Eliz / Vegatown Flytt & Städ logo

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

4.6 (125)
Eliz / Vegatown Flytt & Städ - Kontaktperson
Kontaktperson

Said

+46855921899

Adress

Söderhagsvägen 21

13649 Vega

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Varmt välkommen till Eliz / Vegatown Flytt & Städ

Vilka är vi?

Vegatown är ett familjeföretag som gör din vardag mycket enklare genom att städa eller flytta åt dig så att du kan prioritera annat. Vi erbjuder flytthjälp och städtjänster till privatpersoner, företagare och organisationer. Vår personal utför kvalitets städning med noggrannhet för att hålla kundens hem/arbetsplats ren, funktionell och trivsam. Våra personal är utbildade och har kollektivavtal, även i övrigt följer vi naturligtvis all gällande lagstiftning om arbetstid, arbetsmiljö mm. Vegatown har såklart F-skattsedel, yrkestrafik tillstånd och ansvarsförsäkring. Vi jobbar med kvalitet och lämnar alltid därför nöjd-kund-garanti på arbeten som vi utför.

Varför är kunderna nöjda med oss?

Det beror på våra medarbetare som gör ett fantastiskt jobb och alltid har ett leende på läpparna. De gör alltid det lilla extra och ställer alltid upp om kunden har några önskemål.

Varför är medarbetarna nöjda med oss?

Vi följer kollektivavtalet, erbjuder de försäkring, en bra arbetsmiljö och vi tar hand om de genom att erbjuda avtalsenliga löner och anställningsvillkor. De får alltid utbildning och praktik innan de börjar jobba hos oss. Vi har månadsmöten tillsammans med alla våra medarbetare och går igenom förbättringsförslagen, för att hela tiden utvecklas och bli bättre som företag.

Vi tycker att alla punkter bär upp varandra, så länge medarbetarna trivs med sin anställning på jobbet resulterar i sin tur till att de jobbar mycket bättre, det i sin tur ger mycket fler nöjda kunder, det är cirkel som vi ständigt strävar efter att hålla igång och bli ännu bättre på.

Städnings tjänster

  • Hemstädning

  • Flyttstädning

  • Storstädning

  • Fönsterputs

  • Kontorsstädning

  • Lokalstädning

Våra medarbetare som jobbar med städning är till skillnad från vanliga städfirmor extra noggranna och rengör även alla ytor som inte vanligtvis berörs av vanlig veckostädning, till exempel under kylskåpet och i golvbrunnen i badrummet. Detta för att er lägenhet ska vara i toppskick när den lämnas över.

Flytt tjänster

• Flytthjälp • Bärhjälp • Pianoflytt • Packning • Nedmontering • Bortforsling • Lånekartonger

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning – du väljer själv vilka flytt tjänster du vill ha till din flytt och hur omfattande det ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver med din flytt, står vi till tjänsten med allt från säkerhetspackning och trygg transport av dina ägodelar, till uppackning och en fläckfri flyttstädning.

Vad gör ni i samband med Covid-19 och har ni vaccinationskrav på er anställda?

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Vi har inget vaccinationskrav på våra anställda då det inte är lagligt att tvinga en anställd att vaccinera sig. Vi har inte heller möjlighet att spara hälsouppgifter om en anställd, som exempelvis om det har vaccinerat sig, då det är ett brott mot dataskyddsförordningen GDPR. Därför önskar vi att våra kunder inte rådfrågar kring vaccination av våra anställda med hänsyn till de anställdas integritet.

Anlita rätt firma från början så slipper du massa krångel senare! Vi ser fram emot att stå till tjänst för dig.

Vänliga Hälsningar

Eliz / Vegatown Flytt & Städ

review-person
Michael
Flytthjälp 102 kvm i Täby
2024-03-01

Jag anlitade Eliz Flytt och Städ för en flytt från en 102 kvadratmeter stor lägenhet till en villa, och jag är mycket nöjd med deras arbete. De gav oss en tydlig och konkurrenskraftig offert från början, där alla kostnader och det som ingick var förklarat, och om det skulle behövas en extra körning fick vi ett klart pris för det. De levererade flyttkartonger i god tid innan flytten, så att vi kunde börja packa på ett tidigt stadium, vilket var till stor hjälp för oss. Under själva flytten slet de i tio timmar och kunde flytta oss inom samma antal körningar som angavs i offerten. De var lätta att arbeta med och tillmötesgående under hela flyttstadiet. När det gällde flyttstädningen av lägenheten efter flytten, levererade de ett bra jobb. Det var enbart två små detaljer som missades, men det var inget problem att påpeka detta till dem och de kom tillbaka snabbt för att åtgärda det, vilket resulterade i ett toppresultat. Jag rekommenderar gärna Eliz Flytt och Städ för deras pålitliga och professionella service.

review-person
Ingela
Flytthjälp 76 kvm i Hässelby, Stockholm
2024-02-22

review-person
Cecilia
Flytthjälp 65kvm i Vällingby, Stockholm
2024-01-30

Professionella och trevliga, väldigt lösningsorienterade. Det uppstod några oförutsägbara problem men de löste allt snabbt och kunnigt. Det var lätt att få kontakt med ansvariga chefer vid behov och vi fick ett tryggt och positivt bemötande från övriga personalen.

review-person
Sofie
Flytthjälp 66 kvm i Nacka
2024-01-22

review-person
Selim
Flyttstädning 93 kvm i Stockholm
2024-01-18

review-person
Katrin
Flytthjälp 79 kvm i Bagarmossen, Stockholm till Skellefteå
2024-01-08

review-person
Aje
Flyttstädning 91kvm i Värmdö
2024-01-05

review-person
Karolina
Flytthjälp & flyttstädning 52 kvm i Bromma, Stockholm
2024-01-01

review-person
rimsha
Flytthjälp 34 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-12-27

Var snabba pa att svara och komma overens om tid och dag. Flytt grabbarna var snabba, kom pa tid och gjorde ett fint och snabb jobb. Dom gjorde hela flytten med ett gott humor som fick mig att inte kanna flytt stressen alls och var super trevliga fina personer! :)

review-person
Mikael
Flytthjälp 123 kvm i Jordbro, Haninge
2023-12-25

Trevligt bemötande av både säljare som flyttkillar. Bästa priset av alla som offererade. Emballerade dessutom möbler vid flytten. Fantastiskt för det priset. Flytt från Sthlm till Älmhult.

review-person
Ludvig
Flyttstädning 53 kvm i Sundbyberg
2023-12-18

Proffsigt bemötande vid tidsbokning. Städning gjordes utan anmärkningar och i utsatt tid. Perfekt genomfört från början till slut.

review-person
Ida
Flytthjälp 40 kvm i Skärholmen, Stockholm
2023-12-18

Jättenöjd! Väldigt noggranna och effektiva med allt. Bra kommunikation och tillmötesgående med önskemål. Tack för en smidig flytt. Kan gärna rekommendera denna flyttfirma!

review-person
Nina
Flytthjälp 35 kvm i Älta, Nacka
2023-12-16

Snabb, pålitliga och vänliga!

review-person
Vigdis
Flytthjälp & flyttstädning 80 kvm i Mölnbo, Södertälje
2023-12-04

Trivelig personale. Effektive og lösningsorienterte

review-person
Mohammed
Flytthjälp 78 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-11-12

review-person
Ulrika
Flytthjälp 100 kvm i Älvsjö, Stockholm
2023-11-12

allt gick smidigt och höll tidplanen.

review-person
Linda
Flytthjälp 130 kvm i Djurhamn, Värmdö
2023-11-11

Bra killar som var noggranna och duktiga. Var lite strul med tiden då det blivit en miss men det ordnades upp snabbt och efter det flöt allt på super bra.

review-person
Hanna
Flyttstädning 62 kvm i Solna
2023-11-10

Mycket professionella, arbetade effektivt och hanterade mina saker vid flytten med varsamhet. Hade ett gott bemötande och en positiv och glad inställning, kan varmt rekommendera!

review-person
Michelle
Flytthjälp 58 kvm i Åkersberga, Österåker
2023-10-27

Var 1 timmer försenade på flyttdagen och körde till fel adress. Killarna som kom var väldigt trevliga men helt oförberedda och hade inga verktyg med sig eller filtar. kommer nog inte anlitat firma igen.

review-person
Rosa
Flytthjälp & flyttstädning 68 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-10-22

review-person
Mirjam
Flytthjälp 100 kvm i Stockholm
2023-10-18

Allt från förberedelser, själva flytten och uppföljningen kändes väldigt tryggt och proffsigt. Rekommenderas verkligen! Snabba att svara och följa upp.

review-person
Anna
Flytthjälp 150 kvm i Enskede, Stockholm
2023-10-07

Vilken flytt! Så tacksam. Smidigt, lättillgängliga, hjälpsamma och otroligt effektiva. Alla möbler kom fram hela och ordentligt paketerade. Vi tog även hjälp med packning av vårt kök vilket var hur bra och skönt som helst. Kommer aldrig anlita någon annan firma. Så nöjda!

review-person
Riki
Hemstädning 170 kvm varannan vecka i Vendelsö, Haninge
2023-09-29

Otroligt noggrant och tillmötesgående. Bra kundservice

review-person
Sara
Flytthjälp 108 kvm i Stockholm
2023-09-27

Tack för en fantastisk flytthjälp i lördags. Jag är så otroligt nöjd med den service vi fick. Att flytta en lördag var inget problem för Eliz, de dök upp på utsatt tid och var ordentligt förberedda. De hade också med egen plast och material för att skydda våra möbler och var försiktiga med allt som bars ner. Det var ett stort bohag som skulle flyttas men de var positiva och hjälpsamma under hela dagen, trots att det blev ett väldigt långt arbetspass för dem. Jag kan varmt rekommendera Eliz vidare! Sara

review-person
Gaston
Flyttstädning 80 kvm i Farsta, Stockholm
2023-09-19

review-person
Viktor
Flytthjälp 65 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-09-13

Otroligt prisvärt! Snabba, trevliga och noggranna.

review-person
Per
Flytthjälp 100 kvm i Bromma, Stockholm
2023-09-11

Väldigt duktiga, varsamma och mycket prisvärda! Ger dem mina varmaste rekommendationer!

review-person
Johanna
Flyttstädning 39 kvm i Stockholm
2023-09-09

review-person
Gina
Flytthjälp 54 kvm i Bromma, Stockholm
2023-09-08

Otroligt proffsiga och lätta att ha och göra med. Jag tog helhetspaket så som packning av lägenhet, flytt och flyttstäd. Prisvärda och seriösa, kan varmt rekommendera dessa!

review-person
Svetlana
Flytthjälp 98 kvm i Skogås, Huddinge
2023-08-14

Mycket trevlig och flexibel personal som jobbade hårt! Ni räddade verkligen oss. Stort tack!

review-person
Sebastian
Flytthjälp 94 kvm i Stockholm
2023-08-03

review-person
Marianne
Flyttstädning 134 kvm i Sigtuna
2023-07-18

Bra offer

review-person
Tony
Flytthjälp 74 kvm i Skärholmen, Stockholm
2023-07-06

Denna firma höll allt dom lovat och lite till. Riktigt bra och trevliga killar. Rekommenderas !!

review-person
Petros
Flytthjälp 55 kvm i Täby
2023-06-30

Rekommenderas starkt! Jag beställde flytthjälp samt städning. Allting gick smidigt och genomfördes med hög kvalitet. Flyttgubbar och städare var trevliga och noga med att göra sitt jobb bra och effektivt. Skulle gärna anlita dem igen vid eventuell flytt.

review-person
Caroline
Hemstädning 104 varannan vecka i Nynäshamn
2023-06-29

De skickade faktura med någon annans personnummer. Vid kontakt har de enbart svarat om mannen hört av sig och ignorerat mig. Väldigt besviken då vid den första kontakten gav känslan av nära kommunikation.

review-person
Kwestan
Löpande hemstädning 160 kvm i Nacka
2023-06-18

Bra kommunikation. Perfekt jobb

review-person
Lukas
Flytthjälp & Flyttstädning 84 kvm i Bromma, Stockholm
2023-06-11

Jättefin flytthjälp, MEN när de flyttstädade orsakade de vattenskada i parketten efter dåligt utförd avfrostning av frysen. Detta resulterade i en dyr faktura från Fastighetbolaget. Eliz AB tyckte denna var för dyr för att betala och slutade sen svara oss. Så den här flytten med städning vart dubbel så dyr för oss. Rekommenderas inte.

review-person
Ida
Flytthjälp 70 kvm i Sundbyberg
2023-06-07

Jag hade hjälp av Eliz AB med flytt och städ och är så otroligt nöjd! Flytten gick vädigt smidigt och dom kom med två bilar vilket rymde hela mitt bohag. Dom var 10 minuter tidiga och började direkt planera vad dom skulle börja med att flytta. Jag flyttade från en lägenhet 1tr upp utan hiss till en lägenhet 3tr utan hiss och dom som bar allt ner och upp var så otroligt snabba och glada hela tiden. Det gjorde hela flytten mycket enklare för oss när alla var glada, trevliga och även effektiva och duktiga. Dom använde även skyddande filtar på exempelvis tv och extra ömtåliga möbler och plastade även in nästan alla möbler. Städningen var toppen och min kille har bokat samma företag för sitt flyttstäd och jag har precis mejlat företaget om att boka storstäd i min nya lägenhet, så bra betyg då vi vill fortsätta anlita detta företag! /Ida

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2023-06-26

Hej Ida! Tusen tack för din fina omdöme och vi står alltid till tjänst. :)

review-person
Michael
Flytthjälp 80 kvm i Huddinge
2023-05-26

Jobbade snabbt och effektivt. Är mycket nöjd med dem

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2023-06-26

Tack så mycket för det fina omdömet!

review-person
Meti
Flytthjälp 90 kvm i Solna
2023-05-21

review-person
Meti
Flytthjälp 90 kvm i Solna
2023-05-20

review-person
Samuel
Flytthjälp 59 kvm i Sollentuna
2023-05-07

När flytten så väl var igång gick det väldigt bra och inga problem. Problemet var att de kom till fel adress och 1h och 40 min sena. Otroligt dåliga på att kommunicera att de skulle komma sent också, behövde ringa flera gånger för för att få någon information och varje gång sa de att de var nästan framme när de egentligen var mer än 40 min bort..

review-person
Helen
Flyttstädning 75 kvm i Huddinge
2023-04-26

Dålig kommunikation men bra utfört arbete. Jag fick hjälp med en flyttstädning. Vad jag kunde se så var städningen väl utförd men kommunikationen var rätt dålig. I offerten stod det: "Vi kommer med fullkraft på städdagen" men det var en stackars ensam städerska som fick hålla på sent inpå kvällen. Jag vet inte när hon blev klar för de ringde aldrig som lovat, kanske för att det blev väldigt sent. På tomten fanns även två gästhus som jag hade ringt och dubbelkollat innan att de skulle ingå i det angivna priset men jag blev ändå ifrågasatt på själva städdagen när jag nämnde dessa. I slutändan fick jag betala det överenskomna priset dock. Fakturan som hade "betalningsvillkor 10 dagar", fick jag 3 dagar innan förfallodagen, och detta efter att ha mejlat och frågat efter den.

review-person
Izabelle
Flytthjälp 60 kvm i Solna
2023-04-12

review-person
Sasan
Flytthjälp & Flyttstädning 118 kvm i Solna
2023-04-08

review-person
Johanna
Flyttstädning 27 kvm i Handen, Haninge
2023-03-26

Hade flyttstäd. Men tyvärr mycket slarvigt gjort. Grovstädningen var bra, men fick torka av flera väggar/skåp och lister själv efter + städerskan lämnade långa svarta hårstrån på golvet. Även svåra att kommunicera med

review-person
Hamza
Flytthjälp 80 kvm i Norsborg, Botkyrka
2023-03-05

review-person
Johan
Akut flytthjälp 60 kvm i Stockholm
2023-02-26

Rekommenderas! Vi är väldigt nöjda.

review-person
Bo
Flytthjälp av enstaka möbler i Trångsund, Huddinge
2023-02-11

Tjänstvilliga och bra!

review-person
Majken
Flyttstädning 78 kvm i Farsta, Stockholm
2022-12-19

trevliga och gjorde ett bra jobb

review-person
Bahgat
Flytthjälp & Flyttstädning 89 kvm i Älvsjö, Stockholm
2022-12-16

review-person
Malin
Flytthjälp & flyttstädning 60 kvm i Gustavsberg, Värmdö
2022-11-29

Dom kom innan utsatt tid. Var trevliga och plastade in möbler. Hjälpsamma. Kommunikation med bokningen var inga problem. Det tog längre tid än vad som bestämts, troligen för att det behövdes 1 man till då det blir mycket bärandes. Vi är nöjda och skulle använda oss av dom igen!

review-person
Gunilla
Flytthjälp 130 kvm i Haninge
2022-08-12

Vi flyttar inte förrän den 4 oktober. Så jag vet inte ännu vad vi tycker.

review-person
Abbas
Flytthjälp & flyttstädning 73 kvm i Kista, Stockholm
2022-07-11

Jag fick jätte stort hjälp av trevliga och expert personal. De hade alla passade verktyg och material och gjorde jobbet bra utan att skada nånting. Jag var nöjd med både flytt & städ . Tack Eliz AB

review-person
Evelina
Flyttstädning 85 kvm i Årsta, Stockholm
2022-07-04

review-person
Maria
Flytthjälp 72 kvm i Stockholm
2022-06-29

Mycket proffsigt och vänligt bemötande under hela processen. Trevlig och duktig flytt- och städpersonal. Snabb offert och bra pris. Rekommenderas varmt.

review-person
Francisco
Flytthjälp 100 kvm i Rönninge, Salem
2022-05-20

Snabba, trevliga och bra pris! Inga konstigheter.

review-person
Johanna
Flyttstädning 73 kvm i Stockholm
2022-05-06

review-person
Sinem
Flytthjälp, flyttstädning 120 kvm i Handen, Haninge
2022-04-25

Grymt arbete!! Så duktiga personal och noggranna gällande städningen. Flytten gick väldigt smidigt och proffsigt. Kommer definitivt välja er när det är dags igen ?? Rekommenderas starkt!

review-person
Mats
Flyttstädning 79 kvm i Älvsjö, Stockholm
2022-04-21

Bokade flyttstäd av 79 kvadrat lägenhet och valde Eliz AB/Vegatown Flytt&Städ då priset var bra och de fått en hel del bra recensioner. Kontakten med företaget var lite virrig. Personen som jag först skrev till och som skickade offerten slutade svara efter ett tag då jag frågade vad flytthjälp skulle kosta. Så då blev det en annan flytthjälpsfirma. Själva städningen var väldigt dåligt utförd. Jag har ca 10 bilder på hur dåligt det var. Golvbrunn smutsig, kyl och frys hade inte dragits bort och städats under och ovanpå (när jag nämnde detta sa dom att dom kan göra det om man flyttar på detta själv vilket det inte stod något om). Ventilation inte rengjord, smutsigt bakom toaletten, knoppar på spis inte rengjorda, balkong hade dom missat, frysen halvt avfrostad etc etc. Det enda positiva var att killen som gjorde fönterputs hade gjort det fint och att dom, när jag påpekade felen, kunde komma in samma dag och åtgärda. Dock verkade de tycka att det var jag som var för noga. "Det där kollar dom inte på" var svaret om att golvbrunnen inte var ordentligt rengjord. Städerskan som städat och fick komma tillbaka för att fixa felen verkade inte tycka att det var dåligt gjort. När jag kom tillbaka och kontrollerade efter åtgärderna såg det bra ut. Dock var det undermåliga avfrostandet av frysen ett jobb som jag fick göra själv till sen kväll. Jag ger en tvåa i betyg enbart för att dom kom in snabbt samma dag och rättade till. Själva städningen som utfördes först skulle ev fått 0,5 stjärnor . /Mats

review-person
Amanda
Flyttstädning 68 kvm i Hägersten, Stockholm
2022-04-19

review-person
Emma
Hemstädning 180 kvm en gång i veckan i Stockholm
2022-04-09

review-person
Nina
Flytthjälp 106 kvm i Stockholm
2022-04-05

Inget med tider har fungerat, alla gånger vi bestämt tid tex för att lämna och hämta kartonger, har det inte blivit den tid som sagts utan förskjutits i timmar mot det vi bestämt. Men tillslut händer det efter upprepad kontakt. Själva flytten, när den väl startade 2,5 h försenad, fungerade fint. Och killarna kämpade hårt och länge!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2022-04-05

Hej Nina! Vi vill först börja med att be hemskt mycket om ursäkt för att det blev så mycket krångel med tiderna och sedan vill vi också förklara varför det blev som det blev. Det är såklart ingen ursäkt men vi tycker att du som kund ändå förtjänar en förklaring till varför det blev så, vi är väldigt glada att flytten iallafall gick bra och vi kommer även göra en kompensation på 300kr, det får bli som ett litet plåster på såre. Vi var väldigt dåligt bemannade under just den persioden och har även en annan kund som också är missnöjd med tiderna, vi jobbar alltid med kvalitet och har tidigare aldrig varit såhär dåligt bemnnade på en och samma gång, då flera av våra personal blev sjuka samtidigt och därför gjorde vi det bästa av situationen. Allt gott! Vänliga hälsningar Eliz / Vegatown Flytt & Städ

review-person
Daniela
Flytthjälp 125 kvm i Stockholm
2022-04-05

Dagen jag hade bokat för packning så kom ingen och jag hörde inget ifrån företaget. Ringde upp och frågade vart personalen var och fick som svar att jag skulle få återkoppling asap. Fick ringa igen efter 1 timme för att få ett svar. Personalen skulle ha kommit mellan 09:00-10:00 men kom efter 13:00. Trevlig personal men inte vana att packa. Dag 2 (ändrades den inbokade tiden vilket jag okejade) skulle allt flyttas och magasineras och jag skulle få hjälp att packa det sista. Personalen packade 2 kartonger resten fick jag packa själv. Dagen vi skulle flytta in i den nya lägenheten ändrades tiden igen vilket jag okejade än en gång men sen kom de en annan tid trots detta. Är inte nöjd pga allt strul och inte nöjd med kommunikationen och inte nöjd med att jag inte fick det jag beställt.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2022-04-05

Hej Daniela! Vi ber hemskt mycket om ursäkt för att det blev så många tids ändringar och har såklart fullt förståelse för det men däremot gick flytten väldigt bra vilket är något positivt i det här. Vänliga hälsningar Eliz / Vegatown Flytt & Städ

review-person
Pernilla
Flytthjälp & flyttstädning 77 kvm i Farsta, Stockholm
2022-03-29

Beställde flytthjälp och flyttstädning, det funkade utan problem. Den nya hyresgästen har inte flyttat in i den gamla lägenheten, men med garantin är jag inte orolig. Blir det någon anmärkning vet jag att det blir åtgärdat. Flytten gick bra, men flyttkillarna visste inte att det var tre trappor utan hiss när de kom fram. Jag skrev det både i förfrågan och i mail, men man missade att föra det vidare. Tyckte synd om killarna men de kämpade tappert. All heder åt dem! Jag rekommenderar Elize AB och kan tänka mig att anlita dem igen!

review-person
Oskar
Flyttstädning 93 kvm i Sollentuna
2022-03-18

Bra utfört arbete. Hade en liten anmärkning och dom kom tillbaka och löste det på en gång. Rekommenderas!

review-person
Tania
Flytthjälp 190 kvm i Älvsjö, Stockholm
2022-03-09

Mycket bra bemötande och jobb. De plastade in alla stora saker för att undvika skador. Vi är mycket nöjda med flytthjälpen. Bra pris

review-person
Ghaith
Flytthjälp 45 kvm i Solna
2022-03-07

review-person
Marcus
Flyttstädning 82 kvm i Hägersten, Stockholm
2022-02-03

review-person
Håkan
Flyttstädning 90kvm i Handen, Haninge
2022-01-26

Väldigt smidiga och lyhörda. Flyttsädningen blev perfekt, varken jag eller köparna hade något att anmärka på. Rekommenderas!

review-person
Ida
Flyttstädning 81 kvm i Vaxholm
2022-01-19

De svarade på meddelanden och i telefon, anpassade sig efter våra önskemål och städningen var väldigt väl utförd!

review-person
Kia
Hemstädning 60 kvm i Vendelsö, Haninge
2022-01-07

Väldigt nöjd med städningen & personalen, stort tack!

review-person
Anna
Flyttstädning 63 kvm i Stockholm
2022-01-01

review-person
Eva
Flyttstädning 114 kvm i Solna
2021-12-28

Jättefint städat, trevlig personal. Kan varmt rekommenderas

review-person
Marie-Louise
Hemstädning 70 kvm i Södertälje
2021-12-12

Tusen, tusen tack för den jättefina städningen av vår lägenhet inför min 75-årsdag!!! Jag är både nöjd och glad och hade aldrig klarat av, att göra så fint inför mitt kalas. Stort tack till de två kvinnor, som var här och gjorde såå fint. De båda är guld värda. Jag kommer, att anlita dem igen. Marie-Louise Lindh Södertälje

review-person
Liana
Hemstädning 85 kvm varannan vecka i Södertälje
2021-11-26

Vi har haft bra samtal med firman

review-person
Frida
Flyttstädning 101 kvm i Sollentuna
2021-11-18

Vi anlitade dem för flyttstädning i Sollentuna och var väldigt nöjda. Vi hade bra kontakt innan och efter och de som flyttade in blev nöjda med städningen.

review-person
Kim-Daniel
Flyttstädning 72 kvm i Vendelsö, Haninge
2021-10-31

Denna firma var suverän! Trevlig personal och väldigt väldigt bra flyttstäd! Flytthjälpen var toppen det med och de hanterade våra möbler varsamt då de plastade in ALLT. Vi är mycket nöjda med denna flyttfirma och vi kommer att anlita dem igen när vi flyttar nästa gång!

review-person
Ulrika
Flyttstädning 94 kvm i Täby
2021-10-08

Vi är jättenöjda med flyttstädningen vi beställde. Bra och flexibel service. Mycket prisvärt! Familjen Vestberg

review-person
Pinar
Flyttstädning 46 kvm i Huddinge
2021-10-01

Super duktiga och professionella. Vi fick hjälp utav Firuze som gjort jobbet galant. Kommer anlita för vanlig hemstäd också framöver.

review-person
Sasha
Hemstädning 50 kvm en gång i månaden i Kungsängen, Upplands-Bro
2021-09-26

Jag var mestadels nöjd med tjejens städning, men individer ansvariga för kundkontakt har misslyckats läsa vad jag efterfrågade. - Jag bad att dem skulle komma med eget material, kom tomhänta. - Jag sa att jag äger en hund som kommer vara i lägenheten, dem skickade tjejen som var livrädd för hunden. - Inget avtal skrevs, då "chefen" blev sjuk. Ingen meddelade mig om det, så det kom en tjej med bristfällig engelska och det tog ett tag att reda ut vad hon ska göra enligt överenskommelsen. Det blev helt okej besök till slut, men tack enbart vare städerskan....

review-person
Zsolt
Flyttstädning 99 kvm i Solna
2021-09-26

Jättebra service, jag är mycket nöjd med resultatet, tack för allt!

review-person
Bahar
Flyttstädning 43 kvm i Stockholm
2021-09-04

Allting sköttes till vår belåtenhet. Personalen är oerhört duktiga och tillmötesgående och lägenheten vart skinande rent. Rekommenderas varmt.

review-person
Elin
Flyttstädning 107 kvm i Nynäshamn
2021-08-14

Vi var nöjda men fick nedslag på städningen av hyresvärden. Kontaktade städfirman som kom åt åtgärdade nedslagen. Bra service och god kommunikation!

review-person
Rose
Flyttstädning 47 kvm i Tyresö
2021-07-31

Är mycket nöjd med städningen blev rent och fint. Arbetet utfördes snabbt och bra. Kan rekommendera dem för sitt trevliga bemötande och bra utfört arbete. Vänligen Rose

review-person
Oscar
Flyttstädning 65 kvm i Stockholm
2021-07-25

Är mycket nöjd! Flyttstädningen gick supersmidigt och det blev väldigt rent. Punktliga, prisvärda och duktiga!

review-person
Felix
Hemstädning 55 kvm i Bromma, Stockholm
2021-06-27

Totalt värdelösa, skulle vara klara ute ur lägenheten kl 3 som avtalat. Mäklaren fick snabbstäda själv inför visning efter deras katastrofala insatts

review-person
Alexander
Flyttstädning 36 kvm i Stockholm
2021-06-02

Är helnöjd med flyttstädningen! 👍

review-person
Ilyas
Flyttstädning 90 kvm i Älvsjö, Stockholm
2021-06-01

Kanon jobb

review-person
Ingela
Flyttstädning 52kvm i Stockholm
2021-05-20

Skinande rent och väldigt noggrant utförd städning till min fulla belåtenhet. Trevlig och tillmötesgående kontakt.

review-person
Carina
Flyttstädning 30 kvm i Farsta, Stockholm
2021-05-20

Bra kommunikation

review-person
Hanna
Flyttstädning 43 kvm i Stockholm
2021-05-19

Strålande arbete!

review-person
Stina
Storstädning 140 kvm i Sollentuna
2021-05-11

Noggranna, duktiga och proffsiga!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Cemil
Flyttstädning 20 kvm i Sundbyberg
2021-05-09

Städningen var mycket bra

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Jenny
Flyttstädning 62 kvm i Södertälje
2021-05-02

Väldigt bra städat. Och flytten gick väldigt bra. Så ska du flytta så anlita detta företag.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Teresia
Flyttstädning 55 kvm i Tyresö
2021-04-29

Mycket nöjd och rekommenderar verkligen. Noggranna, duktiga och trevliga!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Jan
Flyttstädning 44 kvm i Rönninge, Salem
2021-04-19

Supernöjd med städningen och kontakten innan. Kan rekommendera dom starkt.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Pierre
Dödsbostädning 40 kvm i Solna
2021-04-13

Mycket noggrant och bra städat. Rekommenderas verkligen.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Alba
Flyttstädning 27 kvm i Bandhagen, Stockholm
2021-04-08

Smidigt och prisvärd städfirma. Gjorde mitt hem renare än någonsin! Rekommenderar starkt!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-04-08

Supertack för det fina omdömet :)

review-person
Ana
Hemstädning 110 kvm i Järfälla
2021-03-23

Fantastiskt bra och noggrant städat av ett hushåll på två plan. Smidigt och ett fantastiskt bemötande.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-04-08

Supertack för det fina omdömet :)

review-person
Bahar
Flyttstädning 78 kvm i Norsborg, Botkyrka
2021-03-02

Vi anlitade Vegatown för ett flyttstäd hos oss. Professionellt bemötande och tillgängliga. Vi blev nöjda med resultatet.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Andreas
Hemstädning 96 kvm i Bandhagen, Stockholm
2021-02-19

Mycket nöjd med städningen. Rekommenderar verkligen detta bolag.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2021-05-11

Supertack för det fina omdömet :

review-person
Alicia
Flyttstädning 60 kvm i Stockholm
2021-01-22

Otroligt nöjd! Skinande rent och bättre resultat än vad jag har erfarit från andra firmor!

review-person
Sandra
Flyttstädning 79 kvm i Tumba, Botkyrka
2020-09-02

Otroligt trevlig personal som jobbar hårt för att göra kunden nöjd! Även snabb respons och mycket prisvärt!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-09-04

Tack snälla Sandra!

review-person
Michael
Flyttstädning 104 kvm i Gustavsberg, Värmdö
2020-08-21

Väldigt nöjd, bra service och otroligt trevlig personal..

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-09-04

Tack snälla Michael!

review-person
Karl
Flyttstädning 84 kvm i Åkersberga, Österåker
2020-08-15

Prisvärt och väl utfört! Anlitar mer än gärna Vegatown igen!!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-08-17

Supertack för det fina omdömet :)

review-person
Isabel
Flyttstädning 31 kvm i Årsta Havsbad, Haninge
2020-07-19

Tack för noggrann utförd flyttstädning. Kommer att rekommendera er till mina bekanta om tillfälle ges.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-08-17

Tack snälla för det fina omdömet :)

review-person
Magnus
Byggstädning 67 kvm i Farsta, Stockholm
2020-07-13

Flexibla och utförde städningen såsom avtalat. Hade en punkt att klaga på det fixade dom morgonen efter

review-person
Gustav
Hemstädning 70 kvm i Vega, Haninge
2020-07-12

Allt var jättebra🙂👍

review-person
Johanna
Flyttstädning 66 kvm i Brandbergen, Haninge
2020-07-09

Bästa städföretaget jag har varit i kontakt med. Trodde aldrig de skulle få varken fönster eller ugnen ren men tji fick jag. Rekommenderas Starkt!!

review-person
Kent
Flyttstädning 110 kvm i Sollentuna
2020-07-06

Flexibel med tider då vi behövde flyttstädning ganska hastigt. Ugnen blev sprillans ny vilket jag trodde skulle vara omöjligt. Har små barn och väggarna blev helt fläck fria. Och väldigt rent i allmänt in och utvändigt. Mycket prisvärt! Rek starkt!

review-person
Raeda
Flyttstädning 95 kvm i Älvsjö, Stockholm
2020-07-06

Vegatown var väldigt flexibla och anpassade sig till de tiderna jag kunde vilket var jätte bra. Huset blev jätte rent och personalen var jättetrevliga. Det som var jättebra med vegatown var inte bara att de storstädade utan att de också fokuserade på små detaljer och att de städade små saker så att allt såg nästan nytt ut. Rekommenderar starkt. Super nöjd! 👍👏

review-person
Petra
Flyttstädning 60 kvm i Handen, Haninge
2020-06-26

Perfekt, kristal rent. De är smidiga att hålla kontaktet med. Jag rekommenderar Vega Town starkt! Jättesnäll, snabb, effektiv service, som känns redan vid nyckellämning. Tack så mycket igen och igen! 😊

review-person
Lovisa
Flyttstädning 54 kvm i Hägersten, Stockholm
2020-06-05

Superbra städat! Trevlig personal.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Tack snälla Lovisa :)

review-person
Anna
Flyttstädning 67kvm i Vaxholm, Värmdö
2020-06-04

Snabb och smidig bokning, bra utförd flyttstädning i ett fritidshus med lite speciella förutsättningar (bl a mycket saker kvar). Tack för bra jobb!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Tack snälla för det fina omdömet :)

review-person
Tijana
Flyttstädning 26 kvm i Stockholm
2020-06-02

Behövde akut städning en söndag och de kom och hämtade nyckeln samma dag och städade morgonen därpå. Trevligt bemötande och fint städat!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Tack, det gäller att vara flexibel :)

review-person
Nadja
Flyttstädning 38 kvm i Gustavsberg, Värmdö
2020-05-14

Jah är extremt nöjd med flyttstädningen som utfördes av Vegatown! Snabb respons, utmärkt bemötande och skinande rent slutförande! Vegatown rekommenderas starkt!

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Supertack för det fina omdömet :)

review-person
Bashir
Flyttstädning 100kvm i Bandhagen, Stockholm
2020-05-09

Kristall rent ,snabbt utan krångel och bra pris. Tack VEGATOWN städ & bygg , Jag är nöjd med flyttstädningen som gjordes av VEGATOWN och rekommenderas värmt. Mvh Bashir

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Tack :)

review-person
William
Hemstädning 60 kvm i Farsta, Stockholm
2020-05-09

Mycket bra städning

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Tack snälla:)

review-person
Xavier
Flyttstädning 120kvm i Vällingby, Stockholm
2020-05-08

Great service at an unbeatable price. I totally recommend. They were really flexible and provided a great service.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Thank you :)

review-person
Felicia
Flyttstädning 47 kvm i Hägersten, Stockholm
2020-05-08

Väldigt prisvärt och bra genomförd flyttstädning. Varken jag eller de nya ägarna hittade något att anmärka på.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Supertack, hoppas på flera fina samarbeten :)

review-person
Batsaikhan
Flyttstädning 84 kvm i Brandbergen, Haninge
2020-04-29

Mycket bra kommunikation och väl utfört jobb. Varmt rekommenderar Vegatown till mina nära och alla som läser detta meddelandet. Stort tack Vegatown.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Tack snälla, det betyder för mycket :)

review-person
Nathalie
Löpande Hemstädning 105 kvm i Huddinge
2020-04-05

Mycket nöjd. Så härligt att komma hem till ett rent hem. Mycket god service och flexibla när det behövs. Rekommenderas.

Svar från Eliz / Vegatown Flytt & Städ
2020-06-18

Va kul att höra! Tack Nathalie. Vi hoppas på att kunna få hjälpa dig framöver :)

review-person
Khaled
Flyttstädning 93 kvm i Skogås, Huddinge
2020-03-31

Har beställt flyttstäd av Vegatown och blev supernöjd då städningen gjordes professionell och utan anmärkning. Tack Vegatown Städ & Bygg.

review-person
Aref
Storstädning 139 kvm i Saltsjöbaden, Nacka
2020-03-13

Tack för allt det var fantastiskt bra jag är mycket nöjd. 👌👍

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

500 000

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Yrkestrafiktillstånd
Yrkestrafiktillstånd

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.