DM Entreprenad AB logo

DM Entreprenad AB

4.8 (5)
DM Entreprenad AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Dilshad Mohammed

+46728725655

Adress

IDHOLMSVÄGEN 42

127 47 SKÄRHOLMEN

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till DM Entreprenad AB!

Vi är ett företag som utför det mesta inom bygg & markarbeten, vi är inte rädda för att ta oss an varken små eller stora projekt. Vi har över 5 års erfarenhet inom branschen.

För oss är du som kund och dina önskemål det viktigaste, men vi kommer självklart med vår erfarenhet ge tips och råd för att just ditt projekt skall få bästa resultat. Vi kommer se till att du blir uppdaterad under projektets gång och erbjuda en riktigt bra service.

review-person
Gunilla
Rivning i Hässelby, Stockholm
2024-02-01

Tack för ett snabbt och fint arbete, jag är så nöjd med resultatet. Trevligt bemötande och prisvärt dessutom. Hälsningar från Västerort.

review-person
Ove
Partiell köksrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-11-06

Rivning av kök på 2:a våningen och bortforsling Snabba, trevliga städade trapphus efter sig!!! Rekommenderas!

review-person
Johanna
Rivning, Betongslipning 4 kvm i Stockholm
2023-11-03

Vi fick hjälp med att slipa ner/sänka våra fönsterbrädor samt sätta upp konsoler för fönsterbrädor. Vi är mycket nöjda med resultatet. Uppskattar att de var noga med att plasta in utrymmet runt om så vi slapp få massa betongdamm i hela lägenheten. Kommunikationen fungerade utmärkt innan, under och efter arbetet. De hjälpte oss även att borra upp några hyllor på en kakelvägg när de ändå var här, väldigt snällt!

review-person
Joakim
Rivning i Hägersten, Stockholm
2023-11-02

Vi är mycket nöjda med DM entreprenad, proffsigt och trevligt bemötande genom hela processen från offert till avslutat arbete. Bra resultat och snabb bortforsling av material. Punktliga och kom alltid på utsatt tid. Ordning och reda vilket vi uppskattar!

review-person
Mikael
Rivning i Sollentuna
2023-10-12

Jag är extremt nöjd med utförandet av jobbet, kan starkt rekommendera dem. Snabba på att ta fram konkurrenskraftig offert, startade jobbet omgående, slutförde i tid, informativa under projektet. Kommer att anlita dem igen.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Arbete på väg - APV
Arbete på väg - APV

Arbete på väg - APV

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20000000