Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

Said
Kontaktperson
Said
08-559 218 99
Adress
Söderhagsvägen 21
136 49  Vega

Företagsbeskrivning

Varmt välkommen till Eliz / Vegatown Flytt&Städ

Vilka är vi?

Vegatown är ett familjeföretag som gör din vardag mycket enklare genom att städa eller flytta åt dig så att du kan prioritera annat. Vi erbjuder flytthjälp och städtjänster till privatpersoner, företagare och organisationer. Vår personal utför kvalitets städning med noggrannhet för att hålla kundens hem/arbetsplats ren, funktionell och trivsam. Våra personal är utbildade och har kollektivavtal, även i övrigt följer vi naturligtvis all gällande lagstiftning om arbetstid, arbetsmiljö mm. Vegatown har såklart F-skattsedel, yrkestrafik tillstånd och ansvarsförsäkring. Vi jobbar med kvalitet och lämnar alltid därför nöjd-kund-garanti på arbeten som vi utför.

Varför är kunderna nöjda med oss?

Det beror på våra medarbetare som gör ett fantastiskt jobb och alltid har ett leende på läpparna. De gör alltid det lilla extra och ställer alltid upp om kunden har några önskemål.

Varför är medarbetarna nöjda med oss?

Vi följer kollektivavtalet, erbjuder de försäkring, en bra arbetsmiljö och vi tar hand om de genom att erbjuda avtalsenliga löner och anställningsvillkor. De får alltid utbildning och praktik innan de börjar jobba hos oss. Vi har månadsmöten tillsammans med alla våra medarbetare och går igenom förbättringsförslagen, för att hela tiden utvecklas och bli bättre som företag.

Vi tycker att alla punkter bär upp varandra, så länge medarbetarna trivs med sin anställning på jobbet resulterar i sin tur till att de jobbar mycket bättre, det i sin tur ger mycket fler nöjda kunder, det är cirkel som vi ständigt strävar efter att hålla igång och bli ännu bättre på.

Städnings tjänster

• Hemstädning
• Flyttstädning
• Storstädning
• Fönsterputs
• Kontorsstädning
• Lokalstädning

Våra medarbetare som jobbar med städning är till skillnad från vanliga städfirmor extra noggranna och rengör även alla ytor som inte vanligtvis berörs av vanlig veckostädning, till exempel under kylskåpet och i golvbrunnen i badrummet. Detta för att er lägenhet ska vara i toppskick när den lämnas över.

Flytt tjänster

• Flytthjälp
• Bärhjälp
• Pianoflytt
• Packning
• Nedmontering
• Bortforsling
• Lånekartonger

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning – du väljer själv vilka flytt tjänster du vill ha till din flytt och hur omfattande det ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver med din flytt, står vi till tjänsten med allt från säkerhetspackning och trygg transport av dina ägodelar, till uppackning och en fläckfri flyttstädning.

Vad gör ni i samband med Covid-19 och har ni vaccinationskrav på er anställda?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Vi har inget vaccinationskrav på våra anställda då det inte är lagligt att tvinga en anställd att vaccinera sig. Vi har inte heller möjlighet att spara hälsouppgifter om en anställd, som exempelvis om det har vaccinerat sig, då det är ett brott mot dataskyddsförordningen GDPR. Därför önskar vi att våra kunder inte rådfrågar kring vaccination av våra anställda med hänsyn till de anställdas integritet.

Anlita rätt firma från början så slipper du massa krångel senare! Vi ser fram emot att stå till tjänst för dig.

Vänliga Hälsningar

Eliz / Vegatown Flytt&Städ

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Flyttstädning 73 kvm i Stockholm


Flytthjälp, flyttstädning 120 kvm i Handen, Haninge

Grymt arbete!! Så duktiga personal och noggranna gällande städningen.
Flytten gick väldigt smidigt och proffsigt.
Kommer definitivt välja er när det är dags igen ?? Rekommenderas starkt!

Flyttstädning 79 kvm i Älvsjö, Stockholm

Bokade flyttstäd av 79 kvadrat lägenhet och valde Eliz AB/Vegatown Flytt&Städ då priset var bra och de fått en hel del bra recensioner.

Kontakten med företaget var lite virrig. Personen som jag först skrev till och som skickade offerten slutade svara efter ett tag då jag frågade vad flytthjälp skulle kosta. Så då blev det en annan flytthjälpsfirma.

Själva städningen var väldigt dåligt utförd. Jag har ca 10 bilder på hur dåligt det var. Golvbrunn smutsig, kyl och frys hade inte dragits bort och städats under och ovanpå (när jag nämnde detta sa dom att dom kan göra det om man flyttar på detta själv vilket det inte stod något om). Ventilation inte rengjord, smutsigt bakom toaletten, knoppar på spis inte rengjorda, balkong hade dom missat, frysen halvt avfrostad etc etc.

Det enda positiva var att killen som gjorde fönterputs hade gjort det fint och att dom, när jag påpekade felen, kunde komma in samma dag och åtgärda. Dock verkade de tycka att det var jag som var för noga. "Det där kollar dom inte på" var svaret om att golvbrunnen inte var ordentligt rengjord. Städerskan som städat och fick komma tillbaka för att fixa felen verkade inte tycka att det var dåligt gjort. När jag kom tillbaka och kontrollerade efter åtgärderna såg det bra ut. Dock var det undermåliga avfrostandet av frysen ett jobb som jag fick göra själv till sen kväll.

Jag ger en tvåa i betyg enbart för att dom kom in snabbt samma dag och rättade till. Själva städningen som utfördes först skulle ev fått 0,5 stjärnor . /Mats

Flyttstädning 68 kvm i Hägersten, Stockholm


Hemstädning 180 kvm en gång i veckan i Stockholm


Flytthjälp 106 kvm i Stockholm

Inget med tider har fungerat, alla gånger vi bestämt tid tex för att lämna och hämta kartonger, har det inte blivit den tid som sagts utan förskjutits i timmar mot det vi bestämt. Men tillslut händer det efter upprepad kontakt.
Själva flytten, när den väl startade 2,5 h försenad, fungerade fint. Och killarna kämpade hårt och länge!
Hej Nina!
Vi vill först börja med att be hemskt mycket om ursäkt för att det blev så mycket krångel med tiderna och sedan vill vi också förklara varför det blev som det blev.

Det är såklart ingen ursäkt men vi tycker att du som kund ändå förtjänar en förklaring till varför det blev så, vi är väldigt glada att flytten iallafall gick bra och vi kommer även göra en kompensation på 300kr, det får bli som ett litet plåster på såre.

Vi var väldigt dåligt bemannade under just den persioden och har även en annan kund som också är missnöjd med tiderna, vi jobbar alltid med kvalitet och har tidigare aldrig varit såhär dåligt bemnnade på en och samma gång, då flera av våra personal blev sjuka samtidigt och därför gjorde vi det bästa av situationen.

Allt gott!

Vänliga hälsningar
Eliz / Vegatown Flytt & Städ
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2022-04-05


Flytthjälp 125 kvm i Stockholm

Dagen jag hade bokat för packning så kom ingen och jag hörde inget ifrån företaget. Ringde upp och frågade vart personalen var och fick som svar att jag skulle få återkoppling asap. Fick ringa igen efter 1 timme för att få ett svar. Personalen skulle ha kommit mellan 09:00-10:00 men kom efter 13:00. Trevlig personal men inte vana att packa. Dag 2 (ändrades den inbokade tiden vilket jag okejade) skulle allt flyttas och magasineras och jag skulle få hjälp att packa det sista. Personalen packade 2 kartonger resten fick jag packa själv.
Dagen vi skulle flytta in i den nya lägenheten ändrades tiden igen vilket jag okejade än en gång men sen kom de en annan tid trots detta.
Är inte nöjd pga allt strul och inte nöjd med kommunikationen och inte nöjd med att jag inte fick det jag beställt.
Hej Daniela!
Vi ber hemskt mycket om ursäkt för att det blev så många tids ändringar och har såklart fullt förståelse för det men däremot gick flytten väldigt bra vilket är något positivt i det här.

Vänliga hälsningar
Eliz / Vegatown Flytt & Städ
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2022-04-05


Flytthjälp & flyttstädning 77 kvm i Farsta, Stockholm

Beställde flytthjälp och flyttstädning, det funkade utan problem. Den nya hyresgästen har inte flyttat in i den gamla lägenheten, men med garantin är jag inte orolig. Blir det någon anmärkning vet jag att det blir åtgärdat. Flytten gick bra, men flyttkillarna visste inte att det var tre trappor utan hiss när de kom fram. Jag skrev det både i förfrågan och i mail, men man missade att föra det vidare. Tyckte synd om killarna men de kämpade tappert. All heder åt dem! Jag rekommenderar Elize AB och kan tänka mig att anlita dem igen!

Flyttstädning 93 kvm i Sollentuna

Bra utfört arbete. Hade en liten anmärkning och dom kom tillbaka och löste det på en gång. Rekommenderas!

Flytthjälp 190 kvm i Älvsjö, Stockholm

Mycket bra bemötande och jobb. De plastade in alla stora saker för att undvika skador. Vi är mycket nöjda med flytthjälpen. Bra pris

Flytthjälp 45 kvm i Solna


Flyttstädning 82 kvm i Hägersten, Stockholm


Flyttstädning 90kvm i Handen, Haninge

Väldigt smidiga och lyhörda. Flyttsädningen blev perfekt, varken jag eller köparna hade något att anmärka på. Rekommenderas!

Flyttstädning 81 kvm i Vaxholm

De svarade på meddelanden och i telefon, anpassade sig efter våra önskemål och städningen var väldigt väl utförd!

Hemstädning 60 kvm i Vendelsö, Haninge

Väldigt nöjd med städningen & personalen, stort tack!

Flyttstädning 63 kvm i Stockholm


Flyttstädning 114 kvm i Solna

Jättefint städat, trevlig personal. Kan varmt rekommenderas

Hemstädning 70 kvm i Södertälje

Tusen, tusen tack för den jättefina städningen av vår lägenhet inför min 75-årsdag!!!
Jag är både nöjd och glad och hade aldrig klarat av, att göra så fint inför mitt kalas.
Stort tack till de två kvinnor, som var här och gjorde såå fint. De båda är guld värda.
Jag kommer, att anlita dem igen.
Marie-Louise Lindh
Södertälje

Hemstädning 85 kvm varannan vecka i Södertälje

Vi har haft bra samtal med firman

Flyttstädning 101 kvm i Sollentuna

Vi anlitade dem för flyttstädning i Sollentuna och var väldigt nöjda. Vi hade bra kontakt innan och efter och de som flyttade in blev nöjda med städningen.

Flyttstädning 72 kvm i Vendelsö, Haninge

Denna firma var suverän! Trevlig personal och väldigt väldigt bra flyttstäd! Flytthjälpen var toppen det med och de hanterade våra möbler varsamt då de plastade in ALLT. Vi är mycket nöjda med denna flyttfirma och vi kommer att anlita dem igen när vi flyttar nästa gång!

Flyttstädning 94 kvm i Täby

Vi är jättenöjda med flyttstädningen vi beställde. Bra och flexibel service. Mycket prisvärt! Familjen Vestberg

Flyttstädning 46 kvm i Huddinge

Super duktiga och professionella. Vi fick hjälp utav Firuze som gjort jobbet galant. Kommer anlita för vanlig hemstäd också framöver.

Hemstädning 50 kvm en gång i månaden i Kungsängen, Upplands-Bro

Jag var mestadels nöjd med tjejens städning, men individer ansvariga för kundkontakt har misslyckats läsa vad jag efterfrågade.

- Jag bad att dem skulle komma med eget material, kom tomhänta.
- Jag sa att jag äger en hund som kommer vara i lägenheten, dem skickade tjejen som var livrädd för hunden.
- Inget avtal skrevs, då "chefen" blev sjuk. Ingen meddelade mig om det, så det kom en tjej med bristfällig engelska och det tog ett tag att reda ut vad hon ska göra enligt överenskommelsen.

Det blev helt okej besök till slut, men tack enbart vare städerskan....

Flyttstädning 99 kvm i Solna

Jättebra service, jag är mycket nöjd med resultatet, tack för allt!

Flyttstädning 43 kvm i Stockholm

Allting sköttes till vår belåtenhet. Personalen är oerhört duktiga och tillmötesgående och lägenheten vart skinande rent. Rekommenderas varmt.

Flyttstädning 107 kvm i Nynäshamn

Vi var nöjda men fick nedslag på städningen av hyresvärden. Kontaktade städfirman som kom åt åtgärdade nedslagen. Bra service och god kommunikation!

Flyttstädning 47 kvm i Tyresö

Är mycket nöjd med städningen blev rent och fint. Arbetet utfördes snabbt och bra. Kan rekommendera dem för sitt trevliga bemötande och bra utfört arbete. Vänligen Rose

Flyttstädning 65 kvm i Stockholm

Är mycket nöjd! Flyttstädningen gick supersmidigt och det blev väldigt rent. Punktliga, prisvärda och duktiga!

Hemstädning 55 kvm i Bromma, Stockholm

Totalt värdelösa, skulle vara klara ute ur lägenheten kl 3 som avtalat. Mäklaren fick snabbstäda själv inför visning efter deras katastrofala insatts

Flyttstädning 36 kvm i Stockholm

Är helnöjd med flyttstädningen! 👍

Flyttstädning 90 kvm i Älvsjö, Stockholm

Kanon jobb

Flyttstädning 52kvm i Stockholm

Skinande rent och väldigt noggrant utförd städning till min fulla belåtenhet. Trevlig och tillmötesgående kontakt.

Flyttstädning 30 kvm i Farsta, Stockholm

Bra kommunikation

Flyttstädning 43 kvm i Stockholm

Strålande arbete!

Storstädning 140 kvm i Sollentuna

Noggranna, duktiga och proffsiga!
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Flyttstädning 20 kvm i Sundbyberg

Städningen var mycket bra
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Flyttstädning 62 kvm i Södertälje

Väldigt bra städat. Och flytten gick väldigt bra. Så ska du flytta så anlita detta företag.
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Flyttstädning 55 kvm i Tyresö

Mycket nöjd och rekommenderar verkligen.
Noggranna, duktiga och trevliga!
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Flyttstädning 44 kvm i Rönninge, Salem

Supernöjd med städningen och kontakten innan.
Kan rekommendera dom starkt.
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Dödsbostädning 40 kvm i Solna

Mycket noggrant och bra städat. Rekommenderas verkligen.
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Flyttstädning 27 kvm i Bandhagen, Stockholm

Smidigt och prisvärd städfirma. Gjorde mitt hem renare än någonsin! Rekommenderar starkt!
Supertack för det fina omdömet :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-04-08


Hemstädning 110 kvm i Järfälla

Fantastiskt bra och noggrant städat av ett hushåll på två plan. Smidigt och ett fantastiskt bemötande.
Supertack för det fina omdömet :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-04-08


Flyttstädning 78 kvm i Norsborg, Botkyrka

Vi anlitade Vegatown för ett flyttstäd hos oss. Professionellt bemötande och tillgängliga. Vi blev nöjda med resultatet.
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Hemstädning 96 kvm i Bandhagen, Stockholm

Mycket nöjd med städningen. Rekommenderar verkligen detta bolag.
Supertack för det fina omdömet :
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2021-05-11


Flyttstädning 60 kvm i Stockholm

Otroligt nöjd! Skinande rent och bättre resultat än vad jag har erfarit från andra firmor!

Flyttstädning 79 kvm i Tumba, Botkyrka

Otroligt trevlig personal som jobbar hårt för att göra kunden nöjd! Även snabb respons och mycket prisvärt!
Tack snälla Sandra!
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-09-04


Flyttstädning 104 kvm i Gustavsberg, Värmdö

Väldigt nöjd, bra service och otroligt trevlig personal..
Tack snälla Michael!
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-09-04


Flyttstädning 84 kvm i Åkersberga, Österåker

Prisvärt och väl utfört! Anlitar mer än gärna Vegatown igen!!
Supertack för det fina omdömet :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-08-17


Flyttstädning 31 kvm i Årsta Havsbad, Haninge

Tack för noggrann utförd flyttstädning.
Kommer att rekommendera er till mina bekanta om tillfälle ges.
Tack snälla för det fina omdömet :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-08-17


Byggstädning 67 kvm i Farsta, Stockholm

Flexibla och utförde städningen såsom avtalat. Hade en punkt att klaga på det fixade dom morgonen efter

Hemstädning 70 kvm i Vega, Haninge

Allt var jättebra🙂👍

Flyttstädning 66 kvm i Brandbergen, Haninge

Bästa städföretaget jag har varit i kontakt med.
Trodde aldrig de skulle få varken fönster eller ugnen ren men tji fick jag.

Rekommenderas Starkt!!

Flyttstädning 110 kvm i Sollentuna

Flexibel med tider då vi behövde flyttstädning ganska hastigt. Ugnen blev sprillans ny vilket jag trodde skulle vara omöjligt. Har små barn och väggarna blev helt fläck fria. Och väldigt rent i allmänt in och utvändigt. Mycket prisvärt! Rek starkt!

Flyttstädning 95 kvm i Älvsjö, Stockholm

Vegatown var väldigt flexibla och anpassade sig till de tiderna jag kunde vilket var jätte bra. Huset blev jätte rent och personalen var jättetrevliga. Det som var jättebra med vegatown var inte bara att de storstädade utan att de också fokuserade på små detaljer och att de städade små saker så att allt såg nästan nytt ut. Rekommenderar starkt. Super nöjd! 👍👏

Flyttstädning 60 kvm i Handen, Haninge

Perfekt, kristal rent. De är smidiga att hålla kontaktet med. Jag rekommenderar Vega Town starkt!
Jättesnäll, snabb, effektiv service, som känns redan vid nyckellämning.
Tack så mycket igen och igen!
😊

Flyttstädning 54 kvm i Hägersten, Stockholm

Superbra städat! Trevlig personal.
Tack snälla Lovisa :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 67kvm i Vaxholm, Värmdö

Snabb och smidig bokning, bra utförd flyttstädning i ett fritidshus med lite speciella förutsättningar (bl a mycket saker kvar). Tack för bra jobb!
Tack snälla för det fina omdömet :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 26 kvm i Stockholm

Behövde akut städning en söndag och de kom och hämtade nyckeln samma dag och städade morgonen därpå. Trevligt bemötande och fint städat!
Tack, det gäller att vara flexibel :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 38 kvm i Gustavsberg, Värmdö

Jah är extremt nöjd med flyttstädningen som utfördes av Vegatown! Snabb respons, utmärkt bemötande och skinande rent slutförande!
Vegatown rekommenderas starkt!
Supertack för det fina omdömet :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 100kvm i Bandhagen, Stockholm

Kristall rent ,snabbt utan krångel och bra pris.
Tack VEGATOWN städ & bygg , Jag är nöjd med flyttstädningen som gjordes av VEGATOWN och rekommenderas värmt.
Mvh
Bashir
Tack :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Hemstädning 60 kvm i Farsta, Stockholm

Mycket bra städning
Tack snälla:)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 120kvm i Vällingby, Stockholm

Great service at an unbeatable price. I totally recommend. They were really flexible and provided a great service.
Thank you :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 47 kvm i Hägersten, Stockholm

Väldigt prisvärt och bra genomförd flyttstädning. Varken jag eller de nya ägarna hittade något att anmärka på.
Supertack, hoppas på flera fina samarbeten :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 84 kvm i Brandbergen, Haninge

Mycket bra kommunikation och väl utfört jobb. Varmt rekommenderar Vegatown till mina nära och alla som läser detta meddelandet. Stort tack Vegatown.
Tack snälla, det betyder för mycket :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Löpande Hemstädning 105 kvm i Huddinge

Mycket nöjd. Så härligt att komma hem till ett rent hem. Mycket god service och flexibla när det behövs. Rekommenderas.
Va kul att höra! Tack Nathalie. Vi hoppas på att kunna få hjälpa dig framöver :)
Eliz AB / Vegatown Flytt&Städ

2020-06-18


Flyttstädning 93 kvm i Skogås, Huddinge

Har beställt flyttstäd av Vegatown och blev supernöjd då städningen gjordes professionell och utan anmärkning. Tack Vegatown Städ & Bygg.

Storstädning 139 kvm i Saltsjöbaden, Nacka

Tack för allt det var fantastiskt bra jag är mycket nöjd. 👌👍

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Jakobi Bashir 0739483495

Kristall rent ,snabbt utan krångel och bra pris.
Tack VEGATOWN städ & bygg , Jag är nöjd med flyttstädningen som gjordes av VEGATOWN och rekommenderas värmt.
Mvh
Bashir


Khaled Lachin

Har beställt flyttstäd av Vegatown och blev supernöjd då städningen gjordes professionell och utan anmärkning. Tack Vegatown Städ & Bygg.


Nathalie

Mycket nöjd. Så härligt att komma hem till ett rent hem. Mycket god service och flexibla när det behövs. Rekommenderas.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Folksam*
Beloppsbegränsning: 500 000*
*Företagets egna uppgifter.


Yrkestrafiktillstånd

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.