F.A:s VVS AB logo

F.A:s VVS AB

4.5 (8)
F.A:s VVS AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Frank Alexandersson

+46732301110

Adress

Högenvägen 133

42830 Kållered

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

Välkommen till F.A:s VVS

Vi har många års erfarenhet och kompetensen som krävs för att med hög kvalité kunna utföra allt ifrån badrumsrenoveringar (totalentrepenad). Renoveringar inkl stambyten,golvvärme och värmepumpsinstallationer.

Vi har referenser att tillhandahålla om så önskas. Se gärna mer information på vår hemsida.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

review-person
Robert
Stambyte i Mölndal
2022-03-10

Lätt att prata med, håller tider, hör av sig, mån om att resultatet ska bli bra och håller iordning på sin arbetsplats (dvs hos mig där arbetet utförs). Rekommenderas!

review-person
Andreas
Element i Säve, Göteborg
2022-03-08

Toppen! Lätt att kommunicera med. Snabbt och bra utfört arbete!

review-person
Henrik
Byte av stammar & brunnar i Ytterby, Kungälv
2020-07-21

Bra att ha och göra med och väldigt bra att en person planerar alla delar i jobbet som ska göras.

review-person
Gustav
Byggnation av nytt våtutrymme 20 kvm i Kållered, Mölndal
2020-01-29

Är verkligen helnöjda med renoveringen av källaren till ny dusch, bastu o relaxavdelning! Riktigt fint hantverk och att Frank kom med förslag på nya detaljer och saker som gjorde det ännu bättre under tiden var väldigt uppskattat!

review-person
Oscar
Stambyte i Göteborg
2020-01-16

Inget att anmärka på VVS-arbetet. Offerten visade sig ganska meningslös, eftersom Frank inte tog höjd för några oförutsedda händelser. Planering var bristfällig. (Svårt startdatum med mer än ett par dagars varsel, inte återkoppling hur lång tid som återstod, jobb under helg, osv) Rensrör/-lucka sattes fullt synligt mitt på väggen, utan förvarning eller förklaring. Upplevde inte att Frank var mån om oss. Slutfakturan landade på ca. dubbla ursprungliga offerten, utan att Frank kunde specificera vad som tillhörde problem som uppstod på vägen och vad som tillhörde det extra-arbete vi bad om. Städningen var bristfällig. Utan att större förhoppningar innan var det kort sagt inte ett problemfritt och smidigt stambyte.

review-person
Jenny
Partiell badrumsrenovering & totalbadrumsrenovering 25kvm i Landvetter, Härryda
2019-06-19

Vi har nu ett helrenoverat, snyggt badrum som vi är supernöjda med! Vi fick utmärkt information från start till mål och badrummet blev klart långt före utsatt tid. Jag kan därför varmt rekommendera F.A:s VVS! Frank är tydlig, noggrann, ansvarstagande och mycket skicklig på sitt hantverk. Han fick omgående ett nytt uppdrag av mig. //Jenny i Landvetter

review-person
Per
Stambyte på Villa i Göteborg
2019-06-18

F.A:S VVS gjorde stambyte och totalrenovering av två badrum hos oss och vi kan bara varmt rekommendera detta företag. Stor kunskap, trevligt bemötande och lätt att samarbeta med. Arbetet klart enligt offert - trots en del merarbete.

review-person
Lenny
Badrumsrenovering 12 kvm i Partille
2017-05-04

Blev mycket nöjda, både med utförande men också bemötande och tips och råd utmed vägen. Tidsplan höll hela vägen. Rekommenderas

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

VVS Företagen
VVS Företagen

Medlem i VVS Företagen.

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv och har sina rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagen representerar branschen för tekniska installationer och dess medlemsföretag är verksamma inom VVS, el- och teleteknik, kyla och teknisk isolering.

Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten
Verifierad av Offerta 2017-02-24
Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.