Service By E logo

Service By E

5 (1)
 Service By E - Kontaktperson
Kontaktperson

Erik Torstensson

+46760212116

Adress

Runristarvägen 8

18650 VALLENTUNA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2010

Hej och välkommen till Service by E!

Vi på Service by E är ett familjeägt städföretag som tror på personlig service och att anpassa oss efter dina behov. Vi vet att du är upptagen med jobb och andra aktiviteter, och vi vill hjälpa dig att få tid över för de saker som betyder mest för dig.

Vi förstår att varje hem är unikt och att dina behov kan skilja sig från andra kunder. Därför anpassar vi alltid våra uppdrag och offerter efter dina specifika önskemål och krav. Vi vill att du ska känna dig speciell och omhändertagen varje gång du anlitar oss.

Som ett familjärt företag lägger vi stort fokus på att skapa en personlig relation med våra kunder. Vi vill lära känna dig och förstå vad som är viktigt för dig i ditt hem. Vi har en passion för städning och vi strävar alltid efter att göra det lilla extra som att bädda sängar och vika tvätt för att göra ditt hem så bekvämt och välkomnande som möjligt.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, och vi ser fram emot att lära känna dig och ditt hem på ett personligt plan. Vi vill hjälpa dig att få en ren och fräsch bostad, och samtidigt skapa mer tid för de saker som verkligen betyder något för dig.

Vi ser fram emot att arbeta med dig och överträffa dina förväntningar på vad en städtjänst kan erbjuda. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök!

review-person
Karolina
Fönsterputsning i butik i Stockholm
2011-04-08

Perfekt! Bra kontakt och bra jobb med bra pris.

Svar från Service By E
2011-04-08

Tack vi jobbar för att du som kund till oss ska Känna att dig nöjd.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

trygg hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Kommunal
Kommunal

Förtaget är anslutet till Kommunals kollektivavtal.