Casperson Bygg AB logo

Casperson Bygg AB

0 (0)
Kontaktperson

Stefan Casperson

+46706454620

Adress

Klintegatan 6

442 31 Kungälv

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Casperson Bygg AB startades i oktober 2022 av Stefan Casperson. Stefan har mer en 30 års erfarenhet av byggbranschen både som snickare och entreprenör. Idén och tanken bakom företaget är att erbjuda kunden trygghet, kvalitet och noggrannhet. Verksamheten omfattar allt från byggnation av mindre utbyggnader till altaner, uterum, växthus, attefallshus, garage mm... Vi utför även fönsterbyte, renovering av kök och badrum. Vår utgångspunkt är Kungälv med omnejd men vi utför uppdrag över hela regionen.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.