GHD MULTISERVICES AB logo

GHD MULTISERVICES AB

4.8 (4)
GHD MULTISERVICES AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Juana Argueta

+46760268029

Adress

Härnevi Skolväg 9B

19730 Bro

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till GHD Multiservices AB

Vi är din pålitliga partner för städning och flytthjälp i Stockholms stad och dess omnejd. Som ett familjeägt företag med rötter i Upplands Bro strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa tjänster med en personlig touch.

Vår Expertis

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag. Oavsett om det är hemstädning, fönsterputs, lokalvård eller flytthjälp, så finns vi här för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt.

Vår Närvaro

Vi är inte bara baserade i Upplands Bro utan har också etablerat oss i Enköping med omnejd för att kunna betjäna dig där du är. Vi strävar efter att vara tillgängliga och närvarande för våra kunder, oavsett var i regionen de befinner sig.

Besök Vår Webbplats

För mer information om våra tjänster och för att boka online, besök vår webbsida på http://www.ghdstad.se. Där hittar du detaljerad information om våra tjänster, priser och hur du kan komma i kontakt med oss.

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill boka en tjänst? Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 076 026 80 29 eller via e-post på hej@ghdstad.se. Vi ser fram emot att höra från dig och att få hjälpa till att skapa en renare och mer organiserad miljö för dig att trivas i.

review-person
Simon
Fönsterputsning av 6 st fönster i Uppsala
2024-05-11

Väldigt bra, jobbet utfördes utan några problem. Plus i kanten för att dom tog sig tid att uppmärksamma min dotter som tyckte att det var spännande att dom var där! Rekommenderas!

review-person
Klaes
Hemstädning 194 kvm varannan vecka i Enköping
2024-04-23

Ett bra företag som gör ett mycket bra jobb

Svar från GHD MULTISERVICES AB
2024-04-24

Tack så mycket, Klaes! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och ser fram emot att fortsätta leverera utmärkt service till dig.

review-person
Andreas
Fönsterputsning 5 st i Enköping
2024-04-23

Snabbt och smidigt, trevlig utförare som gjorde ett grymt bra jobb!

Svar från GHD MULTISERVICES AB
2024-04-24

Hej Andreas, Tack så mycket för ditt vänliga ord och för att du valde våra tjänster för din fönsterputsning! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och smidig, och att du är nöjd med resultatet. Om du någonsin behöver hjälp med ytterligare städning eller flytthjälp, tveka inte att höra av dig. Vi är här för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt. Med vänliga hälsningar, GHD Multiservices AB

review-person
Jenny
Hemstädning 63 kvm i Knivsta
2024-04-05

Jag är otroligt nöjd, de gjorde ett fantastiskt jobb.

Svar från GHD MULTISERVICES AB
2024-04-05

Tack Jenny, för anlita våra tjänster på GHD Städ & Flytt. Det var ett nöje att hjälpa dig!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

INSTA 800
INSTA 800

Företaget är INSTA 800 Certifierat. INSTA 800 är en nordisk standard som används för mätning och utvärdering av städkvalitet.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000