Energibyggarna i Väst AB logo

Energibyggarna i Väst AB

5 (11)
Energibyggarna i Väst AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Fredrik Bergman

+46704735500

Adress

Gossbydalsstigen 11

42342 Torslanda

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Krypgrundsavfuktare: Vi är auktoriserade installatörer och återförsäljare för Acetec:s sorptionsavfuktare.

Ventilation: Vi utför allt från nyinstallationer till kompletteringar och injusteringar av befintliga system.

Luftvärmepumpar: Försäljning, installation och service av luftvärmepumpar.

Vi erbjuder förmånliga finansieringslösningar via vår samarbetspartner Wasa kredit.

review-person
Daniel
Radonsanering 92 kvm i Surte, Ale
2023-10-11

review-person
Tommy
Ventilation i Torslanda, Göteborg
2023-03-24

Anlitade dem för att delvis modernisera ett gammalt luftvärmesystem, genom att byta ut det gamla återvinningsaggregatet till ett modernt FTX. Både det personliga bemötandet och kvaliteten på arbetet var perfekt, har inget som helst att anmärka på. Till skillnad från en del andra hantverkare så var de väldigt lyhörda till mina önskemål.

review-person
Johan
Installation av ventilation i Göteborg
2023-01-03

Smidig och bra installation

review-person
Anna
Service av ventilation i Kungälv
2022-09-22

Bemötandet från denna firma var helt exceptionellt! Inte bara utförde dom arbetet snyggt och proffsigt utan de hanterade även flera oväntade motgångar som vi stötte på längs med vägen på ett extrem lyhört och omhändertagande sätt! Dessutom visade dom ett riktigt engagemang och har aldrig varit med om att hantverkare är så måna om mig som kund. Pricken över i:et var att vi fick hjälp med att foga igen en springa vid ett fönster. Sista dagen på jobbet lämnade dom kvar en fogtub som en present så vi kunde fortsätta jobbet på egen hand. Helt fantastiskt och skulle rekommendera Fredrik och hans team till alla!

review-person
Jacob
Avfuktning 75 kvmi Mölnlycke, Härryda
2022-04-18

Bra kommunikation, tydlig offert som snabbt kompletterades efter önskemål. Väl utförd installation och bra uppföljning när allt var klart.

review-person
Stefan
Avfuktning av krypgrund 64 kvm i Torestorp, Mark
2022-01-21

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Bra utfört arbete där man var mån om att hitta bra lösningar i diskussion med oss. Rekommenderas varmt! :)

review-person
Daniel
Avfuktning i Torslanda, Göteborg
2021-04-12

Behövde hjälp att avfukta en krypgrund. Fredrik kom och besökte för att se vad som behövde göras samt återkomma med ett prisförslag. Prisuppgiften kändes genom tänkt samt även konkurrenskraftig till det som behövde utföras dessutom även snabb respons. Arbetet är nu utfört och gjorde oss mycket nöjda väldigt proffsigt utfört. Som helhet så är detta en mycket seriös firma med Fredrik i spetsen bästa rekommendationer! Daniel/Torslanda

review-person
Carolina
Avfuktning 140 kvm i Malmö
2021-03-02

Utmärkt från början till slut! Kunniga, snabba, smidiga och trevliga. Fick bra rådgivning. 100% nöjd som kund och rekommenderar företaget till alla som behöver hjälp med avfuktning av krypgrund.

review-person
Lars
Avfuktning av krypgrund 141 kvm i Häljarp, Landskrona
2020-05-11

Snabbt och proffsigt utfört.

review-person
Daniel
Avfuktning 100 kvm i Hjo
2020-02-27

Fredrik från Energibyggarna kom hem till oss och bedömde omfattningen av jobbet samt möjligheter och begränsingar i det. Han var mycket förtroendeingivande och när offerten kom var priset konkurrenskraftigt vilket gjorde att valet var enkelt. Arbetet utfördes som en helhetslösning inklusive andra hantverkstjänster under två dagar helt utan friktioner.

review-person
Joel
Avfuktning av Krypgrund 85 kvm i Alingsås, Vårgårda
2020-02-13

Gjorde arbetet på utsatt tid och så snabbt som de sagt. Följde upp med en avstämning via mejl efter ca en vecka så verkar måna om sina kunder.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

F-gas Certifikat
F-gas Certifikat

Ett F-gas certifikat ger behörighet för kylarbeten som omfattas av den svenska köldmedieförordningen och gällande EU-förordningar. För ingrepp, installation och service i system med f-gaser (köldmedier) krävs ett personligt certifikat.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000