Emis Fastighetsservice i Skåne AB logo

Emis Fastighetsservice i Skåne AB

Emis Fastighetsservice i Skåne AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Emran Emilio Sadiki

+46728544402

Adress

null null

Teknisk förvaltning – för ett långsiktigt och hållbart boende!

Vi är ett företag med års erfarenhet och sätter kunden i fokus.

Med en teknisk förvaltare från Emis Fastighetsservice, har du en personlig expert som tar hand om det övergripande ansvaret för fastigheten och som tar fram bra underlag och struktur när ni ska fatta viktiga beslut. Ni i styrelsen kan frigöra tid och lämna över skötsel och underhåll till ett professionellt team. Den tekniska förvaltaren är er huvudkontakt för husets långsiktiga planering och skötsel, tillsammans sätter ni rätt nivå på underhållet beroende på hur behoven ser ut i er förening. Det finns mycket i en fastighet som kräver löpande tillsyn, underhåll och ett par extra vakande ögon. Med fastighetsskötsel från Emis Fastighetsservice håller ni fastigheten i toppskick genom regelbundna ronderingar, daglig drift och tät kontroll av statusen här och nu. En fastighetsskötare som känner er och ert hus kan snabbt avhjälpa akuta fel och ge er kompetent service. Vi har ett brett utbud av tjänster på Emis Fastighetsservice som både underhåller och höjer värdet på er fastighet.

Även utemiljön är en viktig del av fastigheten. Vi erbjuder mark- och trädgårdsskötsel; tar hand om gräsmattor, rabatter, buskar, gångar, lekplatser och parkeringsytor m.m. Precis som vi åtgärdar kärvande dörrar och byter glödlampor inne, ser vi till att utemiljön är välskött, säker och tillgänglig, precis som vi är - vi finns här med det du behöver när du behöver det.

Lokalvård, trappstädning och fönsterputs i bostadsrättsföreningar

En välvårdad och ren fastighet gör mycket för intrycket, dessutom minskar det slitaget. Vi på Emis Fastighetsservice erbjuder en rad tjänster inom lokalvård som hjälper din bostadsrättsförening att hålla rent i era gemensamma utrymmen.

Trappstädning i brf

Trapphuset i en fastighet behöver som standard städas en gång i veckan under november till april och varannan vecka maj till oktober. Årstid och hur många människor som passerar kan såklart påverka behovet.

I en trappstädning ingår vanligtvis:

Sopning av golv

Moppning av golv

Dammtorkning

Avtorkning av ytor

Avfläckning av väggar

Skakning av entrématta

Produkterna vi använder är alltid anpassade efter era utskikt och vi eftersträvar alltid minimal miljöpåverkan.

Vi erbjuder trappstädning i Helsingborg, Malmö, Lund och Landskrona.

Vårt mål är att alla utförda jobb resulterar i en nöjd kund som rekommenderar vårt företag till andra. Vi siktar alltid på att göra ett kvalitetsarbete som kommer att hålla i många år.