Foxor Bygg AB

Frank Persson / Foad Ghoneim
Kontaktperson
Frank Persson / Foad Ghoneim
040-30 04 16
Adress
Sporregatan 20
213 77  Malmö

Företagsbeskrivning

Ansvar

Vi känner ett ansvar för att hjälpa kunderna i deras val av lämplig planlösning, utrustning och kakel/klinkers. När kunden gjort sitt val är det vårt ansvar att utföra arbetet på ett professionellt sätt så kunden blir nöjd.

Kvalitet

Vi garanterar kvalitet i arbetets alla faser. Slutresultatet ska vara vackert och tåligt, underliggande skikt hållbara och säkra. Vi arbetar effektivt och städar arbetsplatsen kontinuerligt för att minimera kundens olägenheter under byggtiden. Vår personal är utbildad och uppfyller branschkrav.

Rimliga priser

Vi kan hålla rimliga priser genom att vi har rutinerad personal, som arbetar effektivt. Vi har låga kostnader för administration och reklam; våra nöjda kunder är vår bästa reklam.

Trygghet

Trygghet är viktigt för kunden, men även för oss. Därför använder vi oss av de avtal, som Konsumentverket rekommenderar. Vi följer Konsumenttjänstlagen.
Vi utför alla arbeten enligt BKRs branschregler och försäkringsbolagens krav.

Vårt mål är att du ska uppnå ditt mål vad gäller din renovering, Därför ska du inte tveka när du vill anlita en hantverkare kontakta Foxor AB

För mer info om oss vad vi gör och vem vi är besök oss gärna på www.foxor.se

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Total badrumsrenovering 2 kvm i Malmö

Jag är mycket nöjd med Foxor. De höll hög kvalitet, var snabba i korrespondensen, och gjorde ett mycket bra jobb. Foxor kändes trygga att jobba med, noggranna och professionella. Rekommenderar!

Totalrenovering av befintligt våtutrymme 10 kvm i Trelleborg


Totalrenovering av befintligt kök 18 kvm i Lund

Utmärkt!

Jag valde Foxor bygg då jag fick ett proffesionellt och trevligt bemötande från första mötet med vår byggledare Frank.

Jag var bortrest under renoveringen, detta var inget problem då vi hade så gott som daglig avstämning via telefon. Jag fick god information och förslag på olika lösningar. Det kändes tryggt att jag var involverad i alla beslut och inget gjordes förens jag godkänt det skriftligt.
Arbete utfördes noggrant och arbetet kunde ske effektivt då de har alla kompetenser inom företaget.

Jag är super nöjd med slutresultatet av mitt nya kök, hall och golv. Jag kommer definitivt använda Foxor bygg vid eventuella framtida renoveringar och rekommenderar dem varmt.

Total badrumsrenovering 4 kvm i Malmö


Totalentreprenad 160 kvm i Lund

Jag sökte ett byggbolag med erfarenhet och kompetens att ta sig an totalrenoveringen av min sekelskifteslägenhet, anno 1903. Utmaningarna låg dels i att lägenheten var äldre, dels i att mitt materialval var speciellt och krävde monteringslösningar, skicklighet och tålamod utöver det vanliga för att hanteras rätt. Det väntade bland annat montering av avancerad gipsstuckatur både avseende storlek och utformning, hög tredelad sockel, platsbyggt tungt kök, kakelsättning utefter ett förutbestämt mönster inkl. fogföljning samt montering av gjutjärnsradiatorer motsvarande 120 kg/styck.

Jag fann förtroende för Foxor Bygg AB att utföra totalrenoveringen. Inom två veckor efter första besöket fick jag mailat en detaljerad offert. Renoveringen påbörjades och avslutades inom ramen för avtalad tid. Projektledaren bedrev arbetet med en välstrukturerat metod och med ett konstruktivt bemötande. Jag fick löpande inkluderas i viktiga frågor. Trapphuset förseglades väl och grannarna var ödmjukt tacksamma för personalens förmåga att hålla arbetstiderna. Personalen var kunnig, fokuserad, vänlig och effektiv. Samtliga utrymmen städades genomgående efter varje avslutad arbetsdag. Jag har tre kakelugnar som envar täcktes och under arbetets gång hanterades väldigt varsamt. Jag är enormt imponerad över hur stuckatören lyckades montera så avancerad och stor stuckatur på de dubbla hörn som visade sig finnas gömda i direkt anslutning ovanför samtliga kakelugnar. Jag sökte precision och originalitet - och det var precis vad jag fick. Jag kommer absolut att åter vända mig till Foxor Bygg AB inför kommande renoveringar och jag rekommenderar varmt deras tjänster för min omgivning. Stort och varmt tack för ett fint och genuint hantverk!

Total Badrumsrenovering 2 kvm i Malmö

Jag anlitade Foxor Bygg för renovering av mitt badrum och jag har egentligen enbart positiva saker att säga om företaget, personalen och processen. Från första stund till mitt nya badrum så har arbetet skötts proffsigt med en bra dialog. Frank och jag planerade tillsammans badrummet utifrån min budget och hans expertis. Jag fick alla viktiga dokument i handen direkt vilket kändes direkt förtroendeingivande. Frank försökte aldrig sälja på saker han inte trodde skulle funka bra i mitt lilla badrum utan han kom med konstruktiva idéer och var hela tiden tydlig med kostnad och tidsåtgång. Jag fick träffa arbetsledaren och hade kontakt med honom under arbetets gång. De satte direkt upp förseglingar för att skydda både trapphus och min lägenhet från damm och de städade bort avfall direkt. Mina grannar har inte heller störts av arbetet. Jag vill med detta sagt varmt rekommendera Foxor Bygg och deras professionella tjänster, jag kommer definitivt anlita dem igen. Tack!

Totalrenovering av befintligt badrum 4 kvm i Lund

Är fantastiskt nöjd med mitt badrum som foxor renoverade. Det blev över förväntan!

En bra och tydlig offert, Foxor är lätta att få tag i och snabba på att svara på mejl.

Total Badrumsrenovering i Limhamn, Malmö

Nöjd med min badrumsrenovering.
Professionellt och bra bemötande.

Total köksrenovering 10 kvm i Malmö

Renovering av vårt kök och vi kunde inte ha varit ner nöjda.
Fantastiskt bemötande från uppstart till slut.
Rekommenderas varmt

Total badrumsrenovering 3 kvm i Vellinge

Vi anlitade Foxor till vår renovering av vår gästtoalett. Från första hembesöket till färdig renovering löste Foxor allt mycket professionellt. Ritning och offert kom till oss helt enligt våra diskussioner och renoveringen startade på bestämd dag och tid. Uppskattad tid på renoveringen hölls med råge, en vecka fortare klara än beräknat. Hantverkarna på plats gjorde rent efter sig varje dag samt vid slutbesiktningen. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan definitiv rekommendera Foxor!

Total Badrumsrenovering 5 kvm i Lund

Bra pris och såhär långt har de varit lätta o få tag i o få svar från när man har frågor.

Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Trelleborg

Blev väldigt nöjd! Har absolut inget att klaga på.

Total badrumsrenovering 8 kvm i Malmö

Vi anlitade Foxor till totalrenoveringen av vårt badrum, ett omfattande jobb i en gammal lägenhet som visade sig innebära alldeles unika utmaningar: rör överallt, hål i golvet, svaga väggar, mm. Projektet blev alltså inte lätt och inte heller utan sina kompromisser men Foxor löste allt professionellt och pålitligt, korrekt och ärligt samt i tid. Från första kontakten fram till slutbesiktningen fick vi tydlig kommunikation; Foxor respekterade planeringen och hantverkarna jobbade anmärkningsvärd rent. Vi kan rekommendera!

Total badrumsrenovering 8kvm i Bjärred, Lomma

Mycket bra och tydlig offert.
Kunniga hantverkare och mycket nogranna
Tack Mattias för ditt omdöme!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2021-10-08


Total badrumsrenovering 10 kvm i Limhamn, Malmö

Vi är oerhört nöjda med Foxor Bygg AB! Professionellt hantering från start till slut. Samtliga hantverkare var kunniga och hade sund yrkesstolthet varpå resultatet blivit över förväntan bra när vi renoverade badrum och tvättstuga! Kan varmt rekommendera Foxor!
Hej Frida!

Vi tackar för förtroendet vi fick för att renovera ditt badrum och tvättstuga. Tveka inte att höra av dig om du går i fler renoveringstankar.

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2021-10-08


Total badrumsrenovering 7 kvm i Malmö

Har helrenoverat mitt badrum i lägenheten.

Kanon service och riktigt bra resultat. Från planering av badrum av Frank till killarna som var och renovera. Kan verkligen rekommendera Foxor.

Eddie Johansson
Tack Eddie för ditt omdöme.
Vi är mycket glada över att du är nöjd och att slutresultatet har blivit till din belåtenhet.

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-06-18


Total badrumsrenovering 5kvm i Malmö

Vårt badrum blev exakt som vi ville ha det med vägledning och guidning genom alla beslut.
Proffsigt företag med bra kompetens.
Rekommenderas varmt.
Tack Sara för ditt omdöme!!!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-06-18


Total badrumsrenovering 5 kvm i Oxie, Malmö

Allt gick enligt plan, resultatet var precis som vi ville ha det och prises var det vi kommit överrens om.
Tack Martin!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-06-18


Total badrumsrenovering 5 kvm i Malmö

Bra service!
Tack Emelie!!!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-06-18


Total badrumsrenovering 3 kvm i Malmö

Jag valde Foxor efter jag tagit in ett par offerter, dels för dom var mest prisvärda men verkade också mest professionella. Frank höll kontakt när problem uppstod och han var lätt att ringa om man hade funderingar. Resultatet blev långt över förväntan. Mitt badrum var väldigt litet så trodde aldrig det kunde kännas så stort. Så resultatet får 10/10 :)

Dock kan jag inte ge full pott då ledningen på Foxor hade ett väldigt otrevligt bemötande efter jag hade ifrågasatt varför jag skulle betala extra för något som redan stod i offerten. Då hotades det med att dom skulle avsluta jobbet och ifrågasatte också otrevligt om jag tyckte att dom skulle arbeta gratis. Jag blev sedan uppringd några sekunder senare o fick en ursäkt för dom hade inte läst offerten ordentligt.

Som sagt - utmärkt arbete av Frank och hantverkarna. Men pga dåligt bemötande av VD kommer jag tyvärr inte välja Foxor igen vid framtida renoveringar.
Hej Nicci!

Tack för din feedback!

Vi är mycket glada över betyget vi fått gällande resultatet av din renovering.

Så klart mindre glada för hur du upplevde vårt bemötande.
Missförstånd kan hända ibland likaså kan man tolka saker på olika sätt.
Det har absolut inte varit vår mening att vara otrevliga på något sätt och det är inget Foxor står bakom heller.

Vi jobbar kontinuerligt på att bli bättre på allt vi gör och vi tar till oss din feedback.

Vi hoppas att du hör av dig igen trots allt nästa gång du vill ha något renoverat så lovar vi att du nästa gång kommer vara mer än nöjd! :)

Lycka till med ditt badrum och tveka inte att höra av dig om det skulle uppstå några som helst frågetecken.

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-05-15


Total Badrumsrenovering 7 kvm i Malmö

Här gick vi på en mina.
Hantverkarna pratade dålig svenska och det var mycket svårt att ha en dialog.
Avloppsröret placerades inte rakt under vasken utan hamnade snett till vänster, vi skickade bilder på både vasken och kommoden så att de lättare kunde se hur det ser ut, att vasken var högerhängd. Ändå blev det fel.
Vissa dagar dök inga hantverkare upp och vi ringer och frågar, svaret blev personalbrist och vab. De ringer inte och informerar vilket vi tycker är dåligt.
När de kaklat badrummet var ett par plattor spruckna och när vi påpekade detta fick vi som svar att montören måste ha missat det. Plattorna byttes ut efter att de varit sjuka ett par dagar igen. Åter igen ingen informerar.
När vi tog kontakt med kontoret blev vi otrevligt bemötta.
Nej vi kan inte rekommendera de.
Hej!
Tack för din feedback!

Tyvärr kan inte alla prata flytande svenska och Vi på Foxor har inga fördomar och tycker att alla människor oavsett nationalitet har rätt till att jobba och vara en del av svenska samhället så länge dom bor i Sverige.
Vi är väldigt tydliga med att all dialog sköts via mail för att undvika missförstånd.

Gällande vask avloppet som var placerat lite mer åt vänster så var vi tvungna att placera det där då det låg elkablar med starkström som gick vidare till flera lägenheter. Vi kunde tyvärr inte göra på annat sätt.

Att hantverkare blir sjuka eller deras barn blir sjuka är en mänsklig faktor och inget vi kan rå över.
Vi kan tyvärr inte tvinga dom att jobba när dom är sjuka.

Plattorna som var andra hands sortering och som ni valt, tyvärr så märks inte sprickor innan man har fogat badrummet.

Vi gör allt i vår makt för att bli bättre och för att vi ska kunna tillfredsställa ALLA våra kunder.
Vi hoppas ni trots allt är nöjd med slutresultatet.

Mvh
Foxor Bygg AB

2020-05-14


Rivning av bärande vägg 8 m i Skurup

Att anlita Foxor kändes bra redan från början. Vi började med att ta in lite offerter från olika bolag för att ha något att jämföra med. Foxor var varken billigast eller dyrast men gav ett konkret upplägg och en tidsplan som lät rimlig.

Projektet drogs igång. Jag och min fru märkte snabbt att hantverkarna var duktiga och jobba effektivt och professionellt, Därför tog vi ganska snabbt i processen beslut om att låta Foxor göra mycket mer än vi först tänkt, saker som vi egentligt skulle göra själv.

Tillslut gjorde Foxor följande;
Rev befintlig bärande vägg 8m.

Satte in en stålbalk med 3 stycken pelare. (Konstruktionsritningar och hjälp med bygganmälan skötte även detta Foxor).

Nytt innertak inklusive spackel och målning.

Ny elcentral och nya elkablar i hela huset ( saknade jordat på vissa ställen ).

Installation av utebelysning runt hela huset.

Och lite annat småfix.

Resultatet Blev bättre än förväntat. Vi är otroligt nöjda med både pris, tid och slutresultat.

Vi ger defini
Hej David!

Tack David för att vi fick äran att renovera i ditt hem. Att förverkliga våra kunders vision är drömmar som går i uppfyllelse för Foxor varje gång vår kunder är nöjda.

Tveka aldrig att höra av dig oavsett önskemål
Vi är aldrig längre bort än ett samtal.

Lycka till med ditt hus.

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-05-14


Total Badrumsrenovering ca 5 kvm i Lund

Från början till slut har det varit en smidig och bra planering. Väldigt trevliga och tillmötesgående arbetare.

Vi fick hem varor med fel mått från en annan leverantör, Foxor var då väldigt anpassningsbara med installationen.

Vissa små skönhetsfel som snabbt blev fixade efter dom sett det själva eller vi visade.

Foxor gjorde om båda våra badrum och vi blev väldigt nöjda med båda.
Hej Olof!

Tack för att vi fick förtroendet att renovera i ditt hem.
Det har varit ett nöje att ha dig som kund och vi är mycket glada över att du är nöjd.

Tveka aldrig att höra av dig om det skulle vara något.
Vi finns alltid där för våra kunder.

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-05-14


Total Badrumsrenovering 10 kvm i Åkarp, Burlöv

Helproffsigt från början till slut - rekommenderas!
Supernöjd! +++++
Hej Andreas!

Tack för din feedback!

Bada nu lugnt! :)

Mvh

Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-05-14


Total köksrenovering 11 kvm i Malmö

Mycket trevligt företag som doftar kundrelation!
Vi önskade en totalrenovering av kök och fick det utfört med stort engagemang och fullständigt felfritt arbete. Arbetet utfördes snabbare än vad som var förväntat ( vilket alltid är önskvärt när man står utan kök :) ).
För att få ett arbete utfört helt flawless så rekommenderar vi verkligen Foxor Bygg!
Hej Paul!

Tack för din feedback!

Vi strävar att alltid bli bättre och genom att läsa ditt omdöme så ökar vårt självförtroende och vi är säkra på att vi kommer bli bättre.

Hoppas maten smakar i ditt nya kök.

Mvh

Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-05-14


Byggnation av nytt Badrum 15 kvm i Limhamn, Malmö

Det finns inte tillräckligt me stjärnor för hur nöjda vi är me Foxor. Otroligt proffsig firma. Foxor har renoverat vår källare och framförallt byggt nytt badrum. Noggrann planering innan uppstart. De som arbetat hemma hos oss har varit väldigt trevliga och verkligen visat hänsyn, plockat undan och städat efter sig vid dagens slut. Bra uppstyrt och uppdelat arbete på firman vilket gör dem väldigt effektiva. Kontoret har alltid varit lätt att få tag på och haft snabba svar på våra frågor och trevlig personal. Vid problem me leverantörer vi beställt av har Foxor gått in och löst problem. Frågor kring arbetet har Foxor snabbt återkopplat med svar och lösningar. Badrum och hela källaren blev klar mkt snabbare än planerat tack vare att Foxor har killar som är effektiva och jobbar hårt. De har knappt pratat me varann utan bara arbetat 8-17 vissa dagar. Vi är otroligt nöjda och kommer rekommendera alla Foxor!! Pålitlig uppstyrd firma!
Hej Paulina!

När vi läste ditt omdöme första gången så var vi tvungna att läsa om det flertalet gånger för att ta till oss det för vi insåg att en dröm gått i uppfyllelse, en dröm om att bygga ett företag som förverkligar kunders visioner, som får våra kunder att alltid minnas oss på ett positivt sätt och att vi verkligen lever upp till vår Slogan att "VI BYGGER MED KÄRLEK".
Efter detta omdöme så har vi nu redan nya drömmar att uppnå och det är att nästa kund ska vara minst lika nöjd som er och lite till.
Vi hoppas att ni trivs i er nya källare och badrum och tveka aldrig på att höra av er vad det än gäller.
Vi är aldrig längre bort än ett samtal!

MVH
Foxor Bygg AB
Foxor Bygg AB

2020-02-06


Total Köksrenovering 13 kvm i Trelleborg

Gick snabbt att få en kontakt med företag som kunde lämna offert.

Badrumsrenovering, Golvläggning, VVS & rörarbeten 40 kvm i Malmö

Jag valde Foxor eftersom att de var snabba på att svara och ge en offert. Deras kundbemötande var otroligt professionellt och alla som arbetar för företaget har passion för sitt yrke. De har hjälpt mig med flera saker utöver offerten som vi är supernöjda med.

Jag rekommenderar Foxor till alla jag känner eftersom att jag anser att de är ett av de meste professionella företag som jag har mött och de är otroligt hjälpsamma med alla typer av problem som man stöter på under en renovering. Dessutom har de väldigt kompetent och kunnig personal som ger en tips och råd på hur saker kan ordnas och utföras för att det ska bli snyggt.

Vill du ha ett seriöst bolag som hjälper dig med renoveringen så välj FOXOR.
Tack snälla Niklas!

Mvh
Foxor bygg AB!
Foxor Bygg AB

2020-01-29


Total Badrumsrenovering 5 kvm i Malmö

Renoverade mitt badrum och gjorde en del förbättringar i köket. Är mestadels nöjd med slutresultatet.

Kommunikationen med Foxor fungerande tyvärr under all kritik efter att arbetet påbörjats.
bland annat blev renoveringen försenad och trots förfrågningar fick jag ingen ny tidsplan, kaklet i köket gick sönder vilket jag inte blev informerad om utan upptäckte själv en kväll när jag kom hem och fick kontakta foxor om för att hitta en lösning, bemötandet från administrativ personal såväl som chefer var tidvis direkt otrevligt.
Hej Linn!

Tack för ditt omdöme och dina synpunkter.

Slutresultatet är det viktigaste då det är det du anlitat oss för och vi är glada över att du är nöjd med det.
Gällande kommunikationen så kan vi inget annat än att ta till oss det och bättra oss på det stadiet.
Alla har vi fel ibland och uppfattar saker och ting på olika sätt.
Att kaklet i köket gick sönder är en ren olycka och missades av oss vilket är en mänsklig faktor, men huvudsaken är att det löstes.
Bemötandet som du upplevde var otrevligt ber vi så hemskt mycket om ursäkt för om du uppfattat det som otrevligt.

Vi strävar för att alltid bli bättre och gör allt i vår makt för att kunna tillfredsställa alla kunder och slutligen lämna ett bra arbete efter oss!

Tack för din feedback och lycka till!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-12-27


Total badrumsrenovering 8 kvm i Lund

Genomförde totalrenovering av badrummet. Fick nöjet att få detta utfört av Foxor. Duktiga, lyhörda, informativa under hela projektet och genomförde det mycket proffsigt. Så fort oklarheter uppstod, ringde Frank och kollade detta med oss innan man gick vidare. Supernöjda!
Hej Jonas!

Tack för ditt omdöme och dina synpunkter!

Foxor byggs affärsmodell bygger på att försöka göra alla kunder nöjda och glada efter en avslutad renovering och med ditt fina omdöme ser vi att vi lyckats med det.

Njut nu av ditt badrum och lycka till!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-12-27


Riva badrum & bygga om 6 kvm i Vellinge

Alltihop gick snabbt och lätt. Vi är jätte nöjda. Snabba svar och dom är tillmötesgående. Kunde inte blivit bättre.
Hej Sara!

Tack för ditt fina omdöme och vi är mycket glada över att du är nöjd då det är det vi strävar efter!

Lycka till!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-12-27


Total badrumsrenovering 6,24 kvm i Limhamn, Malmö

Hela processen var smidig. Började med ett bra och informativt hembesök. Kort därefter kom offerter elektroniskt. Tydliga samt enkla att justera. Beställning av material sköttes av kontorspersonalen. Kontorspersonalen verkade mycket kunniga och svarade snabbt på frågor via mail. Vi är också mycket nöjda med själva utförandet och slutresultatet. Ett extra plus för att även den avslutade grovstädningen var över förväntan.
Hej Maria!

Tack för din feedback som är väldigt viktig för oss.
Att läsa det som du skriver visar att vi lever upp till vårt sätt att göra våra kunder nöjda och glada över arbetet vi levererat.

Njut av ditt badrum och tveka inte på att höra av dig om ni vill ha något mer gjort i ert hem för vi är inte längre bort än ett samtal.

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-12-27


Kakelsättning i Hexagonformat om 2,7kvm i Malmö

allt tiptop
Hej Ida!

Toppen att allt blev tip top!

Lycka till!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-12-27


Partiell Badrumsrenovering 8 kvm i Malmö

Väldigt duktiga och trevliga hantverkare.
Hej Erik!

Tack för ditt omdöme!

Mvh
Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-12-27


Totalbadrumsrenovering 10 kvm i Malmö

Professionellt skött från början till slut för en rimlig prislapp, vi är mycket nöjda!
Hej!

Tack Kristina!!!

Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-06-10


Badrumsrenovering 4 kvm i Malmö

Mycket nöjd med deras arbete, trevliga killar som färdigställde arbetet inom tiden de uppgivit. Rekommomenderar dem varmt
Lena och Brian
Tack Lena och Brian!

Foxor Bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-06-10


Total badrumsrenovering av 4kvm i Malmö

Arbetet utfört på ett utmärkt sätt och alla på Foxor var hjälpsamma och tillmötesgående. Det enda vi kunde önska ytterligare hade varit en tidsplan så vi hade vetat i grova drag hur lång tid det skulle ta. Med det sagt, alla jobbade på i bra takt och utförde ett i mina ögon mycket professionellt jobb.
Hej Håkan!

Alla kunder som önskar en tidsplan upprättar vi en åt dom, beklagligt att vi missade att upprätta en tidsplan, vi tar det till oss och ser det som en feedback som kommer att ge oss ännu fler nöjda kunder.
Tack för att vi fick äran att renovera hemma hos dig!

Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-06-10


Total Badrumsrenovering 9kvm i Oxie, Malmö

Tydliga kontaktpersoner, svarar snabbt på mail, telefon och ringer snarast upp vid frågor! Samma personer från start till mål,
Flexibla och bra på att komma med lösningar från ritning till oväntade problem under vägen.
Bra logistik mellan de olika kompetenserna som behövs i ett badrum, städar efter sig hela tiden och tar hänsyn till oss som bor i röran.
Tack Lena!

Foxor Bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-06-10


Total badrumsrenovering 2 kvm i Malmö

Jag kan varmt rekommendera Fox AB. De gjorde ett fantastiskt jobb med renoveringen av vårt badrum. De var extremt professionella, skickliga hantverkare och följde noggrant våra ritningar, och kontaktade oss om de någonsin var i tvivel eller ville ha förtydligande om en specifik detalj. Projektet slutfördes inom den förväntade tidsramen och det fanns inga oväntade överraskningar i slutfakturan. Kan verkligen rekommendera de om du har höga förväntningar på kvalitet i projektet.
Tack Matthew för dina ord!

Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-06-10


Badrumsrenovering 6 kvm i Svedala

Vi blev jättenöjda med vårt badrum som Foxor hjälpt oss med att renovera. Resultatet blev kanon.
Tack Christoffer!

Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2019-06-10


Total Köksrenovering av 9kvm i Lomma

Proffesionella och välorganiserade. Alla jag talat med och träffat är trevliga. Och såklart är jag jättenöjd med deras arbete.
Tack Annika! :)
Foxor Bygg AB

2019-03-20


Badrumsrenovering 3 kvm i Lomma

Proffesionella och välorganiserade. Alla jag talat med och träffat är trevliga. Och såklart är jag jättenöjd med deras arbete.
Tack Annika!
Foxor Bygg AB

2019-03-20


Badrumsrenovering 5 kvm i Malmö

Vi har varit jättenöjda med Foxor som helrenoverade vårt badrum (vi anlitade senare dem även för andra småjobb i huset såsom att byta bänkskiva och kakel i köket). Detaljerad offert och bra intryck vid första besöket gjorde att vi valde Foxor. Detta visade sig vara ett bra beslut då vi har varit mycket nöjda med arbetet som de utfört. Även bra service och kommunikation. Vi rekommenderar varmt Foxor!
Hej Carolina!

Vi är jättenöjda med att vi fått förtroendet att renovera ditt badrum och fixa ditt kök.
Vi blir glada och stolta över att läsa orden du skriver om oss!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2018-08-27


Badrumsrenovering i Lund

Passade tider, och genoföre jobbet proffsigt
Hej Peter!

Ett stort tack ska du ha för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Mvh
Foxor AB
Foxor Bygg AB

2018-08-27


Badrumsrenovering 7kvm i Malmö

Vårt val av entreprenör för badrumsrenovering våren 2018 föll på Foxor.
Foxor är en mycket seriös entreprenör som levererar kvalitet och har känsla för kundönskemål. Offertförfarandet och planeringsprocessen är tydlig och noggrann. Som beställare känns det tryggt att allt är beskrivet i detalj och att samtliga förändringar under projekttiden dokumenteras och kan bekräftas av kund och Foxor innan det genomförs. Alla medarbetare på Foxor jag varit i kontakt med är noggranna och mycket erfarna hantverkare och administratörer. Slutresultatet: Badrumsrenovering med mycket hög finish och kvalitet. Vill du känna dig trygg i ditt val av entreprenör, välj Foxor AB.
Det enda jag kan säga är att du höjde Foxors självförtroende ännu mer och att du bekräftade för oss att vår slogan VI BYGGER MED KÄRLEK inte bara är ord utan det är ren sanning som kommer från hjärtat precis som vårt hantverk.

Vi tackar för att vi fick förtroendet att göra dina toalettbesök bekvämare! :)
Foxor Bygg AB

2018-04-16


Köksrenovering 15 kvm i Malmö

Planering, offerter m.m. funkade bra. Vi fick konstruktiva synpunker. Rivning och VVS gick snabbt och effektivt. Stort plus för att det alltid hölls rent och snyggt utanför köket. Elektrikern var mycket duktig. Han påtalade dessutom en allvarlig ritningsmiss som vi (och IKEA) gjort. Tack och lov hann vi korrigera vår beställning och är evigt tacksamma för att detta upptäcktes. Han anmärkte även på säkerheten i vårt val av belysning, vilket vi också korrigerade. Golvläggningen gjordes av en annan firma som anlitades av Foxor. Funkade bra. Tapetserare och kaklare var väldigt skickliga och snabba. Några mindre missar uppenbarade sig när allt var klart som sedan åtgärdades utan problem.

Totalrenovering av badrum ca 3,5 kvm i Malmö

Vi valde att anlita Foxor för totalrenovering av vårt badrum och vi är supernöjda med det valet. Badrummet som var byggt på 70- talet skulle renoveras till dagens våtrumsstandard. Foxor gjorde detta ordentligt från grunden. Tydlig offert, lätt att få svar på frågor via mejl och telefon, duktiga och trevliga hantverkare. Började arbetet och slutförde arbetet på överenskommen tid. Priset för jobbet var ungefär samma som de offerter vi tog in från företag utan offerta och med hjälp av offerta.
Resultatet blev precis så bra som man kan önska sig och vi känner oss trygga med att allt är gjort på rätt sätt.
Jag hade inte tvekat från att anlita Foxor igen.
Hej Erik!

Största delen av våra kunder är konsumenter/privatpersoner som har olika visioner och önskemål om hur deras hem skall se ut efter renovering och vi har därför lagt upp en struktur för våra kunder där vi alltid ska uppfylla deras önskemål.
Vi är mycket glada och nöjda för att vi fått förverkliga er vision och era önskemål!

Tack Erik!
Foxor Bygg AB

2018-01-19


Renovering för 46,5kvm i lägenhet i Malmö

Bland det första Foad sade till mig när jag förklarade att jag inte önskade vara involverad eller bli besvärad under arbetets gång var "Du kan åka till Miami om Du vill - Din lägenhet är i goda händer", och den inställningen har genomsyrat Foxors arbete under hela uppdragets gång. Foad är ärlig, rak och kunnig: tidsramen hölls, kvalitetsmässigt finns det inget att anmärka på och kompetensen hos Foad och hans team ligger på topp! Min BRF försvårade arbetet för Foxor då de glömde bort att tillhandahålla driftnycklar. Trots detta höll Foad sitt löfte om att jag skulle få en bekymmersfri semester! Men det som gör att jag med gott samvete kan rekommendera Foxor AB är det faktum att Foad inte tummar på sin "vi bygger med kärlek"-mentalitet. Hans val av material har enl. flertalet bekanta skett med omsorg, vilket gjort mitt nya hem vackrare än någonsin. Stort tack!! //Superdupernöjd
Hej Ramtin!

När jag läser det du har skrivit kan jag inte sluta le av stolthet. När man har kunder som ger oss förtroendet och som litar på oss är vi som starkast för då kan vi verkligen slappna av i vårt arbetssätt och leverera våra oslagbara tjänster.
Det har varit ett nöje att jobba hos dig och se till att du fått ett topprenoverat hem som jag hoppas att ni kommer att stortrivas i.

Tack Ramtin för att vi fick förtroendet.

Mvh
Foad Ghoneim
Foxor AB
Foxor Bygg AB

2018-01-19


Badrumsrenovering 7 kvm i Lund

Bra kvalitet på arbetet och väldigt flexibla för förändringar under arbetets gång. Slutresultatet över förväntan.
Hej Hugo!

Tack så mycket Hugo!
Foxor Bygg AB

2018-01-19


Byta plats på kök & sovrum i Malmö

Väldigt lyhörda för mina behov och hjälpsamma med alla detaljer runt min renovering som jag inte hade riktigt bra koll på. Resultatet håller riktigt bra kvalitet.

Totalrenovering av kök 12m2 i Malmö

Allt var bra gjort och jag är nöjd med slutresultatet. Viktigt för alla kunder att alltid förtydliga alla detaljer om sina förväntningar för att se till att du förstår varandra, antar inte. Om du inte gör det, kan du inte ringa uppdateringar (vilket kan göras oftare på egen hand). Fouad är alltid lyhörd och lyssnar på vad man ska göra.
Min kommunikation var rolig och lätt.

Badrumsrenovering, 6+2 kvm i Staffanstorp

Foxor AB har utfört ett gått arbete med både vårt toalett och badrum.
Vi är nöjda med resultaten och rekommenderar gärna Foxor AB för våra bekanta.

Foxor AB får 4,5 i betyg av då vi hade lite missföstånd i början av projekten, men som sagt slutet gott, allting gott.

Hälsningar
Gabriel
Hej Gabriel!

Tack för det fina omdömet!

Missförstånd har vi nu på Foxor hittat lösning till för att minimera hoppas vi! ;)

Vi älskar feedback!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2017-10-04


Badrumsrenovering 2,5 kvm i Malmö

Foxor gav ett förtroendeingivande första intryck med god kunskap och rutin samt väldigt tydlig offert. Kändes väldigt seriöst och proffsigt, en känsla jag har med mig även nu efter avslutat arbete. När Foxor påbörjade totalrenoveringen av mitt badrum gjordes allt enligt planen och utfördes på ett sätt som gör att det ser ännu snyggare ut än jag kunde föreställa mig!

Andra plus är flexibilitet och god kommunikationsförmåga, även i semestertider. Gjorde även det lilla extra för att försäkra sig om att jag skulle bli nöjd som kund!

Tack för ett väl utfört arbete!
Alexander
Hej Alexander!

Tack Alexander vårt självförtroende behövde höjas lite mer och det tackar vi dig för att du fixa!!!

Mvh
Foxor AB
Foxor Bygg AB

2017-10-04


Renovering av lägenhet i Malmö

Foxor gjorde ett strålande arbete med renoveringen av vår lägenhet. Allt var proffsigt gjort: punktligheten var total, alla olika hantverkare koordinerades väl för att allt skulle flyta på och själva arbetet var mycket väl genomfört. De var lätta att få tag på och diskutera med och hade inga problem med att ändra planer, trots att vi ibland kom med sistaminutenförslag. Offerten och fakturan var tydliga och de hörde av sig varje gång något utanför offerten behövde göras. Dessutom var de tillmötesgående och vänliga och fick oss att känna att vi var i trygga händer. Jag skulle inte tveka att använda Foxor igen!
Hej Christian!

Tack för ett toppen betyg!
Vi känner oss väldigt stolta när vi läser de fina orden du lyfter oss med.
Vi önskar dig och din familj ett trivsamt boende i ditt nyrenoverade hem!

Mvh
Foxor bygg AB!
Foxor Bygg AB

2017-09-18


Badrumsrenovering av 3,5kvm i Lund

helt ok
Tack Göran!
Foxor Bygg AB

2017-09-18


Byggnation av toalett 2 kvm i Malmö

Grov jobbet var okej men alldeles för lite finkänsla som är viktigt på toaletten bla fogar. Arbetarna kunde inte heller kommunicera på svenska eller engelska.
Hej Jessica!

2015-05-03 utförde vi din första renovering byggnation av toalett.

3 månader efter anlita du oss igen för att bygga om din gästtoalett.
Mycket märkligt att du anlitade oss igen eftersom vi var så dåliga?

Köper man in kakel som är andrahandssortering för 59 kr kvm så vet jag inte vad du ska förvänta dig för resultat på fogarna då ingen av plattorna är lika stora.
Man får vad man betalar för brukar man säga!

Rivarna som vi anlitar har inget behov att kommunicera med dig då dem är där för att utföra sina arbetsuppgifter.

Tack för att vi fick förverkliga dina toalett besök och för att vi fick dig att uppleva att även dem som inte kan kommunicera förtjänar ett jobb för att försörja sin familj.

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2017-09-16


Badrumsrenovering 5 kvm i Malmö

Foxor gjorde det mest seriösa intrycket redan vid första kontakten och gav oss mycket stöd genom hela renoveringsprocessen. Stort hjärta och ännu större tålamod!
Tack Simon!

Det har varit ett nöje att jobba i ditt hem och göra dig nöjd!
Jag vill tacka så jätte mycket för presenten som vi fick av er!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2017-09-16


Totalrenovering av badrum 4m2 i Malmö

Foxor renoverade vårt badrum våren 2017, allt var väldigt smidigt. Enkel kontakt, rent och prydligt under arbetes gång och uppdraget genomfördes under den tid som utlovas. Kan varmt rekommendera Foxor!
Vad glad jag blir ett det kommer ett omdöme så långt efter vi är klara. Ännu gladare blir jag när jag vet att du är nöjd med ditt BADRUM, vill önska dig ett underbart badande framöver. ??

Mvh FOXOR AB
Foxor Bygg AB

2017-08-26


Total badrumsrenovering i Malmö

Jag är mycket nöjd med FOXOR. bemötandet från att jag gick ut med offertförfrågan till arbete var utfört har varit jättebra.
Fick svar på alla mina frågor och det blev precis som jag hade tänkt och beställt.
Jag har inget att klaga på. De forslade bort allt direkt, inga säckar på gården etc.hiss och trapphus har de även lagt skyddspapper under tiden som arbetet fortgick.
Tack ska du ha Gill!

Vi kan inget annat än tacka!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2017-09-15


Badrumsrenovering 7 kvm i Malmö

Vi är mycket nöjda med ombyggnaden av vårt badrum. Arbetet utfördes effektivt och kunnigt och med hög kvalitet. Alla problem som uppstod löstes också skickligt. Kontakten med Foxor var utmärkt. Enda lilla minuset var att arbetet tog 5 veckor i stället för 2 veckor att utföra, vilket delvis berodde på oförutsedda omständigheter.
Tack snälla Annika för det fina omdömet!
Foxor Bygg AB

2017-06-12


Bygga ut badrum i Malmö

Vi anlitade Foxor för utbyggnad/renovering av vårt badrum (från ca 4 till 6 kvm) och är nöjda med utförandet. Bra kontakt med Foad och projektet levererades enligt tidplan. Bra kommunikation.
Hej Elin!

Ni vet om att vi är aldrig längre bort än ett samtal, säg bara var och när! ;)
Tack för att vi fick förtroendet att göra er nöjda!

Mvh Foxor Bygg AB
Foxor Bygg AB

2017-06-12


Renovera badrum & bygga om klädkammare till badrum i Malmö

Vi använde Foxor med Fuad i spetsen för en total renovering av en 3-rums lägenhet - ett totalombyggnad av ett badrum, ett helt nytt badrum i del där det inte tidigare fanns vatten, omdragning av all el, nedtagning av tapeter ner till puts, bredspackling och målning samt en hel del montagearbete av inredning, garderobsvägg med skjutdörrar.
Vi valde Foxor inte för att de var billigast - låg 5 % över andra företag - men för att de hade personal. Mindre företag kändes vanskligt om något skulle gå fel eftersom vi hade en deadline.
Dock var valet rätt.
Den bästa finish jag varit med om! Faktiskt inget alls att anmärka på. Ett liten tveksamhet jag hade över en tröskel hade Fuad/medarbetare redan uppmärksammat och såg till att den justerades till samma kvalitet.
Allt utfördes med fasta priser som aldrig såg annorlunda ut på fakturorna.
Alla tider hölls.
Fuad följde upp och informerade om allt som behövdes. Detsamma faktiskt av alla hans medarbetare då vi besökte lägenheten.
Staffan o Marie
Tack Staffan för dem fina orden och för att du gav oss förtroendet att få renovera din lägenhet, Vi vill även tacka för att du redan har rekommenderat oss vidare!
Vi strävar efter att alltid få Bygga med kärlek!

Det har varit ett nöje att få jobba i ditt hem!

Mvh Foxor bygg AB
Foxor Bygg AB

2017-06-12


Totalrenovering av badrum 7m2 i Bara, Svedala

Nöjd med resultat och arbetet. Det enda som kunde bli lite bättre var att det tog lite längre tid än planerat.
Hej Amanda!

Förstår att det känns som att det har tagit längre tid men vi sa 3veckor, alltså 15 arbetsdagar. Där har varit flera rödadagar pga både påsk och 1 maj. Totalt har vi lagt 17 arbetsdagar och då är det inräknat det extra arbete med ventilation och nischer som Ni beställde.
Men resultatet är snyggt och det har varit ett nöje att få göra ert badrum!
Foxor Bygg AB

2017-05-10


Badrumsrenovering 3,4 kvm i Malmö

Det blev som jag tänkt mig. Trevliga vid kontakt.
Tack Simon!
Foxor Bygg AB

2017-09-16


Badrumsrenovering 4,5 kvm i Svedala

Väldigt nöjd! Lyhörda och noggranna. Badrummet blev till och med bättre än vad vi tänkte oss. Kan absolut rekommendera Foxor AB.
Tack snälla Markus!
Foxor Bygg AB

2017-09-16


Badrumsrenovering 4 kvm i Malmö

Vi använde Foxor för att totalrenovera vår lägenhet i somras. Rivning, spackling, målning av väggar och tak, nya lister, nytt badrum och nytt kök. De gjorde ett jättebra jobb inom tidsramen och inom budget. Vi tycker att de levde upp till sin slogan att man ”…bygger med kärlek” då där fanns en stor fokus på slutresultatets utseende och då vi fick många goda råd på vägen om standardhöjder, val av fog, etc. Vidare uppskattade vi mycket att Foxors projektledare förde en god dialog med vår bostadsrättsförening för att förklara de mer besvärliga ingreppen vi ville göra i vårt badrum.

Amanda & Mikael

Badrumsrenovering 6 kvm i Malmö

Mycket nöjd med arbetet.

Renovering i lägenhet ca 100 kvm i Malmö

Allt blev som vi ville ha det. Hantverkarna kom vid överenskommen tid vilket bara det kändes bra. Pris och tid blev vad vi sagt. Stort plus, kan rekommendera dem för ditt uppdrag.
Hej Tomas!

Vi blir glada av att läsa dessa ord! Tack för vi fick förtroendet att göra er nöjd!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2017-01-07


Badrumsrenovering 3 kvm i Malmö

Jag fick in 5 offerter totalt. Jag valde Foxor AB för att jag fick ett väldigt proffsigt och genuint första intryck, det blev även precis som jag hade hoppats. Det är första gången jag tar på mig att göra en renovering av ett badrum och var osäker på mina val etc och fick även då bra hjälp och stöd under processen. Tack för ett bra jobb och ett riktigt snyggt badrum. Vänligen, Kristina

Badrumsrenovering 5 kvm i Lomma

Eftersom det i branschen förekommer många negativa rykten kändes det som lite "gambling" att välja leverantör. Med facit i hand är jag tacksam att jag valde Foxor.
Foxor agerade mycket proffsigt och engagerat, inte bara i säljfasen, utan genom hela projektet.
Genomförandeplanen var tydlig och genomfördes på ett imponerande sätt med en näst intill klockren tajming.
Foxor "bjöd" även på idéer hur saker kunde lösas på bästa sätt.
Eventuella frågor/problem som uppstod åtgärdades snabbt.
Om jag fler gånger skall totalrenovera badrum behöver jag inte utvärdera olika leverantörer - jag väljer Foxor AB.
Hej Sten!

Det du nämner gällande de negativa ryktena är så sant så, det är det som är till vår hjälp! Vi jobbar och siktar på att alltid motbevisa det negativa för våra kunder. Det är det som är vår styrka. Vi försöker bara att bli bättre och bättre på det vi gör och ha nöjdare och nöjdare kunder för varje dag. Tack för att vi fick ännu en nöjd kund på vår lista.

Ha det så bra och sköt om dig!!!

Vänliga hälsningar
Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-12-28


Badrumsrenovering 6m2 i Malmö

Noggrann och kompetent personal med trevligt bemötande
Tog egna initiativ med bra lösningar vid behov
Jobbade snabbt och effektivt
Snyggt resultat, över förväntan, och färdigt i utsatt tid
Kostnad hamnade under budget
Städat efter varje arbetsdag
Kvalitetsdokument följde med fakturan
Vi kommer att anlita Foxor igen om behov uppstår
Anna & Jonas Malmö
Hej Anna & Jonas!

Tack tack tack och tack. Vi tackar för att ni är så NÖJDA! Är ni nöjda så är vi fröjda!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-12-28


Totalrenovering av badrum 3 kvm i Malmö

Redan vid offertbesöket fick jag bra intryck av Foxor. Allt förklarades tydligt och Foad gav bra tips för renoveringen. Offerten var tydlig och arbetskostnad samt material nogrannt specificerat. Eventuella frågor besvarades snabbt av Foxor. När jag bestämt mig så bokades ett startdatum in. Arbetet påbörjades på avtalat tid och slutfördes inom avtalat tid.
Under arbetets gång bodde jag inte i min lägenhet, men det känndes tryggt att bara kunna lämna nycklarna och sedan komma tillbaka till ett renoverat badrum :)
Foad har varit lätt att kontakta vid ev. frågor.
Jag är mer än nöjd med mitt nya badrum och ett stort tack till alla medarbetare på Foxor.
Rekommenderar dem verkligen,
Hej Cecilia!

Vi blir lyckliga och glada när du berättar detaljerat hur nöjd du är. Foxor AB tar till sig det fina omdömet och förhoppningsvis så blir vi ännu BÄTTRE och BÄTTRE på det vi gör!

Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-12-28


Badrumsrenovering 7 kvm i Lund

Hej alla på Foxor

Vill börja att tacka för väl utfört arbete. Fick förtroende för er firma efter första besöket vilket ledde till att ni fick uppdraget att renovera mitt badrum. Offerten var lätt att läsa och jag kunde enkelt bestämma mig för Foxor som leverantör. Ni kom på utsatt tid och klädde in lägenheten för att minimera nedskräpning. Alla involverade städade varje dag efter sig och jag kunde enkelt ”bo kvar”. En stor eloge till både snickare, plattsättare och övrig personal. Jag kan varmt rekommendera Foxor för byggarbeten. Under tiden som ni varit hos mig har jag köpt nytt hus och ni ska givetvis få möjlighet att titta på allt jag behöver hjälp med.

Tack för professionell hjälp!

Christer Edengrand
Hej Christer!

Det är vi som tackar för att vi fick förtroendet att renovera ditt badrum!
Vi tackar även för detta fina omdöme som bara får mig att le varje gång jag läser det!

Jag Hoppas att vi ses igen snart :)

Mvh
Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-10-05


Kakel & Klinkersättning i kök i Bunkeflostrand, Malmö

Trevliga o bra medarbetare. Snabba återkopplingar, bra planering och man höll mer eller mindre tiden. Arbetet (borttagning av och nyläggning klinker + bortagning av kakel stänkskydd kök) bra utfört. Städat o rent runt dem, både under arbetet o efteråt. Rekommenderar dem.

Badrumsrenovering, 3m2 i Malmö

Väl genomförd badrumsrenovering för ett bra pris och snabb tid.
Gjordes under semestern så kanske lite stökigt vid överlämning med hantverkare som tog över varandras uppgifter, men de småfel som gjordes rättades till i slutfasen utan problem.
Tack så mycket Fredrik!
.
Foxor Bygg AB

2016-09-18


Partiell badrumsrenovering 2-3 kvm i Malmö

En pålitlig firma som håller vad de lovar!
Tack tack Daniel!
Foxor Bygg AB

2016-09-01


Bygga om badrum & toalett, ca 20 kvm i Malmö

Mycket bra och mycket snyggt! Gick snabbt och smidigt!

Badrumsrenovering 5 kvm i Staffanstorp

Perfekt service och kommunikation och mycket väl utfört arbete. Kan varmt rekommendera Foxor AB.

Lägga klinkers 15m2 i Bunkeflostrand, Malmö

Mycket nöjd. Foxor är väldigt proffsiga och utför jobbet perfekt.
Snabbt svar på offert. Kan med varm hand rekommendera Foxor.
Hej Magnus!

Vi tackar så mycket!
Foxor Bygg AB

2016-05-19


Badrumsrenovering 3,5 kvm i Malmö

Foxor AB är en utmärkt renoveringsfirma som jag med glädje kan rekommendera till andra. De tog sig an mitt badrum och gjorde ett ypperligt arbete och jag är väldigt nöjd med slutresultatet. Foad är alltid tillgänglig över telefon och har löst alla småproblem som uppkommit under arbetets gång. Jag vill även tillägga att det offererade priset är det pris du betalar på slutfakturan. Tack för hjälpen!
Hej Ted!

Vi tackar för ett fint omdöme!
Vi ser fram emot nästa projekt.
Slit det med glädje!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-05-08


Badrumsrenovering ca 4 kvm i Malmö

Väldigt nöjd med både mitt nya badrum och hur arbetet gick. Snabba, serviceinriktade och kompetenta. Flexibel service som hela tiden lyssnade på mina tankar och funderingar.
Mitt nya badrum blev superbt.
Hej Eva!

Tack så hemskt mycket för ett fint omdöme!
Det har varit ett nöje att jobba hos dig och göra dig nöjd!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-05-05


Köksrenovering 10 kvm i Malmö

Jag anlitade Foxor AB när jag skulle renovera mitt kök och är i efterhand mycket nöjd med valet. Jag valde mellan ett flertal olika entreprenörer och Foxor gav det i särklass bästa intrycket. Seriös och detaljerad offert som inte heller bjöd på några överraskningar under eller efter arbetets gång. Priset låg något över vad andra entreprenörer erbjöd, men jag upplevde att det var för att Foad var noga med att el och annat skulle dras om enligt gällande regler (vilket uppskattas stort!). Hantverkarna arbetade snabbt och proffsigt och när jag hade frågor eller synpunkter rättades småsaker till utan krångel. Foad var tillgänglig för frågor och svarade proffsigt så fort det behövdes. Det enda minuset är att de en dag inte dök upp utan att informera mig vilket ju alltid är frustrerande under pågående bygge. Senare visade det sig att plattläggaren hade blivit sjuk så det hade sannolikt sin förklaring. Jag kommer absolut anlita Foxor AB vid framtida projekt och rekommendera dem till vänner!
Hej Louise!

Jag blir så glad av att du tar dig tid att skriva ett så långt och fint omdöme!
Det har varit ett nöje för oss att jobba hos dig och göra dig nöjd och glad över ditt nya kök.
Vi är aldrig längre bort än ett samtal när du nästa gång vill att vi förverkligar dina visioner för ditt nästa projekt.

Ha det bra och sköt om dig!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-05-04


Flytta kök till ny vägg i Malmö

Här skulle vi flytta ett helt kök till ny vägg och bygga en köksö. Ärlighet är det viktigaste när man anlitar ett företag. Att sedan se ett team jobba professionell med ytterst noggrannhet och med kärlek för sitt jobb är inte lätt att hitta. Vi är oerhört nöjda med jobbet. Det här är ett företag som jobbar med fokus på kunder och entusiastisk. Det var lätt att kommunicera med företaget och svarade alltid på telefon om man hade frågor under pågående uppdrag. Tack än en gång Foxor AB, vi är mer än nöjda! // BJ
Glädjen efter att läsa ett sådant omdöme är obeskrivlig!
Det som är ännu mer glädjande är att vi utfört ett jobb till en tacksam kund som uppskattar vårt professionella arbete.
Tack för att vi fick chansen till att uppfylla din vision.

Vi på Foxor AB tackar.
Foxor Bygg AB

2016-04-28


Badrumsrenovering 8 kvm i Svedala

Vi är mycket nöjda med vårt nya fina badrum! Tack för ett utmärkt utfört arbete! Projektet sköttes bra från början till slut och med bra kommunikation och bra lösningar. Kan varmt rekommendera Foxor AB och utan tvekan kommer vi kontakta dem för framtida projekt!
Hej Johan!

Tack så jätte mycket för att du gav oss förtroendet till att renovera ditt badrum!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-04-28


Badrumsrenovering 5 kvm i Malmö

Mycket nöjda med de arbetet som utfördes! Foad som var vår kontakt gav förslag på hur vi kunde förbättra planlösningen och tips o idéer. Väldigt duktig på att hålla mig uppdaterad och informerad om vad som händer och var i processen vi var hela tiden. Höll alla tider och avtal och var punktliga. Kan varmt rekommenderas. Eddie
Hej Eddie!

Måste säga att ditt badrum blev verkligen snyggt!
Slit det med glädje och njut!

Mvh Foad Ghoneim
Foxor Bygg AB

2016-04-05


Kakling av två badrum och tvättstuga i Vellinge

Supernöjd med Foxors arbete, service och bemötande. Dom säkerställde löpande att arbetet blev utfört så som vi tänkt oss. Har anlitat dom för ännu mer arbete. Rekommenderas varmt.
Hej Tasso!

Vi känner att ni kunder gör oss starkare och säkrare i det vi gör allt eftersom vi lyckats att göra ännu en kund nöjd!
Ännu mer när ni skriver så fina omdömen!

Foxor AB tackar så hemskt mycket!
Foxor Bygg AB

2016-03-03


Målning av kontor 900 kvm i Malmö

Allt gick toppen!
Väldigt god kommunikation och förståelse mellan oss. Arbetet utfördes noggrant och vi är mycket nöjda. Rekommenderas varmt!
Tack tack tack Denise!!!

Våra nöjda kunder är vår bästa reklam!!!

Mvh Foad Ghoneim
Foxor Bygg AB

2016-03-02


Renovering av kök & badrum i Malmö

Känns seriösa och pålitliga. Fick hjälp och tips genom renoveringen utav mitt badrum och kök. Arbetade snabbt och effektivt. Foad (VD'n) har hela tiden varit tillgänglig via telefon vilket har varit uppskattat. Lägenheten blev något dammig men är väl sådant man får räkna med? Kommer anlita dem fler gånger. Helt nöjd med slutresultatet!
Hejsan Jan!

Vi på Foxor AB är glada över att vi har lyckats göra dig nöjd med slutresultatet!

Det var ett ganska omfattande projekt att flytta ditt kök till vardagsrummet för att få öppen planlösning och för att din en rums lägenhet skall bli till 2 rums lägenhet.

Som du såg så täckte vi in så gott som vi kunde, tyvärr så ligger ofta dammet i luften och när ni går in och ut så dras dammet runt!

Vi är redo för ert nästa projekt!

Mvh Foad
Foxor Bygg AB

2016-03-01


Lägga klinkers och renovera vägg i Lund

Kan rekommendera Foxor. De var professionella från början till slut. De tog snabbt fram en detaljerad offert och en plan för arbetet. Extra plus för att de kunde komma igång snabbt, och metodiskt arbetade enligt plan. Slutförde arbetet inom överenskommen tid. Själva arbetet utfördes till största belåtenhet. Kändes extra tryggt att få dagliga uppdateringar kring arbetet.
Ett stort tack för att vi fick förtroendet att göra dig som kund nöjd med våra tjänster!

Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2016-02-29


Renovering badrum 9kvm, sovrum 19 kvm, tvättstuga 7kvm i Svedala

Vi är mycket nöjda med Foxor.
Vi valde Foxor p.g.a. den sakkunnighet som visades vid första besöket samt den utomordentligt detaljerade offerten som lämnades.
Arbetet som utfördes har gjorts noggrant och detaljarbete andas yrkesstolthet inom såväl våtrumsarbeten,kakelsättning,snickerier,vvs och elarbeten.
Trots problem som uppstod p.g.a. dolda fel som dök upp under arbetets gång och krävde en betydande ökning av arbetets omfattning kunde arbete avslutas på utlovad tid.
Stort tack till Foad och hans medarbetare som vi varmt kan rekommendera och som vi gärna anlitar igen om vi behöver.
Mvh
Per & Monica
Vi på Foxor AB är otroligt glada för att vårt kunnande har förgyllt ert hem.
Vi hoppas att ni kommer trivas bra i ert fräscha hem!

Ett stort tack från Foxor AB!!!
Foxor Bygg AB

2016-02-26


Anläggning av golvvärme & klinkersättning i Lomma

Foxor jobbade mycket effektivt och påbörjade uppdraget en dag efter accepterad offert, samt avslutade projektet enl överenskommelse. De var noga med att inte lämna anmärkning och åtgärdade restpunkter direkt. Golvet blev precis som vi planerat, inga överaskningar.
Tack Jonas för det fina omdömet!
Foxor Bygg AB

2016-02-19


Kakelarbete i kök i Lomma

Supernöjd. Trevligt bemötande, bra utfört jobb, lätta att ha att göra med.
Tack så jätte mycket Karl!!!
Foxor Bygg AB

2016-02-05


Renovering av badrum & toalett ca 3+4kvm i Lund

Är nöjd med renoveringen. Trots lite missförstånd och lite strul har jag blivit trevligt bemött och har i dag ett badrum och en toalett som super snygga.
Hej Jörgen!
Vi är glada att du är nöjd med renoveringen!
Vi bemöter alla situationer med ett bygg hjärta. Vare sig det är strul eller missförstånd så har Foxor den absoluta kapaciteten till att i slut ändan lösa allt på bästa möjliga sätt.
Bada nu gott!

Hälsar Foxor AB
Foxor Bygg AB

2015-12-28


Badrumsrenovering 7 kvm i Malmö

Stort tack till Fuad och anställda på Foxor AB.Har renoverat badrum och gästtoalett, resultatet blev fantastiskt fint, kan verkligen rekommendera detta företag. Mvh Leif & Tina
Tack så jätte mycket Leif!
Foxor Bygg AB

2015-12-17


Renovering av kök, vardagsrum, groventré & hall i Malmö

Vi vill rikta ett stort tack till Foxor AB som under hösten 2015 antog utmaningen att topprenovera vårt kök, vardagsrum och hall på drygt 90kvm. Uppdraget innebar att riva ut befintligt kök med köksö, undertak, golv innerväggar och sedan återställa med nytt parkettgolv, nytt innertak med infällda downlights, ny köksinstallation med takintegrerad fläkt, slipning och ommålning av innertrappa samt spackling och målning av väggar. Uppdraget har inneburet en rad utmaningar med en petig beställare och en tight tidplan. Det färdiga resultatet är fantastiskt, och har imponerat på oss som beställare och våra vänner som har beskådat förändringen. Hela projektet färdigställdes på utsatt tid.
Hej Magnus!

Vi blir alltid lika glada av att alltid göra våra kunder nöjd, nöjdare och nöjdast.
Våra petiga kunder ger oss mer lärdom om att jobbet skall alltid utföras bättre än bäst.
Så vi är ännu än gång tacksamma för att vi fick förtroendet till att renovera ert hem och göra ännu en kund nöjd.
Foxor Bygg AB

2015-12-17


Renovering i Lomma ca 6 kvm

Vi är mycket nöjda med arbetet som utfördes av Foxor. Jobbet utfördes snabbt och enligt våra önskemål. Framför allt uppskattar vi att Foad löpande hörde av sig för att se till att allt var som det skulle, samt att byggarna höll rent och snyggt omkring sig. Vi ger våra rekommendationer till Foxor och kommer definitivt att höra av oss till dem igen när vi har andra byggprojekt.
Hej!

Stort stort tack att ni gjorde oss nöjda för att när ni är nöjda är vi nöjda.
Foxor Bygg AB

2015-12-17


Badrumsrenovering i Malmö

Jag valde Foxor, inte bara baserat på priset som offererades, utan även för att jag under konsulteringen också fick bra tips och idéer på hur jag kunde förbättra utan att kompromissa med mina egna idéer. En annan aspekt var att de gjorde det enkelt och lätt för mig, utan att krångla till det.
Nu efter att arbetet är slutfört så är jag mer än nöjd. Kommunikationen har varit klar och rak och jag känner att jag har varit informerat och hängt med hela vägen. Arbetet var gjort på utsatt tid och resultatet var över förväntan. Jag var speciellt imponerad när en anställd tog på sig att hjälpa mig med ett byte av inredning som var levererat defekt, utan att jag sett det tidigare, direkt med leverantören. Det kallar jag verkligen kundservice. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Foxor AB, och jag kommed definitivt att kontakta dom igen när det är dags att göra iordning köket.
Hej Sofie!
Det värmer att läsa ett så vackert omdöme! Sådana omdömen stärker oss mer och får oss att älska att leverera bättre och ännu bättre jobb!
Jag hoppas att ni nu badar och duschar gott! Vi hoppas att vi kan stå till tjänst med din köksrenovering, vi är säkra att du kommer att bli lika nöjd!
Ha det gött!
Mvh Foxor AB
Foxor Bygg AB

2015-10-26


Renovering av 2 badrum och 1 kök i villa i Malmö

Hade bara kort kontakt under offertstadie, men intrycket de gav var oproffsigt och omodernt.
Hej Emma!
Tråkigt att du känner så men renovering av 2st badrum samt ett kök är ett stort projekt. Där vill vi att man träffas och går igenom vad som skall göras och vilken vision ni har så att ni till en början kan få en korrekt offert. Ni kan inte närvara vid en genomgång, ännu mindre under renoveringens gång. Det är inte logiskt att styra ett så stort projekt över telefon.
Lycka till med din renovering med mer moderna hantverkare som kan ta det via skype eller något!
Foxor Bygg AB

2015-09-18


Badrumsrenovering 3m2 i Malmö

Vi är väldigt nöjda med resultatet av renoveringen. Arbetet behövde utökas och förändras under renoveringens gång men det var inga problem att få det gjort.
Lite småsaker som inte var riktigt som vi ville ha dem åtgärdades också utan problem.
Hej Björn!
Det har varit ett nöje att först titta på ert badrum till att sedan nästan renovera hela er lägenhet.
Vi tackar för uppdraget och det fina omdömet!
Mvh Foad
Foxor Bygg AB

2015-09-15


Bredspackling av hall 10 kvm i Malmö

Vi är fantastiskt nöjda både med bemötande, professionalism och resultat. Foad som arbetsledare och Ilje som målare. Noggrann, felfri, städade efter sig och punktlig. Vi rekommenderar Ilje starkt för bredspackling med slätt och fint resultat. Foxors bemötande är vi även nöjda med och kommer att anlita den i framtiden.
Hej Klara!
Vi vill meddela dig att vi är lika nöjda som dig.
Detta pga att vi har lyckats gynna och glädja ytterligare en kund med vår service.
Mvh Foad
Foxor Bygg AB

2015-08-01


Renovering i kök ca 11,5 m2 i Malmö

En bra och tydlig offert. bra och flexibel problemlösning, ett jobb med snyggt slutresultat.
Foxor är mån om dig som kund.
Jag är nöjd.

Badrumsbyggnation ca 4 m2 i Malmö

Vi är så nöjda med det arbete ni gjort hos oss.. Kommunikationen har varit rak och tydlig genom hela processen, hantverket har varit proffsigt och vi har kunnat lita på er expertis. Vi uppskattar den flexibla problemlösande inställningen och till sist så blev slutresultatet precis som vi ville ha det. Tummen upp!

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Malmö

Foxor gjorde ett grymt arbete med vårt badrum, om man ser före o efter kan man inte förstå att det är samma lägenhet. Det bästa med Foxor och Foad är alla tips och förslag som ges vid planeringen och utförandet av badrummet. Även att Foad är väldigt lätt att kontakta under arbetets gång gör hela processen väldigt smidig. Kommer definitivt att få renovera resten av lägenheten också när det dags!

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Malmö

Bra service & bemötande! För ett litet badrum tog dem det lika seriöst som att det var ett stort! Kom med smarta lösningar för att få badrummet att kännas större! Mycket nöjd kund & rekommenderar starkt Foxor för Er badrumsrenovering.

Helrenovering av badrum i Lund

Ett seriöst företag som utför ett utmärkt arbete.
Kan absolut rekommendera och kommer att anlita dem nästa gång jag behöver renovera eller bygga nytt.

Kakelsättning i kök ca 10-12 m2 i Malmö

Mycket bra och tydlig offert som de var villiga att snabbt ändra efter våra behov. Snabba och effektiva med ett bra resultat till ett bra pris. Kan varmt rekommendera Foxor AB.
Tack tack!
Foxor Bygg AB

2015-01-28


Badrumsrenovering 3 kvm i Malmö

Foxor helrenoverade vårt badrum på 6kvm och vi är supernöjda. Flexibla, professionella, god support och såg alltid till att ha städat efter sig. Vi är supernöjda och därför får dom högsta betyg. Kommer vi göra fler renoveringar kommer vi använda Foxor samt vi rekommenderar dom till andra!
Tack så hemskt mycket Dan!
Det har varit ett nöje att göra er nöjda!
Vi tackar för det fina omdömet.
Foxor Bygg AB

2015-01-26


Renovering i Malmö

Jag anser att Foxor AB har utfört sin uppgift mycket väl och är ett professionellt företag. Jag rekommenderar starkt Foxor AB för all typ av renovering.
Tack tack MR Naim!
Ditt hem blev så fint att jag nästan vill själv flytta in där.
Vi är glada för att vi gör dig som kund glad.
Foxor Bygg AB

2014-12-17


Renovering av tvättstuga & badrum 4+6 m2 i Lund

Vi är nöjda med utfört arbete och kan varmt rekommendera Foxor AB för era badrumsrenoveringar. De problem och ändringar som uppstod löstes på bästa sätt.
Hej Mårten!
Vi finns till för att bygga efter era önskemål. Problem som uppstår är vi skapta till att lösa! Vi tackar för att ni är nöjda och ser fram emot att ni anlitar oss vid fler kommande projekt!
Bada nu gott :)
Foxor Bygg AB

2014-12-17


Klinkerssättning i tvättstuga & torkutrymmen i Malmö

Vi är väldigt nöjda med Foxor. Arbetet blev väldigt snyggt och proffesionellt gjort, och blev klart snabbt och effektivt. Under hela processen var Foxor öppna, tillmötesgående och anpassningsbara. Trots att det uppdagades efter att det gamla golvet rivits ut att lutningen inte var tillräcklig kunde Foxor anpassa sitt schema och flytspackla det golvet utan att slutdatumet blev försenat.
Hej och tack Tobias!
Hoppas att alla i er Brf är lika nöjda som dig. Vi visste att alla boende behövde tvätta , därför så använde vi oss av vårt magi drag
(ANLITA FOXOR BYGG,
SÅ KAN DU KÄNNA DIG TRYGG!
:)
Foxor Bygg AB

2014-12-17


Badrumsrenovering 2,5 kvm i Malmö

Anlitade Foxor för badrumsrenovering och är mycket nöjd med resultatet. Det har känts hela vägen att detta är proffs som vet vad de gör och som vill att resultatet ska bli det bästa möjliga. Extra plus för snabba besked och hög tillgänglighet. Kan absolut rekommendera Foxor.
Hej Filippa!
Det värmer att läsa hur nöjda ni är med vår service!
Vi kan inget annat än o tacka!
Foxor Bygg AB

2014-12-17


Renovera badrum, 6m2 & toalett, 1m2 i Malmö

de håller vad de lovat och utförde arbetet på ett proffotionellt sätt. Arbetsledaren var lätt att nå och på plats när det behövdes. Vi är jätte nöjda med arbetet.
Hej Ahmad!
Vi tackar för ett fint omdöme från en super kund!
Foxor Bygg AB

2014-12-17


Ombyggnation av badrum i Lomma

Professionella och kunniga. Fick stor hjälp med beslut vid vår ombyggnad.
Tack Ulf!
Vår professionalitet är vår bästa kunskap den delar vi med vår bästa kunder! :)
Foxor Bygg AB

2014-12-17


Totalrenovering av badrum ca 4 kvm i Malmö

Väl genomfört arbete. Kom med idéer och tankar kring detaljer vi inte själva tänkt på. Kan rekommenderas för liknande arbete då vi är jättenöjda.
Ett stort tack Peo!
Vi är nöjda över att du är nöjd!
Foxor Bygg AB

2014-12-17


Renovering av badrum i källare ca 15 kvm i Malmö

Fixade med allt. Mycket proffsigt gjort. Alla besökare jag har påpekar vilket fint badrum jag har fått. De höll allt de lovade och jobbade hårt. De kommer att få göra mer saker i mitt hus.
Tack ska du ha David!
Vi är glada över att du tog dig tid för att lämna ett omdöme.
Vi är redo och laddade för ditt nästa projekt ??
Foxor Bygg AB

2014-08-14


Badrumsrenovering, 4 kvm i Malmö

Snabba och trevliga hantverkare. Slutresultatet blev bättre än väntat och ett företag att rekommendera! Undanplockat och dammsugat varje eftermiddag. Några små brister ej värda att nämna för att företaget skulle få 5/5. Nöjd kund !
Hej Jenny!

Tack för att du tog dig tid för att lämna ett omdöme.
Vi är nöjda över att du är nöjd!
Foxor Bygg AB

2014-08-14


Renovera badrum & lägga klinkers i hall i Lomma

Jag anlitade Foxor AB för att utföra en total renovering av ett badrum samt för att lägga klinker i hall. Då jag verkligen är och var supernöjd med deras jobb så slutade det med att dom renoverade i stort sett hela lägenheten åt mig med samma goda resultat.
Kom på avtalade tider, höll tidsramen, mycket trevliga killar och prisvärt gör att jag rekommenderar Foxor AB till er och till alla jag känner.
Per Lundqvist
Hej Per!

Vill tacka för ditt fina omdöme, och även meddela att vi är glada över att ha haft dig som kund.
Foxor Bygg AB

2014-08-14


Badrumsrenovering ca 7 kvm i Lund

Fruktansvärd dålig service. Har kontaktar företaget otaliga gånger och inte fått något svar. Väntat på offert i ca 4 månader.
Hej Tousif!

Vi är jätte ledsna över att du tycker att vi har dålig service!

1: Har du kanske frågat dig själv varför det har gått 4 månader och du har fortfarande inte kommit vidare med ditt badrum när du dessutom haft 5 bolag hemma hos dig.

2: Här kommer svaret, du vill sätta upp plattor på dina väggar utan något fuktskydd och enligt dig så behövde vi inte alls följa några fackamannamässiga regler för att du ska sälja din lägenhet inom snar framtid , vi behövde inte heller byta brunn. och det var nästan bud på att jag ska betala dig för att få renovera ditt badrum.

3: Ledsen min vän men vi jobbar inte fel för att gynna dig och för att du ska spara.
Foxor Bygg AB

2014-08-12


Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrumsrenovering - Bjärred/Lomma

Svårt att skriva när man ser detta badrummet! Men jag ska göra mitt bästa :)

60x60 plattor på väggar och golv och linjerna följer varandra som en linjal.

Vägghängd toalettstol som är mycket vacker och praktisk för att alltid hålla rent under toaletten. Spolknappen i svart är magisk.

Svarta detaljer till detta vackra badrum och bättre ord än Waw är svårt att hitta.


Badrumsrenovering - Bjärred/Lomma

Att planera ett badrum kan vara svårt för en kund som aldrig gjort det förr.
Vi på Foxor bygg AB hjälper kunden att planera sitt badrum så att det blir snyggt estetiskt och praktiskt funktionellt.

Här har Foxor bygg AB byggt nischer med belysning (Ip54 klassade avsedda för våtutrymme) och vackert girade borstade lister som täcker kanterna på kakel plattorna. Nischerna fungerar som ställyta och lyfter utseendet på badrummet.

Monterat en vägghängd toalett som gör det lättare för att städa.

Monterat en inbyggd badkarsblandare med inbyggd takdusch.

För att inte badrummet ska vara vitt och tråkigt har kunden valt att ha 1200x600 plattor i annan färg på golvet och som går upp bakom badkaret på väggen som en fondvägg.


Badrumsrenovering - Bjärred/Lomma


Badrumsrenovering - Bunkeflostrand/Malmö


Badrumsrenovering - Caroli City/Malmö

Varför inte ta dina badrumsdrömmar till andra nivåer. Att ligga i sitt badkar och se stjärnor är inte något man får uppleva varje dag.

Denna kund har haft en vision och vi på Foxor bygg AB har förverkligat den.

Foxor bygg AB har byggt taket så att det ska efterlikna en himmel.

600mmx1200mm granitkeramik på väggar, 300mmx600mm klinker på golvet och stavmosaik bakom spegeln och i nischen.

Detaljen med belysning i nischen är svår att missa.

Video länk till projektet kan ni se nedan
https://www.youtube.com/watch?v=xeI22k9qwho&ab_channel=FoxorBygg


Badrumsrenovering - Lindeborg/Malmö

Hur skönt är det inte att ha både dusch och badkar i sitt badrum.

Ett elegant badrum med 30x60 plattor på väggar och golv, missa inte detaljerna på hur fog linjerna på golvet följer fog linjerna på vägg.

Mosaik i duschen av samma sorts platta för att klara fallet.

Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=0BC_3cGsZtM&ab_channel=FoxorBygg


Badrumsrenovering - Ribersborg/Malmö

Även små badrum kan man inreda och få ett resultat som får en att inte vilja gå ut från badrummet.

Här har vi satt 60x60 plattor på väggar och golv i det stora badrummet.
Badrummet med nischerna är en gammal garderob som vi byggt om till badrum.

Ingenting är omöjligt för Foxor bygg AB!

Se video nedan

Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=QeGg_uagKhA&ab_channel=FoxorBygg


Badrumsrenovering - Rörsjöstaden/Malmö

Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=m4_vCioUsbA&ab_channel=FoxorBygg


Badrumsrenovering - Staffanstorp/Lund


Badrumsrenovering - Staffanstorp/Lund


Badrumsrenovering - Svedala/Skåne

När kvalitén talar för sig själv.

Titta på designen och titta på precisionsarbetet som har utförts med stolthet.

De svarta detaljerna mot den gråa färgskalan som skiftar mellan ljust, mellan och mörkt.

30x60 plattor på väggar och golv.
i duschzonen var vi tvungna att ha mindre plattor som är 15x15 för att fallet kräver det.

Mosaiken på väggen i duschen är så elegant satt och vilken vacker detalj i nischen med den kromade kakellisten som täcker kanterna på kakelplattorna.


Badrumsrenovering - Veberöd/Skåne

Även i i källaren finns det mycket goda förutsättningar att göra vackra badrum när man anlitar Foxor bygg AB.

Här har vi dragit in avlopp till toalettstolen då det inte fanns någon toalett innan .

Vi har monterat en vägghängd toalett.

Byggt en skilje vägg till duschen med inbyggd nisch.

30x60 plattor på väggar och golv.

Se video nedan
Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=v4b0mdXiU1M&ab_channel=FoxorBygg


Badrumsrenovering Värnhem/Malmö

Mycket vackert badrum som är lite unikt.

Brunnen är en väggnära brunn (Unidrain) som knappt syns då ramen är inkaklad.

En nisch för avställningsyta så att schampot slipper stå på golvet.

Mässing detaljer som ger badrummet ett lyft med efternamnet Vackert. ;)

Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=H7vAo_Z__M4&ab_channel=FoxorBygg


Köksrenovering - Fridhem/Malmö

Ett kök från Ikea som är inhandlat av kunden men monterat och uppsatt av Foxor bygg AB.

Ny el är dragen och el centralen utbytt.

Vi har lagt nytt trägolv.

Stänkskyddet är kakel som är 10x30.


Köksrenovering - Löddeköpinge/Skåne

Ett svart Ikea kök som har sin charm på ett speciellt sätt.

Ek bänkskiva som är oljebehandlad.

Nytt parkett golv och nya golvlister.

Nytt undertak som är spacklat och målat.

Väggar putsade, spacklade och målade.

Ny el i hela köket.

Stänkskydd 15x15 plattor som är satta i halvförband.


Köksrenovering - Oxie/Malmö

Ett kök från Epoc har byggts upp med kärlek av Foxor.

Vi har rivit all tapet, bred spacklat slipat och målat väggarna.

Vi har byggt ett nytt undertak och fällt in dimmbara Ledlights för att kunna styra belysningen i köket och hallen.

Ny el central installerad och ny el är dragen till hela köket och hallen.

Golvet är så himla vackert och för att inte tala om stänkskyddet som är samma platta som på golvet 60x60 plattor.

Bänkskivan som är av komposit och underlimmad vask.

Kan man säga annat ord än vackert?

Se video nedan
Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=Uop8p0UVdRs&ab_channel=FoxorBygg


Köksrenovering - Persborg/Malmö

Visst ser det ut som parkett på golvet? Jag vet att det inte är så praktiskt med parkett i kök pga. av vatten, men du kan vara lugn för det du ser är klinker som liknar parkett och som klarar av slitage och vatten.

I detta köket har vi av växlat en bärande vägg.

Bred spacklat, slipat och målat väggarna.

Nytt undertak med infällda ledlights.

Vi har lagt vattenburen golvvärme i golvet, flytspacklet och lagt det vackra golvet ni ser.

Nytt kök från Ikea som kunden har inhandlat är monterat av oss.

Ny el är dragen och el centralen är flyttad och bytt.

Marmormönstrade klinkerplattor 60x60 som stänkskydd.


Köksrenovering - Ribersborg/Malmö

Foxor bygg AB har monterat ett kök från Hth.

Foxor bygg AB har bred spacklat slipat och målat väggar.

Foxor bygg AB har sänkt taket och fällt in ledlights.

Foxor bygg AB har lagt golvvärme i golvet , flytspacklat och lagt 450mmx900mm granit keramik på golvet.

https://www.youtube.com/watch?v=QeGg_uagKhA&ab_channel=FoxorBygg


Köksrenovering - Riseberga/Malmö

Ett Ikea kök som är inhandlat av kund och monterat av Foxor bygg AB.

Nytt trägolv är lagt med Almoge golvlister.

Här har kunden valt att ha sekelskiftes stuk.

Den gamla teglen är bevarad.

Ny el dragen och el centralen är bytt.

Förstärkning av balkar och nytt undertak.

Stänkskyddet är gammalmodiga 7,5x15 plattor som ger köket ett lyft som heter duga.

Se video nedan
Videolänk. https://www.youtube.com/watch?v=cRKR5ys1tN0&ab_channel=FoxorBygg


Köksrenovering - Slottstaden/Malmö


Köksrenovering - Toftanäs/Malmö

Att stå och laga mat är viktigt. Det är ännu viktigare att miljön man står och lagar mat i är trevlig. Ett nyrenoverat kök ökar glädjen till att laga mat.

Här har kunden valt ett kök från Ikea som Foxor bygg AB har monterat upp.

Dragit ny el till alla vitvaror och till köket.

Lagt 600mmx600mm klinker plattor på golvet.

Som stänkskydd har vi satt 75mmx150mm fasade kakel plattor.

Länk till video på projektet ser ni nedan.
https://www.youtube.com/watch?v=ImlucoOCgOE&ab_channel=FoxorBygg


Köksrenovering Djupadal/Malmö


Köksrenovering Värnhem/Malmö

Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=H7vAo_Z__M4&ab_channel=FoxorBygg


Trapprenovering - Lund/Skåne

Denna trappan behövde verkligen kärlek och det är just därför Foxor bygg AB blev involverade i detta projektet då kunden fick höra att vi bygger med kärlek.

Resultatet talar från hjärtat.

Se video nedan
Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=fK6gGzVcPek&ab_channel=FoxorBygg


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: IF*
Beloppsbegränsning: 10000000*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2018-04-26

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.


Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.


Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Verifierad av Offerta 2018-05-18

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.


Videopresentation