El Pionjär AB logo

El Pionjär AB

4.8 (6)
El Pionjär AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Hossein Behzad

+46760154030

Adress

SÄTERGÅRDEN 7

463 32 LILLA EDET

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till El Pionjär AB, din erfarna partner inom elinstallation med över 20 års branscherfarenhet.

Vi har varit involverade i stora projekt, inklusive Göteborgs tågtunnlar, och är stolta över att vara en av de främsta inom elbranschen.

Erfarenhet som räknas: Med över två decennier i branschen har vi byggt upp en djup kunskap som vi använder för att leverera högkvalitativa elinstallationer.

Stora projekt, som Göteborgs tågtunnlar: Vi har varit en viktig del i projekt som Göteborgs tågtunnlar, och vårt arbete har visat vår kompetens.

Vi är bland de bästa: Vi strävar efter att leverera kvalitet och är stolta över vårt rykte som en av de bästa inom elbranschen.

Kontakta oss: Oavsett dina behov, från små till stora projekt, är vi redo att hjälpa. Kontakta oss idag så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och förverkliga dina elinstallationer.

review-person
Martin
Elinstallation i Göteborg
2024-03-05

Hossein gjorde ett fantastikt bra jobb! Installationen av taklamporna i källaren och badrummet, samt omkoppling av lamporna i trappen blev lysande bra! Snabbt utförande och trevligt bemötande. Vi fick även tips på nyare och säkrare kopplingar till tvättmaskin och torktumlare. Känns bra! Rekommenderar El pionjär AB

review-person
Niklas
Eluttag, Kabeldragning, Strömbrytare i Göteborg
2024-02-22

Väldigt nöjd. Satte in jordfelsbrytare, tog bort/bytte uttag och strömbrytare och drog el till garderob. Proffessionellt och vänligt bemötande hela vägen.

review-person
Sebastian
Eluttag, Belysning, Installation av apparat i Göteborg
2023-11-26

Otroligt nöjd! Jag fick snabbt svar på min offertförfrågan, och han kunde vara på plats för en bedömning redan inom några dagar. Fick sen snabbt en offert med ett rimligt pris, och han hade möjlighet att utföra uppdraget bara några dagar efter att jag godkänt offerten. Han var dessutom väldigt trevlig och gjorde ett grymt bra jobb!

review-person
Eva-Lena
Elinstallation i Västra Frölunda, Göteborg
2023-11-23

Trevligt bemötande, snabb och flexibel med tidsvisningen och bra tekniska lösningar.

review-person
Billie
Byte av del av spis i Borås
2023-10-31

Kunnig och hjälpsam. Rekommenderas!

review-person
Niklas
Elinstallation i Mölndal
2023-09-12

Hossein gjorde ett fantastikt bra jobb! Installationen av de nya spottarna och utebelysningen var både proffsigt och snyggt. Vi fick även tips på bättre lösningar i hemmet som uppskattades. Rekommenderar El pionjär AB

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Certified Professional TreeClimber
Certified Professional TreeClimber

Certifieringen Certified Professional TreeClimber (CPT) får man efter att ha genomgått en fullständig CPT-utbildning inom trädklättring och arboristarbete. Certifieringen är giltig i tre år efter avslutad utbildning.

Certifierad installatör solel
Certifierad installatör solel

En certifierad installatör inom solel har en godkänd VVS-utbildning samt minst ett års praktik alternativt fem års dokumenterat arbete som allmän VVS-installatör.

El Pionjär AB - video thumbnail
play-button