DL Ingenjörsbyrå AB logo

DL Ingenjörsbyrå AB

5 (2)
DL Ingenjörsbyrå AB - Kontaktperson
Kontaktperson

David Lukijanovic

+46406449636

Adress

BETTINA OLSSONS VÄG 46

218 37 BUNKEFLOSTRAND

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

DL Ingenjörsbyrå AB, grundat 2016 i södra Sverige, representerar en tradition av excellens inom byggbranschen. Som ett familjeägt företag, har vi etablerat oss som en pålitlig partner som erbjuder kompetens och kvalitet genom hela projekteringsfasen.

Med över 30 års samlad erfarenhet, specialiserar vi oss på att leverera kompletta lösningar som inkluderar bygglovshandlingar, konstruktionshandlingar, konstruktionberäkningar samt erbjuder vi tjänsten som kontrollansvarig. Vår expertis ligger i att skräddarsy dessa tjänster för att möta unika krav och underlätta arbetet för våra klienter.

Vi värdesätter samarbete och har därför etablerat starka relationer med utvalda samarbetspartners. Denna integrerade approach garanterar en sömlös och effektiv arbetsprocess som uppfyller högsta industristandarder.

DL Ingenjörsbyrå AB strävar efter att vara det självklara valet inom vår bransch. Vi är engagerade i att bygga långsiktiga relationer med våra klienter, och vår målsättning är att inte bara möta, utan att överträffa förväntningar.

review-person
Robin
Konstruktionsritning 100-200kvm i Ekeby, Svalöv
2024-01-21

Väldigt nöjd faktiskt och jag brukar inte vara det, jag är rätt ofta i beställarposition. God återkoppling, inga problem med revideringar, inga klagomål och ingen stress med fakturering. Utöver detta så har ritningarna varit korrekt måttsatta och när jag ville ändra lite i designen så utfördes detta utan extra kostnad eller klagomål, givetvis hade jag accepterat en ÄTA kostnad om det var större förändringar men jag gillade detta också då jag själv försöker vara tillmötesgående med mina kunder. Bra jobbat! Mvh Robin.

review-person
Tanja
Kontrollansvarig 66 kvm i Trelleborg
2023-09-17

Vi anlitade DL ingenjörbyrå i samband med vår tillbyggnad och David var vår KA. David var oerhört professionell i bemötandet och nogrann i sitt arbete. Kontakten var smidig och servicen var verkligen på hög nivå. David engagera sig mer än nödvändigt och vi kände stor tillit i honom. Vi har varit i kontakt med många inom byggbranschen genom åren och David är en av få som är grundlig och man känner hans passion för jobbet. Han vet vad god service är och finns till för kunden. Rekomenderar alla att anlita David som KA.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

6000000