Flytt & Städ Teamet Öst AB

0 (0)
Flytt & Städ Teamet Öst AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Farshid

+461188280

Adress

FINSPÅNGSVÄGEN 65

602 13 NORRKÖPING

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Välkommen till Flytt & Städ Teamet Öst AB en firma i Norrköping som står för personlig service, trygghet och varsamma transporter uppbackat av mångårig erfarenhet.

Vi arbetar företrädesvis i hela Östergötland och även flyttningar till hela landet. Flytt&Städ Teamet Öst sätter alltid Er som kund i centrum oavsett storleken på de flyttuppdrag Ni vill ha hjälp med.

Vi som flyttfirma i Norrköping kan hjälpa er med t.ex bohagsflytt (privatflytt), kontorsflytt,Magasinering eller FLYTTSTÄDNING. Ni väljer själva i vilken omfattning Ni vill ha flytthjälp med.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Almega
Almega

Medlem i Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Google Partner
Google Partner

Google partner är ett program som riktar sig till reklambyråer och aktörer inom digital marknadsföring