Framtidsutsikt i Sverige AB

Kontaktperson
Björn Linnander
073-986 50 00
Adress
Edsåsvägen 140
441 96  Alingsås

Företagsbeskrivning

Välkommen till Framtidsutsikt i Sverige AB

Hos oss på Framtidsutsikt i Sverige AB har våra anställa många års erfarenhet och vi vet vad vi sysslar med.

När du anlitar oss får du en totalentreprenör som tar ansvar för hela processen – från första möte till avslutat projekt. Vi jobbar för privatpersoner och företag och har ett väl fungerande system för att få hela processen att löpa på problemfritt.

Vi vill att du som kund känna dig trygg med ditt val av företag och skriver därför alltid avtal med våra kunder. Vi har också självklart de behörigheter som krävs för ditt uppdrag samt ansvarsförsäkring om någonting skulle uppstå under arbetets gång. Vi arbetar med tydliga avtal där det framgår vad som ingår och inte ingår.

Om du arbetar med oss så väljer du ett företag som gör allt för att du som kund ska bli nöjd – det lovar vi!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Med vänliga hälsningar

Björn Linnander

Framtidsutsikt i Sverige AB

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Total Badrumsrenovering 5 kvm i Göteborg

Badrummet blev jättebra. I mitt projekt fanns det vissa detaljer som inte var specificerade av mig (klinkerram, tvättmaskinsavlopp, fogfärg, exakta placeringar av inredning). Dessa löstes på ett tillfredsställande sätt både funktionellt och estetiskt. Det visar att byggarna både är engagerade och har sinne för estetik.

Önskvärt hade varit om det fanns en större tydlighet kring vilka frågor som fanns att ta ställning till innan arbetet påbörjades. Nu blev resultatet jättebra ändå, men för någon annan som är petigare med att det behöver bli på just det sättet de vill, är det värt att tänka på.

Björn är väldigt engagerad, hjälpsam och mån om att det ska bli bra. Vi hade kontakt under hela processen och det var alltid lätt att få tag i honom.

Badrummet tog 18 dagar att färdigställa, vilket var inom överenskommen tidsram.

Några små saker behövde åtgärdas i efterhand och dessa sköttes utan invändningar även efter att fakturan var betald.

Allt som allt kan jag rekommendera att anlita Björn.

Stensättning 20-50 kvm i Lindome, Mölndal

Bra, noggrann och tydlig genomgång av allt som vi bestämt. En levande kommunikation under arbetets gång vilket var bra för då kunde vi diskutera och ändra lite under tiden.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrumsrenovering i Mölndal

Renovering av badrum


Total renovering av bostadsrätt i Mölndal

Total renovering av bostadsrätt i Mölndal
Allt från kök, badrum, golv, väggar, tak vvs och el.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 10.000.000*
*Företagets egna uppgifter.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.


UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.


Videopresentation