EkonomiMolnet Sverige AB logo

EkonomiMolnet Sverige AB

0 (0)
EkonomiMolnet Sverige AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Mikael Karlsson

+46704968705

Adress

BÅTVÄGEN 8

54236 MARIESTAD

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Redovisning & bokföring till låg och fast månadskostnad från 995kr.

Låt oss ta hand om er ekonomiska administration utifrån ert behov. Vi sköter löpande bokföring, löneadministration, fakturering, företagets moms, avstämningar, arbetsgivardeklarationer rot- och rutansökningar, budget, bokslut och årsredovisning.
Vi arbetar i par så löpande arbete med ert företag rullar på även om någon är sjuk eller ledig. Vi använder oss av vår egenutvecklade webbportal EkonomiMolnet, där du kan sköta enklare fakturering, få bra överblick över ekonomiska nyckeltal och hur vi ligger till i bokföringen med ditt företag eller förening. Vår plattform är integrerad mot Fortnox bokföringssystem som också är webbaserat . Vi är nya på Offerta, men har 15 års erfarenhet av ekonomisk administration och företagande, vi gör det så enkelt som möjligt för dig med enkla rutiner hög kundservice och underlättar och anpassar oss med de digitala verktyg utefter ditt företags förändrade behov och över tid.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Dina försäkringar Väst

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

500000