Ekenhall Måleriservice AB

Kontaktperson
Jimmy Ekenhall
073-600 58 61
Adress
Otterstavägen 3
148 70  Sorunda

Företagsbeskrivning

Vi sätter färg på Din tillvaro i Stockholm med omnejd och utför de flesta målningsarbeten som finns inom branschen. Vi vänder oss till privatpersoner, byggföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag mm.

Genom att anlita oss behöver du inte vara orolig över mönsterpassning, bubblor eller att våderna hamnar snett vid tapetsering. Våra målare har professionella verktyg och ett handlag som garanterar ett fackmannamässigt resultat. Före tapetsering ser våra målare till att ett ordentligt förarbete görs genom korrekt spackling och slipning.

Ekenhall Måleriservice AB utlovar inte bara högsta kvalitet på våra arbeten utan också att i största möjliga mån ha jobbet klart i utsatt tid. Vi kan också erbjuda hjälp med färgsättning och val av tapeter.

Vårt fokus är kvalitet, service och alltid nöjda kunder!

Vi håller det vi lovar!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Tapetsering 20 kvm i Farsta, Stockholm

Proffsigt utfört arbete trots lite för snålt med tapeter inköpta av mig. Vi blev mycket nöjda med slutresultatet.

Målning 20 kvm i Saltsjö-boo, Nacka

Finns bättre

Målning 57 kvm december 2019 i Bromma, Stockholm

Så nöjd över att ha anlitat "Ekenhall"!
I mitt yrke som arkitekt så är noggrannhet, lyhördhet, budget, kommunikation/bra dialog, professionalism....etc. oerhört viktigt.
Allt detta och mer därtill levererade Jimmy och hans team!
Kommer absolut anlita dig/er igen i framtiden! Tusen tack för detta!!

Målning av ca 18kvm i Stockholm

Snabb, smidig och gjorde ett toppenjobb!

Målning Invändigt i Stockholm

Jimmy är supertrevlig. Vi hade lite kommunikationsproblem kring vad som skulle göras, vilket berodde på otydlighet från bådas håll. Det var också saker som var lite slarvigt gjorda av de som jobbade för Jimmy. Jimmy fixade dock allt vi var missnöjda med, och de jobbar väldigt snabbt. Om man ska anlita en målare ska man definitivt anlita en person som tillmötesgår och rättar till, så kan varmt rekommendera Jimmy för det, även om det blir lite minus för otydlighet och målarslarv. Skulle absolut anlita honom igen!

Målning 80 kvm i Gustavsberg

Proffsigt utförande. Höll tidplanen.

Skulle vilja måla alla väggar och även hela taket. 34kvm i Sollentuna

Grymt nöjd :)

Målning av innertrappa i Haninge

Bra bemötande, snabb kontakt och väl genomfört jobb.

Målning & spackling ca 10m2 åt företag i Stockholm

Snabb respons. Nöjd med jobbet.

Målning av 3 rum och kök i Nynäshamn

Målning av 3rokök 2fondväggar tapet målning av lister 50-tals lägenhet. Allt superbra utfört, Jimmy
Mycket trevlig lätt att nå vid frågor. Kommer att anlita Jimmy igen om jag behöver, medarbetarna
Mycket trevliga och proffsiga. Kan varmt rekommendera Jimmy Ekenhalls måleri.

Målningsarbete på kontor 40 kvm Stockholm

Rekommenderar Ekenhall Måleriservice AB

Målningar av väggar och tak i Stockholm

Vi är mycket nöjda. Arbetet med spackling och målning av hela lägenheten utfördes noggrant och inom angiven tidsram. Vi rekommenderar varmt Ekenhall måleriservice AB

Målning av barnrum i Farsta, Stockholm

Jimmy var mycket trevlig och tillmötesgående och lätt att ha att göra med. Arbetet blev väl utfört. Det tog lite längre tid och kostade lite mer pengar än beräknat pga mer tapet behövde rivas än först beräknat, och det är svårt för mig som lekman att bedöma om detta kunde ha förutsetts tidigare. Men på hela taget är vi mycket nöjda med uppdraget, och kommer att lätt anlita Jimmy igen om vi behöver mer hjälp med måleriarbeten.

Måla om lägenhet 58kvm i Stockholm

Vi anlitade Ekenhall Måleriservice för att genomföra en ommålning av en lägenhet på 59 kvm. Jimmy och gänget fick tillgång till lägenheten på fredag förmiddag och var klara med uppdraget redan på lördag lunch.

Kontakten med Jimmy var väldigt enkel och serviceinriktad, så vi kan starkt rekommendera att samarbeta med dem om ni önskar komma i kontakt med en målerifirma som bara ser utmaningar och inte hinder.

Målning 8kvm i Johanneshov, Stockholm

Vi är jättenöjda med Ekenhall Måleriservice.
Målare har varit lättillgänglig, otroligt hjälpsam och lämnat efter sig ett grymt bra resultat. Vi kommer att fortsätta vända oss till denna utförare framöver då vi skall fortsätta renoveringen i vår bostad.

Målning ca 45m2 i Farsta, Stockholm

Mycket bra och smidigt!

Målning av trapphus & i lägenheter i Solna

Trevliga och proffsiga. Utförde jobbet smidigt och i tid. Jag kan varmt rekommendera de.

Spackling & målning 18m2 i Hägersten, Stockholm

Jag anlitade Ekenhall Måleriservice för att renovera och måla ytskikten i min lägenhet och är väldigt nöjd med allt. Servicen var snabb, mycket vänlig och kunnig. Jag fick hjälp med att hitta de bästa lösningarna och arbetet blev välgjort och klart inom tidtabell. Jag kan varmt rekommendera Ekenhall Måleriservice för liknande arbeten.

Takspackling & målning 55m2 i Ekerö

Bara gott att säga, bra kontakt, snabb projektstart och otroligt proffsigt resultat.
Tack för omdömet!
Ekenhall Måleriservice AB

2016-11-04


Målning & tapetsering i sovrum i Skarpnäck, Stockholm

Vi vart jättenöjda med målningen av vårt sovrum! Professionellt bemötande, Jimmy kom ut och tittade innan vi fick en offert. Vi fick också hjälp med att köpa färgen samt bortforsling av möblerna i sovrummet.

Målning Invändigt & Tapeter i villa i Huddinge

Bra jobbat under lite speciella förutsättningar, då vi inte kunde visa vårt boende innan jobbet satte igång.

Spackling & målning i lägenhet ca 33 kvm i Stockholm

Jag kan verkligen rekommendera Jimmy. Jag hittade honom via offerta.se då jag behövde måla om hela min lägenhet. Han gjorde ett mycket bra jobb och när det dök upp oförutsägbara hinder så löste han de smidigt och tog inte ockerpriser för det. Framförallt var han bra på att kommunicera med mig. Han höll mig mig uppdaterad om arbetets framfart och svarade på de frågor jag hade. Tummen upp!

Målning ca 19 kvm i Stockholm

Proffsigt bemötande och bra resultat. Rekommenderas!

Målning 7 kvm i Stockholm

Det var ett lyckokast anlita Jimmy. Snabbt och pålitligt svar. Mycket trevligt bemötande och ett effektivt och utmärkt genomfört arbete. Jag kan på det bästa rekommendera Jimmy.
Anders

Målning Invändigt 112 kvm i Stockholm

Har precis gjort slutbesiktning av Jimmy's Jobb hos oss. La ut en förfrågan på Offerta och Utvärderade några olika svar och träffade två. Jimmy var från första stund på med offert, frågor och lyssnade på vad vi ville ha gjort. Vi skulle initialt måla om våran takvåning på mindre än en vecka's varsel. Jimmy valdes och han utförde allt enligt plan. Vi hade lite andra jobb som dök upp under tiden, Jimmy ordnade skötte allt dessa som entreprenör och såg till att allt flöt, lackade luckor, slipa och måla golv, slutstädning. Allt blev kanon. Målning i sig blev mycket bra och helt enligt Plan. Jimmy höll oss uppdaterade och hanterade ändringar under tiden. Kommunicerade hela tiden. Rekommenderar Jimmy till fullo - mycket professionell, bra jobb och bra att ha att gör med.

Bredspackling & målning i kök & badrum i Stockholm

Snabba svar och allt fungerade smidigt och blev bra!

Målning av träpanel, innertak, 90m2 i Sigtuna

Vi är mycket nöjda med Jimmy och hans kollegors arbete. Målning av paneltak och väggar och allt flöt på bra och snabbt med ett slutresultat som vi är mycket nöjda med. Kan absolut rekommendera Jimmy till andra. som planerar att måla om

Målning av golv 15+18 kvm i Stockholm

Jag valde Jimmy initialt för hans snabba respons på på min förfrågan och han anpassningsförmåga att göra ett platsbesök. Vi enades snabbt om en budget och resultatet blev strålande. Skönt var också att både tidsram och budget hölls och att det var lätt att skapa en dialog med honom.

Målning runt 20 m2 i Stockholm

Jag är mycket nöjd Jimmy kom samma dag o tittade på jobbet ,offert kom samma eftermiddag. Vi diskuterade lite runt offerten o han var lätt att komma överens med. Jobbet på börjades inom 48 Tim. Dottern är nu som på moln med ett galet bra tonårsrum. Mina galna idéer förverkligade firman med bravur . Jag kommer defenetift anlita han/dom igen,varma rekommendationer får firman .
Stort tack

Spackla & måla 37 m2 rum i Älta

Jimmy och kollega spacklade och målade ett utrymme om 70 kvm golvyta med snedtak och 3,5 m takhöjd. Ett arbete som vi själva fann övermäktigt. De var mycket snabba, professionella, och punktliga. Vi blev väldigt nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Jimmy Ekenhall Måleri.

Målning & tapetsering 172 kvm i Ekerö

Jimmy Ekenhall Måleri målade och tapetserade vårt nya hus på drygt 170 kvm (tak och väggar). De var tre personer som fixade allt på tre dagar. Professionellt och vänligt bemötande, bra kommunikation samt snabba och noggranna. Vi kommer att anlita dem igen nästa gång vi behöver hjälp.

Målning av fritidshus 45 kvm i Nynäshamn

Bra pris, bra och snabb kontakt, mycket gott och snabbt jobb! Vi är helt nöjda! Rekommenderas!
Mvh Anna Forsberg & Janne Åhman

Målning av innertak, 66 m2 i Stockholm

Mycket bra firma med proffsigt bemötande från början till slut.

Målning av innertak ca 50 kvm i Tyresö

Vi hade hjälp från Jimmy + kollega att måla våra innertak, trappa, väggar, lister (typ hela insidan av huset med andra ord=) och är mycket nöjda. Bra resultat, punktlig, bjöd på goda råd och var tydlig i offert. Kan bara varmt rekommendera honom.

//Åsa & Anders med nytt hus i Tyresö

Ommålning, ca 39+12 kvm i Haninge

Mkt nöjd, klar på utsatt tid och med bra resultat

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Fasadmålning

Se fler utav våra referenser på: www.jemaleri.com


Fototapeter

Se fler utav våra referenser på: www.jemaleri.com


Tapetsering

Se fler utav våra referenser på: www.jemaleri.com


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Folksam*
Beloppsbegränsning: 1 000 000*
*Företagets egna uppgifter.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.