E&U Måleri AB logo

E&U Måleri AB

5 (2)
Kontaktperson

Uzahir Mulaku

+46700353663

Adress

ALMGATAN 7

507 33 BRÄMHULT

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

E&U Måleri AB är ett familjeföretag med passion för bygg & måleri som är ett ungt bolag, men erfarenheten hos vår personal samt ägare sträcker sig över 12 år. Vi utför måleri samt bygg arbeten för privat personer, brf och företag i Borås och Göteborg med omnejd.

Vår mission är att alltid leverera arbete av högsta kvalité från första besöket! samt att vi alltid jobbar med att ständigt förbättra oss, vårt företag och de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Vår affärsidé bygger på att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med valet av oss som företag. Vi betraktar varje nytt jobb som en framtida referens. Vår spetskompetens är inom bygg, badrum, måleri & tapetsering.

Hos oss är både du som kund alltid välkommen att kontakta oss gällande våra tjänster.

review-person
Lukas
Målning Invändigt & Spackling 80 kvm i Dalsjöfors, Borås
2024-03-15

Vi är så glada och nöjda med att vi valde E&U måleri AB som bolag för målning/spackling av två rum med tak, Ekrem som var här och målade va väldigt noggrann och kunnig! Också väldigt lyhörd och trevlig! Vi kommer definitivt att höra av oss till E&U för framtida jobb Också. Rekommenderar starkt! // Lukas

Svar från E&U Måleri AB
2024-03-15

Hej Lukas och tack ditt omdöme! Tack att ni anlitade oss och vi är så glada att ni är nöjda med vårt arbete. Det var ett rent nöja att få jobba för er! Vänligen, Ekrem E&U Måleri AB

review-person
Mattias
Målning av vägg bakom kyl & frys i Borås
2023-11-20

De gjorde ett utmärkt arbete när dem målade en vägg i vårt kök, slipning, spackling och målning allt på ett proffsigt sätt som överträffade mina förväntningar. Ordentliga och utförliga i sitt arbete och med omsorg för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. Kommer definitivt anlita dem igen för framtida behov av målningsarbeten.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Måleriföretagarna
Måleriföretagarna

Medlem i Måleriföretagarna.

MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll
MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

MVK drivs tillsammans av Måleriföretagarna, Målaremästarna, Sveff och färgproducenter. De verkar för att måleri av våtrum ska utföras med hög kvalitet genom att företag inom branschen auktoriseras enligt MVK:s krav.