FP Badrumsspecialisten

Magnus
Kontaktperson
user Magnus
phone 073-980 24 90
Adress
pin
Lantmättaregatan 10 A
417 06  Göteborg

Företagsbeskrivning

Vi har mångårig erfarenhet av olika typer av byggprojekt och har skaffat oss ett gediget kunnande som vi förenar med modern teknik. Vår ambition är att vara en av landets bästa badrumsbyggare. Vi renoverar alla typer av våtrum och för oss är inget uppdrag är för litet eller för stort.

När du arbetar med FP Bygg får du ett kompetent team med stor erfarenhet som levererar kvalitet från första mötet till slutfört projekt. Vi tar hand om alla steg i din renovering och erbjuder en helhetslösning från rivning till färdigställande av ditt projekt.

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Total badrumsrenovering 8 kvm i Landvetter

Professionellt bemötande, duktiga hantverkare och kanonfint resultat på utlovad tid. God kommunikation under renoveringens gång. Kanonnöjd och rekommenderar Magnus varmt.

Total badrumsrenovering 7 kvm i Mölndal

Snabbt och professionellt. Offerten och slutpriset stämde i princip på kronan. Enkla att ha att göra med och duktiga.
Rekommenderar starkt

Badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg

Jag är mycket nöjd med FP Badrumsspecialisten som renoverade vårt badrum. De var effektiva, höll rent runt sig och lyssnade på våra önskemål hela tiden. Jag kan absolut tänka mig att anlita dem för framtida renoveringar.

Badrumsrenovering 5kvm i Göteborg

Snabba,duktiga och trevliga hantverkare. tack för ett bra jobb.

Total Badrumsrenovering av 4kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Vi hade tre olika entreprenörer som gav oss offerter men FP Badrumsspecialisten var de enda som gav oss en konkret och tydlig offert. Fakturorna översteg aldrig offerten, trots att de lite gjorde mer jobb än vad vi kom överens om. Deras samarbete med Stigs Kakel fungerade hur bra som helst där även Stigs Kakel var väldigt hjälpsamma med service och rådgivning (vi har aldrig varit med om en badrumsrenovering innan så all hjälp är ju uppskattad). Dök det upp något oväntat som inte var med i planeringen så löste Farshid och Peyman det direkt. Allting gick snabbt och effektivt och det märks att de har gjort detta ett flertal gånger förr. Vi är mycket nöjda med deras jobb.

Totalrenovering av befintligt badrum i Göteborg

FP Badrumsspecialisten gjorde ett mycket bra arbete. Jag är väldigt nöjd. På nio arbetsdagar var gamla badrummet borta och det nya färdigt. De målade också om hallen efter att tapeten blivit förstörd av skyddsplasten. Inga extra kostnader utan höll sig till offerten.
//Margareta
Tack så mycket Margareta! Vi har ju gjort 6 badrum i din fastighet sedan tidigare och killarna kan sin sak. Genomsnitten ligger på 13-14 arbetsdagar i vanliga fall. Alltid kul att kunna färdigställa i förtid.
FP Badrumsspecialisten

2018-06-01


Badrumsrenovering 4 kvm i Mölndal

Valet vid badrumsrenoveringen föll på FP Badrumsspecialisten av främst två skäl: 1) Vi fick ett mycket gott intryck vid det initiala mötet när Magnus kom förbi för att på plats granska det befintliga badrummet 2) Offerten som sådan väl specad och stod sig bra mot konkurrerande anbud.

Nu när projektet är slutfört kunde vi inte vara mer nöjda med hur allt genomförts. Samtliga hantverkare som varit här, vare det rör sig om rörmokare, byggare, plattsättare, målare, m.fl. har varit genomgående proffsiga, kunniga och trevliga. De ytterligare justeringar jag velat få gjorda under bygget har utförts mycket väl. Jag själv är mycket noggrann av mig, ibland på gränsen till för petig och FP Bygg har levt upp till mina högt ställda förväntningar. Det bästa betyg jag kan ge dem är att jag utan att tveka skulle anlita Farshid & Co. igen vid nästa renovering.

Hälsningar, Fredrik
Hej Fredrik! Tack för dom fina orden samt ett bra och smidigt samarbete genom hela projektet.

Magnus Ternström
FP Bygg Badrumsspecialisten
FP Badrumsspecialisten

2018-04-27


Total Badrumsrenovering av 3kvm i Göteborg

Punktliga, trevliga och hantverkskunniga. Är väldigt nöjd med mitt badrum.
Tack så mycket Lena. Ditt val av klinker har varit populärt hos flera andra kunder. Ett bra val!
FP Badrumsspecialisten

2018-06-01


Badrumsrenovering 2,6kvm i Göteborg

FP totalrenoverade mitt badrum hösten 2017. Jobbet utfördes inom tidsplanen. De lämnade det alltid städat och fint efter avslutat arbete varje dag. Jag upplevde att jag blev bra bemött med mina önskemål som kund. Allt som allt så är jag jättenöjd med utfört arbete och resultatet på mitt badrum. Kan varmt rekommendera FP.
Tack Nada! Hexagon på golvet i kombo med sättningen av kakel blev en snygg mix.
FP Badrumsspecialisten

2018-06-01


Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Hisings Kärra, Göteborg

Vi är mycket nöjda med den totalrenovering av vårt badrum som FP Bygg utförde. Arbetet slutfördes inom utlovad tid. Utmärkt resultat som vi blev väldigt nöjda med och ett mycket gott och professionellt bemötande. Vi kan varmt rekommendera FB Bygg och skulle inte tveka att själva anlita dem igen.
Tack för ett bra samarbete Daniel! Hoppas ni kommer att trivas bra med ert nya badrum i lång tid framöver.
FP Badrumsspecialisten

2018-02-19


Badrumsrenovering 4 kvm i Göteborg

FP utförde ett väldigt bra jobb efter specifikation. De är lätta att jobba med och offerten's fasta pris gällde. Offerten för övrigt var väldigt väldefinerad. De blev klara inom tidsramen och jobbet blev bra. Det var ett par saker jag hade problem med efter jobbet, men de kom in dagen efter och fixade allt. Rekommenderas!
Tack för ett gott samarbete Denis! Kul att du är nöjd med vårt arbete.
FP Badrumsspecialisten

2018-01-26


Badrumsrenovering 6kvm i Göteborg

Inte ännu renoverat
Men jag accepterade FP för att de dels visade ett väldigt gott intryck, Magnus var supertrevlig och gav tydliga svar på alla mina frågor. Även efter mötet är han kontaktbar hela tiden för frågor.
Mycket specificerad offert och bra pris!

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Helrenovering av badrum 4 kvm

“ Vi anlitade FP för att ta hand om vår badrumsrenovering. Vi stötte på en del överraskningar då el och innerväggar inte var enligt standard. FP fick därför utöka sitt uppdrag och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Kan säga att vår renovering gick undan då killarna var snabbare än vi hade räknat med! “

Helrenovering av badrum 4 kvm i parhus. Elektriskt golvvärme installerades. Klinker på golv och sätting av kakel med halvförband på väggar.

Kontakt
Lisa Bellander
0702628411

Helrenovering av badrum 4 kvm

“ Vi bestämde oss för FP Bygg då vi fick ett bra bemötande och en offert som passade våra önskemål. En tidsram för badrummet sattes upp och renoveringen var klar i förtid. Vi blev så nöjda att vi lät FP Bygg renovera även tvättstuga och gäst-WC med ett lika bra resultat. “

Helrenovering av badrum 4 kvm i kedjehus. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kontakt
Mats Hammarqvist
mats.hammarqvist@afconsult.com
010-505 84 33

Helrenovering av badrum 4 kvm

“ Jag gör det enkelt för mig och sammanfattar hela processen från första besöket till slutdokumentation med ett enda ord: Nöjd!
Trots att jag hade en del ändringar under pågående renovering kunde tidsplanen hållas. “

Helrenovering av badrum 4 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Tvättpelare med vägghängd brunn installerades. Vi tog fram en speciallösning för tvättställ efter ritning från kund. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kontakt
Marie Grusell
marie.grusell@jmg.gu.se
070-672 19 96

Helrenovering av badrum 5 kvm

“Jag och min sambo uppskattade att vi fick en tydlig offert och att killarna som utförde arbetet var effektiva och proffsiga. Arbetet gick smidigt och det var lätt att kommunicera om det uppstod någon fråga. Har redan rekommenderat FP Bygg till flera av våra grannar som även dom är nöjda med sina badrum. “

Helrenovering av badrum 5 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Flytt av golvbrunn och ny duschhörna skapades. Tvättmaskin med vägghängd brunn installerades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kontakt
Alexander Nilsson
0735 40 92 20

Helrenovering av badrum 7 kvm

" Väldigt nöjda med vårt nya badrum och kan verkligen rekommendera FP Bygg - Badrumsspecialisten till dig som skall renovera ditt badrum. "

Helrenovering av badrum på 7 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Tvättmaskin integrerad i skåp. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kontakt
Matts Gustavsson
matts.gustavsson@goteborgenergi.se
070-563 32 31

Helrenovering av badrum från 4 kvm till 8 kvm

" Vi är verkligen nöjda slutresultatet som levde upp till våra högt ställda förväntningar. Vi fick kompromissa med planlösningen men lyckades få till ett bra badrum ihop med killarna från FP, som var lyhörda och hade bra kommunikation genom hela projektet. "

Helrenovering av badrum 8 kvm i villa. Badrummet byggdes ut med 4 kvm för att få plats med både dusch och badkar. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Flytt av golvbrunn och ny duschhörna skapades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kontakt
Filip Adielsson
filip.ad@hotmail.com
070-793 19 86

Helrenovering av badrum på 2,4 kvm i BRF.

“ Badrummet blev jättebra. Gott att det gick lite snabbare än beräknat. I övrigt gick det som jag hade hoppats på. Ett snyggt badrum där slutfakturan matchar offerten helt enkelt.“

Elektrisk golvvärme installerades. Nytt innertak med infällda spottar. Klinker på golv och kakel på väggar i sättning omlott.

Kontakt
Johan Berggren

Helrenovering av badrum på 4,8 kvm i BRF

“ Vi hade en fuktskada i badrummet och vår BRF tog hand om rivningen och sen tog FP över. Arbetet utfördes i ett bra och effektivt tempo och jag upplevde att mina önskemål blev uppfyllda. Är mer än nöjd med slutresultatet.“

Helrenovering av badrum på 4,8 kvm i BRF. Elektrisk golvvärme installerades. Tvättpelare med tvättmaskin och tumlare installerades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kontakt
Thomas Larsson
billie_felix@hotmail.com

Helrenovering av två badrum om 6 kvm och 3 kvm

“ Vi är mycket nöjda med vår renovering av våra två badrum. Snabbt, effektivt och väldigt bra resultat. Kan verkligen rekommendera FP Bygg om du skall renovera ditt badrum. “

Helrenovering av två badrum om 6 kvm och 3 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Kontakt
Armine Gevorgyan
0764 15 06 80

Helrenovering av två st badrum på 7 kvm samt 3 kvm i villa.

“Jag tog in ett antal offerter inför renoveringen av två stycken badrum i vår hus. FP Bygg utmärkte sig både genom att lämna tydliga offerter och göra ett bra helhetsintryck. Bägge badrummen färdigställdes enligt våra högt ställda förväntningar och killarna gjorde det lilla extra för att göra oss helt nöjda. “

Elektrisk golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Byggnation av vägghängd WC. Klinker på golv och kakel på väggar. Flytt av vägg i hall för att utöka det större badrummet.

Kontakt
Ulf Sigbratt

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 20000000*
*Företagets egna uppgifter.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.