt dem kunde utföra jobbet. Deras offert var alltså inte billigast men proffsigheten lös igenom och gjorde att man kände sig trygg. Resultatet av Slipning, vitlutning, Osmo dekorvax vit, Osmo Hårdvaxolja och nåtning med vit fog blev långt över förväntan. Nästa gång jag behöver hjälp med ett golv så vet jag vart jag ska vända mig.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-12-02

Hej Johan, Tack för ditt fina omdöme, härligt att höra ! Vi strävar alltid nå bästa möjliga resultat, i såväl kommunikation, som i själva utförandet. Bästa hälsningar från oss på Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB

review-person
Emma
Vitlasera golv 85m2 i Stockholm
2015-11-23

Väldigt nöjd med utförd vitlasering, slutresultatet blev helt perfekt! Bra kommunikation under hela arbetet. Kan verkligen rekommendera Golvslipningsbolaget i Stockholm AB, kommer garanterat anlita bolaget igen om fler golvarbeten ska genomföras.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-11-23

Hej Emma och tack för ditt fina omdöme ! det har varit ett nöje att ha dig som kund! Med vänlig hälsning. Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB.

review-person
Helena
Golvslipning, Olja & Lack 69 kvm i Stockholm
2015-11-20

Bra service och kommunikation. Resultatet blev över förväntan. Jag rekommenderar Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB å det varmaste. Tack för ett toppenjobb!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-11-20

Tack Helena! det är precis där som vi siktar ! nöjda kunder! Med vänlig hälsning. Golvslipnings Bolaget I Stockholm AB.

review-person
David
Golvslipning, 90-100 kvm i Stockholm
2015-11-02

Superseriösa och proffsiga! Valde dock ett annat företag men det var verkligen på mållinjen som de föll.

review-person
Mikael
Slipa & lacka 65m2 i Stockholm
2015-10-06

Från initial kontakt till färdigt resultat så har det gått som tåget. Seriösa, snabba och professionella. Dom här killarna vet verkligen vad dom håller på med. Vi har liksom fått ett helt nya golv! Jag tar av mig hatten och gratulerar nästa som kommer att glädjas.

review-person
Synnöwe
Golvslipning, ca 50 m2 i Nacka
2015-09-24

Mycket seriöst och tillförlitligt företag. Kom på överenskommen tid, gjorde ett kanonjobb (slipade bort gammal lackad parkett och behandlade med Osmo Kreativ snö 3188 och Hårdvaxolja 3041 Natur Transparent Matt), men framför allt inga missförstånd i kommunikationen (vilket varit det absolut största problemet när vi anlitat hantverkare tidigare). Mycket nöjd!

review-person
Oskar
Golvslipning, Olja & Lack 60 kvm i Stockholm
2015-08-16

Trevligt bemötande, mycket noggrant utfört jobb och kanonservice - de kom till och med tillbaka och fixade ett fel som vi själva hade orsakat. Rekommenderas varmt!

review-person
Cecilia
Golvslipning 45kvm i Stockholm
2015-08-10

Vi är extremt nöjda med Golvslipningsbolaget. Proffsigt bemötande från offertförfrågan till slutförande. Otroligt noggranna! Bra att diskutera med för bästa möjliga resultat, väldigt prisvärda. Bästa hantverkarna vi har anlitat. Vid behov skulle vi gladeligen ta hjälp av Golvslipnings Bolaget igen och jag rekommenderar dem varmt.

review-person
Jennie
Golvslipning, 75m2 i Stockholm
2015-08-10

Vi är supernöjda med våra nyslipade och lackade golv! Golvslipningsbolaget var väldigt tillmötesgående och flexibla, och resultatet blev fantastiskt fint. Javier & co fogade även stora springor i vårt furugolv samt satte smyglister i vissa av rummen, och det blev väldigt bra. Kan varmt rekommenderas! /Jennie

review-person
Martin
Slipa & behandla 90m2 stavparkett i Stockholm
2015-06-16

Supernöjd, både med resultatet och med hur professionellt de skött allt runt omkring.

review-person
Henrik
Slipning av golv 90+70m2 i Täby
2015-06-15

Proffsiga, trevliga, i tid, alltid med ett leende på läpparna och alltid med inställningen att inget är något problem - det är Golvslipningsbolaget. Eftersom vi slipade både över- och nedervåning samtidigt, men i omgångar, har det varit lite pusslande med tider - men Golvslipningsbolaget har mött varenda önskemål vi haft. Vi är super-super-nöjda och vill varmt rekommendera Javier och hans personal till alla som vill ha sina golv fixade!

review-person
Sofie
Golvslipning, 200m2 i Nacka
2015-06-09

Kan varmt rekommendera Golvslipnings Bolaget. Vi blev jättenöjda med våra nya, fina golv och servicen var verkligen super! /Sofie

review-person
Madeleine
Slipning ca 85+15 kvm i Stockholm
2015-05-11

Vi är jättenöjda! Golven är jättefina, blev précis som vi tänkt oss Trevliga och bra att ha att göra med, flexibla o serviceminded, rekommemderas varmt! /Madeleine, Sibyllegatan

review-person
Helena
Golvslipning, ca 30 kvm i Stockholm
2015-04-09

Enkelt och snabbt med ett bra resultat, mkt nöjd

review-person
Teodora
Vitlasering av mörkt parkettgolv, 52m2 i Stockholm
2015-03-22

Mycket bra jobb och var alltid i tid. Javier tog tid att hitta den rätta färgen för det resultat som jag ville ha. Det fanns någon betong att han ersatt mycket väl att matcha resten av parkett. Sist men inte minst de avslutade jobbet i tid. Väldigt bra resultat på mitt ekparkett golv med hårdvaxolja.

review-person
Antonios
Golvslipning, 30m2 i Huddinge
2015-02-17

Trevlig bemötande, positiv kom på kort tid. Jobbet som utfördes var precis som vi kom överens (exceptionellt fint). ingen tvekan om att anlita företaget vid nästa projekt.

review-person
Lenita
Översyn och bedömning av golv i Solna
2015-02-10

Supernöjd! Proffesionellt hantverk och trevligt bemötande. Jag skulle rekommendera dom till alla som behöver hjälp med sina golv. Vårt trägolv blev som nytt, fast vi hade djupa skador i det.

review-person
Mattias
Golvslipning, 20m2 i Botkyrka
2015-02-10

Kanonbra utfört arbete! Smidigt och snabbt och inga problem med avtalade tider. Golvet var ett slitet originalgolv från 80-talet men blev som nytt efter slipning och hårdvaxoljan. Rekommenderar dessa grabbar varmt.

review-person
Nicklas
Golvslipning, ca 70 kvm i Sundbyberg
2015-01-26

Perfekt resultat, vi är otroligt nöjda och rekommenderar gärna Golvslipnings Bolaget.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-01-26

Tack för förtroende Nicklas! Det är precis där som vi siktar som företag! nöjda kunder som ska rekommendera oss! Med vänlig hälsning. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
John
Golvslipning & olja, 18 kvm i Stockholm
2015-01-20

Mycket proffsiga, väldigt bra resultat på mitt ekparkett golv med hårdvaxolja.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-01-26

Tack John! det är alltid trevligt att höra att vårt kunderna är nöjda! vi jobbar hårt för det! Med vänlig hälsning. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Erik
Golvslipning, 82m2 i Stockholm
2014-12-29

Väl utfört arbete, fixade springor utan att de syns. Mycket nöjda.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-01-26

Tack Erik ! vi är dubbel nöjd om ni är nöjda med vårt jobb! Med vänlig hälsning. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Bengt
Golvslipning, 23 kvm i Upplands Väsby
2014-12-23

De missade en sak vi kommit överens om vid första besöker vilket drar ner betyget en del. Fixade dock till det direkt (dagen efter) och gjorde ett avdrag på fakturan utan att jag krävt något. Så jag är nöjd med arbetet och priset och allt övrigt.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-01-26

Det var mitt fel Bengt ! jag har inte skrivit det på arbetsorder! men till sist kunde vi göra det! och självklar att du fick en liten kompensation från oss! Tack och välkommen ! Med vänlig hälsning. Javier Araos.

review-person
Fredric
Golvslipning, 40 kvm i Stockholm
2014-12-22

Väldigt trevliga att ha att göra med. Resultat blev också det väldigt bra. Supernöjd.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-01-26

Tack för detta Fredrik! och tack också för dina fina ord! Med vänlig hälsning. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Hanna
Slipning av ca 85 kvm furugolv i Upplands Väsby
2014-11-22

Ett jätteplus till Offerta! Allt gick otroligt fort. Fick kontakt med Javier som kom ut inom en timme för att titta på arbetet och gav ett offertförslag direkt. Veckan efter kom de punktligt och har nu slutfört golvslipningen och vitlaseringen av 86 kvm furugolv. Resultatet är helt fantastiskt! Rekommenderas varmt!!!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2015-01-26

Tack igen Dick! det är alltid trevligt att träffa människor som ni! Med vänlig hälsning. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Lola
Golvslipning, ca 25 kvm i Stockholm
2014-11-17

Jag är jättenöjd. Kom först och tittade på golvet och sedan gjorde dom ett mycket bra jobb. Kan rekommendera företaget till andra som vill ha golv slipat snabbt och snyggt!

review-person
Maria
Golvslipning,behandling & golvläggning 10+10+20 m2 i Stockholm
2014-11-05

Trevliga grabbar, kommer i tid, bra offert, bra kommuniktaion, utför arbetet med fantastiskt detaljkänsla. Vi är supernöjda!

review-person
Lotta
Slipning & lackning av parkettgolv i Stockholm
2014-11-04

Vi fick många svar på vår förfrågan och bjöd in tre att komma till oss och ge ett kostnadsförslag. När vi valde en annan aktör än Golvslipningsbolaget fick vi ett ilsket mejl från dem. De tyckte att det var onödigt att vi hade bett dem komma när vi valde en annan. Onekligen ett trist bemötande eftersom hela Offerta bygger på att man som kund får ta emot förslag och väljer den man tycker passar bäst.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2014-11-04

Hej Lotta ,men det var inte så! men ber om ursäkt ändå! men det verkade så! jag hann inte skickat mitt offert efter att vi träffades igår kl 18 , när jag fick er svar! det var därför jag har skrivit att ni borde säga innan jag åkte ditt! Absolut att ni kan välja förslag som ni tycker är bästa alternativ men det handlar också om lite respekt för oss och vårt tid! Tack och välkommen. Med vänlig hälsning. Javier Araos.

review-person
Maria
Golvslipning, i 4 rum totalt ca 50 kvm i Stockholm
2014-11-03

Slipning och lackning av gamla slitna trägolv på Södermalm. Snabbt,snyggt,trevlig bemötande. Rekommenderas varmt

review-person
Ann
Golvslipning & oljning, 95 m2 i Värmdö
2014-10-19

Duktiga och pålitliga killar. Kom på utlovad tid och gjorde ett jättebra jobb.

review-person
Frida
Slipning av furugolv i Stockholm
2014-10-07

Vi är väldigt nöjda med service och vårt golv blev fantastiskt fint.

review-person
Christina
Slipa, nåta & vaxa/olja golv, ca 30m2 i Stockholm
2014-10-06

Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet som Javier och co genomfört hos oss. Golvslipnings bolaget genomförde ett perfekt arbete som inte många andra företag ville ta sig ann.. Javier var noga med att gå igenom arbetet innan han påbörjade det och när arbetet var genomfört var han noga med att gå igenom resultatet och försäkra sig om att vi var nöjda. Golvslipningsbolaget har våra varmaste rekommendationer. Christina

review-person
Peter
Golvslipning & behandling ca 50-70 m2 i Stockholm
2014-10-03

Proffsiga, bra bemötande och värdefulla råd! Golven och vi är jättenöjda, tack till Javier och medhjälpare!

review-person
Jutti
Slipning av 36 m2 furugolv i Sollentuna
2014-09-29

Vi vill varmt rekommendera Golvslipningsbolaget. De har slipat och lutat vårt stora vardagsrumsgolv och vår trappa. Vi är jättenöjda med resultatet och vi vill också säga att det har varit trevligt att ha med företaget att göra. Innan vi anlitade Golvslipningsbolaget hade vi tagit in offerter från flera andra företag och det var Golvslipningsbolaget som gav det bästa priset. Om vi i framtiden ska göra något åt våra andra golv kommer vi definitivt att vända oss till Golvslipningsbolaget!

review-person
Lisa
Golvslipning i lägenhet Stockholm
2014-09-22

Vi är supernöjda! Javier var väldigt snabb på att svara i telefon och återkomma med svar på våra frågor. Fint jobb med väldigt trevlig personal!

review-person
Ann-Kristin
Golvslipning, ca 40 m2 i Stockholm
2014-09-15

Jag är väldigt nöjd. De kom när de skulle och golven blev väldigt fina.

review-person
Marika
Golvslipning, 33,5 kvm i Stockholm
2014-09-11

Snabb återkoppling med offert och bra synpunkter på hur det skulle utföras. Höll utlovade tider och hade möjlighet att starta upp jobbet omgående.

review-person
Anna
Golvläggning 40 kvm i Haninge
2014-08-27

Vi är jättenöjda med både bemötande och arbete. Vårt golv slipades och vaxades- det blev supersnyggt. Tack!

review-person
Maria
Slipning & behandling ca 60 kvm i Stockholm
2014-08-19

Vi är mycket nöjda! Golven blev jättefina och vi hade en bra dialog hela tiden. De kom med bra förslag hur man skulle kunna lösa vissa frågetecken/utmaningar för att golven skulle bli så bra som möjligt. De var samtidigt lyhörda och de var verkligen måna om att vi skulle bli nöjda. Vi kan verkligen rekommendera Golvslipningsbolaget i Stockholm AB.

review-person
Anna
Golvläggning, 10m2 & golvslipning, 50m2 i Stockholm
2014-08-04

Mycket bra resultat, punktliga och noggranna hantverkare.

review-person
Tobias
Golvslipning, ca 100 m2 i Lidingö
2014-07-17

Välgjort, lyhörd och noggrann. Bra helt enkelt.

review-person
Michael
Slipning & lack av trappa i Botkyrka
2014-06-08

Fick en bra kontakt direkt, väntetiden var låg och arbetet gjordes på lovad dag och tid. Trappan ser ut som ny igen. Jag skulle inte tveka att kontakta dom igen om det skulle bli aktuellt.

review-person
Ulla
Golvslipning i 2planshus i Upplands Väsby
2014-06-08

Mycket gott resultat trevliga serviceinriktade och kunnig personal kan verkligen rekommendera detta företag trodde aldrig att mina gamla golv kunde bli så fina huset är byggt 1912

review-person
Ingemar
Golvslipning ca 50 kvm Stockholm
2014-05-27

Kom på utsatt tid och gjorde ett utmärkt jobb. Inte billigast men det var det värt.

review-person
Lina
Renovering av golv ca 80 m2 i Stockholm
2014-05-12

Javier och hans kollegor är proffsiga, trevliga, punktliga och kunde börja med kort varsel på de datum som passade oss. Jag är jättenöjd med golven (slipning, vitlut, hårdvaxolja), resultatet blev bättre än jag hade hoppats på! Jag kommer kontakta Golvslipningsbolaget igen nästa gång det blir dags att fixa golven! /Lina

review-person
Taner
Golvslipning, 120m2 i Stockholm
2014-04-06

Vi är mycket nöjda med golvslipningen, lutningen och hårdvaxningen av 120 kvm furugolv. Även läggning av furugolvet i köket blev mycket snyggt. Javier och sina kollegor kunde sin sak och tipsade oss att luta golven för att golven skulle fortsätta vara ljusa i många många år framöver. Vi fick ett väldigt trevligt bemötande och de utförde jobbet snabbt med hög kvalitet och lämnade sedan städat och snyggt efter sig. Vi rekommenderar Golvslipningsbolaget varmt. /Taner

review-person
Daniel
Golvslipning i lgh 87 m2 i Stockholm
2014-03-25

Bra resultat på golven med slipning samt betsning, mindre skador på väggen uppstod dock. Något oproffessionell hantering av reklamationen (otrevlig ton) men allt löste sig till slut. Nöjd kund.

review-person
Karin
Slipning av parkett, 73 kvm i Stockholm
2014-03-23

Snabbt, proffsigt och lätta att jobba med.

review-person
Åke
Slipning & oljning av ektrappa i Danderyd
2014-03-09

Javier och hans två medhjälpare har gjort ett förstklassigt arbete med min trappa. Den blev som ny efter mer än 25 års slitage. Punkliga och mycket trevliga. Inga problem som inte kunde lösas genast. Rekommeneras. Åke, Djursholm

review-person
Lars-Göran
Slipning av furugolv ca 56 kvm i Stockholm
2014-02-25

Javier var väldigt kunnig inom området. Jag hade själv läst på mycket, och Javier svarade rätt hela tiden. Punktlig till möten, och tidsschemat följdes exakt. Detta var väldigt viktigt för oss då vi slipade hela våningsplanet och var tvungna att flytta ut från huset under arbetet, 5 arbetsdagar totalt. Arbetet var utfört med bättre resultat än förväntat, och vi fick ständiga uppdateringar från Javier med bilder och vad som var utfört dag för dag, detta då vi inte bodde där under tiden. Med firmabil, hemsida, mycket bra prisbild, så kan vi med varm hand rekommendera Javier på Golvslipningsbolaget!

review-person
Markus
Golvslipning ca 30 m2 i Stockholm
2014-02-18

Golvslipningsbolaget var snabba med att svara, bra på att ge råd och hade ett konkurrenskraftigt prisförslag. Dessutom fixade de en dörr åt oss som kärvade, efter att vi frågat om de hade bra verktyg för det. Golvet blev dessustom fantastiskt!

review-person
Jakob
Golvslipning, 69m2 i Stockholm
2014-02-17

Har bara positiva saker att säga om Golvslipnings Bolaget. Javier kom precis när han lovade, och höll alla tider han sa. Han var helt flexibel inför alla våra tankar och förslag. Resultatet blev riktigt bra till ett bra pris, och vi kan varmt rekommendera Golvslipnings Bolaget!

review-person
Helena
Golvslipning ca 50 kvm i Huddinge
2014-02-16

Golven blev jättefina. Lätta att ha att göra med.

review-person
Gunilla
Golvslipning ca 70 kvm i Lidingö
2014-02-05

Jag är mycket nöjd med golvslipningen. Jag fick ett väldigt trevligt bemötande och de utförde jobbet snabbt och lämnade jobbet städat och snyggt. Jag rekommenderar Golvslipningsbolaget varmt. /Gunilla

review-person
Josefine
Golvslipning, ca 28 m2 i Stockholm
2014-01-19

Super seriös Golvslipare. Tog sig tid att lyssna, bra rådgivning, var alltid i tid, jobbet blev klart i tid & jätte fint resultat. Rekommenderas varmt. / Josefine Johansson

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2014-01-20

Tack Josefine! du gör oss stolt! Välkommen och ha det bra! Mvh. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Camilla
Slipning & lackning av parkett ca 50 kvm i Solna
2014-01-02

Tusen tack till Golvslipningsbolaget AB som slipade ekgolv, 24 kvm, och lade nytt ekparkettgolv, 25 kvm, i min lägenhet i Solna. Jag kommer definitivt att anlita er igen om jag ska renovera golv fler gånger och jag kan verkligen rekommendera er till andra som ska slipa och olja in, eller lägga in nytt golv. Ni är professionella, serviceinriktade och otroligt vänliga! /Camilla

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2014-01-03

Tack Camilla ! för oss var en nöje att hjälpa dig med ditt golvprojekt! Tack och välkommen! Mvh Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Henrik
Slipning av furugolv ca 120 kvm i Stockholm
2014-01-01

Golvslipningsbolaget slipade, lutade och hårdvaxoljade mitt furugolv på 32 kvm. De var väldigt professionella, och jag är jättenöjd med resultatet. Jag skulle inte tveka att anlita dem igen. / Henrik

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2014-01-03

Hej Henrik! och tack så mycket för förtroende! Mvh Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Axel
Slipning av furugolv ca 50 kvm i Stockholm
2013-12-23

Snabba, professionella och prisvärda. Var mycket angelägna om att vi skulle vara nöjda med golvet och gjorde allt för att underlätta vår beslutsprocess genom att ge förslag och alternativ på behandlingsmetoder samt inbjöd att inspektera nyligen gjorda golv för att lugna våra sinnen. Rekommenderar starkt denna leverantör!

review-person
Mikael
Slipning & lackning ca 55 kvm i Lidingö
2013-12-11

Mycket bra utfört jobb. De hade även fixat en hel del saker som golvet intill vägg, trasiga detaljer och annat. Kan rekommendera detta företag!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-12-12

Hej Mikael och tack för fina ord! Med vänlig hälsning, Javier.

review-person
Helena
Slipning & oljning av 25 kvm golv i Stockholm
2013-12-09

Jag är jättenöjd med jobbet som Golvslipningsbolaget gjorde på min gamla och slitna fiskbensparket. Golvet blev som nytt igen! Jag kan verkligen rekommendera dem!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-12-10

Tack Helena och varmt välkomna på framtiden! Mvh. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Helene
Golvslipning & lackning ca 24 kvm i Älvsjö
2013-10-08

Vi valde golvslipningsbolaget eftersom de hade en klar och tydlig offert samt var lätta att kontakta. Vid kontakt svarade de rakt och snabbt. Arbetet utfördes helt enligt beskrivning och ök. Javier, som var vår kontakt och utförde arbetet, höll offert, kvalitet samt bra kontakt. Vi är mycket nöjda! /Heléne

review-person
Jeremy
Slipning av furutrapp i Nacka
2013-10-04

Är mer än nöjd med arbetet som golvslipnings Bolaget utförde. Javier kom hem till oss och lämnade en offert samma dag som vi blev kontaktade. Veckan efter började dom med slipningen av vår furutrappa som tog en dag. Priset var mycket bra med tanke på hur mycket jobb dom 3 killarna gjorde som slipade trappan. Jag rekommenderar golvslipnings Bolaget starkt! /Jeremy

review-person
Sara
Slipning & behandling av 45m2 golv i Stockholm
2013-09-10

Jag har bara bra saker att säga om Golslipningsbolaget! Ringde på måndagen och de kom och kollade på min golv samma dag efter jobbet. Fick en muntig offert på plats och på kvällen skriftlig på mail. Dagen efter skulle de börja, de kom på tisdagsmorgonen 5 minuter innan utsatt tid, och de höll sedan tidsplanen. Jag fick bilder och information löpande under arbetet. Resultat blev perfekt! Och precis så som jag hade beskrivit det för dem! Bra pris! Ingen större skillnad från andra jag jämfört med. Alltid snabb och trevlig service och återkoppling! Jag kommer definitivt använda dem igen om jag ska renovera golv i framtiden och kan verkligen rekomendera dem för andra! / Sara

review-person
Katarina
Golvslipning, 70m2 i Stockholm
2013-09-04

Det gamla furugolvet blev jättefint efter att Golvslipningbolaget har slipat och lackat det. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-09-04

Hej och tack Katarina och familjen! Det var trevligt att hjälpa er med golvet! Mvh Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Ida
Golvslipning, 22m2 i Stockholm
2013-09-01

Javier och han kollega var mycket trevliga! De kom på utsatt tid och offerten stämde överens med fakturan. Rekommenderar dem verkligen! // Ida

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-09-04

Tack Ida!! Mvh Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Joakim
Slipning och Olja, 75 kvm i Stockholm
2013-08-16

Är mycket nöjd med slipning och hårdvaxoljebehandling av våra golv. Professionellt utfört arbete och trevlig kundkontakt, kan varmt rekommendera detta bolag!

review-person
Åsa
Slipning & lackning 30 kvm i Stockholm
2013-07-01

Snabb och tydlig offert. Jobbet utfört utan problem på utsatt tid. Inget att klaga på.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-07-05

Hej Åsa och tack för förtroende! Mvh Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Erik
Golvslipning av ca 46m2 i Stockholm
2013-06-29

Vissa småsaker i finishen som inte var perfekt, men extremt flexibla och bra på det sättet

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-07-05

Hej Erik ,du är välkommen om du vill ha hjälp med det ,vi tar fullt ansvar för det. Mvh Javier.

review-person
Pia
Slipning & lackning ca 22 kvm i Stockholm
2013-06-26

Jag fick hjälp med slipning och lackning av ett parkettgolv. Efter att ha läst alla bra omdömen hade jag stora förväntningar och de infriades helt! Snyggt jobb, punkliga och trevliga killar. Rekommenderas!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-06-27

Tack dig Pia för förtroende! Mvh Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Carolina
Golvslipning ca 75 kvm i Upplands Väsby
2013-05-31

Tack för ett fint arbete! Golvet blev precis som jag tänkt mig,med mörk färg och slipning, snabb respons på offert och därefter oxå all annan kontakt .Tillmötesgående i alla frågor och funderingar, -kommer definitivt anlita till resterande golvjobb i huset

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-06-12

Tack Carolina! Mvh Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB.

review-person
Åsa
Golvslipning ca 90 kvm i Stockholm
2013-05-27

Jättetrevliga att ha att göra med och resultatet blev precis så bra som vi hoppats på!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-05-27

Hej Åsa och tack ,det är precis där som vi siktar som företag!Nöjda kunder! Mvh Javier. Golvslipnings Bolaget AB.

review-person
Pernilla
Golvslipning ca 40 kvm i Håbo (Bålsta)
2013-05-03

Jätte profsiga och hjälpsamma! Rekomenderar varmt! vi har fått väldigt fina golv och vi är såååå nöjda! TACK Javier med medarbetare! Vi kommer anställa er igen. /Pernilla med familj

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-05-06

Tack Pernilla och familjen,ni gör oss stolt!!!det är precis där som vi siktar!att ni som kunder är nöjda!!! Mvh Javier.

review-person
Henric
Golvslipning 45 kvm i Solna
2013-02-21

Golvslipningsbolaget tog hand om slipningen av mina 41 kvm furugolv. De var mycket professionella, kom dagen innan för att stämma av och prick klockan 8 satte de igång. De jobbade väldigt bra och bättre resultat är omöjligt! Jag var lite orolig innan för jag har haft problem med andra hantverkare men Javier var väldigt tillmötesgående och tog sig tid för mina frågor. Jag kan starkt rekommendera detta företag, de är riktiga proffs!

review-person
Susannah
Parkettslipning, Stockholm
2013-02-15

Vi är otroligt nöjda med den proffsiga och snabba service vi fått av Golvslipningsbolaget och Javier där. Vi anlitade honom för slipning, vitlutning och vitvaxning av den mycket nedslita ekparketten i min dotters etta. Javier är väldigt noggrann och fixade golvet tills det blev helt perfekt. Han stämde även av med oss vad gäller att få den rätta vitheten etc vilket vi tyckte var jättebra. Golvet är nu väldigt vackert och blev precis som vi ville ha det. Vi kan starkt rekommendera Golvslipningsbolaget till alla som behöver fixa sina golv! Susannah och Aisha

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2013-02-15

Tack Susanna du gör oss stolt!!! Mvh Golvslipnings Bolaget Ab.

review-person
Daniel
Slipning och oljning av ekstavsparkett i två rum i lägenhet på Kungsholmen
2012-10-22

Jag är väldigt nöjd med allt från service och flexibilitet till resultat och pris. Slipade och oljade fiskbensparkett i ek. Inte ofta jag går in och skriver omdöme men denna gången kändes det naturligt. Daniel

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2012-10-22

Hej Daniel och tack ! du gör oss stolt!

review-person
Kajsa
Slipning & lackning av ekparkett, 68m2 i Stockholm
2012-10-10

Jag är super nöjd med Golvslipnings Bolagets slipning av mina golv. Dom har varit flexibla och lätta att sammarbeta med. Jag kan verkligen rekomendera dom. Kajsa Kleen, Aspudden

review-person
Monica
Lackning/oljning av 70 kvm i Stockholm
2012-10-08

Vi är mycket nöjda med Golvslipningsbolaget I Stockholm som snabbt och effektivt slipade och bonade våra golv. Monica&Manne Bäckström

review-person
Mikael
Golvslipning & lackning, ca 22 m2 i Stockholm
2012-09-27

Uppdraget utfört helt enligt önskemål. Resultatet perfekt. Smidigt och proffsigt genomfört.

review-person
Farhoud
Golvslipning och lackering av vardagsrum, hall och kök i Haninge
2012-08-21

Tusen tack för ett förstklassigt arbete och det trevliga bemötandet. Vi blev hur nöjd som helst med slutresultatet.

review-person
Jens
Slipning & Lackning 110 kvm i Stockholm
2012-08-15

Väl genomfört arbete samt städat och rent efteråt.

review-person
Christoffer
Slipning och lackning av ca 40 kvm ekparkettgolv i Stockholm
2012-08-14

Otroligt effektiva, vänliga och skickliga. Vi bad om en offert på Offerta och blev kontaktade bara några timmar efteråt. Efter en konsultation fick vi ett prisvärt erbjudande, som vi nappade på. Bara några dagar senare kunde de utföra arbetet och vi är helnöjda! Som ett plus är hantverkarna trevliga och proffessionella!

review-person
Johan
Övervåning i genomgående exparkett ca 80kvm skall slipas och oljas i Huddinge
2012-08-13

Mycket väl utfört jobb till bra pris. Jobbet var indelat i två delar, slipning oljning samt nyläggning av 1kvm ekstavsparkett. Slipningen och oljningen blev vi supernöjda med. Nyläggningen av parketten blev också bra även om passningen mellan bitar var lite stor på vissa ställen. Kanske är erfarenheten inte lika stor på detta område? Men, med tanke på det pris vi fick är vi ändå hemskt nöjda! Sammantaget skulle jag definitivt kunna tänka mig att anlita dem igen! /Johan

review-person
Magnus
1) Kostn.förslag på Golvslipning+lack 2) förslag på Tvätt/inoljning av parkettgolv. i Stockholm
2012-06-18

Snyggt, rent, snabbt, proffsigt, prisvärt!

review-person
Ann
Golvslipning av 78 kvm i Lidingö
2012-06-18

Jag rekommenderar denna firma starkt. Bra service, bra bemötande, flexibla och professionella. Våra golv blev som nya!

review-person
Janne
slipa furugolv 52 kvm i Solna
2012-06-08

Golvslipningsbolaget utförde uppdraget på ett mycket bra sätt trots en pressad tidsram. Mycket flexibla och tillmötesgående personal. Rekommenderas. Mvh / Janne

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2012-06-08

Mången tack för dom orden Janne

review-person
Anna
Slippning av furugolv, ca 35 kvm i Stockholm
2012-06-07

Jag kan varmt rekomendera Golvslipnings Bolaget i stockholm AB. Bra bemötande från start och jag är mycket nöjd med slutresultatet av mitt golv!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2012-06-08

Tack så väldigt mycket Anna

review-person
Johan
Ca 90 kvm gran/furugolv. Slipning plus lack eller hårdvax i Stockholm
2012-06-05

Jättefint arbete och trevligt bemötande!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2012-06-08

Vi tackar så mycket

review-person
Elisabeth
Golvslipning + behandling av parkettgolv i Nacka
2012-05-28

Ett mycket trevligt bemötande! Snabbt svar på min förfrågan. Inom en kvart hade jag en offert. Trevliga hantverkare som kom och utförde slipningen och behandlingen av parkettgolvet. Strålande resultat! Golvet är jättefint! Det här bolaget känns tryggt att anlita! Proffsiga och kunniga!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2012-05-28

Tack för dom orden, gjorde oss både stolta och glada mvh Jörgen

review-person
Sanna
Behandling av 100 kvm furugolv i Stockholm
2012-05-25

Jag kan varmt rekommendera företaget. Superproffsigt bemötande ich suveränt hantverk. Höll alla tider och hörde av dig som lovad vid varje tillfälle. Vi reparerade golv, slipade och vaxade. Allt blev kanonfint!

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2012-05-28

Härligt att höra att du vart nöjd. Det var ett rent nöje att få hjälpa er med era golv. mvh Jörgen

review-person
Lars
Slipning & lack av parkettgolv i Stockholm
2012-05-14

Att rekommendera, Araucaria:s golvslipning. Snabbt och proffsigt utfört. Mycket trevlig person som utförde arbetet och mycket goda kontakter inför uppdraget.

Svar från Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB
2012-05-28

Vi tackar för dom orden mvh Jörgen

review-person
Hanna
Slipa & Vitalisera golv i Stockholm
2012-04-16

Tack för ett bra och snabbt utfört arbete med vitlaseringen av våra golv. Vi är mycket nöjda! //Hanna

review-person
Philip
Slipning av furugolv 60 kvm i Stockholm
2012-04-10

Mycket nöjd med Araucarias arbete. Dem anpassade sig efter mina önskemål och blev klara på utsatt tid. Dessutom med ett mycket gott resultat! Rekommenderas starkt!

review-person
Linda
Slipa & lacka 50 kvm ekparkett i Nacka
2011-11-23

Instämmer med föregående omdömeslämnare. Effektiva, toppen på kundkontakt och verkligen måna om att man ska bli nöjd.

review-person
Fredrik
Slipa & lacka om ekparkett, 48 m2 i Stockholm
2011-08-09

tre stjärnor för utfört arbete samt en bonusstjärna för en mycket bra kundkontakt -viljan att bemöta kund är mycket stor (skulle kalla det nöjd kund garanti)

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.