Elvings Brunnsborrning AB

4.8 (5)
Kontaktperson

+46709347200

Adress

Eklanda Rikastigen 2

44794 Vårgårda

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

AB Elvings Brunnsborrning är ett familjeföretag som startade 1949. Nu håller 3:e generationen i spakarna och 4:e är på tillväxt. Brunnsborrning efter vatten är vår specialitet men vi borrar också brunnar för bergvärme. Vi installerar pumpar och monterar även filteranläggningar för rening av vatten. Vi byter gamla pumpar och renspolar borrade brunnar. Kapacitetsökning av borrade brunnar utför vi också. Vi har en modern maskinpark och duktiga medarbetare. Kostnadsfria hembesök för besiktning gör vi alltid och lämnar därefter en offert. Vi tillhör branschorganisationen AVANTI och är certifierade.

review-person
Lars
Brunnsborrning i Nossebro, Essunga
2023-02-20

Kunniga, trevliga snbba. rekommenderas varmt.

review-person
Mament
Brunnsborrning i Angered, Göteborg
2021-10-26

Jag rekommenderar Elvings Brunnsborrning AB. Verkligen är jag överraskad på deras arbete. Mycket professionalt job man känner sig trygg när de jobbar.

review-person
Christerl
Brunnsborrning i Töllsjö, Bollebygd
2018-09-23

Snabbt svar på förfrågan. Personlig möte på platsen. Professionell och tydlig genomgång av arbetet i samband med träffen. Mycket duktig och trevlig personal. Pumpsystemet arbetar suveränt bra. Rekommenderar tveklöst Elvings Brunnsborrning!!!

review-person
Baback
Brunnsborrning i Hällingsjö, Mark
2018-09-17

Innan de lämnade offert så var de hos mig och kollade och förklarade exakt vad som ska göras. Arbetet utfördes innan planerad tid, vilket fungerade jätte bra oss

review-person
Lillemor
Brunnsborrning för vatten i Mark
2018-08-17

Snabbt och väl utfört arbete.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.