Byggmästarlaget i Stockholm AB

Jesper Brolin
Kontaktperson
user Jesper Brolin
phone 070-090 54 88
Adress
pin
Box 2818
C/o Administrera Ab
187 28  Täby

Företagsbeskrivning

Hej

Vi har mer än 35 års erfarenhet i branschen. Etablerat 1980.

Byggmästarlaget fokuserar på att erbjuda dig högkvalitativ service.
Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar.
Med den stora variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Vi har mycket goda referenser och ställer alltid kunden i centrum. En nöjd kund kommer alltid tillbaka. Byggmästarlaget har en bred yrkeskompetens att erbjuda. Våra huvudsakliga yrken är Bygg så som badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, utbyggnationer, ombyggnad samt nybyggnation. Vi har även en egen måleriavdelning.
vi kräver att alla våra under entreprenörer så som el, vvs och plattsättare osv är certifierade och har alla behörigheter. Vi lämnar alltid garanti och egenkontroller på utförda arbeten.
Byggmästarlaget är anslutna till Byggnads har därmed hängavtal/kollektivavtal, ID06 dvs direktuppkopplad till skatteverket, våtrumsbehörighet och självklart finns F-skatt samt ansvars försäkring.
Mycket goda referenser finns och lämnas på begäran

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Badrumsrenovering 6 kvm i Vallentuna

Byggmästarlaget i Stockholm AB renoverade vårt badrum som det inte har gjorts något med sedan huset byggdes 1978 och vi är så otroligt nöjda med slutresultatet!
Utöver ett väldigt professionellt första möte med Jesper och Malin där de uppvisade sina yrkeslegitimationer, kom de med genuina förslag, lösningar och idéer på badrummets utförande så att det fortfarande passar huset i helhet. Där slutresultatet ändå inkluderar både miljövänliga och teknisk modern inredning.
Jättetrevliga hantverkare som jobbade på otroligt effektivt och bra men framförallt noggrant! Den avtalade tidsplanen för renoveringen hölls och all material höll yttersta klass, allt från täckpapp på golvet till våtzoner. Allt är extremt välgjort och det är en enorm känsla utav välbehag och lyx varje gång man går in i badrummet.
Byggmästarlaget i Stockholm AB ger verkligen valuta för pengarna!

Badrumsrenovering 10 kvm i Hägersten, Stockholm

Grymt nöjd med vårt nya badrum. Det blev galet fint med hög finish på alla små detaljer. Kul att se hur min skiss blev till verklighet - precis som jag tänkt mig.
Tätskiktsbesiktning och slutbesiktning (plus stickprovskontroll från BKR) flöt igenom helt utan anmärkning. Allt korrekt gjort och alla egenkontroller och papper på plats. Otroligt skönt.
Ska snart renovera vår gästtoalett och kommer anlita Byggmästarlaget igen.

Renovering av 3kvm i Stockholm

Bra och tydliga. Väl förberedda, lösningsorienterade och snabb återkoppling.

Renovera badrum & toalett i Vallentuna

Ett ord säger mycket; Tack!

Badrumsrenovering 6 kvm i Saltsjö-boo, Nacka

Mycket nöjd över resultatet av mitt badrum, jag följde processen dagligen från rivning till färdigställande och bygget är proffessionellt och yrkesmannamässigt utfört, kommer kontakta dem även förnästa badrum och om jag ska klaga på något så tog det en vecka längre än utsatt tid, dock berodde detta på sjukdom hos hantverkaren och kommunicerades av avtalsansvarige

Badrumsrenovering 4kvm i Solna

Kan varmt rekommendera detta företag! Mycket bra bemötande och utfört arbete!

Totalrenovering av badrum 4m2 i Vällingby, Stockholm

Kan verkligen rekommendera Byggmästarlaget när det gäller badrumsrenoveringar.Gediget o stabilt företag som håller vad dom lovar,är flexibla samt är kunniga o bra o ha som bollplank om man inte är så insatt i ämnet.
Vårat badrum blev över förväntan,så vi är jättenöjda.
/Robert

Badrumsrenovering 3 kvm på Lidingö

Vi är mycket nöjda med resultatet. Snabb, proffsigt och kunnigt!
Byggmästarlaget i Stockholm AB

Renovering av lägenhet 131 kvm i Stockholm

Vi är nöjda med Byggmästarlaget med Jesper Brolin i spetsen. De är tillmötesgående, lyhörda, lösningsorienterade och måna om resultatet. De har inställningen att allt går att göra.

Hos oss byggde de om en 80-tals renoverad sekelskifteslägenhet till ursprungsstil. Vi flyttade väggar och kök, frigjorde inbyggd yta i väggar och fönster, gjorde en öppning i en bärande vägg, höjde samtliga tak, ventilation, fällt in all el, snickerier i fönster och dörröppningar, bytt ut alla dörrar till sekelskiftesdörrar i original, satt upp gipsstukaturer och takkronor, tog fram gammalt original trägolv och på vissa ställen lagt nytt furuplankgolv, slipat och behandlad samtliga golv, bytt ut alla radiatorer, nytt badrum, platsbyggda garderober och loftsäng, platsbyggd hatthylla med bänk och skohylla, målning av snickerier, dörrar, tak och väggar i samtliga rum. Bland andra saker. I slutet byggde de även ett fint matbord av golvplankor och annat virke som hade blivit över. Rekommenderar Byggnmästarlaget.

Totalrenovering av befintligt badrum 5kvm i Järfälla

Byggmästarlaget har uppfyllt alla mina förväntningar och önskemål. Dom har varit väldigt lyhörda och hjälpsamma i allt ifrån planering, material och tillägg, väldigt trevliga att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera byggmästarlaget Stockholm AB.

Renovering av badrum 6m2 i Tullinge, Botkyrka

Tillgängliga, bra dialog, kunde börja omgående. Arbetet ej färdigt i skrivandes stund men det ser bra ut så här långt.

Badrumsrenovering 2,8 kvm i Stockholm

Svenska Fastighetsgruppen skötte sitt uppdrag utmärkt och var väldigt flexibla och lätta att jobba med. Jag kommer kontakta dem igen för framtida jobb.

Källarrenovering i en villa ca 60 kvm i Värmdö

Projektledningen var professionell och snabb. Bygget kom igång som avtalat och de var under arbetets gång lyhörda och tillmötesgående.

Renovering av badrum ca 3 kvm i Haninge

SFG hjälpte oss att totalrenovera vårt badrum. Vi är mycket nöjda med det arbete som utförts och rakt igenom hela projektet så hade vi en bra dialog. Dom fanns alltid tillgängliga på telefon om man hade några frågor. Uppsatt tidsplan hölls på dagen. Slutfaktura efter utfört jobb och besiktning, ingen förskottsbetalning vilket kändes väldigt förtroendeingivande. Kan verkligen rekommenderas.

Mikael Pettersson

Badrumsrenovering, 5.1m2 i Solna

Svenska Fastighets Gruppen AB har gjort ett kanonbra renovering. Mycket trevligt bemötande med kontinuerlig återkoppling. Snabba med att svara både på mail och sms.
Rekommenderar starkt att anlita SFG AB för bad- och våtrumsrenovering och de innehar alla de certifikat som krävs av bl.a. försäkringsbolag.
Det viktigaste av allt är att den avtalade tidsramen för renoveringen hölls.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrum & Bastu

Vi utför många basturenoveringar i samband med badrumsrenoveringar. här är några exempel


Badrum i viksjö

Standard renovering med fina stora plattor i granit

Kontakt
Jennifer
Jennifer-1991@hotmail.se

Badrum och köksrenovering i väsby

Badrum och köksrenovering i väsby


Badrums renovering Täby

Här har vi utfört ett badrum som vi stagit ut väggar, monterat klinker i "valnöts stil" infällda hyllor med belysning i mm kul projekt som vart fin med resultat av en supernöjd kund i vanlig ordning.


badrumsrenovering på folkungag

Här har vi renoverat 1 fint badrum i en vindsvåning på folkungag.


Badrumsrenoveringar

Ett urval av badrums renoveringar utförda av Byggmästarlaget AB


Köksrenoveringar

Vi utför alla typer av köksrenoveringar från ikea till platsbyggda lösningar. här nedan är några exempel.


Nyproduktion av villor

Vi utför även nyproduktion av villor från platta till nyckelfärdigt.


totalrenovering

totalrenovering av 2 plan där vi stängde av och separerade våningarna så ungdomarna i fam fick en liten egen bostad. här är bilder på det klinkers golv vi la in som ser ut som trä. litet kök på övre våning, badrumsrenovering mm


Totalrenoveringar

Ett litet urval av totalrenoveringar utförda av Byggmästarlaget just detta projekt rev vi ut hela lägenheten till bara skalet och byggde om 140 kvm i sekelskiftstil. platsbyggda garderober, platsbyggd loftsäng med garderobslösning och skrivbord under, badrum och kök i sekelskiftstil, nya renoverade dörrar, höga socklar, lade nytt trägolv som vi bahandlade med lut/ pigment och linolja för att få en Gammal struktur. Vi har monterat nya ytskikt och stuckaturer i tak och fönster mm. finns mer bilder och nr till Patrik & Graziela för den som är intresserad av att veta mer.

Kontakt
Patrik & Graziela
patrik.reuterskiold@brindfors.se

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringar*
Beloppsbegränsning: 10.000.000:-*
*Företagets egna uppgifter.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


Målareförbundet

Medlem i Svenska målareförbundet


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.