FLEXIBLA MÅLARE I STHLM AB logo

FLEXIBLA MÅLARE I STHLM AB

4.7 (84)
FLEXIBLA MÅLARE I STHLM AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Nexhmedin Halimi

+46763929797

Adress

Vendelsövägen 68

13667 Vendelsö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2011

Flexibla Målare i Sthlm startades av Nexh, till att börja med som NH Bygg & Måleri (enskild firma) 2010. Sedan dess har företaget utvecklats i mängder och erfarenheten likaså. I november 2014 bildades istället aktiebolaget Flexibla Målare i Sthlm. Vi är ett familjeföretag med några få anställda.

Visionen är så klart att bli fler. Det viktigaste för oss är att du är nöjd. Därför har vi så gott som alltid fasta priser som vi kommit överens om innan start, tillsammans med en utförlig arbetsbeskrivning i form av offerten. Vi är ett företag med Kunden och deras behov i fokus. Rak och tydlig kommunikation där alla beslut fattas tillsammans med Kunden är otroligt viktigt för oss.

Vi ger råd för att helheten ska bli snygg och vi erbjuder proffesionellt utförda arbeten med ett snyggt slutresultat. Flexibilitet och trygghet är ledord i vår verksamhet.

review-person
Kjell
Målning Utvändigt 160 kvm i Muskö, Haninge
2023-10-29

review-person
Lars
Målning Utvändigt 110 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2023-10-29

Trevlig och professionell personal som gjorde det där lilla extra. Mycket nöjd.

review-person
Shu
Målning 105 kvm i Täby
2023-10-13

Great communication, had some really good suggestions during the work, good efficiency and really god result, 10/10 recommendation

review-person
Mats
Målning Utvändigt 140 kvm i Älta, Nacka
2023-05-31

Bra specifikationer i offert Leverans enligt offert med muntliga tillägg. Bra städning efteråt Lite strul med tiden

review-person
Christer
Målning Utvändigt 200 kvm i Ösmo, Nynäshamn
2023-05-29

Vi är mycket nöjda med ett väl genomfört arbete med att måla om fasaden på vårt fritidshus.

review-person
Christian
Målning Invändigt & tapetsering 55 kvm i Älvsjö, Stockholm
2023-05-05

Ett riktigt proffsigt utfört arbete. Grym kommunikation från start till slut. Kan bara rekommendera

review-person
Anna
Målning Invändigt & spackling 55 kvm i Solna
2023-03-20

Mycket service-inriktad och flexibelt företag. Supernöjd med resultatet på målningen av min lägenhet!

review-person
Annie
Målning, Spackling 80 kvm i Segeltorp, Huddinge
2023-03-07

review-person
Carolina
Målning Invändigt & Spackling 73 kvm i Stockholm
2021-12-09

Vi anlitade Flexibla Målare för målning och golvläggning i vår nya lägenhet. Lägenheten var i stort renoveringsbehov och redan från inspektionen av lägenheten gav Nexh ett seriöst och bra intryck, kom med förslag på vad som behövde göras för att resultatet skulle bli så bra som möjligt. Under hela processen så var Nexh väldigt duktig på att kommunicera kring vad som gjorts och dubbelkollade med oss hur vi ville ha det. Vi valde även att låta Nexh och hans kollegor att byta golv i hela lägenheten och trots en hel del svåra vinklar gjorde de ett fantastiskt jobb. Vi är otroligt nöjda med hela resultatet och skulle gärna anlita Flexibla målare igen. Med vänlig hälsning, Carolina & Johan

review-person
Daniel
Målning Invändigt 90 kvm i Stockholm
2021-12-04

Vi är jätte nöjda med Nexh!! Målningen blev jätte bra och han är väldigt kommunikativ och bra på att återkoppla. Skulle rekommendera honom till alla! Så behöver du en målare använda Flexibla

review-person
Filip
Målning Invändigt & Tapeter 98kvm i Enskede, Stockholm
2021-10-11

Flexibla målare målade, tapetserade och sprutmålade köksluckorna i hela vårt radhus om 100kvm i samband med inflytt. Nexh lämnade offert baserat på objektsbeskrivning samt den information jag lämnade då det inte fanns möjlighet att titta på bostaden innan. Vi är jättenöjda med resultatet och har redan rekommenderat Flexibla målare till vänner. Nexh tar sitt arbete och hantverk på största allvar, är snabb, tydlig i sin kommunikation och håller vad han lovar. Extra plus i kanten för generositet och bra input i planeringsstadiet. Skulle definitivt anlita Flexibla Målare igen! Mvh, Filip

review-person
Niklas
Spackling 120 kvm i Huddinge
2021-09-27

Vi är oerhört nöjda med det arbete som utfördes. Bra och tydlig kommunikation, välplanerat och effektivt. Om det blir aktuellt med mer ytskiktsarbete hos oss kommer vi definitivt höra av oss igen för att se om de är intresserade.

review-person
Love
Målning Invändigt 46 kvm i Nacka
2021-09-14

Mycket bra utfört arbete - trevlig och professionell service. Kan rekommendera.

review-person
Johanna
Målning Invändigt & tapetsering 89 kvm i Farsta, Stockholm
2021-09-08

Bra kommunikation. Offerten stämde med slutpris. Snabba och med bra kvalitet på arbetet. Mycket nöjd kund !

review-person
Ingrid
Målning Utvändigt 70 kvm i Nynäshamn
2021-09-07

Flexibla målare åstadkom ett underverk med mitt lilla hus. Så fint målat! Nexh är proffsig, trevlig och lätt att kommunicera med.

review-person
Ellinor
Målning Invändigt 36 kvm i Sundbyberg
2021-08-28

Supernöjda! Verkligen flexibla och effektiva målare.

review-person
Linus
Målning, Spackling 130 kvm i Älvsjö, Stockholm
2021-07-16

Utmärkt från start till mål. Noggrann genomgång innan projektstart samt flexibel, tillmötesgående och proffsig under arbetets gång. Kände att Nexh verkligen ville göra det lilla extra och utan att jag behövde påpeka något. Antagligen för att Nexh satsar på att leverera ett bra arbete med ett fantastiskt slutresultatet. Allt blev faktiskt bättre än man hoppats på. Kommer garanterat anlita Nexh vid första bästa nästa tillfälle samt rekommendera till andra. /Linus och Helena

Svar från FLEXIBLA MÅLARE I STHLM AB
2021-07-16

Hej Linus & Helena Tack så väldigt mycket för det fina omdömet! Jag samarbetar gärna med er igen! / Nexh

review-person
Roger
Målning Utvändigt av gavel i Trångsund, Huddinge
2021-06-17

Ett bra och professionellt jobb och utförande. Bra kommunikation. Kan absolut tänka mig att använda dem igen.

review-person
Sanna
Målning Utvändigt 280 kvm i Trångsund, Huddinge
2021-06-12

Vi anlitade Flexibla Målare i Sthlm AB för målning av vårt hus och vi är mycket nöjda med resultatet. De jobbade snabbt, effektivt och det blev mycket fint. Nexh känns väldigt mån om att göra ett bra arbete och vi skulle gärna anlita honom igen.

review-person
Ilia
Målning Invändigt 50 kvm i Solna
2021-06-07

Vi är så nöjda med resultatet! Vi anlitade förtaget för målning av samtliga väggar i lägenheten. Proffsigt utfört arbete och mycket trevlig och tillmötesgående kontakt via telefon och mejl. Från första mötet till färdigställt arbete. Under all kontakt har Nexh varit lyhörd, ödmjuk och lösningsorienterad inför önskemål och funderingar. Rekommenderar verkligen Nexh och hans team!

Svar från FLEXIBLA MÅLARE I STHLM AB
2021-06-08

Vad roligt att ni är så nöjda. Tack för det superfina omdömet!

review-person
Axel
Spackling & målning 45 kvm i Stockholm
2019-05-15

Vi var mycket nöjda med Flexibla målare! Flexibla målare var lösningsorienterade och det var uppenbart att dom var noga med att vi skulle bli nöjda med utförandet!

review-person
Toni
Målning Invändigt & Tapeter 30 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
2019-05-06

Mycket trevlig och snabb. Tapetserade om i ett rum och målade i ett annat. Har inget att anmärka på.

review-person
Carina
Målning Invändigt 30 kvm i Haninge
2019-04-22

Otroligt proffsigt utfört arbete. Målning av trappa samt målning av väggar i övre och nedre hall gjord på 4 dagar enligt överenskommelse. Mycket trevlig och tillmötesgående kontakt både via mail och telefon. Från första mötet till färdigställt arbete finns absolut inget att anmärka på. Vi är så nöjda vi någonsin kan bli och rekommenderar Flexibla målare varmt till den som funderar på att måla om hemma.

review-person
Åsa
Målning Invändigt & spackling 80 kvm i Stockholm
2019-01-11

Flexibla Målare i Stockholm kunde med kort varsel måla min lägenhet invändigt. De höll den utlovade tidsramen. Arbetet utfördes noggrant och jag är mycket nöjd med resultatet. När det visade sig att fönstren också behövdes målas fick jag snabbt en ny offert och arbetet utfördes direkt. Priset var korrekt.

review-person
Monica
Målning, tapetsering, spackling 34 kvm i Nacka
2019-01-10

Vi anlitade företaget för målning av ett sovrum och är nöjda. Målaren kunde leverera med kort varsel och kom på utsatt tid och utförde ett gott arbete. Vi kan tänka oss att anlita företaget igen. :-)

review-person
Eva
Målning Invändigt 3 rum i Haninge
2018-10-25

Mycket trevlig målare som infann sig punktligt varje dag och utförde önskat arbete snabbt, noggrant och effektivt. Förutom att resultatet blev helt tillfredsställande uppskattade jag också hans lugna och behagliga sätt.

review-person
Anette
Målning, Tapetsering, Spackling 100kvm i Älta, Nacka
2017-11-30

Med kort varsel åtog sig Flexibla målare mitt uppdrag: att måla om hela huset invändigt, utan att det var tömt och innan ett flyttlass skulle komma - och med en takhöjd på 5 meter i vardagsrummet... Jag upplever att Flexibla målare har varit mycket tillmötesgående och noggranna. Är helt enkelt supernöjd med jobbet och rekommenderar dem varmt.

review-person
Sigrid
Målning av lägnhet 55kvm i Johanneshov, Stockholm
2017-11-27

Vi har fått våran lägenhet renoverad av Flexibla målare. Kan inte vara mer nöjda! Under all kontakt har Nexh varit lyhörd, ödmjuk och lösningsorienterad inför önskemål och funderingar. Då jag är arkitekt har det varit en hel del specialönskemål, inget har varit några problem! Allt arbete gick enligt tidsplan och hans offerter var prisvärda, tydliga och enligt senare faktura. Vi har under hela tiden fått det "lilla extra" och arbetet är verkligen noggrant utfört. Kan varmt rekommendera Flexibla målare!

review-person
Kari
Bredspackling och målning 120kvm i Tyresö
2017-08-08

Som namnet säger, dom är flexibla!

review-person
Annica
Målning 160 kvm i Vendelsö
2017-08-08

Flexibla Målare målade om vår villa och vi är supernöjda med resultatet, kommunikationen, tidsgenomförandet och priset. Rekommenderar verkligen Nexh och hans killar!

review-person
Stephan
Målning ca 100m2 i Stockholm
2017-06-22

Nöjd med målningen och bemötande. Bra rådgivning, kommer i tid och håller tidsplanen.

review-person
Camilla
Målning Invändigt & Tapeter 60 kvm i Solna
2017-06-16

Trevlig hantverkare och jättebra utfört jobb! Mvh Camilla

review-person
Mikael
Målning & spackling i Stockholm
2017-04-26

Superbra service och kundbemötande av Nexh! Vi är supernöjda, rekommenderas!

review-person
Izabela
Målning 60 kvm i Sundbyberg
2017-02-24

Väldigt duktiga målare. Aldrig några problem att fixa nått mer efter att offerten var skriven utan extra avgifter. Kan varmt rekommendera.

review-person
Hilde
Målning 20 kvm i Stockholm
2016-11-05

Trevligt och professionellt bemötande. Fint utfört arbete.

review-person
Eva
Målning 30 kvm i Årsta, Stockholm
2016-10-20

Måleriarbetet utfördes noggrant, professionellt, på planerad tid och med gott bemötande. Alla produkter som behövdes i måleriarbetet köpte jag måleriföretaget.

review-person
Claes
Målning 35-40 kvm grund i Västerhaninge, Haninge
2016-10-19

Överstruken stjärna! Tyvärr ett företag som i vårt fall pga total offert kunde fakturera c:a 1000kr/tim i arbetskostnad. Arbetstiden blev mycket kortare, och därmed ett extremt högt tim-pris. Målaren hos oss var inte seriös i sitt hantverk. Helt fel slutresultat. Ny målarfirma är kontaktad istället. Ta bort denna firma från Offerta - för andra kunders bästa!

review-person
Ann
Målning och bredspackling i Enskede
2016-05-23

Flexibla målare målade om 3 rum hemma hos mig. Det blev jättebra resultat och då ingick bredspackling av en del väggar. De kom punktligt och och avslutade jobbet på utsatt tid. Jäg är supernöjd med deras arbete och rekomenderar dem varmt!

review-person
Maria
Målning Invändigt & Tapeter 3, ev 4 rum i Sköndal
2015-08-30

Jättebra

review-person
Karin
Måla 2 sovrum i Stockholm
2015-08-30

Snabbt och korrekt bemötande. Håller överenskomna tider. Utfört arbete motsvarar väl mina förväntningar. Mycket nöjd och kommer vid behov anlita Nexh igen.

review-person
Mikael
Målning av lägenhet 70m2 i Stockholm
2015-08-12

Professionellt utfört med trevliga människor till ett rimligt pris. Nöjd!

review-person
Marina
Tapetsering av två väggar i Tyresö
2015-03-26

Jättenöjd med arbetet Flexibla målare utförde! De var proffsiga och arbetet gick snabbt. Dessutom var de trevliga att ha att göra med. Rekommenderar dem verkligen och vi kommer att anlita dem igen!

review-person
Louise
Bättringsmålning av väggar/tak i Stockholm
2015-01-12

Bra utfört jobb och lätta att kommunicera med. Kan verkligen rekommenderas!

review-person
Katarina
Tapetsering av 10m2 & Målning av 70m2 i Stockholm
2014-11-19

Vi använde oss av "Flexibla målare i Sthlm AB" under November-14 för ommålning av 2 slitna rum i sekelskiftes 3:a/Vasastan efter att ha läst goda rekommendationer på Offerta.se, fått en bra och prisvärd offert (fastpris) samt snabbt och professionellt bemötande. Arbetet innefattade nedrivning av tapet, mikrolit väggar + tak, bredspackling samt målning av väggar, tak och snickerier (socklar, stuckatur, pardörrar, fönster etc). Det visade sig att vår innervägg var i betydligt sämre skick än väntat så arbetet tog längre tid än planerat, trots detta utfördes arbetet med största noggrannhet och för samma pris. Vi är jättenöjda med slutresultatet, stor skillnad mot en firma i samma prisklass vi använde för ommålning i annan lägenhet, och rekommenderar Flexibla målare i Sthlm AB varmt!

review-person
Sophie
Målning,tapetsering av hall & sovrum i Stockholm
2014-10-06

Bra utfört arbete och tog egna initiativ för att nå ett bra resultat.

review-person
Bart
Målning, ca 70 kvm i Stockholm
2014-09-24

Duktiga och snabba! Bra samarbete och sätter kunden i fokus. Och det viktigaste: väldigt bra resultat! Rekommenderas.

review-person
Herman
Målning, ca 50 kvm i Stockholm
2014-09-07

Efter att ha anlitat N.H Bygg för att byta vävtapet till släta väggar och tak (bredspackling, slipning och målning) i vår lägenhet (ca 70kvm) har vi inget annat än positiva omdömen att ge. Från en prisvärd offert och ett professionellt (och inte minst personligt, lyhört och trevligt) bemötande till ett mycket väl utfört arbete. Skulle inte tveka att använda Nexh och N.H igen.

review-person
Annett
Målning & tapetsering av 2 rum + hall i Salem
2014-08-10

Kompetent, pålitlig, lätt att ha att göra med samt ordning på papperen. Rekommenderas.

review-person
Carina
Målning ca 75-100 m2 i Haninge
2014-06-28

Jag kan rekommendera NH bygg och måleri! Ommålningen hemma hos mig och min familj blev jättebra! N.H bygg och måleri var noggranna och snabba. De var trevliga och lyhörda för våra önskemål och synpunkter. Mvh Carina

review-person
Sofia
Målning 160+75 m2 i Salem
2014-06-27

Jag är jättenöjda med nh bygg och måleri, kommer anlita dem igen. Gjorde underarbete o målade hela vårt radhus.

review-person
Klas
Måla & tapetsera 80-90m2 i Älta
2014-03-07

De var lätt att göra avtal med dem och de höll vad de lovade.De var lätt att få tag i dem på telefon och de återkom och svarade på frågor. De var prisvärda och gjorde ett bra jobb!

review-person
Peggy
Målning 105 kvm i Solna
2014-01-22

Mycket nöjd!! Professionella och seriösa. Rekommenderar starkt!

review-person
Kjell
Målning & golvläggning 54 m2 i Stockholm
2014-01-02

Fick en väldigt intressant och prisvärd offert av en kunnig hantverkare på att måla om och lägga golv ibrf på 2rok på 54kvm. Jag vägde länge fram och tillbaka om jag skulle välja N. H Bygg till min entreprenör, tillslut kunde jag inte vänta längre och valde mäklarens rekommenderade entreprenör som var någon tusenlapp billigare.

review-person
Menen
Målning ca 90 kvm i Södertälje
2013-11-29

Jätte nöjd, dem va duktiga och snabba och framförallt så gick det att kommunisera med dem, allt gick väldigt smidigt till och resultatet blev jätte bra. Ps.bra pris också H/Nehrin

review-person
Johanna
Målning & Tapetsering ca 50 kvm i Solna
2013-11-25

Jag anlitade N.H. Bygg & Måleri för att måla om väggar och tak i en fyra på 100 kvm. Väldigt seriöst första intryck iom att han ville komma och kolla på lägenheten innan han lämnade en offert. Samarbetet funkade superbra och Nexh är väldigt trevlig! Jobbet blev klart i tid och resultatet blev jättebra. Det enda jag blev lite besviken på var att när väggarna och taket var färdigmålade (i vitt) visade det sig att listerna såg gula ut vilket innebar mer jobb och dyrare kostnad än vi räknat med från början, det tycker jag att han borde kunnat förutse från början. Men jag är ändå glad att vi lät dom måla om listerna också för nu skiner hela lägenheten :) Jag kan verkligen rekommendera N.H. för de är superduktiga!!

review-person
Mine
Ommålning av 25m2 i Nacka
2013-03-06

Mycket bra kontakt, jobbade mycket snabbt och det blev jättefint!

review-person
Arsen
Målning av 4 st rum i Botkyrka
2013-03-06

Mycket trevlig o kunnig personal.Jag rekomenderar dem varmt o skulle kunna anlita dem igen . Tack nexh

review-person
Johanna
Målning av 45 kvm i Stockholm
2012-10-21

Jag anlitade N.H Bygg & Måleri för att måla om hela min lägenhet. Jag valde dem för jag fick ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Nexh är mycket lättsam och trevlig att samarbeta med och hela arbetet gick smidigt och fort. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekomendera N.H Bygg & Måleri. Tack Nexh för ett mycket trevligt samarbete!

review-person
Fredrik
Målning av 60 kvm i Stockholm
2012-10-12

NH Bygg & Måleri gjorde ett utmärkt jobb när han putsade, bredspacklade och målade väggarna i vårt nya kök!

review-person
Susanne
Målning inomhus i radhus i Nacka
2012-08-24

Vi har anlitat N.H Bygg & Måleri för måleriarbete i vårt radhus i Nacka. Det gällde målning av vardagsrum, 2 hallar, 1 sovrum samt trapp och trapphus. Vi är mycket nöjda med hur arbetet har utförts. Det blev gjort inom den uppsatta tidsramen och på ett snabbt och nogrannt sätt. Det alltid trevliga bemötandet är dessutom ett stort plus. vi kan lämna de allra bästa rekommendationerna till företaget. Vi kommer att anlita företaget igen vid behov.

review-person
Markus
Målning och viss spackling av väggar i två rum + hall i en lägenhet på 41m². i Stockholm
2012-05-09

Nexh från N.H Bygg & Måleri hjälpte mig med att spackla och måla min lägenhet. Han var kunnig och lätt att komma överens med. Han gjorde ett bra jobb och var t o m klar en dag snabbare än tänkt. Jag rekommenderar han till andra och kan själv tänka mig att anlita han igen. /Markus

review-person
Niklas
Tapetersering i radhus i Tyresö
2012-05-07

Vi tog hjälp av N.H Bygg & Måleri för tapetsering samt målning i vår hall hemma. Väldigt trevlig och duktig hantverkare som inte bara gjorde ett riktigt bra jobb utan också är väldigt prisvärd. Vi kommer garanterat använda oss av dom igen vid framtida jobb, rekommenderas verkligen!

review-person
Sandra
Tapetsering av 3 väggar i Stockholm
2012-04-16

Bra arbete utfört & mycket trevligt bemötande.

review-person
Jim
Jobbet är tapetsering av en fondvägg i Stockholm
2012-03-13

Snabbt, smidigt, strålande resultat. Rekommenderas varmt!

review-person
Lisa
Målning av innertak 23 kvm i Stockholm
2012-03-13

Otroligt bra utförd målning av innertak. Noggrann, skicklig och väldigt trevlig! Rekommenderas varmt. Lisa Lindstrand, Stockholm

review-person
Agnetha
Mindre renoveringsarbeten i bostad i Nynäshamn
2012-02-16

NH bygg har målat och tapetserat 3 rum hos oss och jag är mycket nöjd. Han är noggrann, vänlig och professionell. Han knäckte nöten med att måla och tapetsera en ekgarderob med svår yta på bästa sätt. Vi kommer garanterat att anlita honom igen när/om det ska renoveras mer. Agnetha i Nynäshamn

review-person
Oskar
Målning av lägenhet 34 kvmi Stockholm
2012-01-12

Blixtsnabb återkoppling. Superprofessionellt genomfört. Kunde inte varit mer nöjd med resultatet! Tack Nexh!

review-person
Roger
Golvläggning och tapetsering i Nynäshamn
2011-11-22

Nexh tapetserade hallen och la golv. Jag var sent ute men det löste Nexh genom att göra jobbet på några kvällar och slutförde på lördagen. Gjorde också lite extra målning för att det skulle bli bra. Bra jobb och lätt att samarbeta med. Kundservice, arbeta med kort varsel, bra utfört resulterar i högsta betyg. Jag kommer att anlita honom fler gånger. Roger Almstedt

review-person
Göran
Omtapetsering av lgh i Stockholm
2011-11-22

N.H. Bygg & Måleri renoverade min 3-rumslägenhet i nov 2011 - ommålning av tak och väggar samt läggning av nya golv i alla rum. Arbetet utfördes mkt professionellt, jag är mycket nöjd med resultatet. Nexh Halimi är också en seriös och serviceinriktad person som är mycket lätt att samarbeta med. Tack, Nexh! Göran Åhman, Stockholm

review-person
Marianne
Målning av tak + tapetsering av hall ca 7 m2 och sovrum ca 9 m2. i Nynäshamn
2011-11-14

Snabb och bra offert. Snabbt och bra utfört arbete. Gjorde också ett extra arbete med läggning av två golv, trots att det medförde arbete på en helg. Marianne T., Ösmo

review-person
Viktoria
Målning av lägenhet i Stockholm
2011-10-07

N.H. Bygg & Måleri har varit pålitliga och punktliga samt mycket trevliga. Arbetet utfördes enligt överenskommelse och höll hög standard. Hantverkaren arbetade hårt och var mycket mån om att göra ett bra jobb.

review-person
Tanja
Tapetsera & Måla flera rum i Stockholm
2011-10-03

Vi kommer utan tvekan att anlita Nexh i framtiden igen. Han har varit skicklig i sitt arbete och utfört ett mycket tillfredsställande jobb i vårt hem (både tapetsering och målning). Dessutom har Nexh alltid lyssnat på våra önskemål, åtgärdat det som vi inte var nöjda med och varit mycket flexibel när det gäller arbetstider (jobbat även helg och kväll). Vi rekommenderar alla att anlita Nexh och har hyfsat låga arbetsavgifter.

review-person
Hanna
Målning & tapetsering i Stockholm
2011-09-26

Nexh målade och tapetserade två rum i vår lägenhet och vi är jättenöjda med jobbet som var proffsigt och noggrant utfört. Allt gick jättesmidigt och Nexh har ett väldigt trevligt bemötande. Vi anlitar honom gärna igen! Hanna och Andreas i Bagarmossen

review-person
Stephanie
Spackling/slipning/tapetsering av ett förråd, 10 m2 i Haninge
2011-06-07

Tyckte att Nexh gjorde ett väldigt bra jobb hos oss! Han är otroligt trevlig, rolig och ger service utöver det vanliga, det gick att konversera och att diskutera jobbet! Skulle absolut utan tvekan anställa honom igen och rekommendera honom till andra! Tack för hjälpen Nexh! :) //Stephanie

review-person
Britt
Målning av 2 sovrum+tak i Botkyrka
2011-03-27

N.H Bygg & Måleri har utfört målning av tak, väggar, lister i två sovrum på totalt 23 kvm. Jag är mycket nöjd med resultatet och på det sätt som firman genomförde sitt uppdrag. Alla överenskommelser fullföljdes, tiderna hölls, hög servicegrad, trevligt bemötande och ett snyggt resultat. Jag skulle utan tvekan anlita N.H Bygg & Måleri igen.

review-person
Nermin
Ommålning av en kontorslokal, 50 m2 i Stockholm
2011-03-25

Vi fick en mycket bra offert där vi tydligt kunde se vad som ingick i arbetet och priset. Vi är mycket nöjda med både priset och arbetet. N.H Bygg & Måleri har haft ett fantastiskt bemötande och servicen har varit av mycket hög grad. Han arbetade snabbt och effektiv och fick mycket bra resultat. Jag skulle utan tvekan anlita N.H Bygg & Måleri igen för liknande arbete. Jag har bara positvt att säga om hantverkaren. Jag kan utan tvekan rekommendera honom.

review-person
Pierre
Tapetsering av fondvägg i Stockholm
2011-03-14

Snabbt och professionellt arbete. De satte upp en mönstrad fondtapet på ca 10m2 på 3h.

review-person
Martin
Målning av tak, 25 + 12 m2 i Stockholm
2011-03-11

N.H Bygg var smidiga att ha och göra med, de svarade snabbt på frågor och kom och tittade / gav offert samma dag som jag skickade in förfrågan. Jobbet (takmålning) utfördes veckan efter med hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris. Jag rekommenderar N.H Bygg & Måleri

review-person
Marianne
Målning av hall och trapphus + tapetsering av kök i Nacka
2011-03-09

Han är skicklig och vi är mycket nöjda med hans utförande. Han är dessutom lätt att samarbeta med och hjälpsam,"det sitter aldrig fast". Han är effektiv. Vi fick ett fast pris,så vi visste vad vi hade att hålla oss till. Vi kan varmt rekommendera honom. Marianne och Vollmar Carpelan

review-person
Kristina
Innerväggar & Undertak i Stockholm
2011-03-08

Håller vad han lovat både när det gäller pris och tid. Utförde arbetet med hög kvalité och var mycket punktlig. Rekommenderas.

review-person
Jan-Erik
Ommålning av lägenhet, 79 m2 i Stockholm
2011-03-08

Väl utfört arbete enligt överenskommen specifikation.

review-person
Kristofer
Målning & Tapeter av ett litet rum på 11 m2 i Stockholm
2011-03-07

Bra genomfört arbete, pålitlig, följer överenskommelser och passar tider.

review-person
Alexandra
Bredspackling av en vägg i Solna
2011-03-05

Bra utfört jobb, kommer att anlitas igen när köket ska göras!

review-person
Mikael
Målning av vardagsrum & tapetsering etc. i Stockholm
2011-03-04

Här snackar vi om kundkänsla ända ut i fingertopparna! Har nu haft ommålat i över en månad och jag är fortfarande djupt imponerad över hur enkelt och bra allt gick och hur snygg ommålningen blev. Inget man är van vid vad gäller hantverkare, så Nexh är lite one of a kind i mina ögon. En kille jag kommer att anlita mer i framtiden helt klart! :0)

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Måleriföretagen i Sverige
Måleriföretagen i Sverige

Medlem i Måleriföretagen i Sverige.

Måleriföretagen i Sverige
Måleriföretagen i Sverige

Medlem i Måleriföretagen i Sverige.

Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.