DLC Bygg & VVS AB

Kontaktperson
user David
phone 070-343 48 25
Adress
pin
Lammholmsbacken 72
127 49  Skärholmen

Företagsbeskrivning

DLC är en professionell bygg och VVS entreprenör med gedigen erfarenhet av byggnadsbranschen. Vi har specialiserat oss inom bygg och våtutrymmen där våra hantverkare byggt upp sin kunskap under de senaste 20 åren. DLC:s hantverkare har även stor erfarenhet av att konvertera råvindar till vindsvåningar vilket innebär byggnadsarbeten från grund till nock. Som entreprenör hjälper vi dig gärna att utveckla dina idéer till en komplett lösning och planerar därefter arbetet tillsammans med dig. DLC samarbetar även med underentreprenörer inom ventilation, tak samt schaktarbeten och kan därför erbjuda dig en helhetslösning så att du som kund inte behöver vända dig till flera entreprenörer. Som kund hos DLC skyddas du också av vår ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg genom hela projektet. Vi innehar givetvis F-skattsedel, är momsregistrerade och arbetar med ROT-avdrag. Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill planera in ett möte för att diskutera ditt projekt.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Badrumsrenovering i Stockholm

Företaget är lyhört och gör som man önskar. Arbetet går fort enligt tidplan.
Det gör också att kostnaderna inte skenar iväg. Trevligt och bra bemötande.
Jörgen i Hässelby

Köksrenovering i Stockholm

Totalrenovering av vårt kök/vardagsrum.

DLC renoverade vårt vardagsrum och kök. Detta innebar att lägga nytt golv, bygga kök från Kvik och allt där till. David och Marcin är mycket lätta att ha och göra med och är mycket mån om att kunden är nöjd.

Vi är mycket nöjda med jobbet de utförde!

Renovera 2 badrum & en tvättstuga i Vendelsö, Haninge

Toppen killar gör toppen jobb.
Kom snabbt på kort varsel.
David har varit en klippa "big up"
Kan verkligen rekommendera DLC Bygg &VVS AB

Totalrenovera badrum 5m2 i Järfälla

Mycket skickliga hantverkare och det är ett företag som verkligen värnar om att kunden ska vara nöjd.

Göra 1a till 2a 39kvm i Stockholm

DLC totalrenoverade och gjorde om min 1:a till 2:a med ett förtroendeingivande bemötande, lyhördhet för mina önskemål och proffsiga hantverkare. Jag är mycket nöjd med resultatet som blev precis som jag ville och rekommenderar dom starkt.

Återställa inrökt lägenhet, 48m2 i Älvsjö, Stockholm

Kan varmt rekommendera DLC Bygg. Snabb kontakt,snabb offert och ett proffsigt utförande

Badrumsrenovering 4 kvm i Stockholm

Offertförfrågan gällde badrumsrenovering men vi fick en så positiv känsla av projektledaren David att vi bestämde oss för att renovera hela lägenheten (130 kvm). Hade träffat en hel del entreprenörer innan vi kom i kontakt med DLC. Det första som slog oss var att David inte sade "ja" till allt vi föreslog utan faktiskt ställde motfrågor samtidigt som han gav många kloka tips och idéer, redan vid första mötet. Vi kände oss väldigt trygga med att låta DLC renovera hela lägenheten, vilket inte tog så mycket mer tid än vad endast badrummet skulle ha tagit.

Projektet i sin helhet:
- renovering badrum
- renovering gäst WC
- flytt av kök till vardagsrum
- göra om gamla köket till sovrum
- bygga in tvättmaskin i fd städskrubb
- måla samtliga rum , hallar och serveringsgången
- slipa och vaxa fiskbensparketten

Väldigt professionella och trevliga hantverkare! Duktiga på att hålla rent både i lägenheten men framförallt i trapphuset och entrén.

Vi är sååå nöjda med resultatet!!

Badrumsrenovering 3,7 kvm i Sollentuna

Valde efter nogranna utvärderingar DLC som totalt entrepenör på en helrenovering av en bostadsrätt på 77kvm.
David som projektledare otroligt hjälpmsam och transparent hade en har du tänkt på detta också inställning, vilket som upskattades då man som lekman skulle missat vissa saker.
DLC höll allt som lovades även tidsramen verkligen duktiga yrekesmän och hantverkare. Kan rekomendera DLC till alla som går i renoveringstankar.

Förberedelse för installtion av innertrappa i Gustavsberg, Värmdö

Jag valde DLC Bygg för att de va snabba med den första kontakten, projektledaren kom ut till oss redan dagen efter och kunde på ett smidigt sätt hjälpa oss genom hela renoveringen.
Arbetet visade sig vara lite mer komplext än vad vi först trott och konstruktör och smed behövdes för att utföra uppdraget på ett korrekt sätt, det såg arbetsledaren Marcin till att prioritera omgående och till ett vettigt pris.
Vi ger DLC Bygg & VVS AB våra fulla rekommendationer, vi kommer att anlita DLC för framtida renoveringar!

Ombyggnation av källare & tvättstuga till badrum i Huddinge

David och killarna på DLC är superduktiga och har ett 100% fokus på att du som kund ska bli nöjd.

Badrumsrenovering ca 4,5 m2 i Gustavsberg, Värmdö

Mycket professionella från första samtal till slutförandet. Duktiga och kunniga hantverkare som slutförde jobbet helt enligt tidsplan. Rekommenderar DLC utan tvekan och kommer garanterat använda de vid framtida renoveringar!

Målning av showroom 30-50 kvm i Stockholm

Snabbt svar på offerten, effektiva samt professionella när de arbetade och dessutom var det mycket trevliga. Kan varmt rekommenderas.

Köksrenovering 13 kvm i Tyresö

Mycket seriöst företag med riktigt kompetenta hantverkare som renoverade mitt kök och hall.
Blev en del "problem" under resan som löstes på ett proffsig sätt.
Rekommenderar stort att anlita detta eminenta företag.

Totalrenovering badrum ca 4kvm + 1,2kvm i Stockholm

Mycket professionellt bemötade av både kontaktperson och personal som ledde renoveringsarbetet. Oerhört välutfört arbete i våtrum, med raka linjer för plattsättningen genomgående i hela utrymmet. Aldrig varit i kontakt med en så kunnig hantverkare tidigare, verkligen imponerad.

Köksrenovering ca 4kvm i Stockholm

Jag använde DLC Bygg och VVS AB för köksrenovering. Företaget lämnade seriös offert med tydligt avtal. Under perioden fanns projektledare David alltid till förfogande och återkopplade snabbt samt under hela perioden varit väldigt flexibel och hjälpsam. Bolaget står till tjänst med all inom köksrenovering så som rörmokare, elektriker samt snickare vilket förenklade för mig som kund. Då problematik uppstod (så som att Ikea-stommarna samt luckor inte riktigt passade in i alla vinklar) var snickaren väldigt flexibel och kunnig och byggde om (platsbyggde) med befintligt material; blev ett lysande resultat. Jag är jättenöjd och kan starkt rekommendera DLC Bygg & VVC AB och då ska tilläggas att jag endast skulle orka med att ge en kommentar här om jag var över all förväntan nöjd och belåten.

Flytta kök i Stockholm

Vi valde DLC Bygg för att det kändes rätt från första kontakten, vilket visade sig stämma genom hela processen! DLC Bygg rev ut nästan hela vår lägenhet för att flytta köket till ett rum på andra sidan lägenheten och detta sköttes otroligt proffsigt! I ett sekelskiftes hus med bristfälliga ritningar så stötte vi på flera problem som projektledaren David o de proffsiga hantverkarna löste åt oss på bästa sätt.
Vi kan bara ge DLC Bygg våra varmaste rekomendationer och kommer tveklöst att använda oss av dem i framtida renoveringar.

Renovera lägenhet, 40m2 i Stockholm

Hade förhoppning att de som proffs skulle komma med synpunkter och/eller hjälp. De flyttade bl a en vägg och - i mitt tycke - borde då ha tipsat om att flytta lamputtagen i taket - något vi upptäckte först efter de fixat taket.
De var inte klara i tid. De försökte först mörka att de råkat förstöra ett fönster, men efter vi bevisat att det var de som gjort det, åtgärdades det. De gjorde dåligt jobb med takmålningen. De tog bort byggsoporna på gatan först efter 2 påpekanden.

Sätta upp spotlights 60st i Haninge

Utomordentliga! Snabba, trevliga, kunniga! Väljer DLC alla dagar i veckan!

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrumsrenovering 1 BRF Bondegatan

Det bästa kvittot på att man gör ett utmärkt jobb är när man gör ett badrum i en bostadsrättsförening och grannarna blir så nöjda så att man bara fortsätter o fortsätter i samma bostadsrättsförening. För tillfället har vi c:a 10 kunder i samma BRF, samtliga kunder har vi fått pga vår höga kvalitet samt vettiga pris. Mer än så behövs inte =)


Badrumsrenovering 2 BRF Bondegatan

Det bästa kvittot på att man gör ett utmärkt jobb är när man gör ett badrum i en bostadsrättsförening och grannarna blir så nöjda så att man bara fortsätter o fortsätter i samma bostadsrättsförening. För tillfället har vi c:a 10 kunder i samma BRF, samtliga kunder har vi fått pga vår höga kvalitet samt vettiga pris. Mer än så behövs inte =)


Badrumsrenovering 3 BRF Bondegatan

Det bästa kvittot på att man gör ett utmärkt jobb är när man gör ett badrum i en bostadsrättsförening och grannarna blir så nöjda så att man bara fortsätter o fortsätter i samma bostadsrättsförening. För tillfället har vi c:a 10 kunder i samma BRF, samtliga kunder har vi fått pga vår höga kvalitet samt vettiga pris. Mer än så behövs inte =)


Badrumsrenovering i gamla stan

Badrumsrenovering på 4:e våningen i en äldre fastighet. Badrummet var väldigt slitet och stammarna behövdes bytas, i samband med det anlitades vi till att renovera badrummet.


Ihopslagning av badrum samt wc

Större badrumsrenovering på Kungsholmen, där vi rev det befintliga badrummet, wc:n och garderober däremellan för att kunna få ett större badrum med wc.
Bilderna nedan är förebilder, efter att rivning skett samt bilder efter badrummet färdigställts.


Köksrenovering på Kungsholmen

Någonting som är vanligt just nu och som vi är väldigt erfarna vid är att flytta exempelvis köket till ett annat rum för på så sätt tillgodose sig ytterligare ett sovrum, vilket ökar värdet på bostaden. Precis detta utförde vi hos denna kunden, där vi flyttade ut köket till vardagsrummet med allt vad det innebar (snickeriarbeten, rördragningar, elarbeten, plattsättning, golvslipning) etc och jag måste säga att kunderna blev mer än nöjda med sitt nya kök och planlösning.


Köksrenovering Tyresö

En kund som ville att DLC skulle renovera hela köket då det befintliga köket började bli slitet.


Renovering av 400kvm lokalyta

Renovering av 400 kvm lokalyta där källarplanet tidigare var helt oinrett och kunde inte användas, här har vi byggt monterat upp väggar, dragit ny el, byggt duschutrymme, monterat innertak med spotlights, bytt köksdel, arbetsdel och ett konferensrum.
Samt att vi har bytt ut hela golvet och spacklat målat väggarna.
Som vanligt blev kunden mer än nöjd.


Stor badrumsrenovering i Bromma

Kunden vill utnyttja sin källare till att göra ett SPA-utrymme men det var svårt, då takhöjden inte räckte till. Vi löste detta genom att bila upp golvet, gräva ur c:a 60 cm och sedan isolera på nytt, gjuta och lägga golvvärme innan vi flytspacklar golv för tätskikt. Det blev c:a 10 m3 bilningsmassor som vi sög ut med en sugbil. Kunden hade en klar vision om hur det färdiga badrummet skulle se ut och vi överträffade deras förväntningar!

Mvh David


Villarenovering i Huddinge (Pågående)

Kunden har ett outnyttjat vindsutrymme i sin villa och önskar att få ett badrum, vardagsrum och ett sovrum på övervåningen och på så sätt öka boytan i sin villa till nästan det dubbla.
Här fick vi ta upp hål i taket från nedervåningen för att kunna montera en trappa, bygga takkupor, isolera och sedan påbörja byggnationen av de olika rummen. Fler bilder kommer vid färdigställandet!


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


A Soliditet - Kreditvärdig

Enkel-A ges till företag vars nyckeltal ligger i närheten eller i nivå med genomsnittet för br/anschen. Kreditvärdiga företag som inte funnits så länge får A.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: IF*
Beloppsbegränsning: 10000000*
*Företagets egna uppgifter.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.