E Y Bygg & Smide Aktiebolag logo

E Y Bygg & Smide Aktiebolag

0 (0)
E Y Bygg & Smide Aktiebolag - Kontaktperson
Kontaktperson

Hani Nassif

+4686472230

Adress

FINKMOSSVÄGEN 52

14734 TUMBA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Välkommen till E Y Bygg & Smide Aktiebolag, din partner för skräddarsydda smideslösningar som kombinerar traditionellt hantverk med modern design. Vi är dedikerade till att skapa unika smidesprodukter av högsta kvalitet för både privatpersoner och företag.

Våra Specialiteter:

Skräddarsydda Smidesprodukter:

Design och tillverkning av anpassade smidesprodukter, inklusive grindar, räcken, och konstnärliga smidesdetaljer. Portar och Staket:

Installation av robusta och eleganta portar och staket som förbättrar både estetik och säkerhet. Inredning och Exteriörsmide:

Skräddarsydda smideslösningar för inredningsdetaljer och exteriöra element, från trappor till möbler. Restaurering och Underhåll:

Bevarande och restaurering av äldre smidesverk för att återge dess ursprungliga skönhet och funktionalitet. Vårt Åtagande:

Leverans inom överenskomna tidsramar och punktliga installationer. Kundnöjdhet:

Kontinuerlig kommunikation och anpassning för att säkerställa att varje projekt uppfyller kundens förväntningar. Oavsett om det är att förbättra hemmets charm, skapa imponerande entréer eller restaurera äldre smidesverk, strävar E Y Bygg & smide efter att vara din pålitliga partner för smideslösningar. Kontakta oss för att diskutera dina behov och låt oss skapa tidlösa smidesdetaljer för ditt hem eller företag.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8
null - 9

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1 Miljon

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.