ByggTeknik Partille AB logo

ByggTeknik Partille AB

0 (0)
Kontaktperson

Waldemar Miotk

+46733262578

Adress

BRODALSVÄGEN 1 A 18TR

433 38 PARTILLE

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Välkommen till ByggTeknik Partille AB!

ByggTeknik Partille AB startades 2012. Vi som arbetar i firman har många års erfarenhet av olika slags byggarbeten.

Vi har anställda med 10-20års erfarenhet av plattsättning, målning, gjutning, badrums renoveringar, köksrenoveringar osv.

Vi samlar dom bästa hantverkarna för att göra dig som kund nöjd.

Vi arbetar med löpande och fasta priser. Om det blir löpande ser vi till att du som kund skall känna dig säker och trygg med en daglig kontakt om vad som har köpts in och hur många timmar vi ligger på för just ditt projekt.

Vi tar hand om våra kunder!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

11640000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Arbete på väg - APV
Arbete på väg - APV

Arbete på väg - APV

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Truck- eller maskinförarbevis via TYA
Truck- eller maskinförarbevis via TYA

TYA erbjuder utbildningar och förarintyg för truck, hjullastare, grävmaskin/grävlastare, väghyvel, teleskoplastare, lastbilsmonterad kran, mobilkran och betongpump.

Vilken typ av förarbevis har du?

grävmaskin

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2023-08-24
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

ByggTeknik Partille AB - video thumbnail
play-button