DNS Byggtjänst AB logo

DNS Byggtjänst AB

0 (0)
DNS Byggtjänst AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Marcus

+46700505500

Adress

MURMÄSTARVÄGEN 23

12735 Skärholmen

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

DNS byggtjänst är er kompletta byggpartner i Sverige!

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den "vanliga" byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

Vi utför många sorters jobb inom branschen: hus byggd från grunden till nyckelfärdigt, badrums renovering, bygge av altaner, bygge av veranda, fasadarbete, måleri, snickeri, kakelläggning, fönster, takarbete, takrenovering, hus/lägenhet renovering om och erbjuder full service, med stor erfarenhet.

Vår garanti för att kunden skall bli nöjd är vår lång erfarenhet, material av hög kvalitet, ett professionellt förhållningssätt och många referenser. Vi hjälper till med ROT & RUT avdrags ansökning.

Ring direkt för kostnadsfritt hembesök och kostnadsförslag till.

Varmt välkomna!

Marcus 0700505500 (kundansvarig)

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkring

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.