DK Utemiljö AB logo

DK Utemiljö AB

0 (0)
Kontaktperson

Korzeniowski, Daniel

+46707498579

Adress

KILOWATTVÄGEN 12

136 44 HANDEN

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Vi är ett etablerat företag med 10 år i branschen, en pålitlig och professionell partner inom utemiljöbranschen. Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster inom trädgårdsskötsel, markanläggning, vinterunderhåll samt anläggning och renovering av lekplatser. Vår expertis sträcker sig också till konsulttjänster inom arbetsledning, vilket gör oss till en komplett lösning för alla utemiljöbehov.

Vår vision: Att skapa vackra, funktionella och hållbara utemiljöer som berikar människors liv och miljön omkring oss.

Våra tjänster: -Trädgårdsskötsel

  • Markanläggning

  • Vinterunderhåll

  • Anläggning och renovering av lekplatser

  • Konsulttjänster inom arbetsledning

Våra värderingar: Kvalitet: Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet i allt vi gör, från våra tjänster till vår kundservice. Integritet: Vi är ärliga, pålitliga och ansvarstagande i alla våra affärer och relationer. Hållbarhet: Vi tar hänsyn till miljön och arbetar för att minska vår påverkan genom hållbara metoder och materialval. Kundfokus: Vi sätter våra kunders behov och förväntningar i centrum för allt vi gör och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Kontakta oss: För mer information om våra tjänster eller för att diskutera dina utemiljöbehov, kontakta oss på daniel@dkutemiljo.se och på 0707498579

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Motorsågskörkort
Motorsågskörkort

Ett motorsågskörkort finns i olika behörighetsnivåer och tilldelas den som har genomgått och blivit godkänd på utbildningarna som krävs för de olika nivåerna av körkortet.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Arbete på väg - APV
Arbete på väg - APV

Arbete på väg - APV

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

If

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000