Byggnytt i Väst AB logo

Byggnytt i Väst AB

5 (1)
Byggnytt i Väst AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Raji Sawme

+46736424070

Adress

Länsmansvägen 1 B

43375 Jonsered

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Byggnytt i väst AB är ett företag är specialiserade på att renovera badrum i Göteborg sedan 2011. Vi är passionerade om att ge våra kunder det badrum de alltid har drömt om och strävar efter att vara det första företaget som kommer i åtanke när det är dags att renovera.

Vi har kunnig och erfaren personal och vi kan självfallet utföra andra jobb inom bygg och renovering.

Vi är stolta över vår erfarenhet och referenser från hundratals badrumsrenoveringar, och vi är fokuserade på att fortsätta leverera hög kvalitet och nöjda kunder.

review-person
Linnea
Total badrumsrenovering 4 kvm i Sävedalen, Partille
2023-06-16

Proffsiga och vänliga kommentarer, råd och beslut från offert till faktura. Skickliga och snabba hantverkare utförde badrumsrenovering samt reparationer i hallen. Allt till full belåtenhet och acceptabelt pris.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Auktoriserat PER-företag
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.