CJW Entreprenad AB logo

CJW Entreprenad AB

4.3Halv stjärna (8)
Kontaktperson

Carl-Johan

+46705461651

Adress

Fåglum Källekrok 602

465 96 Nossebro

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

Välkommen till CJW Entreprenad!

CJW Entreprenad arbetar med alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Det innebär allt från schakt, dränering, enskilt avlopp och asfaltsläggning till slutlig finplanering såsom plattsättning, murar och trädgårdsdesign.

Våra kunder är allt från större anläggningsföretag till kommuner och privatpersoner med fokus på Västra Götaland.

Vi har en komplett maskinpark för större schaktjobb till mindre anläggningsarbeten såsom dränering och trädgårdsbearbetning.

Schaktarbeten

Idag utför vi både större och mindre entreprenadtjänster åt kommuner, företag och privatpersoner. Vi har en flexibel organisation som snabbt kan bemanna omfattande och komplicerade projekt. Schaktning för husgrunder, VA-arbeten, rör- och kabelschakter, dikesrensning, uppgrävning av husgrunder för dränering och fuktisolering – och mycket annat.

Dränering

Det är vanligt att äldre fastigheter har sämre fuktspärrar och dräneringar vilket kan leda till fuktskador. Vi har gedigen erfarenhet inom dränering och använder mindre maskiner vilket minskar skador på marken och underlättar arbetet för återställning. Vi kan även erbjuda anläggning i samband med dränering som tex asfaltsläggning, plattsättning, marksten, murbyggnation och trädgårdsdesign.

Enskilt avlopp

Vi är specialister på att projektera och anlägga Enskilt avlopp. Förutom slamavskiljning skall avloppsvattnet genomgå efterföljande rening. Denna utgörs vanligtvis av någon form av infiltration men kan även ske i ett minireningsverk med biologisk eller kemisk rening.Vi har ett nära samarbete med Conclean AB när det gäller produkter för att du ska hitta den bästa lösningen för just ditt projekt. De har marknadens bredaste sortiment, och deras produkter är testade och godkända när det gäller Enskilt Avlopp.

Asfaltsläggning

Vi har lång erfarenhet av asfaltsläggning och tillhörande markarbeten. Oavsett om du behöver hjälp med asfaltering av en garageuppfart, en tillfartsväg eller en enkel lagning på infarten så har vi erfaren och engagerad personal, rätt resurser och kompetens som utgör grunden för ett bra arbete.

Trädgårdsdesign

Vi utför finplaneringsarbeten i villaträdgårdar och på andra grönytor, övergripande tomtplanering vid nybyggnation eller totalrenovering av trädgård. Exempelvis markbearbetning för träd och buskar, grävarbete för pool, dränering av gräsmattor, planering av uteplats, planering av uteplats, plattsättning och anläggning av murar och marksten – och allt annat däremellan.

Plattsättning / marksten

Att lägga plattor eller anlägga marksten kräver noggrant arbete och ett korrekt utförande av grundarbetet. Vi hjälper dig som privatperson eller företag att anlägga exempelvis en uppfart, ny entré eller innergård på mindre såsom större ytor. Vi har ett nära samarbete med Benders och arbetar med deras produktsortiment.

Murar

Vi bygger allt ifrån låga moderna murar till större stödmurar med bl.a geonät som förstärker din mur mot tryck ifrån sidan. Det är viktigt att anlägga en stabil grund med ett ordentligt bärande lager för att behålla en vågrät mur i många år. Vi har ett nära samarbete med Benders och arbetar med deras produktsortiment.

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta oss.

Carl Johan Wengefelt, VD och projektledare, 0705-46 16 51 Pelle Bodin, projektledare, 0733-55 37 61

review-person
John
Asfaltering 100-200 kvm åt BRF i Borås
2020-06-26

Bristfällig information från företaget gällande tidsåtgång men väl utfört arbete.

review-person
Per
Asfaltering 5-10 kvm i Göteborg
2019-10-29

CJW Entrepenad har utfört en lagning av asfalt hos vår bostadsrättsförening. Vi är nöjda med resultatet.

review-person
Chris
Asfaltering 30-50 kvm i Kungsbacka, Mark
2019-09-24

Det var väldigt bra att arbeta med CJW för att asfaltera vår 74kvm garage uppfart. Deras pris var väldigt bra, de var i tid och arbetade effektivt, och vi är mycket nöjda med deras kvalitet. Riktigt trevliga människor att arbeta med och vi kan definitivt rekommenderar dem.

review-person
Christer
Asfaltering 100-200 kvm i Hovås, Göteborg
2019-09-15

Vi kan rekommendera CJW Enttreprenad. Bra Support/lättillgänglighet. Ett snyggt och väl utfört arbete

review-person
Rikard
Asfaltering av garageuppfart 15kvm i Göteborg
2019-09-15

Vi anlitade detta företag, för att asfaltera vår garageuppfart på cirka 15 kvm. Efter bara en månad utförd asfaltering började det växa igenom ogräs genom asfalten?. Det fattades en matta som man måste lägga som grund för att det inte skall växa igenom. Företaget var då tvingade att göra om arbetet. Slutasfalteringen blev til slut bra, men det var många kontroller och diskussioner innan arbetet kunde anses som fullbordat.

review-person
Anne
Asfaltering 135 kvm i Herrljunga
2019-04-09

Vi har inte råd just nu, så kommer kontakta dem när vi har det, men de lät väldigt seriösa och kunniga

review-person
Rebecca
Riva och asfaltera garageuppfart 30-50kvm i Lerum
2017-10-19

Mycket tillmötesgående och trevlig! Väldigt nöjd med resultatet!

review-person
Nicklas
Asfaltering 50-100 kvm i Nol, Ale
2017-08-23

Snabb respons och mycket bra utfört jobb.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Dina Försäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20 000 000:-

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.