Construct Sweden AB logo

Construct Sweden AB

5 (19)
Construct Sweden AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Adrian Stark

+46707771580

Adress

Rotnäsvägen 65

14142 Huddinge

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Välkommen till Construct Sweden AB

Våra toppbetyg på RECO visar att med oss kan ni känna er trygga, vi har lång erfarenhet och strävar alltid efter att överträffa både era och våra förväntningar.

Vi har kollektivavtal, toppbetyg på RECO, certifierade av BraByggare och Villaägarna, alla nödvändiga försäkringar, F-skattsedel och erbjuder 10-års garanti. Vi garanterar att alla arbeten utförs fackmannamässigt i enlighet med högsta möjliga standard.

Vår modell är tydlig och enkel, vi eftersträvar effektivitet både ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Offertprocessen omfattar fyra enkla steg:

  1. Boka ett möte med oss.

  2. Träffa en projektledare och gå igenom arbetet.

  3. Vi räknar och ger er ett fast pris.

  4. Du får offerten och vi kommer överens om startdatum.

Med vårt dedikerade team kan du följa din byggresa från start till mål. Låt oss samarbeta för att förverkliga dina drömmar!

review-person
Vivianne
Renovering 60 kvm i Stockholm
2022-11-28

Fantastiska på alla sätt. Otroligt trevliga duktiga, kunniga samarbetsvilliga och inte inte minst prisvänliga. Vi gjorde om 3 rum med rivning av ett gammalt kök, för att skapa ytterligare ett sovrum målning uppbyggnad av flera skåp uppförrning av en vägg och öppning i en annan vägg och vi fick hjälp med allt och tips om var man kan köpa fina lister och foder som passar ett hus som är byggt 1884. Är ni ute efter ett hantverkarteam som ligger steget före så ska ni vända er till Construct Sweden.

Svar från Construct Sweden AB
2022-11-28

Hej Vivianne, tack för de fina orden. kul att du är nöjd med vårt arbete, detta betyder att vi har uppnått vårt mål.

review-person
André
Renovering 33 kvm i Vällingby, Stockholm
2022-10-26

Riktigt bra arbete från början till slut. Renovering av i stort sett hela vår 3:a, ytskikt, nytt stort kök, igensättning av dörrar, nedtagning av betongvägg, tvättstuga etc. allt utom badrum. Allt arbete har gått som planerat och tidsplan stämde på dagen (4 veckor) trots extra arbeten jag själv lagt till i efterhand. Riktigt bra kommunikation under hela renoveringen. Då vi inte bodde hemma under tiden kunde vi inte hålla koll på allt själva men alla som var involverade i renoveringen höll oss uppdaterade med bilder i gemensam chatt. Frågor, tankar och funderingar som uppstod under tiden besvarades snabbt och löstes ut på tillfredsställande vis. De gånger man själv inte visste hur man ville ha det hade Farshid förslag på hur man kan göra och vad som kommer fungera i praktiken. Riktigt skönt med kunniga personer särskilt då man inte är hantverkare själv. Kan inte annat än varmt rekommendera Construct Sweden AB.

review-person
Hashim
Total köksrenovering 8 kvm i Älvsjö, Stockholm
2022-04-12

Arbetet innefattade en större renovering av en etta. Golvläggning, rivning av väggar och kök, montering av nytt kök, målning av väggar osv. Allting gick väldigt bra och blev otroligt fint. Adrian är fantastiskt enkel att samarbeta med, han skickar bilder och visar hur det ser ut, han ringer och frågar om hur man vill göra vissa förändringar och ger tips och råd. Jag kan bara rekommendera Adrian och Construct Sweden starkt.

Svar från Construct Sweden AB
2022-04-12

tack för de fina orden Hashim. det var kul att kunna hjälpa dig med ditt projekt

review-person
Johan
Målning Invändigt 50 kvm i Stockholm
2022-02-07

Mycket bra service, tillgänglighet och bemötande! Kan verkligen rekommenderas

Svar från Construct Sweden AB
2022-02-08

Tack Johan,

review-person
Rebin
Totalrenovering av befintligt kök 35 kvm i Huddinge
2022-02-04

Jag har precis anlitat Construct Sweden för att renovera mitt kök, hall och rivning av väggar mm, och jag är mycket nöjd!! Allt är jättefint, de blev klara en halv vecka före den offererade sluttiden, vi hade kontinuerlig dialog under hela projektet samt projektledaren var dagligen på plats och kontrollerade jobbet så allt blev till perfektion När de lämnade huset var det städat och snyggt. Rekommenderar starkt gänget på Construct Sweden.

Svar från Construct Sweden AB
2022-02-07

Hej Rebin! Tack för den fin recensionen, vi är jätte glada att du är nöjd med vårt arbete. vi hörs snart igen för resterande av arbetet i huset.

review-person
Camilla
Mindre byggnationsuppdrag 50 kvm i Stockholm
2021-12-14

Är verkligen jättenöjd med min renovering! Resultatet blev riktigt bra och jag kände mig trygg hela processen. De hjälpte mig ta ned en vägg, lägga fiskbensparkett och bättra på alla ytskikt i hela lägenheten. Vi hade daglig kommunikation och uppföljning och jag fick superbra stöd i vilka beslut som behövde tas och alternativ som fanns. Killarna var dessutom jättetrevliga och hjälpsamma. Jag uppskattade den tydliga priskommunikation kring extraarbeten och jag kände verkligen att de brydde sig om att göra ett bra jobb. Väldigt lösningsorienterade, rekommenderar!

Svar från Construct Sweden AB
2021-12-14

Tack Camilla! Jag är jätte glad över att du är så nöjd med vårt arbete. Vill tacka dig för din fina recentiorn också! Önskar dig en god jul 🥂🤩

review-person
Tingting
Totalrenovering av befintligt kök 9 kvm i Stockholm
2021-10-15

Vi är mycket nöjda med Construct Sweden AB! Kommunikationen har varit jättebra då de höll oss uppdaterad och involverad i hela processen. Även om leveransförseningar gjorde att renoveringen tog tid så utförde de sitt arbete snabbt och noggrant. Det var inte heller några problem att göra justeringar i efterhand på saker och ting som vi ville ändra på. Väldigt duktiga och snälla människor och vi rekommenderar dem stark!

Svar från Construct Sweden AB
2021-12-06

Tack ting ting! Det har varit ett nöje att lära känna er 😊

review-person
Ann-Elise
Total Köksrenovering 8 kvm i Skogås, Huddinge
2021-07-19

Vi är100% nöjda! Skickliga, trevliga, seriösa, engagerade och höll oss hela tiden delaktiga och uppdaterade. Rekommenderas varmt!

Svar från Construct Sweden AB
2021-07-19

Tack för förtroendet Lillis 🥰 ni är en otrolig fin familj. Det har varit ett nöje att jobba hos er. Nu kan ni njuta av ert nya kök 🤩🤩🤩🤩

review-person
Marcin
Renovering av befintlig balkong i Skogås, Huddinge
2021-05-31

Jobbet utfördes i tid med hög kvalité. Vi kände hela tiden att man verkligen ansträngde sig för att ge oss "det lilla extra" för att vi ska vara nöjda. Rekommenderas varmt!

Svar från Construct Sweden AB
2021-05-31

Ta k för de fina orden Marcin 🤩

review-person
Anders
Murarbete 70 kvm i Huddinge
2021-04-21

Otroligt snabbt på plats, utförde arbetet enligt tidsplan och enligt ök. med ett mycket bra resultat. Farshid med personal gjorde ett fantastiskt jobb mycket professionellt, och såg till att hålla ner kostnader för material. Jag kan varmt rekommendera Construct Sweden AB.

Svar från Construct Sweden AB
2021-04-21

Tack för de fina orden Anders

review-person
Lama
Total Köksrenovering 10 kvm i Solna
2021-04-12

Jag är mycket nöjd! Tycker att arbetet har utförts exemplariskt samt att kommunikationen varit bra. Jag fick alltid tag i dom, mina frågor besvaras och arbetet utförs såsom jag önskar. Mitt kök är väldigt snyggt utan några skavanker. Vissa delar krävde verkligen perfektion då jag inte köpt ett komplett kök från en plats utan har plockat ihop olika delar från olika leverantörer för att få köket jag ville ha. Tack för ett bra jobb.

Svar från Construct Sweden AB
2021-04-12

Tack för de fina orden Lama.

review-person
Karolin
Total Köksrenovering 10 kvm i Stockholm
2021-03-23

De blev klara innan utsatt tid och var genom hela renoveringen tillgängliga för eventuella förändringar och frågor vilket underlättar otroligt mycket. Bra kommunikation och trevliga arbetare! Jag kommer anlita Construct igen nä rjag behöver.

Svar från Construct Sweden AB
2021-03-23

Tack karolin för ditt omdöme! Självklart kommer vi att finnas där på ditt nästa projekt 🤩🤩🤩

review-person
Eddie
Renovering 15 kvm i Hägersten, Stockholm
2021-02-27

Vi är jättenöjda med renoveringen. De blev klara på utsatt tid och gjorde det lilla extra för hinna klart att underlätta för vår familj medans halva lägenheten var under ombyggnation. Bra och tydlig kommunikation, jättetrevliga killar som kom och byggde hos oss!

Svar från Construct Sweden AB
2021-02-27

Tack för det fina omdömet Eddie! Det har varit ett nöje att hjälpa er med ombyggnationen 😄

review-person
Caroline
Mindre byggnationsuppdrag 37 kvm i Stockholm
2021-01-13

Vi är supernöjda med det arbete som Construct Sweden har utfört i vår lägenhet! Arbetet har varit noggrant, snabbt och proffsigt och Farshid har varit tillgänglig och lätt att hålla kontakten med under arbetets gång. Jag kan varmt rekommendera dom!

review-person
Benjamine
Ombyggnation 106 kvm i Hägersten, Stockholm
2020-12-26

Construct Sweden AB hjälpte oss med en ombyggnation av två lägenheter. Vi är supernöjda med jobbet och kommunikationen med Farshid under hela projektet har varit jättebra.

Svar från Construct Sweden AB
2020-12-27

Tack för eran feadback, det var ett nöjet att hjälpa er med ombyggnationen. God jul och gott nytt år

review-person
Roger
Total Köksrenovering 7 kvm i Solna
2020-11-12

Snabb och bra service byggledaren höll ständigt kontakt med mig angående frågor som dök upp. Tog lite längre tid än vad vi hade hoppats på, men jag är väldigt nöjd nu och jag kan rekommendera denna firma.

Svar från Construct Sweden AB
2020-11-13

Tack för förtroendet Roger, det var ett nöje att hjälpa dig med renoveringen.

review-person
Ewa
Golvläggning, Rivning, Uppsättning av innerväggar 25 kvm i Södertälje
2020-10-26

Jag var väldigt nöjd med hur snabbt de blev klara och hur hög kvalitet det var på bygget. Jag blev även väldigt glad över att de höll tiden och att det blev så fint. De var även väldigt snälla och trevliga vilket var väldigt positivt. Jag kommer definitivt använda mig av deras tjänster i framtiden. De jobbade hårt och ansträngde sig för att göra allt perfekt. Jag rekommenderar dem starkt.

review-person
Svante
Ombyggnation 30 kvm i Lidingö
2020-10-20

Construct Sweden hjälpte oss att sätta upp ett par inneväggar inklusive två nya dörrar, lite eldragningar och en hel del målning. De kom igång väldigt fort och höll den utlovade tiden. Alltid snyggt och prydligt under byggtiden. Inget strul med folk som inte dök upp eller liknande. Alla frågor och problem löstes enkelt. Vi är klart nöjda med slutresultatet. Så kan inte annat än att rekommendera företaget.

Svar från Construct Sweden AB
2020-10-26

Tack för det fina omdömet Svante, det var ett nöje att hjälpa dig med ombyggnationen

review-person
Nina
Golvläggning 90 kvm i Stockholm
2020-10-17

Jättenöjd. Trevliga och fantastiskt bra jobb. Allt positivt!!!!!!

Svar från Construct Sweden AB
2020-10-26

Tack Nina, vår högsta prioritet är kunden blir nöjd med resultatet och att vi håller tiden.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

3000000

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Construct Sweden AB - video thumbnail
play-button