Dar Mar Bygg logo

Dar Mar Bygg

5 (2)
Dar Mar Bygg - Kontaktperson
Kontaktperson

Dario Marijanovic

+46700250724

Adress

STATIONSVÄGEN 18

611 74 Tystberga

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till vår etablerade byggfirma i Nyköping! Vi är stolta över att erbjuda en omfattande palett av tjänster för dina bygg- och renoveringsbehov. Med expertis inom renovering, snickeri, altanbyggnad, badrums- och köksrenoveringar, levererar vi skräddarsydda lösningar för varje projekt.

Vi lägger stor vikt vid att hålla projekt inom överenskomna tidsramar och erbjuder rimliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt engagerade team levererar högkvalitativt arbete och fokuserar på att förverkliga kundens önskemål. För att göra det enklare för dig erbjuder vi kostnadsfria hembesök där våra hantverkare kan förstå dina behov och ge en exakt offert.

review-person
Monika
Bygge av altan 20 kvm i Nyköping
2024-04-08

Vi är supernöjda med resultatet av vår altan som Dar Mar Bygg byggde åt oss! Punktliga och snabba och professionella! Vi kan varmt rekommendera dem.

Svar från Dar Mar Bygg
2024-04-10

Hej Monika, Vi är oerhört tacksamma för ditt positiva omdöme! Att höra att ni är supernöjda med er nya altan gör oss verkligen glada. Tack för att ni valde oss för ert projekt och vi ser fram emot att arbeta med er igen i framtiden!

review-person
Sören
Bygge av altan 30 kvm i Oxelösund
2024-03-01

Vi anlitade Dar Mar Bygg att bygga altan hos oss. Arbetet har utförts med hög proffessionalitet och kvalitet som överträffade våra förväntningar. De levde upp till alla löften i offerten. De var mycket lyhörda för våra tankar och dessutom punktliga, noggranna, ordningssamma och hade ett trevligt bemötande. Varje dag städade de efter sig. De arbetade effektivt med hög arbetsmoral. Arbetet blev snyggt gjort i minsta detalj. Vid projektets slut fick vi en dokumentation med foton över projektets olika faser. Vi är så nöjda och tacksamma att vi anlitade Dar Mar Bygg och vill varmt rekommendera dem. Vi kommer mer än gärna anlita dem igen. Sören Carlsson

Svar från Dar Mar Bygg
2024-03-01

Tack så mycket för ert fantastiska omdöme! Det glädjer oss att höra att ni är nöjda med det utförda arbetet och vår service. Vi strävar alltid efter att leverera arbete av högsta kvalitet och att vara lyhörda för våra kunders önskemål. Era vänliga ord och tillfredsställelse med projektet motiverar oss att fortsätta hålla hög standard på vårt arbete. Vi ser fram emot möjligheten att arbeta med er igen i framtiden. Tack för att ni valde Dar Mar Bygg!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

FOLKSAM

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Dar Mar Bygg - video thumbnail
play-button