Garantientreprenad i Sverige AB logo

Garantientreprenad i Sverige AB

5 (6)
Garantientreprenad i Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Jonathan Sääf

+4633292305

Adress

Fabriksvägen 6

51570 Rydboholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

Undvik fukt & fuktskador - Vi hjälper dig!

#Renoveringar #Nybyggnation #Mekaniskt ventilerade golv #Syllbyten #Dräneringar #Avfuktning

Vi här på GE-AB värnar om kundens trygghet. Våra mest erfarna medarbetare kommer gärna hem till er och gör en kontroll med hänseende av fukt då du får råd, tips och självklart en offert på rekommenderade åtgärder.

Vi dokumenterar alla arbeten vi utför från början till slut. Detta görs för att du som kund ska kunna se i efterhand vad som är gjort och känna en trygghet att arbetet är utfört på ett fackmannamässigt sätt.

review-person
Rebecka
Dränering 30lpm i Borås
2022-08-21

Mycket enkla att hålla kontakt med. Tydlig prissättning och bra jobb!

review-person
Peter
Mögelsanering 8 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2021-04-11

Behjälpliga och bra stöd i processen.

review-person
Andrea
Dränering 35 löpmeter i Hindås, Härryda
2019-10-25

Allt på topp! Utförde dränering inom utlovad tid och enligt lämnad offert. Snabbt och effektivt, inga onödiga skador i trädgården trots omfattande grävning. Bra och trevliga att ha att göra med, lätta att kontakta, tydlig offert. Skulle anlita dem igen!

review-person
Marko
Krypgrundsavfuktare & installation av skydd i Olofstorp i Göteborg
2019-06-24

Bra personligt bemötande och snyggt utfört arbete !!

review-person
Andreas
Byte av syll i Sävedalen, Partille
2017-06-02

Lätta att ha att göra med. Lyhörda och gjorde ett bra jobb och bra dokumenterat under tiden. Gjorde inget extra utan att kolla med oss först. Inget snack även fast jobbet ändrades under tiden och blev mindre än det som vi hade kommit överens om. Jag kan absolut rekommendera GE-AB!

review-person
Viktor
Installera undertrycksventilerat undergolv 120-135m2 i Billdal, Göteborg
2016-07-20

Valde GEAB efter att ha haft flera intresserade entreprenörer och har inte ångrat mig. Löste de problem som uppstod snabbt och var alltid lätta att få tag på. Tony har varit en riktigt bra kille att ha att göra med och jag rekommenderar helhjärtat GEAB.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

If

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

ISO 14001
ISO 14001

ISO 14 001 är en internationell standard som utgör grunden för miljöarbetet i ett företag och är ett slags miljöledningssystem. För att implementera systemet ska företaget införa en miljöpolicy, planera företagets miljöarbete, införa och driva miljöprogrammet mot målen, kontrollera och följa upp miljöarbetet samt förbättra och åtgärda miljöarbetet.

Certifierad av?

Qvalify AB

ISO 9001
ISO 9001

ISO 9 001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag som kan handla om allt från hur företaget ska svara i telefonen till hur man ska undvika tekniska problem. För att implementera systemet ska företaget upprätta en kvalitetspolicy, planera företagets arbete med kvalitetsarbete, införa och driva kvalitetssystemet samt åtgärda och ständigt förbättra arbetet.

Certifierad av?

Qvalify AB

OHSAS 18001
OHSAS 18001

OHSAS 18001 är ett ledningssystem för arbetsmiljö. Genom att implementera systemet får företag ett systematiskt arbetssätt för att ständigt förbättra arbetsmiljön som en del av den dagliga verksamheten

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.