Galaxy Städservice AB logo

Galaxy Städservice AB

4.6 (20)
Kontaktperson

Mathias Patterson

+46704034779

Adress

Brunflovägen 14A

83137 Östersund

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

Vi utför städning, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, trappstädning, festlokalstädning, snöskottning, fönsterputsning, stugstädning.

Flyttstädning:- Unna dig en flyttstädning och få tid över till allt annat viktigt i samband med flyttningen. Full GARANTI ingår !

Hemstädning:- För dig som vill ha rent och fint därhemma till en billig kostnad. Välkommen tillbaka fritid!

Kontorsstädning:- Skräddarsydda och flexibla lösningar till företag som vill ha hjälp med städning. Prova gratis! Vi ger våra kunder den välstädade miljö dom förväntar sig - på köpet ökar trivseln på arbetsplatsen. Vissa företag anlitar oss endast en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål. Vi kan även ta hand om inköp av t ex toalettmaterial.

review-person
Mariann
Storstädning 100 kvm i Östersund
2022-11-19

Snabba svar och bra kommunikation. De som städade talade ingen svenska men det gjorde oss inget. Vet inte om de visste vad som stod i min beskrivning av jobbet då de frågade var jag ville ha det städat. De dammsög, våttorkade, skurade toalett och avlopp. Putsade alla fönster och rengjorde ovanför fläkten där det var ingrodd smuts. Vet inte om de sett filter förut för de torkade bara av de och rengjorde de inte som man ska, dvs lägga i blöt och diska bort. Att ”plocka bort saker” som jag ville ha hjälp med var nog inte med då jag hade tänkt mig att få hjälp att plocka undan saker och röja. Men det var inget att klaga på. De använde trasor till det mesta och det kändes halvbra när den smutsiga trasan åkte runt på alla ytor. Både speglar och ovanpå tavlor. Bara de hade andra på toaletten så. Extremt prisvärda för vad vi fick. Fönstren blev skinande rena och fläkten blev bra ovanpå. Skönt att få våttorkat golv.

review-person
Inger
Hemstädning 77kvm i Häggenås, Östersund
2022-10-21

review-person
Sebastian
Flyttstädning 100 kvm i Pilgrimstad, Bräcke
2022-07-30

Mycket proffsig chef, snabba svar snabb städning. Något slarv med att återställa rör, avlopp.

review-person
Johanna
Flyttstädning 130 kvm i Undersåker, Åre
2021-09-01

Fint utfört städ. Snabb återkoppling på mailen/chatten. Prisvärt och bra! Rekommenderas.

review-person
Sandra
Flyttstädning 103 kvm i Östersund, Krokom
2021-03-01

Bara positivt, snabb återkoppling & bra städning.

review-person
Anette
Flyttstädning 65 kvm i Krokom
2021-02-07

Svarade snabbt, fick städa om badrummet då det inte gick igenom besiktningen av en flyttstädning på en lägenhet på ca 65kvm. Men det fixade dom snabbt, i övrigt inget att klaga på.

review-person
Sandra
Butiksstädning 1500kvm i Timrå
2020-07-07

.

review-person
Fanny
Flyttstädning 90 kvm i Östersund
2018-12-21

Billiga, flexibla, tillmötesgående, trevliga.

review-person
Jesper
Storstädning av 175kvm i Ås, Krokom
2018-10-06

Jobbade snabbt och effektivt, utförde en storstädning i nytt hus med mycket byggdamm.

review-person
Anton
Flyttstädning 46 kvm i Östersund
2018-09-27

Väldigt snabb på att svara och allt har fungerat bra. Man hade missat att städa några lister runt dörrarna och elementet samt att man hade kunnat dammsuga lite bättre. Men besiktningen av lägenheten gick bra.

review-person
Emma
Flyttstädning av 35kvm i Frösön, Östersund
2018-09-23

Mycket bra. Gör det som förväntas.

review-person
Gunilla
Storstädning av 932+690kvm i Östersund
2018-07-25

Jag kan verkligen rekommendera Galaxy Städ AB. De är noggranna och vill verkligen att jag som kund ska bli nöjd. De är lätta att komma i kontakt med och jobbar med ett leende på läpparna. Galaxy Städ ska jag anlita igen, var så säkra på det!

review-person
Ingela
Storstädning av villa om 120kvm i Östersund
2018-06-10

Snabbt svar. Snabb möjliget för uppdraget. Smidigt utfört. Väl utfört t o m extra utfört.

Svar från Galaxy Städservice AB
2018-06-13

Tack och välkommen åter.

review-person
Marlene
Fönsterputsning i Östersund
2017-06-24

Så himla nöjd med fönsterputsningen som vi fick utfört i vår lägenhet! Han var väldigt, väldigt noggrann och snabb och vi fick mycket rena fönster utan ränder eller märken (nåt som jag aldrig lyckats undvika själv) Om vi i framtiden skulle behöva städhjälp så kommer vi att vända oss till Galaxy Städ i första hand och kommer även att rekommendera Galaxy Städ till vänner och bekanta.

review-person
Britt-Marie
Flyttstädning 135 kvm i Sollefteå
2016-09-29

Företaget svarade snabbt på vår förfrågan.De hade bra städutrustning med. De tog tid på sig och vår efterinspektion visade fullt godkänt resultat. Det enda minuset var ett missförstånd ang. datumet och att vi inte fick bekräftelse på vår bokning utan fick be om det.

review-person
Tomas
Flyttstädning 75 kvm i Östersund
2016-08-29

Bra

review-person
Marcus
Flyttstädning 122,5m2 i Sundsvall
2016-07-01

Beställde flyttstäd och både säljare och köpare var nöjda

review-person
Mona
Flyttstädning 90 kvm i Östersund
2016-04-20

Väl utfört arbete och bra kommunikation mellan oss. Rekommenderas!

review-person
Eva
Flyttstädning 58 kvm i Östersund
2016-01-12

Mycket noga städat och trevliga människor.

review-person
Elisabeth
Flyttstädning 90 kvm i Krokom
2016-01-05

Tack ett fantastiskt arbete har ni utfört. En mycket noggrann lägenhetsägare blev så nöjd över att vi hade använt ett så proffsigt företag. Punktlighet, noggrannhet och snabba svar o återkoppling vid kontakt. Står gärna som er referens framöver. Tack god fortsättning till er på det nya året. Mvh Elisabeth

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Kommunal
Kommunal

Förtaget är anslutet till Kommunals kollektivavtal.

SRY Yrkesbevis
SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.

Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.