FP Badrumsspecialisten AB logo

FP Badrumsspecialisten AB

4.6 (36)
FP Badrumsspecialisten AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Alan Hamid

+46735222664

Adress

August Barks gata 30A

421 32 Västra Frölunda

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

FP Badrumsspecialisten har fokus på renovering av badrum i Göteborg. Vårt team består av 12 kompetenta rivare, snickare, plattsättare samt rörmokare. Vi tar hand om alla steg i din renovering och erbjuder en helhetslösning från rivning till färdigställande av ditt projekt.

Vi utför omkring 140 st helrenoveringar av badrum hos privatpersoner per år och våra effektiva arbetsmetoder gör att vi håller utlovad tidsplan och budget.

FP Badrumsspecialisten är certifierade via BKR samt SäkerVatten och lämnar 10 års garanti på utfört arbete.

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer!

review-person
Jie
Total badrumsrenovering 6 kvm i Torslanda, Göteborg
2024-03-22

Leverans som de lovat, mycket smidigt arbete, mycket effektivt arbete och kommunikation och med bra lösning för vårt projekt. Högt rekommenderad!

review-person
Tomas
Totalrenovering av befintligt badrum 6 kvm i Göteborg
2024-01-30

Jag har haft tre olika leverantörer av renoveringsarbeten i våtrum, och FP har varit den leverantör jag har varit mest nöjd med hitills, och skulle jag renovera något nytt badrum skulle jag inte leta någon annan stans utan kontakta dem igen. Badrumsrenoveringen har varit svår, och under processen har en mängd mindre problem uppstått. Jag tror dock att de hade varit svåra för vilken leverantör som helst att undvika. Kommunikationen med projektledningen har varit bra och bemötandet från personalen i allmänhet. De har hög kompetens och finishen är fin.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2024-01-30

Tack Tomas, för din fina recension. det va en liten utmaning när vi kom hem till dig första gången då du själv hade börjat riva och hade gjort det kanske inte helt enligt boken ;) men det är tyvärr inte lätt att ge sig på badrum själv och brukar alltid avråda kunder att göra det. men efter vårat möte och när vi kom igång så hittade vi ett jätte bra samarbete, och därav det fina resultaten. kommer gärna tillbaka till dig bara att höra av dig med varma hälsningar Peyman

review-person
Emelie
Totalrenovering av befintligt badrum 7 kvm i Onsala, Kungsbacka
2023-12-22

Rekommenderas verkligen. Vi tog in många offerter men valde till slut FP Badrumsspecialisen pga tydlig offert, trevligt bemötande, snabb återkoppling och helhetslösning med hjälp av design från Studio Badrum. Allt som utlovades hölls, tidsplan, pris, tider mm. Badrummet helrenoverades på 3 veckor utan några problem. Väldigt trevliga och serviceinriktade hantverkare.

review-person
Dario
Total badrumsrenovering 4 kvm i Mölndal
2023-09-15

Tydlig offert där allt specificerades och inga överraskningar dök upp senare. Proffsigt utfört arbete som utfördes snabbare än tidsplan. Fick alla kvalitetsdokument efter utfört arbete. Har inget att anmärka på.

review-person
Kristin
Total badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg
2022-12-26

I det stora hela är jag nöjd med badrumsrenoveringen från FP badrumspecialisten AB. Arbetet flöt på med med bra tempo och varje dag hade något arbetsmoment utförts. Arbetsgrupp var till och med klart tidigare än beräknat. Offerten och fakturan var mycket mycket bra. Dem innehöll alla delmoment samt dess priser. Fakturan följde offerten vid varje delmoment med inga negativa överraskningar. Detta var mycket uppskattat. Kommunikationen var dock inte optimal med rum för utveckling. Jag hade önskat fler avstämningar innan byggstart eftersom jag köpte in materialet själv och ett antal objekt saknades. Men dem hjälpte till under arbetets gång att köpa in dessa varor. Speciellt uppskattat var hur projektledaren Peyman Karimi fann kakellister i mässing inom en kort tidsram. Fogningen kunde ha utförts bättre i hörnen vid dem havfasade kakeldelarna samt bården, dvs dem svåraste platserna. Dem gjorde om det ett antal gånger men det blev inte till önskat resultat. Både besiktningsmannen och projektledaren höll med att det kunde ha utförts bättre. Allt som allt kan jag rekommendera FP Badrumsspecialisten AB, men var noggrann med kommunikationen och ha täta avstämningar. Speciellt om du har alternativa idéer som inte följer ett standardbadrum.

review-person
Daniel
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 9 kvm i Göteborg
2022-09-02

Kan varmt rekommendera Badrumsspecialisten för proffsigt arbete, bemötande och utförande. Vi fick även bra råd och tips som förbättrade slutresultatet. Mycket sympatiska, snabba och rutinerade hantverkare som gjorde mer än vi förväntade. Uppskattade även tredjeparts besiktningen som ingick och som inga andra leverantörer erbjöd. Kändes tryggare. Är så nöjda med badrummet, den korta tid det tog att bygga det och kvaliteten på utfört arbete - suveränt!

review-person
Sara
Total badrumsrenovering 5 kvm i Mölndal, Härryda
2022-09-01

Proffsiga och duktiga hantverkare! Lätta att få tag på och höll tidsplanen. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem!

review-person
Pontus
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2022-07-14

Otroligt effektiva, superbra resultat

review-person
Emma
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Mölndal
2022-06-27

Ingenting att klaga på. De höll tiderna jättebra och badrummet blev precis som vi tänkt oss om inte finare!

review-person
Tomas
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 8 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2022-03-24

Professionellt bemötande från början till slut. Helnöjda - gillar speciellt den trestegs-besiktning som gjorde under/efter arbetet. Kan verkligen rekommendera denna firma.

review-person
Viktoria
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Lerum
2021-12-08

Otroligt nöjda. Bra och proffsigt intryck vid första möte, tydlig offert och bra kommunikation under projektets gång. De var otroligt snabba och slutresultatet blev över förväntan.

review-person
Ulf
Total badrumsrenovering 8 kvm i Partille
2021-08-23

Mycket bra tydlig offert . Jobbet utfört enligt budget och tidsplan. Mycket trevliga och duktiga hantverkare . Alltid rent och snyggt och bra avstämningar . Kan rekommendera .

review-person
Fredrik
Badrumsrenovering 3 kvm i Torslanda, Göteborg
2021-06-29

Mycket bra!

review-person
Madelene
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Kungälv, Göteborg
2021-05-21

Mycket nöjda med vår renovering utfört av FP Badrumsspecialisten. God service och ett snyggt resultat!

review-person
Marcus
Total badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg
2021-04-02

Jag fick mer än vad jag förväntade mig som att innan de satte igång täckte de övriga utrymmen med plast, när jag kom hem var det städat och snyggt - varje dag. Alla som jobbade med badrummet var trevliga och visade hänsyn. Dem var klara på utsatt tid och de höll sig inom tidsramen. Av mig får de 6 stjärnor av 5 möjliga. J

review-person
Christoffer
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 12 kvm i Göteborg
2020-10-05

Magnus har agerat oerhört professionellt från dag ett. I och med att vi inte har bott i lägenheten där badrum/wc nu renoveras har Magnus och FP Badrumsspecialisten AB varit mycket värdefulla som bollplank gällande idéer och lösningar.

review-person
Elin
Badrumsrenovering 4 kvm i Göteborg
2020-08-11

Det har tagit mig ett tag att smälta upplevelsen med detta företaget. Sommaren 2018 flyttade jag hemifrån och anlitade FP bygg för att renovera badrummet. Jag var 19 år vid tillfället. Mitt första intryck var suveränt. Magnus framstod som väldigt trevlig och professionell och till en början verkade det som att allt gick som det skulle. Projektledaren, som jag inte minns namnet på, var dock väldigt stressad och gav inte ett lika bra intryck. När arbetet hade påbörjats kom plötsligt en delfaktura som skulle betalas. På denna ingick arbete som ännu inte var utfört: vilket enligt min mening är en förskottsbetalning. När jag frågade projektledaren om detta blev han defensiv och sa att "det är så det går till i byggbranschen". Jag som var en 19årig tjej vid tillfället hade ingen större kunskap utan det var min pappa som noterade detta. Vi gick med på att betala fakturan och arbetet fortsatte. Allt verkade flyta på tills jag en dag kom till lägenheten och såg en annan blandare till dusche

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2020-10-19

Hej Elin, Har tyvärr missat att du lämnat ett omdöme nästan 2 år efter avslutat projekt. Dessvärre ser jag inte hela din text. Jag kontaktar dig via mail så att vi kan gå igenom ang blandarfästet i duschen. /Magnus

review-person
Per
Badrumsrenovering 4kvm i Göteborg
2020-05-26

Strålande från början till slut!

review-person
Rita
Total badrumsrenovering 5 kvm i Göteborg
2020-03-21

FP Badrumsspecialisten gjorde ett mycket bra jobb hos oss. Snabbt, inom den tid man utlovat, och välgjort. Mycket lätta att ha att göra med, lätt att komma i kontakt med, bra att diskutera bästa lösning med i olika frågor. Jag kommer faktiskt inte på något att klaga på! Om jag hade fler badrum att renovera så skulle jag tveklöst välja FP Badrumsspecialisten igen.

review-person
Linnéa
Total badrumsrenovering 5 kvm i Göteborg
2019-10-15

Vi hade en mycket positiv bild av FP Badrumsspecialisten efter första mötet med Magnus. Otroligt proffsig offert med detaljerad kostnad för varje litet steg, och med tydlig information om vad som ingår och inte. Vi hade en bra dialog om startdatum, och fick en något reducerad kostnad då de skulle arbeta med vårt badrum i samband med ett annat jobb i området. Så länge allt bra. I offerten står en arbetstid på 15-17 dagar, men FP bygg sa att de räknade med att vara klara tidigare än så Vi flyttade ur lägenheten, då vi hade turen att kunna bo hos familj. Efter rivningen åkte vi på en resa, och var tillbaka dag 7. Då skulle plattsättningen börjas, och el fixas. Vi fick info om att det borde vara klart samma vecka. I slutet på veckan efter (dag 13) hade det inte blivit klart. Vi frågade varför inget hade hänt, och fick då info om att elektrikern var ledig pga klämdag, men skulle komma efterföljande vecka. Det gjorde han inte. Här började alltså problemen, där vi som kunder fick lägg

review-person
Kristina
Total badrumsrenovering 38 kvm i Torslanda, Göteborg
2019-10-13

Ett jättebra företag att jobba med, från början till slut. Alla medarbetare var jätteduktiga och trevliga. Arbetsledaren Micael var så duktig och hjälpsam under hela projektet. Jag är så nöjd med resultatet. Rekommenderar företaget varmt.

review-person
Fabian
Total badrumsrenovering 5 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2019-06-11

Verkade mycket proffsiga från början. När det väl var byggstart lyssnade de möjligtvis på mannen i huset. Fick säga till runt 20 gånger att de skulle stänga dörren efter sig och grinden till tomten. Bad uttryckligen om att de skulle säga till innan de började bila pga att vi har hund... inte ett ljud. Resultatet... såg ut som en 5 åring kladdat dit mosaiken i duschen och mjukfogen vet jag inte vad som gick fel med. Tillslut rättades plattsättningen i duschen till men känslan av att ha ett helt nyrenoverat badrum som behöver fixas till innan användning ger botten betyg.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2019-09-04

Hej. Är tråkigt att ni är missnöjda med ljudnivån under pågående projekt. Vi rekommenderar alltid att husdjur inte befinner sig på plats under projektet. Lägger upp bilder från ert projekt som ett referensarbete då slutresultatet var riktigt bra. Inte heller vi var nöjda med plattsättningen av fiskben i mosaik i anslutning till golvbrunnen och detta rättades till omgående. I övrigt höll vi tidsplan och budget trots att ni ville ha läggning av fiskben på golvet samt infälld spegel. Hälsningar Magnus Ternström

review-person
Rachel
Total badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg
2019-05-31

Tack Peyman och Michael för ett jättefint badrum! Helrenovering av mitt badrum förflöt smidigt och resultatet blev bra. Trevlig kommunikation och öppenhet för synpunkter. Priset i offerten överskreds inte med ett öre trots att en del extraarbete gjordes.

review-person
David
Partiell badrumsrenovering 6 kvm i Torslanda, Göteborg
2019-05-25

Fantastiskt bra faktiskt. Bra bokningsförhållande där man går in och bokar en tid för besök och då kommer de ut och tittar på jobbet. Offerten kom ett par dagar senare, precis som det var sagt. Tydligt med vad som ingår och inte ingår. Alla hantverkare kom i tid och dessutom städade upp efter sig och höll ordning. Och sen blev resultatet kanonbra också! Jag rekomenderar verkligen FP

review-person
Hugo
Total badrumsrenovering 8 kvm i Landvetter
2019-02-21

Professionellt bemötande, duktiga hantverkare och kanonfint resultat på utlovad tid. God kommunikation under renoveringens gång. Kanonnöjd och rekommenderar Magnus varmt.

review-person
Petronella
Total badrumsrenovering 7 kvm i Mölndal
2019-02-10

Snabbt och professionellt. Offerten och slutpriset stämde i princip på kronan. Enkla att ha att göra med och duktiga. Rekommenderar starkt

review-person
Nils
Badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg
2018-09-22

Jag är mycket nöjd med FP Badrumsspecialisten som renoverade vårt badrum. De var effektiva, höll rent runt sig och lyssnade på våra önskemål hela tiden. Jag kan absolut tänka mig att anlita dem för framtida renoveringar.

review-person
Iraj
Badrumsrenovering 5kvm i Göteborg
2018-08-29

Snabba,duktiga och trevliga hantverkare. tack för ett bra jobb.

review-person
Johan
Total Badrumsrenovering av 4kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2018-06-04

Vi hade tre olika entreprenörer som gav oss offerter men FP Badrumsspecialisten var de enda som gav oss en konkret och tydlig offert. Fakturorna översteg aldrig offerten, trots att de lite gjorde mer jobb än vad vi kom överens om. Deras samarbete med Stigs Kakel fungerade hur bra som helst där även Stigs Kakel var väldigt hjälpsamma med service och rådgivning (vi har aldrig varit med om en badrumsrenovering innan så all hjälp är ju uppskattad). Dök det upp något oväntat som inte var med i planeringen så löste Farshid och Peyman det direkt. Allting gick snabbt och effektivt och det märks att de har gjort detta ett flertal gånger förr. Vi är mycket nöjda med deras jobb.

review-person
Margareta
Totalrenovering av befintligt badrum i Göteborg
2018-05-31

FP Badrumsspecialisten gjorde ett mycket bra arbete. Jag är väldigt nöjd. På nio arbetsdagar var gamla badrummet borta och det nya färdigt. De målade också om hallen efter att tapeten blivit förstörd av skyddsplasten. Inga extra kostnader utan höll sig till offerten. //Margareta

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2018-06-01

Tack så mycket Margareta! Vi har ju gjort 6 badrum i din fastighet sedan tidigare och killarna kan sin sak. Genomsnitten ligger på 13-14 arbetsdagar i vanliga fall. Alltid kul att kunna färdigställa i förtid.

review-person
Fredrik
Badrumsrenovering 4 kvm i Mölndal
2018-04-26

Valet vid badrumsrenoveringen föll på FP Badrumsspecialisten av främst två skäl: 1) Vi fick ett mycket gott intryck vid det initiala mötet när Magnus kom förbi för att på plats granska det befintliga badrummet 2) Offerten som sådan väl specad och stod sig bra mot konkurrerande anbud. Nu när projektet är slutfört kunde vi inte vara mer nöjda med hur allt genomförts. Samtliga hantverkare som varit här, vare det rör sig om rörmokare, byggare, plattsättare, målare, m.fl. har varit genomgående proffsiga, kunniga och trevliga. De ytterligare justeringar jag velat få gjorda under bygget har utförts mycket väl. Jag själv är mycket noggrann av mig, ibland på gränsen till för petig och FP Bygg har levt upp till mina högt ställda förväntningar. Det bästa betyg jag kan ge dem är att jag utan att tveka skulle anlita Farshid & Co. igen vid nästa renovering. Hälsningar, Fredrik

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2018-04-27

Hej Fredrik! Tack för dom fina orden samt ett bra och smidigt samarbete genom hela projektet. Magnus Ternström FP Bygg Badrumsspecialisten

review-person
Lena
Total Badrumsrenovering av 3kvm i Göteborg
2018-02-23

Punktliga, trevliga och hantverkskunniga. Är väldigt nöjd med mitt badrum.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2018-06-01

Tack så mycket Lena. Ditt val av klinker har varit populärt hos flera andra kunder. Ett bra val!

review-person
Nada
Badrumsrenovering 2,6kvm i Göteborg
2018-02-23

FP totalrenoverade mitt badrum hösten 2017. Jobbet utfördes inom tidsplanen. De lämnade det alltid städat och fint efter avslutat arbete varje dag. Jag upplevde att jag blev bra bemött med mina önskemål som kund. Allt som allt så är jag jättenöjd med utfört arbete och resultatet på mitt badrum. Kan varmt rekommendera FP.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2018-06-01

Tack Nada! Hexagon på golvet i kombo med sättningen av kakel blev en snygg mix.

review-person
Daniel
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Hisings Kärra, Göteborg
2018-02-18

Vi är mycket nöjda med den totalrenovering av vårt badrum som FP Bygg utförde. Arbetet slutfördes inom utlovad tid. Utmärkt resultat som vi blev väldigt nöjda med och ett mycket gott och professionellt bemötande. Vi kan varmt rekommendera FB Bygg och skulle inte tveka att själva anlita dem igen.

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2018-02-19

Tack för ett bra samarbete Daniel! Hoppas ni kommer att trivas bra med ert nya badrum i lång tid framöver.

review-person
Denis
Badrumsrenovering 4 kvm i Göteborg
2018-01-10

FP utförde ett väldigt bra jobb efter specifikation. De är lätta att jobba med och offerten's fasta pris gällde. Offerten för övrigt var väldigt väldefinerad. De blev klara inom tidsramen och jobbet blev bra. Det var ett par saker jag hade problem med efter jobbet, men de kom in dagen efter och fixade allt. Rekommenderas!

Svar från FP Badrumsspecialisten AB
2018-01-26

Tack för ett gott samarbete Denis! Kul att du är nöjd med vårt arbete.

review-person
Sara
Badrumsrenovering 6kvm i Göteborg
2018-01-09

Inte ännu renoverat Men jag accepterade FP för att de dels visade ett väldigt gott intryck, Magnus var supertrevlig och gav tydliga svar på alla mina frågor. Även efter mötet är han kontaktbar hela tiden för frågor. Mycket specificerad offert och bra pris!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20000000

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

FP Badrumsspecialisten AB - video thumbnail
play-button