Geofy AB logo

Geofy AB

5 (1)
Geofy AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Johan Outinen

+46767711051

Adress

RUNDA VÄGEN 32

167 51 Bromma

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

På Geofy är vår vision är enkel: att göra det enkelt att få tillgång till miljövänliga energilösningar. Vi tror på en grönare värld, en där ren energi är prisvärd och tillgänglig för alla.

Vårt Fokus:

Hållbara Energilösningar: Geofy tillhandahåller moderna lösningar som värmepumpar, solpaneler och batteripaket. Vi vill att du ska njuta av fördelarna med grön energi utan något krångel.

Effektivitet för Dig: Vårt åtagande är att göra ditt liv enklare samtidigt som vi minskar din miljöpåverkan. Vi fokuserar på att sänka dina energikostnader, inte kvaliteten.

Kundcentrerat Tillvägagångssätt: På Geofy förstår vi dina unika behov. Vi är här för att erbjuda skräddarsydda lösningar och kontinuerligt stöd.

review-person
Wasim
Inköp och installation av värmepump i Tumba, Botkyrka
2023-12-05

Geofy AB har hjälpte mig med att installera luftvärmepump i min hus. De var hjälpsamma, snabba och professionella med allt. Jag rekommenderar dem till nästa arbets projekt.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

2000000

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.